ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حتما کسانی که از تاریخ 85/01/01 گوشی نو خریده تو این نظر سنجی شرکت کنه.

Mahdi_Moosavi
01-03-2007, 21:54
حدف از ایجاد این تایپیک اینه که بدونیم که تو کشور خودمون هنوز برند معروف nokia بیشترین فروش رو داره یا

برندهایی مثل sonyericsson یا sumsung ,.......... هم حرفی واسه گفتن دارن.

خواهشن مدل خاصی رو مد نظر قرار ندید . ;)

metapex
01-03-2007, 21:58
دوست عزیز بهتر بود برای راحتی کار و بازدهی بهتر، تاپیک رو با امکان نظرسنجی ایجاد میکردین.

Actros
02-03-2007, 03:06
نوکیا پر فروش ترین

MAXXX
02-03-2007, 03:56
از گفتنت معلومه خودت نوکیا داری

Mohammad Hosseyn
02-03-2007, 04:59
به نظر من نوكيا و سوني تقريبا در كشور ما يكسان فروش دارن ... اما در كل نوكيا بهتره ، براي همين من نوكيا رو انتخاب كردم ... همين 2 روز پيش يه 6630 گرفتم حرف نداره ... مطمئنم كه اگه با همين قيمت سوني مي گرفتم شايد ضرر مي كردم !
در كل منظورم اينه كه نئكيا مي تونه فروش بهتري در آينده داشته باشه ... مخصوصا با اين گوشي هاي جديدي كه وارد بازار كرده .
با تشكر

Mahdi_Moosavi
02-03-2007, 11:06
به نظر من نوكيا و سوني تقريبا در كشور ما يكسان فروش دارن ... اما در كل نوكيا بهتره ، براي همين من نوكيا رو انتخاب كردم ... همين 2 روز پيش يه 6630 گرفتم حرف نداره ... مطمئنم كه اگه با همين قيمت سوني مي گرفتم شايد ضرر مي كردم !
در كل منظورم اينه كه نئكيا مي تونه فروش بهتري در آينده داشته باشه ... مخصوصا با اين گوشي هاي جديدي كه وارد بازار كرده .
با تشكر

فعلا 9 به 5 به نفع سونی اریکسون:ohno: :blink: :biggrin: :biggrin:

R@R#M@N
02-03-2007, 12:08
نوکیا پر فروش ترین
12 به 5 به نفع سونی اریکسون

WooKMaN
02-03-2007, 14:23
من که بیشتر امسال تو کار اریکسون بیدم بعدش نوکیا ... ;)

hello_hello
02-03-2007, 16:49
حدف از ایجاد این تایپیک اینه که بدونیم که تو کشور خودمون هنوز برند معروف nokia بیشترین فروش رو داره یا

برندهایی مثل sonyericsson یا sumsung ,.......... هم حرفی واسه گفتن دارن.

خواهشن مدل خاصی رو مد نظر قرار ندید . ;)

بنده نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون و نه ضد اونا.
بنده مهندس مخابراتم.
بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.

و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.
سامسونگ زياد سازگار نيست آنت دهيش چندان معركه نيست.
پنتك و ال جي خوب نيستن. موتورولا زياد سازگار نيست

الان بهترين انتخاب نوكياي فنلاند و سوني اريكسون مالزي و فرانسه هستش نه چيني.
نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.

سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70‌گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)

خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93i‌و N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا

ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
بلاخره خواستين بخرين از اينا يكي بخرين.
در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel club‌يا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.

بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
تو سوني اريكسون P990i

بقيشم بعدا مي گم اگه موردي بود من در خدمتم

hello_hello
02-03-2007, 16:52
12 به 5 به نفع سونی اریکسون

عزيز K800‌همچين گوشي نيست فقط و فقط مي تونيم به دوربينش بنازيم يعني چه جوري بگم كلاس N73 رو خط اسمارت فونهاست ولي K800‌ها رو خط جاوا و دوربين دار. گرچه N73‌خودش عاري از ايراد نيست پر هنگه ولي بازم اينا فقط و فقط از لحاظ دوربين بايد مقايسه بشن از لحاظ قيمت هم يكي نيستند. فكر كنم K810‌بهتر از K800 باشه. در ضمن فيلمبرداري K800‌خيلي گنده خيلي گند 177*144‌يعني نصف N73‌ونصف VCD‌ها نمي دونم سوني چرا اين اشتباه رو مرتكب شده....

S a f a 6 4
02-03-2007, 17:22
فکر کنم سونی اریکسون بدلیل گوشی های عامه پسند و نسبتا ارزونش فروش بیشتری داشته باشه ولی من خودم به شخصه هنوز نوکیارو خیلی بیشتر ترجیح میدم

mosi7616
02-03-2007, 19:33
من خودم الان k750دارم گوشی بدی نیست
اولین گوشیم موتورالا بود خیلی گوشی خوبی بود درسته ارزون خریده بودمش (70000) ولی انتن دهیش حرف نداشت
یه بار با نوکیا (1100) رفته بودم درکه همون اول کوه انتنش قطع شد
همون مسیرو با موتورالا رفتم تو دره های درکه هم انتن میداد خودم تعجب کردم وقتی گوشیم زنگ خورد و خیلی راحت شروع به صحبت کردم
تو انتن دهی فکر کنم موتورالا اول باشه
این نظر منه

Mahdi_Moosavi
02-03-2007, 19:43
الهی من پیش مرگ همتون بشم جون من درباره مدل خاصی کل کل نکنید.

20-11 به نفع سونی اریکسون . باور کنید من حتی فکرش هم نمی کردم این نتیجه به دست بیاد.

metapex
02-03-2007, 19:46
مهمترین ترین عامل موفقیت سونی اریکسون استفاده از برندهای شناخته شده و موفق Walkman و CyberShot هست. عامل بعدی طراحی خلاقانه و مدرن و استفاده از اینترفیس مناسب برای گوشیهاشه.
به همین دلیل : (امضام رو بخونین!)

R@R#M@N
02-03-2007, 20:45
عزيز K800‌همچين گوشي نيست فقط و فقط مي تونيم به دوربينش بنازيم يعني چه جوري بگم كلاس N73 رو خط اسمارت فونهاست ولي K800‌ها رو خط جاوا و دوربين دار. گرچه N73‌خودش عاري از ايراد نيست پر هنگه ولي بازم اينا فقط و فقط از لحاظ دوربين بايد مقايسه بشن از لحاظ قيمت هم يكي نيستند. فكر كنم K810‌بهتر از K800 باشه. در ضمن فيلمبرداري K800‌خيلي گنده خيلي گند 177*144‌يعني نصف N73‌ونصف Vcd‌ها نمي دونم سوني چرا اين اشتباه رو مرتكب شده....
كي از ك800 حرف زد
هر جا ميري آخر بحث ميرسه به ك800 با ن73
من موندم كه شما اطلاعات به اين توپي دادي چرا اين حرف رو اينجا زدي
..........

siavash66
03-03-2007, 02:33
در خرید فقط یک گزینه مهم هست اونم قیمت

گوشی های نوکیا با 60% تعرفه وارد میشن و گرون هستن

ولی گوشی های سونی اریکسون اکثرا قاچاق وارد میشن و این 60% رو به گمرک نمیدن

به همین دلیل نوکیا تو ایران از سونی اریکسون تو امار فروش شکست خورده

و اکثر گوشی هایی که در بازار فروخته میشه سونی اریکسون سریال چنج هست

Mohammad Hosseyn
03-03-2007, 08:19
20-11 به نفع سونی اریکسون . باور کنید من حتی فکرش هم نمی کردم این نتیجه به دست بیاد.

