مشاهده نسخه کامل
: درخواست آموزش چگونگي فارسي كردن يك نرم افزار
Mohammad_Ahrari
10-07-2005, 22:15
ممنون ميشم
Amir_P30
11-07-2005, 01:33
با استفاده از نرم افزار ريسورس هكر
نويد (كاشاني) با هاش كار كرده از اون سوال كن بهت ميگه
البته در شماره 43 مجله دانش وكامپيوتر هم آموزشش نوشته شده.
136614443
11-07-2005, 07:42
اره منم باهاش خيلي كار كردم
حتي نصف ويندوز 98 رو فارسي كرده بودم كافيه با اون برنامه shell32.dll رو باز كني ديگه خودت ميفهمي دنيا دسته كيه
سلام منم با resource toner کار کردم خوبه اونم درباره اون یکی هنوز نه زیاد کار نکردم.
برنامه های مختلفی هست . باید ببینی اون برنامه مکانیزمش چیه . مثلا خیلی از برنامه ها رو نمی شه با Rechack فارسی کرد . بستگی به نوع برنامه ات داره که می خوای فارسی کنی .
Mohammad_Ahrari
11-07-2005, 18:22
لطفا نويد جان لينك دانلود و اگه سريال داشت سريال هر كدوم از برنامه ها كه بهتره(من فقط فعلا ميخوام ابتدايي كار كنم) را همراه يك كم آموزش بذاري ممنون ميشم
با تشكر از دوستان
سلام؛
ابتدا شما بايد ببينيد يک نرافراز از چه سيستمی جهت مديريت زبانها استفاده می کنه... امروزه اکثر نرافزارها از سيتمهای مبتنی بر فايل جداگانه .lng جهت مديريت زبانهای خود استفاده می کنند... مثلا همين opera هم از اين روش استفاده نموده... شما به طور مثال با باز نمودن english.lng در notepad و ترجمه قسمتهای مشخص شده براحتی می توانيد برنامه را به فارسی يا زبان ديگری ترجمه نماييد...
اگر برنامه از اين سيستم استفاده نمی کرد آنگاه شما می بايست اقدام به edit نمودن exe اصلی نماييد که با نرافزارهايی که دوستان معرفی فرمودند امکان پذير است..
بنده نرافزار PE Explorer رو به شما پيشنهاد می کنم:
PE Explorer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
Mohammad_Ahrari
11-07-2005, 20:42
ممنون ميشم اگه لينكي هم معرفي كنيد واسه دانلود و هم يك كمي آموزش
سلام دوست عزیز.
پیشنهاد من هم همان نرم افزار PE Explorer است که دوست عزیزم ساسر معرفی کردند.
اما توجه داشته باشید این برنامه شامل چندین قسمت است که برخی قسمتهای آن بسیار تخصصی و تقریبا حرفه ای میباشند.
شما باید تنها از قسمت Resource Explorer این برنامه استفاده کنید.
موفق باشید.
Mohammad_Ahrari
11-07-2005, 21:32
M.R.M,
جان ممنون اما من يه لينكي واسه دانلود و يك كمي راهنمايي كنيد
اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farhad60sg
16-07-2005, 22:01
با سلام
من با برنامه ريسورس هكر كار كردم ولي يك مشكلي كه داره اينه كه برنامه اي رو كه فارسي كرديم فقط در ويندزهاي عربي قابل ديدن هست و در بقيه آنها حتي در ويندز xp نيز نوسته ها نامفهوم مي باشد.
آيا برنامهpe.explorer هم همينگونه هست ؟
با تشكر
Iranian_sports
16-07-2005, 22:37
سلام
يکم آموزش هم ميذاشتيد خوب بود ها :wink:
موفق باشيد
فعلا
سریالش کسی نداره .یا اینکه خودم باید سرچ کنم
rouhallah
06-03-2007, 17:00
با سلام
من هم یک مشکل کوچیک تو فارسی کرن برنامه ها دارم
و اون اینه که وقتی برنامه ای رو با pe explorer یا resource tuner باز می کنم برای برخی برنامه ها تیک به سمت راست بردن منو برنامه وجود داره ولی برای برخی دیگر از برنامه ها این تیک وجود نداره و نمیتوان منو را به سمت راست انتقال داد اگه ممکنه برنامه ای معرفی کنید که هر برنامه حاوی منو رو بتونه منویش رو به سمت راست ببره
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.