PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدبخت شدم همه ايميل هام از دست رفت بابا يكي بگه توي اوت لوك ايميل ها كجا ميرن

internet1
11-07-2005, 18:51
با سلام
من ايميل pop3 دارم از سايت ياهو
وقتي که اوت لوک رو نصب کنيم از مجموعه آفيس 2003 مي تونيم ايميل ها رو از سايت ياهو به داخل اوت لوک بکشيم يعني همه ايميل ها از سايت ياهو و از صندوق پستي ما به درون کامپيوتر کشيده مي شن
خوب من ديشب کامپيوتر رو فرمت کردم فقط درايو c
البته آفيس و اوت لوک من در درايو f بود خوب حالا مي شه بفرماييد ايميل هاي من کجا هستن
همه ايميل ها اومده بود توي کامپيوتر خودم ولي نمي دونم کجا بودن
با تشکر
پيمان از شيراز

sa3er
12-07-2005, 00:56
متاسفانه تمامی نامهای شما پاک شده اند... outlook نامها و اطلاعات مربوط به صندوق email شما را در dir خود نگاه نمی دارد... بلکه در مسير زير ذخيره می نمايد:
C:\WINDOWS\Application Data\Identities

از اين پس هنگامی که قصد چنين کاری را داشتيد ابتدا به روش زير يک نسخه پشتيبان از نامهای خود تهيه فرماييد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چند شما می توانيد مجددا به راحتی نامهای خود را Synchronize نماييد....

بامداد بخير!

ZiTaNiX
12-07-2005, 01:05
خوب ایمیل هات از تو اوت لوک پاک شده
از تو خود یاهو میل که پاک نشده
می تونی هر کدوم رو که لازم داشتی از تو خود یاهو ببینی

internet1
12-07-2005, 05:14
با سلام
اصلا توي ياهو هيچ ايميلي ديگه وجود نداره
اوت لوك همه نامه ها رو از شكم ياهو مي كشه بيرون
مي ياره توي خودش
با تشكر
پيمان از شيراز

Masoud.ebi
12-07-2005, 10:25
با سلام
اوت لوک تو مسیر زیر فایل های بانک اطلاعاتیش رو قرار میده

X:\Documents and Settings\User Account\Local Settings\Application Data\Identities\{B31012AF-464C-4F80-ACEF-CEF93B20A562}\Microsoft\Outlook Express

که X نام درایوی است که ویندوز اونجا نصبه UserAccount نام اکانت کاربری است که با اون لاگین میشید

یه راه حل ساده تر برا حفظ نامه هات اینه که مسیر ذخیره بانک اطلاعاتی اوت لوک رو تغییر بدی و نامه هات رو رو یه درایو دیگه ذخیره کنی
برا اینکار اوت لوک رو باز کن و برو به این مسیر
Tools-->Options-->Maintenance-->Store Folder
حال پس از زدن دکمه store folder مسیر جدید رو از شما میخواد و شما مسیر فولدر جدیدی رو قرار میدید