مشاهده نسخه کامل
: معرفی نرم افزار بسیار قوی برای برداشتن پسورد فایل های Rar
digitalbass
01-03-2007, 23:55
معرفی نرم افزار بسیار قوی برای برداشتن پسورد فایل هایRAR
با استفاده از این نرم افزار میتوانید پسورد فایلهایی که با winRAR بصورت فشرده در امدن رو کرک کنید . واقعا عالی عمل میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NO PASS
hamid_gholizadeh35
02-03-2007, 11:50
خوب بود ادامه بده
از بهترین برنامه هایی است که تا حالا دیده ام. پسورد تعدادی از فایلهایم را که پسوردشون را نداشتم خیلی عالی باز کرد. یک سئوال فایل جانبی کهبا اگزه اصلی باز می شود چیست؟ RCP412-setup.exe
بابا بیخیال این رپید شیر بشید حال همه رو گرفته لطفا یه جا دیگه بذارید با تشکر
jaberaghidat
11-04-2007, 02:35
این نرم افزار تا چند رقمی و در عرض چقدر وقت می تونه پاورد ها رو کرک کنه تا چند حرف ؟
NIMA KHAN
11-04-2007, 12:53
عزيز نرم افزاري كه گذاشتي تو رپيد پاك شده بود اگه مي شه دوباره آپش كن
ولی با رار کاری نمی کنه فرمتهای rpc رو قبول می کنه.من یک رار بهش دادم گفت نمی تونم!
مهدی
فکر نمی کنم این برنامه قیر از روش کنتر از روش جدیدی برای کراک کردن فایلهای فشرده استفاده بکنه
دانلود میکنم
دوستان برای استفاده از این برنامه به
framework
نیاز دارید
سلام
من قبلا از این نرم افزار استفاده کردم ولی کار نکرد.این رو هم دانلود کردم ولی واسه من کار نکرد.
متشکر
راستی من بدون framework اجرا کردم و مشکلی پسش نیومد.
با تشكر از لطف شما
اين برنامه بعداز زحمت زيادى از رپيد لعنتى دان كردم
اولا ليسن ميخواد تا بتوانى از امكانيات كامل آن استفاده كنى ،، دوم اينكه رار قبول نميكنه و دكشنيرى ( اگر اشتباه نكنم ) ميخواد ، خلاصه كمى پیچيده هست ممنكنه كمى توضيح بفرمائيد
بسيار ممنون
alaodin1
13-04-2007, 02:11
از این نرم افزارها زیاد دانلود کردم ولی هیچکدوم مفت نمی ارزه یه چند سالی طول میکشه تا پسورد فایل را پیدا کنه
kaveh123
19-04-2007, 14:20
دوستان فایل RCP412-setup.exe که در پوشه این برنامه هست یک ترجان بسیار بد میباشد که در کمتر از دو دقیقه روی سیستم شما ویروس نصب میکند. PCCillin و Nod32 آنرا بسیار خطرناک درجه بندی کرده اند و بسیار پرهیز میدهند . مواظب باشید خیلی زیاد ...
R10MessiEtoo
21-05-2007, 15:54
از این نرم افزارها زیاد دانلود کردم ولی هیچکدوم مفت نمی ارزه یه چند سالی طول میکشه تا پسورد فایل را پیدا کنه
راست میگی مخصوصا اگر پسورد بیش از 6 ،7 حرف باشه که معمولا هست. بیشتر هم اسم سایتها رو پسورد میگذارن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.