PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه فیلد های برای بانکم احتیاج دارم؟

mehdi_gh125
03-03-2007, 14:15
با سلام:
من یک برنامه دارم می نویسم که وقتی یک نفر یک جنس می خره اگه به صورت نقدی باشه مشکلی ندارم وانو توی بانک ذخیره می کنم اما اگه به صورت غیرنقدی باشه به قول خودمون نسیه باشه باید به چه شکل توی بانک ذخیره کنم؟ چه فیلد های برای بانکم احتیاج دارم؟ که مثلا مشتری رو بدهکار نشون بده و هر وقت پرداخت شد تسویه کنه مشکل من بیشتر مر بوط به قسمتی که مثلا اگه مشتری امده در یک روز ودر یک تاریخ مشخص 5 قلم جنس خریده و من به صورت 5 رکورد اطلا عتشو ثبت کردم چه طوری این 5 قلم جنسو به هم مربوط کرده و نتیجه خرید همون پنج بار توی در یک جا نگه داری کنم من الان طوری کدهاشو نوشتم که مثلا این 5 بارو با یک تاریخ مشترک ویک ساعت مشترک که حتی دقیقه و ثانیه اش هم توی بانک به صورت مشتر ک است توی بانک ذخیره میشه یعنی اوون 5 قلم جنس که تو بانکه یک تاریخ مشترک ویک ساعت با دقیقه وثانیه مشترک دارند شاید بشه ازاین مشخصه استفاده کرد یا اینکه برای هر بار خرید یک فیلد ip بذارم؟ که یک عدد در خودش ذخیره میکنه و مشکل اساسی من اونجاس که نتیجه خرید اون 5 قلم جنس چه طور دخیره کنم آیا توی یک رکورد دیگه بذارم؟ یا نه یک فیلد بذارم کنار هر 5 تا و تو هر 5 رکورد ذخیره کنم که این جوری اصلا جالب نیست؟ونتیجه خرید اون 5 قلم خرید رو لازم دارم که هر بار کاربر تسویه کرر دیگه انو بدهکار ندونه ؟آیا نمیشه کل اطلاعات اوون 5 تا خرید در یک رکور ذخیره کرد؟؟؟

mahdi bg
04-03-2007, 05:55
سلام
یه پیشنهاد.
یه جدول به اسم فاکتور اضافه کن.
جدول مشتتری رو با کالا و فاکتور با یه جدول واسط یه هم
وصل کن
کلید اصلی:شماره مشتری ، شماره کالا ، شماره فاکتور
حالا دقیقا چیزی های رو که می خواهی راحت می تونی در بیاری
نیازی هم به نگهداری فیلد مربوط به زمان برای تمایز خرید ها نیست

؟آیا نمیشه کل اطلاعات اوون 5 تا خرید در یک رکور ذخیره کرد؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما اگه به صورت غیرنقدی باشه به قول خودمون نسیه باشه باید به چه شکل توی بانک ذخیره کنم؟
Sum فاکتور رو از مبلغ دریافتی کم کن . (بستگی داره مبالغ نقدی
دریافتی رو چطوری نگه می داری)