مشاهده نسخه کامل
: تعدادی سوال در مورد استفاده از پرینتر
من تعدادی سوال در مورد استفاده از پرینتر داشتم
1. چطوری محل دقیق اشیا را تو کاغذ مشخص کنم(مثلا فلان تکست باکس در کجای کاغذ قرار بگیره)
2.چگونه سایز کاغذ را مشخص کنم
3. به چه صورت می شود محل پرینت گرفتن اطلاعات را تو کاغذ مشخص کرد (مثلا بگیم ایم پرینت را بالای صفحه سمت راست بگیر)
4.چطوری اطلاعا را از فلان رکورد از فلان جدول بگیره و در یک نقطه تعیین شده نمایش بده
hamidreza_buddy
02-03-2007, 20:22
برای پرینت (گزارش گیری) معمولاً از crystal report استفاده می شود. معمولاً همراه vs نصب می شود.
توی اینترنت سرچ کن کلی مطلب در این باره پیدا می کنی.
اینم چنتا لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به فرموده دوستمان اگر پرینتی از محتویات یک بانک اطلاعاتی میخواهید crystal برنامه خوبی است.
البته یکی دیگر از دوستان در تاپیکی در همین بخش یک ابزار دیگر پرینت را معرفی کرده.
ولی اگر یک پرینت ساده و معمولی میخواهید و خبری از اتصال به منبع داده ها نیست میتوانید از کلاسس System.Drawing.Printing.PrintDocument استفاده کنید (طراحی با این کلاس مشکل است ولی در زمان اجرا فوق العاده سریع کار میکند.)، برای استفاده از این کلاس بهترین راه این است که یک وراثت بگیرید و در رویدادهای OnPrintPage و OnEndPrint و OnBeginPrint با استفاده از دستورات ترسیمی (نقاشی) برگه پرینتی خودتان را بسازید.
البته وجود امکانات و متدهای مناسب برای تنظیمات خاص هم که امری بدیهی است.
ولی اگر به دستورات گرافیکی +GDI تسلط ندارید ....
من پرینت گرقتن را بلدم و اصلا ربطی به Crystal Report و ... ندارم و نیازی هم به این ها نیست من دوباره سوال هایم را مطرح می کنم
1. چطوری محل دقیق اشیا را تو کاغذ مشخص کنم(مثلا فلان تکست باکس در کجای کاغذ قرار بگیره )
2.چگونه سایز کاغذ را مشخص کنم
3. به چه صورت می شود محل پرینت گرفتن اطلاعات را تو کاغذ مشخص کرد (مثلا بگیم ایم پرینت را بالای صفحه سمت راست بگیر)
آیا شما کدی در رابطه با پرینت گرفتن دارید
من در اصل برای چاپ فاکتورم میخوام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.