ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه پیغام از Dial Spy ؟؟؟؟؟؟؟

hossein-p30-f
04-03-2007, 12:22
سلام
آقا این پیغام Dial Spy من رو بیچاره کرده اول محلش نمی ذاشتم ولی دیگه اعصاب خرد کن شده:angry:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی Connect هستم این پیغام میاد
چیکار کنم :ohno:
ممنون

Parsian-Soft.IR
04-03-2007, 15:05
سلام
آقا این پیغام Dial Spy من رو بیچاره کرده اول محلش نمی ذاشتم ولی دیگه اعصاب خرد کن شده:angry:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی Connect هستم این پیغام میاد
چیکار کنم :ohno:
ممنون

متأسفانه کامپيوتر شما spyware گرفته.

بايد يک برنامه anti spyware نصب کنيد بعد کامپيوتر خودتون رو اسکن کنيد.

مشکلتون حل ميشه.

برنامه پيشنهادی که به شما ميکنم : adaware هست که ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( توی top list هم هست ) دانلود کنيد.
حتماً بعد از اينکه نصب کرديد update کنيد برنامه رو بد سيستمتون رو اسکن کنيد.
اگر مشکل حل نشد بگو يک solution ديگه بدم.

پيروز باشی

hossein-p30-f
05-03-2007, 13:06
سلام
فقط سیستم من اینجور نیست روی دوتا سیستم دیگه هم امتحان کردم همین پیغام رو می ده
ممنون از جوابتون:happy:

Razel
05-03-2007, 13:27
متأسفانه کامپيوتر شما spyware گرفته.

بايد يک برنامه anti spyware نصب کنيد بعد کامپيوتر خودتون رو اسکن کنيد.

مشکلتون حل ميشه.

برنامه پيشنهادی که به شما ميکنم : adaware هست که ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( توی top list هم هست ) دانلود کنيد.
حتماً بعد از اينکه نصب کرديد update کنيد برنامه رو بد سيستمتون رو اسکن کنيد.
اگر مشکل حل نشد بگو يک solution ديگه بدم.

پيروز باشی
دوست عزیز چرا رو سیستم مردم ایراد میزارید و راحت میگید که Spyware گرفته.!

Dialspy یک برنامه ایرانی بی نظیر شمارنده زمان اتصال برای دیال آپ هست که رایگانه و هزینه برنامه از طریق تبلیغاتی تامین میشه که تو کادر کوچیک نشون داده میشن.

اون کادر برای نشون دادن تبلیغات هست و دو حالت داره:

1-شما اتصال این برنامه با سرورش رو از طریق فایروالتون بلاک کردید و صفحه Error نشون میده.
2- تو سرور دیال اسپای مشکلی به وجود اومده که تبلیغ ندارن.

که من احتمال دوم رو بیشتر میدونم.

چیز خطرناکی نیست و هروقت به اینترنت کانکت شدی بعد چند دقیقه این پیغام رو هم خواهی دید و هیچ راهی برای غیرفعال کردنش نیست مگر اینکه توسط هکرها این برنامه هک بشه.

کلا برنامه عالی هست که از نمونه های خارجی خیلی بهتره و اون پیغام خطا زیاد به چشم نمیاد.

موفق باشید:happy:

Parsian-Soft.IR
05-03-2007, 13:33
دوست عزیز چرا رو سیستم مردم ایراد میزارید و راحت میگید که Spyware گرفته.!

Dialspy یک برنامه ایرانی بی نظیر شمارنده زمان اتصال برای دیال آپ هست که رایگانه و هزینه برنامه از طریق تبلیغاتی تامین میشه که تو کادر کوچیک نشون داده میشن.

اون کادر برای نشون دادن تبلیغات هست و دو حالت داره:

1-شما اتصال این برنامه با سرورش رو از طریق فایروالتون بلاک کردید و صفحه Error نشون میده.
2- تو سرور دیال اسپای مشکلی به وجود اومده که تبلیغ ندارن.

که من احتمال دوم رو بیشتر میدونم.

چیز خطرناکی نیست و هروقت به اینترنت کانکت شدی بعد چند دقیقه این پیغام رو هم خواهی دید و هیچ راهی برای غیرفعال کردنش نیست مگر اینکه توسط هکرها این برنامه هک بشه.

کلا برنامه عالی هست که از نمونه های خارجی خیلی بهتره و اون پیغام خطا زیاد به چشم نمیاد.

موفق باشید:happy:

واه ؟

مرسی از اين اطلاعاتتون اما گويا اين دوست ما هم بی تقصير نيستند، چون نميدونن چی نصب کرده رو سيستمش !!!

در هر حال مرسی، يک چيزی هم بعد از اينهمه مدت ياد گرفتيم تو p30world !:happy:
اما اسمش بيشتر شبيه اين spyware ها ميباشد که مثلاً ميخواهند وصل بشن به سايت مربوطه که anti spyware مربوطه رو از سايتش بخواری تا پاک بشه.

در هر حال جالب بود