ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجي در مورد p990

absorb3000
03-03-2007, 23:58
نظر سنجي در مورد خريد p990 آيا ارزش داره؟؟؟

hello_hello
04-03-2007, 00:29
نظر سنجي در مورد خريد p990 آيا ارزش داره؟؟؟

بنده چند وقته تو نخشم. واقعا عاليه واقعا واقعا. اسمارت فونهاي نوكيا همشون هنگيشون زياده ولي اين به جاي هنگي ري ست مي كنه تا مموريش آزاد شه. بابا خيلي خيلي عاليه.
علتهايي كه منو فعلا بازداشته از خريدنش اينها هستن:
1. دوربينش زياد خوب نيست لااقل لامذهب از لنز CCD‌هم استفاده نكرده و مي گن بايد چندبار فوكوس كرد تا عكس مطلبو بشه البته مي گن ها من نمي دونم ولي يكي گفت اينجوري نيست
2. يكم بزرگه ولي بزرگيش علت داره و اين مورد زياد در نظرم حاد نيست.
3. صداش در برابر N73‌موشه خيلي كمه زياد نمي توني روش حساب كني چون كلاسش اسمارته نه موزيك و واكمن البته اين مورد هم زياد سخت نگير كم كم نيست خيلي بلند و عاليه منظورم در مقايسه با N73‌بود.

ولي باتريش عاليه. آنتن دهيش عالي عاليه. به جاي S60‌نوكيا، UIQ داره كه خيلي خيلي خيلي به مراتب از نوكيا عاليه (تو نوكيا برا همه چي بايد بري تو پروفايل تا بتوني تغيرات مثل تغيير زنگ بدي ولي تو UIQ‌مثل كامپيوتره از همه جاي مي توني هر كاري رو بكني). هنگي نداره .هنگ كردن مطلق نيست منظور نسبت به نوكيا بيسته. كيفيت مونتاژ معركه و ساخت فرانسه هستش. تاچ اسكرين فينگرتاچ داره (البته اينم زياد در نظرم مطرح نيست.)

موارد مهم همون دوربين و صداشه كه منو سست كرده.

در ضمن تازگيها فريم وير جديدش آمده فعلا نخر تا خود فرانسه فريم وير جديدشو تو گوشي بار كنه و روانه بازار كنه و جواب بده بعد. گوشي رو عمرا نبايد آپ ديت كرد اين وتو گوشت فرو كن. فارسي زدن به گوشي بخصوص نوكيا آنتن رو مياره پايين
اگه بازم چيزي مي خواي به آي ديم پيام بده جيگرdynamic_bomb_2000@yahoo.com

absorb3000
04-03-2007, 00:40
خيلي مخلصيم و حرفات دربست قبول .. خودم و810 دارم

hello_hello
06-03-2007, 13:24
خيلي مخلصيم و حرفات دربست قبول .. خودم و810 دارم

من خودم فعلا W800‌دارم W810‌نگرفتم چون لنزش كاور نداشت. البته مال من چيني نيست ها مالزيه مالزي عاليه. همه چيز چيني گنده اه اه اه. در ضمن تغييراتي تو پست قبلي دادم بخونش. پر اطلاعاتم در مورد P990 ولي تا چيزي نپرسي نمي تونم جواب بدم. شايد بخرمش هاااا:biggrin: :rolleye:
گوشي N93i داره به تازگي مياد با N93‌اشتب نشه ها... اين خيلي گوشي عاليه و متفاوت با گوشي هاي موجود تو بازاره ولي مثل پاروي سنگگ پزي مي مونه تقريبا شبيه ان 93 معموليه ولي تفاوتهاي زيادي تو برنامه ها داره و رنگشم فرق داره يكمم سبكتره ولي شكلش مثل همونه ولي من به نوبه ي خود پاره آجر نمي خرم. بابا چيه آخه الان گوشي خودم 120 گرمه بعده مدتي سنگيني احساس مي كنم چه طور مي خوام يه پاره آجر رو تو جيبم اينور اونور ببرم. يا N73 ‌مي خرم البته اگه آخرين ورژنش بياد و حل بشه مشكل هنگيش (كه بعيده) يا N70‌يا P990
ولي اگه از آش دوغ بگذري از P990‌نمي شه گذشت.
اطلاعاتي كه من دارم و بهت مي دم و حدود يك ساله در تحقيقم به صورت مهندسي و تخصصيه. من مهندس مخابراتي مي خونم. غصه نخور

mamad10
10-03-2007, 03:44
البته با همه خوبیهای p990بیشتر چینی با قیمت 520000تومان و به اسم فرانسه فروش میرهاگه واقعا فرانسویش و گیر باری عالیه چون symbian هم داره :rolleye:

tcom_mobile
10-03-2007, 14:24
البته با همه خوبیهای p990بیشتر چینی با قیمت 520000تومان و به اسم فرانسه فروش میرهاگه واقعا فرانسویش و گیر باری عالیه چون symbian هم داره :rolleye:
سلام دوست من درسته كه گوشي هاي نوكياي فنلاند رو چين به اسمش مي زنه 10 تومن مثلا گرونت تر. درسته كه گوشي هاي سوني اريكيون سوئي ژاپني در انحصار چيه و ليسانسش مال اونه
ولي P990i‌فعلا تنها گوشي اي هستش كه فرانسه تو برند سوني اريكسون زده و دست هيچ ابوالبشري بهش نرسيده فعلا هيچ جاي اجازه ي ساختشو ندارند مال خود خود فرانسه هستش. بخاي با ضمانت سيتادل يا الرمس بگيري كه محشر كرده با اين ضمانت ها 640 اومنه و تا 530 يا 580 تومن كه دقيقا نمي دونم اومده هم پايين بدون گارانتي