زياد به اين نظر سنجي اطمينان نكن ... الان 43 نفر شركت كردن كه 14 نفر نوكيا و 25 نفر سوني بودن.1 نفر هم سامسونگ و 3 نفر هم موتورالا .

در ضمن من از نظر ظاهري اصلا سوني رو قبول ندارم ... چون تنوع ظاهر نداره اصلا ... اما در عوض نوكيا از اين نظر خسلس سر تره ...
با تشكر .

R@R#M@N
03-03-2007, 15:51
بله نوکیا دسته هونگهایی با شکل و شمایل متنوع میزنه و هیچ کدوم ظرافت سونی اریکسون رو ندارن

fery joon
03-03-2007, 17:48
در خرید فقط یک گزینه مهم هست اونم قیمت

گوشی های نوکیا با 60% تعرفه وارد میشن و گرون هستن

ولی گوشی های سونی اریکسون اکثرا قاچاق وارد میشن و این 60% رو به گمرک نمیدن

به همین دلیل نوکیا تو ایران از سونی اریکسون تو امار فروش شکست خورده

و اکثر گوشی هایی که در بازار فروخته میشه سونی اریکسون سریال چنج هست

کاملا درسته گل گفتی :biggrin:

hello_hello
04-03-2007, 00:19
كي از ك800 حرف زد
هر جا ميري آخر بحث ميرسه به ك800 با ن73
من موندم كه شما اطلاعات به اين توپي دادي چرا اين حرف رو اينجا زدي
..........

بنده منظورتون رو نگرفتم.
مي گم به شخصه K800 نمي خرم K810‌شايد بهتر از اونه و اگر N73 وضعيتش به آخر برسه يعني فريم ويرش و خوب جواب بده شايد بخرم شايد ولي P990 بهتره.

hello_hello
04-03-2007, 00:21
کاملا درسته گل گفتی :biggrin:

درسته كمي طرفدار N73‌بودم ولي از وقتي اينهمه بحث در مورد هنگشون شنيدم به كلي افتادم و ان 73 البته يكم شبيه پاره آجره ها ان 70 و د72 خوشگل تر از اونن ولي ان 72 همچين گوشي زيا دباحالي نيست چون خيلي سنگينه و ... و قيمتش برابر ان 70 هستش از همون اول كه اومد زياد طرفدار نداشت.

Mahdi_Moosavi
07-03-2007, 19:50
29 بر 18 به نفع سونی . شکست سنگینی برای نوکیا تو ایرانه.

Wisdom
07-03-2007, 20:02
Sony Ericsson Z530

M.etallic.A
07-03-2007, 20:46
بنده مهندس مخابراتم.
بدليل اينكه نوكيا باسيستمهاي مخابراتي سيار ايران هماهنگي بيشتري داره قدرت گيرندگيش يا هموم آنتن دهيش تقريبا بالاتره يعني چه جوري بگم نوكيا بيشتر به سيستم موجود در ايران مي خوره تا گوشي هاي ديگه سيستم ارتباطاط سيار ايران عبارت است از آلكاتل، زيمنس و يكي ديگه كه الان يادم نيست.

و در حال حاضر مغوله ي آنتن دهي ديگه كشكه دوستان با راه اندازي سيستم هاي سلولي و ديجيتالي مخابرات سيار ديگه كسي نمي تونه بگه گوشي من قوي تره يا خوب آنتن مي ده. و باد و باران و برف و مه بودن و شارژكامل بودن باتري بر آنتن دهي تأثير چنداني تو اين دوره با آنتن هاي TBS نداره.
ولي اينو عنوان كنم نوكيا و سوني اريكسون تو ايران با سيستمهاي مخابراتيمون سازگاريتش بيشتره البته نوكياي فنلاند.

نوكيا رو الان چين به اسم فنلاند هم مي زنه شما كه نمي دونين ما تو بخش ريجستر گوشي تو مخابرات همه ي اينا رو مي دونيم.

سوني اريكسون باتريش عاليه و مي تونه دوام زيادي بده. تو سوني اريكسون ها P990 آنتن دهي يا گيرندگي عالي اي داره. نوكيا N70‌گوشي خوبيه (از لحاظ دوربين بحث نمي كنيم)

خلاصه اگه نوكيا فروش عالي داشته بدليل تبليغات و جنس خوب اوليش بوده. يعني الان نوكيا مفت نمي ارزه چه برسه كه چيني باشه. الان جنسشون زياد خوب نيست. اسمارت فونش كه قربونش برم هنگ داره. دوربين N93i‌و N73 خوبه. اگه نوكيا زياد فروش داشته به خاطر گوشي هاي ارزون قيمتش شايد بوده كه همگان خريدنش و فروش رفته بالا

ولي سوني اركيون هم در اوايل كار گوشيهاش گند بود واقعا ند بود ولي از سال هاي اخير عاليه.
در ضمن بهترين گوشي از نظر آنتن دهي رو دوستان بنده تو مخابرات به Alcatel club‌يا Club+ اصل دارن نه بازا مشترك كه مي گن تو قبر هم آنتن مي ده و حتي خط آنتن نداره مي شه باهاش حرف زد ولي اين گوشي ها بدليل ميزان بالاي جذب نفوذب بدن همون SAR خيلي ضرر به مغز دارن. آخه مغز از لحاظ الكتريكي و جذب امواج به 3 لايه تقسيم شده و بعضي ها به 27 لايه تقسيم بندي كردنش. و چون اين گوشي سارش زياده يعني امواجش قوي و تو مغز و بدن زياد تأثير داره استفاده نكني بهتره.

بلاخره خلاصه ي كلوم اين گوشي هاي زير كه بنده بررسي كردم مورد تأييده اگه اصل باشن و ايرادي ندن
تو نوكياها N70 و بري پايين تر مي گن 6630 كه اينو بررسي نكردم چون مورد بررسي هام گوشي هاي گروني بودن بالاي 300 تا
تو سوني اريكسون P990i

شرمنده ها ... ممنون از توضیحاتتون ولی من که مخابرات ایران رو قبول ندارم کلا ... نظر من اینه بهترین گوشی تو ایران نوکیا 1100 با توجه به خدماتی که شرکت مخابرات ایران و کارمندان متخصصش ارائه میدن تنها گوشی که میتونی از امکاناتش به نحو احسن استفاده کنی همینه ....

Mahdi_Moosavi
07-03-2007, 22:07
شرمنده ها ... ممنون از توضیحاتتون ولی من که مخابرات ایران رو قبول ندارم کلا ... نظر من اینه بهترین گوشی تو ایران نوکیا 1100 با توجه به خدماتی که شرکت مخابرات ایران و کارمندان متخصصش ارائه میدن تنها گوشی که میتونی از امکاناتش به نحو احسن استفاده کنی همینه ....

:laughing: :laughing: :laughing: خداوکیلی اینو خوب اومدی.

ShahabSAMSUNG
07-03-2007, 22:49
بنده مهندس مخابراتم.

تو سوني اريكسون P990i

یه سوال:

راجع به سامسونگ، تا حالا گوشی های N100 و X100 رو امتحان کردی؟
(این دو گوشی واقعاً معرکه آنتن میدن)

یه نکته:

آنتن دهی گوشی به هیچ عنوان به برند ربط نداره. در هر برند گوشی های خوب و بد (از لحاظ آنتن دهی) وجود داره.

c0rd3r
08-03-2007, 14:45
فقط سونی اریکسون .

