مشاهده نسخه کامل
: دیکشنری انگلیسی به فارسی تحت جاوا.کمک کنید؟؟!!
hamid_m66
03-03-2007, 06:55
سلام دوستان عزیز.من یک دیکشنری انگلیسی به فارسی برای 6111 یا 6270 میخوام.هر چی تا حالا دانلود کردم نصب کردم اینولید میزنه.خواهشا هر کی تست شده داره.ادرسش رو بذاره.:rolleye: :cool: :tongue: :blink: :sad:من تاپیک برنامه برای جاوا رو هم گشتم.اما پیدا نکردم.نمی دونم شاید پیدا کردم اما دانلود نکردم تست نکردم.هر کی کمک کنه 80 تا ایدی یاهو برای بوت بهش میدم.با 20تا ایدی هک شده.حالا کمک کنید.
hamid_m66
03-03-2007, 07:22
سلام دوستان عزیز.من یک دیکشنری انگلیسی به فارسی برای 6111 یا 6270 میخوام.هر چی تا حالا دانلود کردم نصب کردم اینولید میزنه.خواهشا هر کی تست شده داره.ادرسش رو بذاره.:rolleye: :cool: :tongue: :blink: :sad:
بابا یک نفر پیدا نشد به من کمک کنه.من تاپیک برنامه برای جاوا رو هم گشتم.اما پیدا نشد یا شایدم من دانلود نکردم تست کنم.:tongue: :sad: :sad: :sad:
rahnemoun
03-03-2007, 08:20
سلام دوستان عزیز.من یک دیکشنری انگلیسی به فارسی برای 6111 یا 6270 میخوام.هر چی تا حالا دانلود کردم نصب کردم اینولید میزنه.خواهشا هر کی تست شده داره.ادرسش رو بذاره.:rolleye: :cool: :tongue: :blink: :sad:من تاپیک برنامه برای جاوا رو هم گشتم.اما پیدا نکردم.نمی دونم شاید پیدا کردم اما دانلود نکردم تست نکردم.هر کی کمک کنه 80 تا ایدی یاهو برای بوت بهش میدم.با 20تا ایدی هک شده.حالا کمک کنید.
سلام
اين آدرس رو چك كن. روي گوشي خودم و خيلي گوشيهاي ديگه هم قبلا چك كردم. (هر دو لينك با هم يكي هستند)
»»» Dictionary English 2 Farsi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])«««
»»» Dictionary English 2 Farsi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) «««
دیکشنری انگلیسی به فارسی جاوا برای گوشیهایی که Symbian نیستند!!! با این برنامه همه گوشیها میتونند دیکشنری انگلیسی به فارسی رو داشته باشند. چون این برنامه جاوا هست و روی بیشتر گوشیها اجرا میشه.
رامين :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.