ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موقع بوت فقط برنامه بالا بیاد و سیستم بالا نیاد حتی Ctr+alt+del هم کار نکنه

bad_boy_2007
05-03-2007, 22:14
سلام
میخواستم برنامم که بالا میاد فقط برنامه بالا بیاد و ویندوز بالا نیاد
بهتر بگم ، یه برنامه میخوام واسه سیستمی طراحی کنم که فقط میخواد به اپراتور گزارش بده و هیچ اطلاعاتی رو هم ذخیره نمیکنه و کاربر اجازه خروج از برنامه رو هم نباید داشته باشه و فقط مسئول برنامه میتونه با ورود به بخش خاصی از برنامه ، نرم افزار رو متوقف کنه .
همچنین کلیدهای CTR+ALT+DEL هم نباید کار کنه .
برنامه تو محیط ویندوز 98 اجرا میشه این کار رو یک برنامه مشابه که دیده بودم انجام داده بود و کاملا درست کار میکرد
یکم برسی کردم یه چند نفری که تجربه زیادی هم داشتن راهنمایی هایی کردن ولی کامل نتونسن راهنمائیم کنن
یکیشون گفت که بایس بری از تو دیباگ و یه سری دستوراتی رو اضافه کنی که دقیق نمیدونست بایس چیکار کنم ، یکی دیگه گفت یه آدرسی که ابتدای دستورات سیستم عامل رو مشخص میکنه خودش هم نمیدونست رو بایس تغییراتی روش بدی ، یکی دیگه گفت با بالا آمدن سیستم برنامه رو بالا بیار و اکسپلورر رو بیرون بنداز اولی و دومی رو که نمیدونم چطور بایس پیاده سازی کنم ولی سومی کارم رو درس نمیکنه آخه CTR+ALT+DEL هم میخوام کار نکنه .
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید .:blush:

_H2_
06-03-2007, 11:04
سلام
تافراد، پس فردا، یه چیزهایی برات میزارم. البته من فقط Vista و تا حدودی XP دارم و نمیتوانم چیزهایی را که میگم برات تو 98 امتحان کنم، (گرچه به نظر من اگر XP نصب کنی خیلی بهتر است از 98 فوق درپیت!)

من هم فکر کنم مشکل اول با بالا نیامدن explorer.exe حل بشه.
مشکل دوم هم ساده است با فرامینی در Registry میشود سه کلید را از کار انداخت.

bad_boy_2007
06-03-2007, 11:09
سلام
تافراد، پس فردا، یه چیزهایی برات میزارم. البته من فقط Vista و تا حدودی XP دارم و نمیتوانم چیزهایی را که میگم برات تو 98 امتحان کنم، (گرچه به نظر من اگر XP نصب کنی خیلی بهتر است از 98 فوق درپیت!)

من هم فکر کنم مشکل اول با بالا نیامدن explorer.exe حل بشه.
مشکل دوم هم ساده است با فرامینی در Registry میشود سه کلید را از کار انداخت.

ممنون از راهنماییتون ، ولی متاسفانه سیستمهایی که در اختیارمون میزارن پنتیوم 1 - 133mhz هست :blink:

a_mohammadi_m
06-03-2007, 12:18
با سلام
براي ازكار انداختن سه كليد به اين برنامه يك نگاهي بنداز
بايد تو برنامه ات يك قسمت اضافه كني كه اين كار رو كنترل كنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bad_boy_2007
06-03-2007, 12:36
خیلی خیلی ممنون از راهنمائیت :blush:
دانلودش کردم الان تستش میکنم :biggrin:

Sagad_a_n
06-03-2007, 22:16
ن دانلود كردم دستت دردنكنه

bad_boy_2007
06-03-2007, 22:34
ممنون ممنون ممنون ممنون . . .
تو 98 خیلی خوب کار کرد ولی تو XP درست جواب نداد .
تو XP بین پنجره ها میتونیSwitch کنی ولی فرم برنامه Always on top میمونه ، Ctr+Alt+Del هم کار میکنه :rolleye:
واقعا ممنون برنامه من تو 98 کار میکنه کارم راه افتاد :blush: :blush: :blush: :blush:

_H2_
07-03-2007, 11:31
سلام
جوابتان را به پست شخصی تان فرستادم.
امیدوارم مفید باشد.
و حتماَ به آن اخطار توجه کن، بعد از اجرای دستورات ....

bad_boy_2007
07-03-2007, 12:59
ممنون h2 جان :blush: