ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مبتدی

TeRMiNaT00o00R
03-03-2007, 00:51
سلام
راستش من مبتدیم

2 اگه خواسته باشیم یه فرم رو که باAsp.net درست کردیم به دیتابس ارتباط بدیم باید چی کار کنیم (Accessو یا Sql server ) یه کمی هم توضیح بدید (بی زحمت)
Sql server بهشه بهتره
مرسی از همگی
منتظر جوابتون هستم

_H2_
03-03-2007, 13:08
سلام
عزیز دل برادر ! فکر کنم تالار را عوضی آمده اید! اینجا تالار Framework میباشد. (سوال پرسیدن از aspx یه چیزه و سوال از asp چیز دیگر)
ولی بحرحال
شما باید یک Connection بسازید و سپس یک Recordset را بازکنید و در یک حلقه while تمام اطلاعات نمایش را Write کنید.
سعی میکنم در چند روز آینده کدی برایتان بگذارم.
ولی متحل شو و بیا به جمع بروبچ دانت نت کار! تا ببینی با aspx چقدر راحت تره، اتفاقاً در تاپیکی در همین بخش در مورد طراحی جدول با دات نت هم بحث کردیم. (عنوان تاپیک: تکرار جدول با حلقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) while)

TeRMiNaT00o00R
03-03-2007, 17:35
اگه خواسته باشیم یه فرم رو که با .net.asp درست کردیم به دیتابس ارتباط بدیم باید چی کار کنیم (Accessو یا Sql server ) یه کمی هم توضیح بدید (بی زحمت)
منظور منم asp.net بود اگه میشه یه کمکی کنید چون واقعآ نیاز دارم
اگه یه توضیحی هم بدید ممنون میشم
مرسی

_H2_
03-03-2007, 18:43
سلام
این شد سوال دات نتی!
همانطور که گفتم در تاپیکی با عنوان ( تکرار جدول با حلقه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) while) این مسئله قبلاَ مطرح شده.
ولی بحزحال اینهم مثال: (ZIP- 28KB)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این مثال جدولی شبیه لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با دانت نت میساز و منبع نیز یک فایل اکسس است.

_H2_
03-03-2007, 18:49
سلام
راستی چون عنوان asp را از متن سوالتان حذف کرده اید،در نتیجه فکرمیکنم دیگر نیازی به مثال در asp ندارید. :)

TeRMiNaT00o00R
04-03-2007, 00:30
آره فقط aspx
توضیح؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