تا حالا هم 33 به 22 به نفع سونی .

کل نوکیا و همه لنگ کفشها و گوشکوباش خوابید ...

fery joon
08-03-2007, 20:27
تو مملکت ما پرفروش بودن دلیل بهترین بودن نیست ;) حالا چه نوکیا باشه چه سونی اریکسون
مثلا پیکان که اینهمه پرفروش بود آیا بهترین خودرو هستش؟ :puke:

M.etallic.A
08-03-2007, 20:40
يه سوال:

راجع به سامسونگ، تا حالا گوشي هاي N100 و X100 رو امتحان کردي؟
(اين دو گوشي واقعاً معرکه آنتن ميدن)

يه نکته:

آنتن دهي گوشي به هيچ عنوان به برند ربط نداره. در هر برند گوشي هاي خوب و بد (از لحاظ آنتن دهي) وجود داره.

آنتن دهي به قدرت امواج بستگي داره که با واحد sar سنجيده ميشه که البته زيادش شديدا ضرر داره و حد وسط داره... واسه همين گوشي که خيلي خيلي خوب آنتن بده هم زياد مناسب نيست.
بابا اين برگشته ميگه گوشي هاي نوکيا که ساخت فنلانده تو ايران خوب آنتن ميده اما ساخت چين باشه نه ... واقعا کارمنداي مخابرات اينجوري فکر ميکنن ؟ اگه اينجوري باشه که خاک بر سر ما ... خوب مثلا فنلاند آب و هواش به ايران ميخوره واسه همين گوشي هاي ساخت فنلاند خوب انتن ميدن اما گوشي هاي ساخت چين چون مردمش چشم بادامين تو ايران خوب انتن نميده ؟ عزيز من هر گوشي يه باند فرکانسي براي خودش داره يعني محدوده فرکانسي که ساپورت ميکنه از 800 هست تا 1900 برای gsm و یه استاندارد دیگه ای هم هست utms ... مثلا برای تمام گوشی های k800 این جز مشخصاتشه... حالا مهم نیست ساخت کدوم کشور باشه ... البته بعضی از مدلها هستن که مخصوص یه کشور ساخته میشن مثلا k800c مخصوص چینه ...

hello_hello
09-03-2007, 00:17
29 بر 18 به نفع سونی . شکست سنگینی برای نوکیا تو ایرانه.

تو هم زياد شور حسيني برت نداره . الان يه گوشي 100 تومني سوني اريكسون همه چي داره دوربين و موربين و فلان ولي معادلش در نوكيا هيچي نداره و حدود 250 تومنه مثل K310‌سوني اريكسون با 6630 نوكيا كه دوربينشون 1.3 هستش و غيره. الان سوني مي رخن به خاطر ارزونيش و اماكانتشه ولي درسته باطريشون خوبه ولي من شورت چيني رو هم قبول ندارم چه برسه به موبايل.
ولي بازم من گوشي نخريدم هنوز در حال تحقيقم و نه طرفدار نوكيام و نه سوني

hello_hello
09-03-2007, 00:20

اونش به خودتون مربوطه كه قبولش داري يا نداري ولي الان كجا زندگي مي كني تو آمريكا؟ يا تو ايران.. خوب تو ايراني ديگه ناخواسته بخواي نخواي مخابرات ايران كشور رو تحت پوشش قرار داده پس بايد توجه داشته باشي كه خودتو با سيستمش وفق بدي.1110 نوكيا گوشي اي بود كه خود مخابرات به كارمندا مي ده با سيمكارت تو كشورهاي خارجي گوشي وسيمكارت قفل شده هستش كه سيمكارت فقط با اون گويش كار مي كنه و برعكس. اگه فنلانديش باشه كه نمي دونم و شايد نباشه و شايد اصلا طراحش مجارستان باشه كه خوبه

hello_hello
09-03-2007, 00:27
یه سوال:

راجع به سامسونگ، تا حالا گوشی های N100 و X100 رو امتحان کردی؟
(این دو گوشی واقعاً معرکه آنتن میدن)

یه نکته:

آنتن دهی گوشی به هیچ عنوان به برند ربط نداره. در هر برند گوشی های خوب و بد (از لحاظ آنتن دهی) وجود داره.

تند نرو دوست من من 4 ساله مفتي درس نخوندم كه شماي يه الف بچه بياي اين همه تجربيات من رو كه طي سالهاي بعد درس بدست آمده زير سؤال ببري.

در مورد جواب سءال اولت: اولا چون سامسونگا زياد كامپتيبيليتي نداره يعني سازگاريت با ايران و گوشي هاش خودش مونتاژشون مي گفتن بده من با سامسونگ كاري ندارم ولي شنيدم n620 خوب مي گيره امواجو

در مورد سؤال دوم: حرف مفت نگو مؤمن: چرا گوشي هيا الي جي، پن تك موتورولا زياد خوب كارايي ندارن تو ايران؟
چرا 1110 آنتن دهيش بعضي جاها اذيت داره؟ چرا آلكاتل كلوپ اصل تو قبر آنتن مي ده(تضميني) حتي يه خط ا»تن هم نداره ولي مي گيره؟؟؟ بستر نرم افزاري گوشي و سخت افزار گوشي صد صد صد صد درصد در ميزان گيرندگي گوشي تأثير بسزايي داره.
سوني اريكسون ها بعد نوكيا رده ي دومند و بعد زيمنس رو مي گن ولي p990i سوني رقيب سرسخت گوشي هاي نوكياست آنتدهيش عاليه عالي يعني ديگه آخرشه
اين حرفو اينجا زدي كه به برند ربط نداره هيچ جا نزن چون ممكنه متخصصي باشه و حالتو بگيره

برو ال جي بخر پن تك بخر حالا موتورولا يكم بعد ببين مفت نمي ارزه بابا حواست سر جاش باشه حرف رو استناد كن.
يازهرا

ShahabSAMSUNG
09-03-2007, 00:29
آنتن دهي به قدرت امواج بستگي داره که با واحد sar سنجيده ميشه که البته زيادش شديدا ضرر داره و حد وسط داره... واسه همين گوشي که خيلي خيلي خوب آنتن بده هم زياد مناسب نيست.
بابا اين برگشته ميگه گوشي هاي نوکيا که ساخت فنلانده تو ايران خوب آنتن ميده اما ساخت چين باشه نه ... واقعا کارمنداي مخابرات اينجوري فکر ميکنن ؟ اگه اينجوري باشه که خاک بر سر ما ... خوب مثلا فنلاند آب و هواش به ايران ميخوره واسه همين گوشي هاي ساخت فنلاند خوب انتن ميدن اما گوشي هاي ساخت چين چون مردمش چشم بادامين تو ايران خوب انتن نميده ؟ عزيز من هر گوشي يه باند فرکانسي براي خودش داره يعني محدوده فرکانسي که ساپورت ميکنه از 800 هست تا 1900 برای gsm و یه استاندارد دیگه ای هم هست utms ... مثلا برای تمام گوشی های k800 این جز مشخصاتشه... حالا مهم نیست ساخت کدوم کشور باشه ... البته بعضی از مدلها هستن که مخصوص یه کشور ساخته میشن مثلا k800c مخصوص چینه ...

چرا. راست میگه. انصافاً من امتحان کردم. کشور با کشور فرق داره. همون مارکه و همون شرکت ولی کشور سازنده خیلی مهمه.

