PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمکم کنید

ebruu
05-03-2007, 20:39
سلام وخسته نباشید
مدتی است که وقتی می خوام کیس را روشن کنم بعضی وقتها روشن نمی شه و باید چند بار دکمه روی کیس را بزنم تا شاید شانس روشن بشه power خودمو روی یه سیستم دیگه تست کردم و به دفعات روشن وخاموش کردم درست بود بعد power یه سیستم دیگه را انداختم روی کیس خودم روشن میشد ولی بوق ممتد میزد که فکر کردم
ram سر جاش نبود ولی همه قطعاتم جاشون درست بود و فقط بوق ممتد می زد می خواستم یه راهنمایی کنید
که ایا مشکل از مادربورد است یا power و اگه مشکل از power است با این تعویض power که من انجام دادم
چرا بوق ممتد می زنه؟
خیلی خیلی ممنون:angry:

Doyenfery
05-03-2007, 21:23
قط می تونه از درست جا نبودن قطعاتی مثل رم گرافیک و...باشه
با این دوشاخه پاورتو برعکس کن ببین چی میشه..
سخت افزار تو تک تک رو یه سیستم سالم تست بزن تا از سالم بودنشون مطمئن شی...

arash the archer
06-03-2007, 14:23
deep switch کيس رو تست کن ببين خراب نشده باشه
براي اينکه راحت باشي جاي reset switch رو با power switch رو مادر برد عوض کن ببين با اون راحت روشن ميشه يا نه (چون مکانيزم هر دو switch يکي هست)
اگه درست شد معلومه از خودشه و ميتوني بري از بازار يکي بخري و با مال خودت عوض کني

ebruu
06-03-2007, 15:25
من همه این کارها رو به دفعات کردم اخرین کاری که یه تعمیر کار بهم گفت این بود که یه power دیگه ببندم رو سیستم وهمین کارو کردم البته power اصلی 450w بود که باهاش مشکل خاموش وروشن شدن داشتم و power دوم 400 وات بود که مشکل روشن وخاموش کردن نداشتم ولی سیستم تا یه جاهایی بالا میومد ولی تا میخواست
که از روی هارد بوت بشه بوق ممتد میزد همه کاری کردم ونشد ازجمله تست برق هارد و رم و گرافیک و....
احتمال می دم از cpu باشه شاید voltage اون کم وزیاد شده باشه وقادر به راه اندازی نیست