تند نرو دوست من من 4 ساله مفتي درس نخوندم كه شماي يه الف بچه بياي اين همه تجربيات من رو كه طي سالهاي بعد درس بدست آمده زير سؤال ببري.

زیر سوال نبردم دوست عزیز. ولی واقعش اینه که گوشی هایی مثل N100 و X100 و الان X820 شدیداً آنتن دهی بالایی دارن.
ضمناً الف بچه هم نیستم. حداقلش اینه که 24 سال سن دارم، بعد از سربازی هم دانشگاه رفتم و کامپیوتر خوندم. الانم تو دو تا انجمن موبایل دیگه ای که عضوم، مدیریت انجمن ها رو به عهده دارم.

در مورد جواب سءال اولت: اولا چون سامسونگا زياد كامپتيبيليتي نداره يعني سازگاريت با ايران و گوشي هاش خودش مونتاژشون مي گفتن بده من با سامسونگ كاري ندارم ولي شنيدم n620 خوب مي گيره امواجو

اون گوشی هایی که من میگم از N620 بهتر آنتن میدن. من مقایسه کردم.

در مورد سؤال دوم: حرف مفت نگو مؤمن: چرا گوشي هيا الي جي، پن تك موتورولا زياد خوب كارايي ندارن تو ايران؟

دیدی که وقتی پن تک تو تلویزیون تبلیغ می کرد، خیلیا رفتن این گوشی رو خریدن. همه اونا هم اعتقاد داشتن که پن تک، آنتن دهی نوکیا رو داره!!!!

اين حرفو اينجا زدي كه به برند ربط نداره هيچ جا نزن چون ممكنه متخصصي باشه و حالتو بگيره

بازم میگم چون امتحان کردم. دو تا گوشی از یه برند مثل هم آنتن نمیدن.
ممکنه که شما درس اینا رو خونده باشی و تئوریک با قضیه برخورد کنی، ولی من عملاً با قضیه برخورد کردم.

برو ال جي بخر پن تك بخر حالا موتورولا يكم بعد ببين مفت نمي ارزه بابا حواست سر جاش باشه حرف رو استناد كن.

من اعتقاد دارم که گوشی فقط نوکیا. تعصب روی یه برند خاص هم یعنی حماقت. من چیزی رو می خرم که به دردم بخوره و بتونم ازش استفاده کنم. چیزی که بهتر بهم جواب بده.

ضمناً موتورولا اگه مفت نمی ارزید، الان 21% بازار جهانی تو دستش نبود. من موتورولا رو هم قبول دارم.

M.etallic.A
09-03-2007, 11:38
يازهرا

موتورولا مفت نمي ارزه ؟ چرا چون كمپاني اصليش تو قلمرو شيطان بزرگه ؟ بابا نگيد اين حرفا رو ...

معرق
09-03-2007, 12:58
با اینکه خودم دبلیو810 خریدم ولی اگه مقدور بود حتما نوکیا میخریدم
کوچکترین مشکلی که سونی داره این هست که ظرفیت مسیجش کمه

آخه تو ایران ، بدون مسیج . . . !

واااااای

mostafa_khan
09-03-2007, 13:16
شخصا که از موتورولا خوشم نمی یاد...خوب سلیقه ی شخصیمه دیکه...مثلا این v3x که جز گوشی های خوبشه..اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام بقیش که بماند
ال جی و برند های های دیگه رو هم نمی پسندم
علاقم روی سونی اریکسون هست و نوکیا...اما به هر حال باید فبول کنیم هر کدومشون کمبود های خوشون رو دارن
کلا با سونی اریکسون بیشتر حال می کنم...یه مدت تحقیق کرده بودم خیلی از امکانات ان 73 شنیده بودم خوشم امده بود اما وقتی دیدمش از زندگی بیزار شدم:blink: !!من نمیدونم تو این شرکت نوکیا چی فکر می کنن که همچین صرح های افتضاحی می زنن بعضی وقتها:angry: ...ان 80 شرف داره به همه ی گوشیهی نوکیا:)
سونی رو هم دوست دارم جون از جاوا استفاده می کنه و باعث سرعت بالا می شه...اما حیف که چند تا برنامه ی اساسی هنوز براش طراحی نشده...از طراحی های زیباش و سریه والکمنشم به راحتی نمی شه گذشت
خودم 810 دارم اما عاشق 850 هستم که متاسفانه فعلا یه 50 تومنی الکی قیمتش زیادی داره:sad:
راستی یه سوال دارم...دوست دارم خیلی کامل هر کی می دونه جواب بده:
میزان صدای دریافتی به چی مربوط می شه؟چرا گوشیه قدیمیه بابام که 3100 هست وقتی گوش می دی صداش گوشتو کر می کنه و خیلی راحت صدای اون طرف خط رو می شنوی..اما یه گوشی مثل 810 من واقعا صدای دریافتیش کمه...جوری که تو خیابونهای شلوغ تقریبا دیگه صدای اون طرف رو نمی شنوم تا جایی که می خوام یه هندزفری بلوتوث بگیرم
در یک کلام
اول سونی اریکسون و بعد نوکیا و دیگه تمام!!:blush:
شاد باشید:)

Mahdi_Moosavi
09-03-2007, 13:17
تو هم زياد شور حسيني برت نداره . الان يه گوشي 100 تومني سوني اريكسون همه چي داره دوربين و موربين و فلان ولي معادلش در نوكيا هيچي نداره و حدود 250 تومنه مثل K310‌سوني اريكسون با 6630 نوكيا كه دوربينشون 1.3 هستش و غيره. الان سوني مي رخن به خاطر ارزونيش و اماكانتشه ولي درسته باطريشون خوبه ولي من شورت چيني رو هم قبول ندارم چه برسه به موبايل.
ولي بازم من گوشي نخريدم هنوز در حال تحقيقم و نه طرفدار نوكيام و نه سوني

وایستا ببینم حالا چرا می زنی :angry: :angry: .

ببین دوست عزیز همون نوکیا هم الان تو بازار نصفش چینیه . :laughing: :laughing: .

ضمنا چرا از سونی ساخت مالزی حرفی نمیزنی. من که عمرا دیگه پول واسه گوشی سیمبیان دار بدم .

تکون بخوری ویروسی میشه . اگرم ویروسی بشه دیگه واویلا باید تمام مموری و حافظه گوشی رو فرمت کنی تا

درست بشه . اصلا به دردسرش نمیرزه . این آنتی ویروسا هم همش الکیه.

mostafa_khan
09-03-2007, 13:20
با اینکه خودم دبلیو810 خریدم ولی اگه مقدور بود حتما نوکیا میخریدم
کوچکترین مشکلی که سونی داره این هست که ظرفیت مسیجش کمه

آخه تو ایران ، بدون مسیج . . . !

واااااای

دوست عزیز مثل ایم مسیجتو جای دیگه هم گذاشته بودی...واقعا برام عجیبه همچین حرفی می زنی با برنامه یmyphoneexplorer به راحتی می تونی مسیج هاتو تو کامپیوترت سیو کنی و بعد با خیال راحت مسیج هاتو پاک کنی..بعضی از ما ها عادت کردیم کوچکترین مسائل رو خیلی بزرگ و نا گوار نشون بدیم...تا حدی که می گی اگه می شد می رفتم یه گوشیه دیگه می خریدم:blink:

ali_saeedi
09-03-2007, 13:32
همه اون هایی که گفتن سونی اریکسون با موبایل کار حرفه ای نمی کنن چون 90 درصد سونی اریکسون ها سیمبین نداره (یعنی واسه بچه ها سونی اریکسون می سازه)

amin_metal1370
09-03-2007, 23:58
همه اون هایی که گفتن سونی اریکسون با موبایل کار حرفه ای نمی کنن چون 90 درصد سونی اریکسون ها سیمبین نداره (یعنی واسه بچه ها سونی اریکسون می سازه)
یعنی شما می فرمایید موبایلی که سیستم عامل نداره برای بچه هاست؟؟؟؟پس 70 درصد موبایل های جهان بچه بازیه!اگر اینطور بود که دیگه اصلاً موبایلی معنا پیدا نمی کرد همه می رفتن یه پاکت پی سی می گرفتن که چهار تا موبایل سیستم عامل دار رو تو جیبش جا بده و خلاص.اصلاً استدلال جالب نکردید برای زیر سوال بردن سونی اریکسون.فعلاً که آمار نظر سنجی شکست بزرگی رو توی یکی از کوچک ترین اجتماعات ایرانی(p30world) برای نوکیا نشون می ده.شما هم می تونید با موبایل سیستم عامل دارتون خوش باشید ولی این حق رو ندارید کسی رو مسخره کنید و بچه بنامید.

seyed1370
10-03-2007, 01:52
در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟

Mohammad Hosseyn
10-03-2007, 09:17
در یک کلام تن به ذلت نمیدهیم و نوکیا نمیخریم
درسته ؟؟؟
من دقيقا برعكس مي گم ...
كجاي نوكيا زلت داره ...
اگه به زلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش زلته ...

M.etallic.A
10-03-2007, 12:50
شخصا که از موتورولا خوشم نمی یاد...خوب سلیقه ی شخصیمه دیکه...مثلا این v3x که جز گوشی های خوبشه..اصلا نمیتونم با قیافش کنار بیام بقیش که بماند

مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...

یه مدت تحقیق کرده بودم خیلی از امکانات ان 73 شنیده بودم خوشم امده بود اما وقتی دیدمش از زندگی بیزار شدم:blink: !!من نمیدونم تو این شرکت نوکیا چی فکر می کنن که همچین صرح های افتضاحی می زنن بعضی وقتها:angry: ...ان 80 شرف داره به همه ی گوشیهی نوکیا:)

واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...

ShahabSAMSUNG
10-03-2007, 14:40
من دقيقا برعكس مي گم ...
كجاي نوكيا ذلت داره ...
اگه به ذلت داشتنه اين سوني كه سر تا پاش ذلته ...

خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)

مشکل از سلیقه شماس وگرنه v3x یکی از زیباترین گوشی های دنیاس شخصا خیلی کم دیدم که کسی از ظاهر v3x خوشش نیاد...

واقعا از طرح n73 هم خوشت نیومد ؟؟؟ بابا تو دیگه خیلی بد سلیقه هستی ... من خودم گوشی های نوکیا رو از نظر ظاهری قبول ندارم ( 7610 ... 6600 ... 6630 ) ولی خداییش تو n73 نوکیا واقعا خوب عمل کرده ... برای یه گوشی که نه تاشوئه و نه کشویی ال سی دی به این بزرگی گذاشته ... این خودش یه هنر طراحیه ... n80 هم گوشیه قشنگیه یکی از دوستام داره ولی n73 شیکتره...

کاملاً درسته. N73 و V3X رو من تا حالا نشنیده بودم کسی خوشش نیاد. این اولین باره.

mostafa_khan
10-03-2007, 16:03
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن:blink:
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم:angry:
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...;)
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون:hmm: ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود:rambo:
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث;)

پوول
10-03-2007, 17:02
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن
بعدشم کلا شخصا از گوشی هایی که جوی استیک دارن خوشم نمی یاد و علاقه ایی بهشون ندارم
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
در مورد بقیه حرفها هم تو پست های قبل فقط بگم که وقتی تعصب جایی وارد شه علم از اون طرف می ره بیرون ...خود من سونی اریکسون دارم اما هیچ وقت روش تعصبی نبودم و نخواهم بود
در ضمن دوستان اگه خیلی ادعاشون می شه جواب سوال رو بدن نه اینکه تیکه تیکه نقل قول کنن و فقط بزنن تو حاشیه ی بحث
من الان وي 3 ايكس جلومه!!!
والا هم نازكه و هم كوچولو ولي به پاره اجر نمي زنه هاااا عزيز كم لطفي مي كني در حق اين گوشي!!!
ولي نوكيا ان 73:خدا وكيلي نوكيا طرح و تركونده بابا قبول نداريد؟؟
داراي سبك ترين وزن هستش در سري ان(با ان 76 كه باريك ترين گوشيه سري ان هستش)بابا با ال سي ديه بزرگ!
دوربينه جلو و اين همه دنگ و فنگ!!!
به نظر من كه نوكيا توي طرحش هيچ چيزي كم نگذاشته!!!

Mohammad Hosseyn
10-03-2007, 17:16
خوب اومدی. ولی چی کارشون داری؟ بذار دلشون خوش باشه. (بقیه حرفمو توی پیغام خصوصی بهت میگم)
Ok !
بقول مازندرانيا "" ولش هاكن "" .

fery joon
10-03-2007, 17:41
عرضم به حضورتون حرفاتون جالب بود برام در نوع خودش....اینکه میگید n73 شیک هستش و...اگه نشنیدید که از قیافه ی این گوشی ناله کنند...راه دوری نیست یه سر به تاپیک خود 73 بزنید...اونهایی هم که خودشون دارن با اکراه و تعصب از قیافش حرف می زنن:blink:
;)

عزیز بهت برنخوره ولی به سلیقت شک کردم تو چه جور میگی ان73 قیافه نداره :blink: به نظر من نوکیا اگه یه گوشی ناز زده باشه اون ان73 هستش من خودم اون اوایل که خریده بودم میشستم مثل دیوونه ها نیگاش میکردم :laughing: واقعا بری تو نخش محو زیباییش میشی :rolleye:

GsM
10-03-2007, 17:42
v3x هم که گفتم این نظر شخصیه منه..نمی دونم قیافش بد نیستا اما باهاش حال نمی کنم...تو دست می گیرم انگاری پاره اجر تو دستمه...
عزیز V3X فقط یه ذره از V3I بزرگ تر و کلفت تره.. و این در صورتی که V3I باریک ترین گوشی تاشوی دنیاست...

M.etallic.A
10-03-2007, 17:45
راستی یه سوال دارم...دوست دارم خیلی کامل هر کی می دونه جواب بده:
میزان صدای دریافتی به چی مربوط می شه؟چرا گوشیه قدیمیه بابام که 3100 هست وقتی گوش می دی صداش گوشتو کر می کنه و خیلی راحت صدای اون طرف خط رو می شنوی..اما یه گوشی مثل 810 من واقعا صدای دریافتیش کمه...جوری که تو خیابونهای شلوغ تقریبا دیگه صدای اون طرف رو نمی شنوم تا جایی که می خوام یه هندزفری بلوتوث بگیرم

میزان صدای دریافتی به شدت دریافت و ارسال امواج توسط گوشی بستگی داره که با واحده sar سنجیده میشه... اون گوشی قدیمی بابات sar بالایی داره ولی یادت باشه درسته بالا بودن sar قدرت آنتن دهی و صدا رو زیاد میکنه ولی واسه مغز ضرر داره ... یعنی اگه مدت طولانی از گوشی استفاده کنی مغزت داغ میشه ( واقعا گرم میشه ) و ممکنه بپزه ;)

واسه همین سونی اریکسون رعایت حال تورو کرده ... کلا گوشی های جدید نسبت به قدیمی ها sar پایینی دارن چون زیادش واقعا ضرر داره ...

ShahabSAMSUNG
11-03-2007, 01:38
عزیز V3X فقط یه ذره از V3I بزرگ تر و کلفت تره.. و این در صورتی که V3I باریک ترین گوشی تاشوی دنیاست...

جونم؟؟؟؟؟؟ بابا جی اس ام شما که کم دقت نبودی دوست عزیز.

اولاً که باریکترین گوشی تاشوی دنیا سامسونگ U300 هستش با ضخامت 9.6 میلی متر.

دوماً همین الان از همین گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هست، لطف کنید و یه سامسونگ D830 رو با V3I مقایسه بفرمائید تا همه چیز روشن بشه.
D830 = 9.9 mm
V3I = 13.9 mm

سوماً اصلاً قصد کل کل ندارم و کلاً موتورولا رو بعد از نوکیا واقعاً قبول دارم.

U300
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

V3I

D830

GsM
11-03-2007, 02:51
جونم؟؟؟؟؟؟ بابا جی اس ام شما که کم دقت نبودی دوست عزیز.
شهاب گلم....
من منظورم اونوقتی بود که خریدم....
من با سامسونگ تا حدودی آشنا هستم و چون مثل موتورولا به زیبایی هم اهمیت میده...گوشی هاش رو خیلی دوست دارم...
خصوصا اون باریک ترین گوشی کشویی...سامسونگ خیلی زیباست....

به هر شکل ممنون..
اشتباه از من بود که واضح ننوشته بودم....

موفق باشی...

Mahdi_Moosavi
18-03-2007, 11:30
خب خیلی خوشحالم که این تایپیک هم به یه نتیجه ای رسید. بمیرم واسه وارد کننده های نوکیا اگه وضع همین

طوری بمونه .:27: :27: .

آخرین نتیجه :

sony ericsson: 55

nokia :29

:27: :27: :27: :27: :31: :31: :31: :31:

Mohammad Hosseyn
18-03-2007, 11:44
خب خیلی خوشحالم که این تایپیک هم به یه نتیجه ای رسید. بمیرم واسه وارد کننده های نوکیا اگه وضع همین

طوری بمونه .:27: :27: .

آخرین نتیجه :

sony ericsson: 55

nokia :29

:27: :27: :27: :27: :31: :31: :31: :31:
برین خوش باشین با این سونی اریکسون ، همین آمار رو برو تو کشورهای ارو÷ایی بگیر ، خجالتت میاذ که حرف از سونی بزنی .
حالا ایرانی ها که کیفیت رو به قیمت می فروشن ( البته بعضی ها ) ، شما اومدی از اونا نظر سنجی می کنی ؟؟؟

برید خوش باشید ، برید ...

ShahabSAMSUNG
18-03-2007, 16:01
برین خوش باشین با این سونی اریکسون ، همین آمار رو برو تو کشورهای ارو÷ایی بگیر ، خجالتت میاذ که حرف از سونی بزنی .
حالا ایرانی ها که کیفیت رو به قیمت می فروشن ( البته بعضی ها ) ، شما اومدی از اونا نظر سنجی می کنی ؟؟؟

گل گفتی گل پسر.

فقط به جای کشور های اروپایی، بگو کل جهان تا قشنگ تر معلوم بشه که چی به چیه.

RedDragon
18-03-2007, 16:15

گل گفتی گل پسر.

فقط به جای کشور های اروپایی، بگو کل جهان تا قشنگ تر معلوم بشه که چی به چیه.

نمیدونستم سونی اریکسون فقط با فروش تو ایران چهارم جهان شده:2:

پوول
18-03-2007, 17:15
بابا آخه چهارمي هم مقامي هستش؟؟؟
ما با زير مقام سوم كاري نداريم كه!!!
باز سوم يه چيزي ولي چهارمم هم شد مقام همه توليداته تكراري و يك نواخت و كلي هم ادعا!!

Mahdi_Moosavi
18-03-2007, 20:21

:21: :21: :21: :27: :27:

Mahdi_Moosavi
18-03-2007, 20:24
ای بابا حالا شما طرفدارهای پاره آجر ها یا بهتر بگم گوشکوب ها (nokia) چرا داغ می کنید. :5: :5:

دیگه دوران امپراتوری نوکیا تموم شد . :27: :27:

ShahabSAMSUNG
19-03-2007, 00:14
ای بابا حالا شما طرفدارهای پاره آجر ها یا بهتر بگم گوشکوب ها (nokia) چرا داغ می کنید. :5: :5:

دیگه دوران امپراتوری نوکیا تموم شد . :27: :27:

البته در ایران

متاسفم برای مملکتم!!!!!!!! :31:
جایی که کیفیت رو به قیمت می فروشن.

fery joon
19-03-2007, 01:49
آره خب تو کشور ما که جهان سومی هستش مردم بیشتر به قیمت توجه میکنن تا به کیفیت کالا :41:

M.etallic.A
19-03-2007, 13:00
تو کشور ما چی سر جاشه که این یه مورد باشه ؟؟؟؟

faghat-eshghe-to
23-03-2007, 17:31
salam goshihaye pantech khob hast lotfan mano rahnamae konid??????????/

ShahabSAMSUNG
23-03-2007, 18:41
پنتک گوشی بدی نیست ولی بهتر از اون هم هست. کلاً گوشی ششم جهان هست.

Kolang
23-03-2007, 19:43
شهاب جان
ممنون که جوابش رو ندادی
پست های دوستان پاک شد

dark fear
29-03-2007, 16:16
آره خب تو کشور ما که جهان سومی هستش مردم بیشتر به قیمت توجه میکنن تا به کیفیت کالا :41:
کی گفته ایران جهان سومه یعنی تو ایران و افغانستان رو تو یه سطح میدونی ؟ به کشور های مثل ایران میگن
در حال توسعه یعنی یه چیزی بین جهان سوم و جهان اول

dark fear
29-03-2007, 16:33
بابا آخه چهارمي هم مقامي هستش؟؟؟
ما با زير مقام سوم كاري نداريم كه!!!
باز سوم يه چيزي ولي چهارمم هم شد مقام همه توليداته تكراري و يك نواخت و كلي هم ادعا!!
اولی یا دومی به چه قیمتی بیشتر فروش نوکیا رو گوشی های ارزون و ساده تشکیل میده مثل 1100 و 2600 و....
به نظر من نوکیا نسبت به قیمتش اصلا نمیرزه مثلا n70 که حدود صد تومان با w810 اختلاف قیمت داره از هر
نظر بد تره (فقط میگن چون lcd بزرگی داره خریدیم lcd بزرگ به قیمت بی ریخت شدن) یا 6630 که باز هم از
w810 گرون تره اصلا قابل مقایسه با هم نیستن یا k750 قیمتش 180 تومنه واقعا از خیلی از گوشی های
250 تومنی نوکیا بهتره

dark fear
29-03-2007, 16:38
پنتک گوشی بدی نیست ولی بهتر از اون هم هست. کلاً گوشی ششم جهان هست.
جواب خیلی کامل و فصیحی بود

ShahabSAMSUNG
29-03-2007, 22:17
شهاب جان
ممنون که جوابش رو ندادی
پست های دوستان پاک شد

کی گفته ایران جهان سومه یعنی تو ایران و افغانستان رو تو یه سطح میدونی ؟ به کشور های مثل ایران میگن
در حال توسعه یعنی یه چیزی بین جهان سوم و جهان اول

عزیزم، در حال توسعه، همون جهان سومه :31: شما هنوز افغانستان رو از ایران پایینتر می بینید؟ کشوری که دست آمریکا رفت زیر سرش، از همین الانش دارن سیم کارت مجانی میدن. چند وقت دیگه ببین چه شود.

ضمناً با زدن کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی پست های مورد نظر، همه رو با هم در یه پست می تونی جواب بدی. مخصوصاً با اون امضای یزرگی که داری، تاپیک خیلی بد شلوغ میشه.

ممنون میشم اگه عکس امضات رو کوچیکتر کنی.

dark fear
30-03-2007, 11:44

عزیزم، در حال توسعه، همون جهان سومه :31: شما هنوز افغانستان رو از ایران پایینتر می بینید؟ کشوری که دست آمریکا رفت زیر سرش، از همین الانش دارن سیم کارت مجانی میدن. چند وقت دیگه ببین چه شود.

ضمناً با زدن کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی پست های مورد نظر، همه رو با هم در یه پست می تونی جواب بدی. مخصوصاً با اون امضای یزرگی که داری، تاپیک خیلی بد شلوغ میشه.

ممنون میشم اگه عکس امضات رو کوچیکتر کنی.
ممنون از این که یاد دادی بلد نبودم عکس امضام رو هم به زودی کوچیک میکنم :31:

azh
30-03-2007, 14:19
دوستان خوشم مید سونی اریکسون پرفروش ترین بوده...دیگه نوکیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره...

bineshan
30-03-2007, 14:49
به قول یکی از دوستامون چی به سر این سامسونگ اومد؟

ShahabSAMSUNG
30-03-2007, 15:39
دوستان خوشم مید سونی اریکسون پرفروش ترین بوده...دیگه نوکیا در مقابلش حرفی برای گفتن نداره...

متاسفانه در ایران، بله، همینطوره. :2:

به قول یکی از دوستامون چی به سر این سامسونگ اومد؟

همون دیگه. باید به اون تاپیک مراجعه کرد.:10:
یه زمان سامسونگ در ایران پرفروش ترین بود. یادش به خیر.:46:
من بیشتر تقصیر رو از پارس قائم می دونم. گوشی های خوب سامسونگ رو که می تونن بازار رو به دست بگیرن، وارد نمی کنه. گوشی های سیمبیان و ویندوز موبایل وارد نمی کنه. یا خیلی کم وارد می کنه یا گروناشو وارد می کنه.

fery joon
30-03-2007, 19:41

شما از روی یه آماری که جمعیت آماریش زیر 500 نفر هستش میخوای نتیجه گیری کنی :19: نه نمیتونه معتبر باشه :20:
هرچند سونی اریکسون چون گوشیاش ارزونتره به نظر منم این چند وقت اخیر بهتر فروش داشته ولی نمیشه از روی این نظرسنجی قضاوت کرد

bineshan
31-03-2007, 00:01
نه اتفاقا فری جان میشه این امار رم به صورت کلی تعمیم داد
من که تو این 6 ماه اخیر از هر 10 نفر که دیدم 7 تاشون سونی اریکسون گر فته فکر کنم دلایلشو خودت دیگه بهتر می دونی
موفق باشی

Apachi
03-04-2007, 00:04
امار فروش در ایران مهم نیست
از دید علمی فعلآ بزرگترین تولید کننده های گوشی در دنیا (به ترتیب چپ به راست)Nokia ,Samsung,Motorola ,Sony Ercisson,LG هستند جالب اینه که بدوندید سونی اریکسون امسال یک پله در فروش جهانیش افت داشته و متحمل ضرر شده .
اینجاست که میگن تو ایران همه چیز فرق داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عقید من Nokia و Sony Ericsson هیچ طراهی خاصی از خودشون ندارند
نوکیاجدیدا روی به کپی برداری هم برده یه نگاهی به این عکس ها بندازید

این گوشی Philips 968 تولید شده در 2005, July
اینم جادوی طراحی نوکیا N93 تولید 2006, April
اگر خواستید باز هم نمونه دارم...

metapex
03-04-2007, 00:29
قابل توجه دوست خوبمون Apachi که در مورد آمار فروش سونی اریکسون اظهار نظر کردن:

دوست عزیز، اینها تصاویر آمار فروش و سود جهانی سونی اریکسون رو در سالهای گذشته و مقایسه با سال 2006 نشون میده که در نمایشگاه جهانی GSM در بارسلونا در فوریه امسال توسط سونی اریکسون ارائه شده. فکر کنم تصاویر کاملا گویا و در عین حال خلاف گفته های شماست.
اگه میخواین یه برند رو نفی کنید، به اطلاعات و آمار معتبر و البته دلایل منطقی استناد کنید.
قصد من از این پست صرفا گمراه نشدن دوستانی هست که احتمالا به نظر شما استناد میکنن.

Apachi
03-04-2007, 11:31
دوست خوبم همین چارتی که نشان دادید نشانه شکست Sonny Ericsson هستش ببینید هر شرکتی دارای یک Roadmap هستش که باید تا به آن برسد جایگاه Sony Ericsson را در همین سایت Gsmarena مشاهد کنید بله جایگاه چهارم که قرار بود به دوم برسد در حالی که تا سال 2005 سوم بود اسم این شکست هستش.... چون Sony Ericsson هنوز تولید کننده چهارم مبایل در جهان هستش و بعد از اون LG هستش هم رده بودن با lG یعنی شسکت...
شکست یعنی اینکه هنور در فروش جهانی از Nokia, Samsung, Motorolaبسیار پایین تر هستش . پیشرفت فروش سونی نسبت به بقیه بسیار پایین بوده و گرنه جایگاهش فرق می کرد و بالا میرفت.ولی هنوز چهارم هستش.یعنی سه جایگا با نوکیا اختلاف داره ...

metapex
03-04-2007, 13:06
دوست خوبم همین چارتی که نشان دادید نشانه شکست Sonny Ericsson هستش ببینید هر شرکتی دارای یک Roadmap هستش که باید تا به آن برسد جایگاه Sony Ericsson را در همین سایت Gsmarena مشاهد کنید بله جایگاه چهارم که قرار بود به دوم برسد در حالی که تا سال 2005 سوم بود اسم این شکست هستش.... چون Sony Ericsson هنوز تولید کننده چهارم مبایل در جهان هستش و بعد از اون LG هستش هم رده بودن با lG یعنی شسکت...
شکست یعنی اینکه هنور در فروش جهانی از Nokia, Samsung, Motorolaبسیار پایین تر هستش . پیشرفت فروش سونی نسبت به بقیه بسیار پایین بوده و گرنه جایگاهش فرق می کرد و بالا میرفت.ولی هنوز چهارم هستش.یعنی سه جایگا با نوکیا اختلاف داره ...

کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این یعنی شکست؟ وقتی از ده گوشی پرفروش دنیا 5 تاش و اولیش مال سونی اریکسونه، وقتی اولین و شش میوزیک فون پرفروش دنیا متعلق به سونی اریکسونه، وقتی در عرض 5 سال تونسته به همچین موفقیتی برسه، درحالی که نوکیا و سایرین نزدیک به دو دهه است که تو این بازار حضور دارن، اینها یعنی شکست؟ موتورولا به این دلیل دومه که بازار آمریکا که مصرفی ترین بازار دنیاست رو در اختیار داره. جالبه بدونید که فروش موتورولا 2 برابر سونی اریکسون بوده ولی سودشون با هم برابر بوده. اتفاقا رشدی که سونی اریکسون داشته چه در فروش و چه در سود نسبت به سایرین بیشتر بوده. همه اینها در عرض 5 سال یعنی شکست؟ اگه شما یه کم مقالات اقتصادی رو مطالعه کنید، متوجه میشید که سونی اریکسون به عنوان نمونه موفقیت در مدیریت و تولید ازش تقدیر شده و همچین پیشرفتی رو عجیب دونستن.
بذارید بقیه دوستان هم قضاوت کنند. آمار و ارقام و شواهد کاملا گویا هستند. شما هم لطف کنید و هر صحبتی که میکنید از این به بعد، به منابع معتبر استناد کنید. من سایر برندها رو نفی نمیکنم ولی نمیشه موفقیت های سونی اریکسون رو نادیده گرفت.

dark fear
03-04-2007, 13:27
من واقعا لذت میبرم دوستان پر فروش بودن رو دارن با بزرگ ترین شرکت و بهترین قاطی میکنن
(البته سوء تفاهم نشه منظورم از بهترین و پرفروش ترین برند خاصی نبود)

dark fear
03-04-2007, 13:35
کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این اریکسون رو نادیده گرفت. ....
دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟

Apachi
03-04-2007, 15:36
کی همچین قراری بوده؟! شما لطفا یه خبر رسمی از یک منبع معتبر ذکر کنید که تو اون اعلام شده قرار بوده سال 2006 سونی اریکسون دوم باشه. وقتی درآمد شرکت در عرض یک سال سه برابر میشه، این یعنی شکست؟ وقتی از ده گوشی پرفروش دنیا 5 تاش و اولیش مال سونی اریکسونه، وقتی اولین و شش میوزیک فون پرفروش دنیا متعلق به سونی اریکسونه، وقتی در عرض 5 سال تونسته به همچین موفقیتی برسه، درحالی که نوکیا و سایرین نزدیک به دو دهه است که تو این بازار حضور دارن، اینها یعنی شکست؟ موتورولا به این دلیل دومه که بازار آمریکا که مصرفی ترین بازار دنیاست رو در اختیار داره. جالبه بدونید که فروش موتورولا 2 برابر سونی اریکسون بوده ولی سودشون با هم برابر بوده. اتفاقا رشدی که سونی اریکسون داشته چه در فروش و چه در سود نسبت به سایرین بیشتر بوده. همه اینها در عرض 5 سال یعنی شکست؟ اگه شما یه کم مقالات اقتصادی رو مطالعه کنید، متوجه میشید که سونی اریکسون به عنوان نمونه موفقیت در مدیریت و تولید ازش تقدیر شده و همچین پیشرفتی رو عجیب دونستن.
بذارید بقیه دوستان هم قضاوت کنند. آمار و ارقام و شواهد کاملا گویا هستند. شما هم لطف کنید و هر صحبتی که میکنید از این به بعد، به منابع معتبر استناد کنید. من سایر برندها رو نفی نمیکنم ولی نمیشه موفقیت های سونی اریکسون رو نادیده گرفت.

اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.
این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .

metapex
03-04-2007, 18:18
دوست من میشه 5 گوشی سونی اریکسون که جز پر فروش ترین بودم و اولینشون و همچنین 1ولین و ششمین
موزیک فون روهم بگید میشه بگید از کجا این اطلاعات رو فهمیدید ؟

در مورد 10 گوشی پرفروش، 2-3 ماه پیش توی موبایل ریویو یه خبری خوندم که یک موسسه سوئدی بر اساس آمار فروش گوشی در 50 کشور دنیا، لیستی از 10 گوشی پرفروش در ماه دسامبر 2006 ارائه کرده که K800 اول بود و تا اونجایی که یادمه، w810 و w850 و 2-3 تای دیگه هم تو لیست بود و اینم یادمه که n73 چهارم بود. متاسفانه نتونستم متن اصلی خبر رو لینکشو پیدا کنم و بذارم.

در مورد میوزیک فون هم، چون خبرش مال 2-3 هفته قبل هستش، لینکش موجوده.

metapex
03-04-2007, 18:31

اریکسون به تنهایی قبل از الحاق به سونی سومین تولید کننده بزرگ مبایل در جهان بود و حتی پس مرگ ناگهانی زیمنس امکان داشت به دومین برسد ولی بعد از الحاق سوم به ششم رسید بعد هم اکنون به چهارم چون زیمنس بر شسکت شد ال جی هم تولیدات محدودی داره اگر حر ف من غیر منطقی هست بفرمایید تا من قبول کنم ایا جایگاه سوم اریکسون که تبدیل شده به چهارم تازه بعد از خارج شدن غول بزرگی چون Panasonic و وخصوصآ زیمنس از بازی پیشرفته?
بله سونی پیشرفت کرد ولی نه اینطور که باید پیشرفت می کرد سونی و اریکسون برای پس رفت با هم Merge نشدن.
این جایگاه بعد از ادقام شدن دو غول افتخار هستش؟یا شکست؟
دوست خوبم من فقط دانسته خودم رو می دونم و مدارک هم گذاشتم شما هم بحث را علمی تر بکیند و مدارک بگذارید ازتون ممنونم منهم دوست ندارم سلیقه ای رفتار کنم .

دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد صحبت میکنم و کاری به قبلش ندارم، چون شرکت اریکسون هنوز هم وجود داره و در امور مخابراتی فعالیت میکنه و سونی اریکسون یه شرکت دیگست. ثانیا من صرفا آمار رو تحلیل کردم و به معیارهای کیفی و ذهنی که مثلا باید nام می بود و n+1ام هست، کاری ندارم. شما گفتی سونی اریکسون نسبت به پارسال یه پله سقوط کرده، من هم ضمن نشون دادن آمار رسمی خلاف اینو ثابت کردم.
چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟

لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
با آرزوی موفقیت

Apachi
03-04-2007, 18:38
دوست خوب اگر متن این خبر رو خوب بخوانی می فهمی این امار فقط برای کشور انگلیس هستش و گفته انگلیس همچنین یاد کرده در کشور بزرگ ایالات متحده امریکا این گوشی ها فقط 17 درصد فروش داشته اند.Of all 220 mobile phones that play music in the UK, ten key models account for almost half of mobile music consumption, Sony Ericsson handsets account for 6 out of the Top 10.
Total UK owners

Apachi
03-04-2007, 18:46
دوست عزیز من صرفا در مورد کمپانی سونی اریکسون که در سال 2001 تاسیس شد چرا فکر نمیکنید دلیل از دور خارج شدن زیمنس و پاناسونیک، همین سونی اریکسون بوده؟! حالا سوم بوده یا چهارمه رو کاری ندارم، ولی فکر نمیکنید برای شرکتی که از صفر و با 291 میلیون یورو ضرر شروع کرد، رسیدن به همچین جایگاهی اونم ظرف 5 سال و با وجود غولهایی مثل نوکیا و موتورولا، بیشتر به یک معجزه شبیه؟

لزومی نداره ما همدیگرو قانع کنیم، چون این بحث سلیقه ای نیست و همه آمار و ارقام گویا هستن. بهتره این بحث دیگه ادامه پیدا نکنه تا این تاپیک هم از مسیر خودش منحرف نشه.
با آرزوی موفقیت

اینهم دلیل قانع کننده ای هستش و امکانش هستش و من هرگز ردش نمی کنم شایدهمSony Ericssonُ عامل سقوط زیمنس وغیره بود در هر صورت هم سونی و اریکسون هردو غول صنعتی هستند و بودند و عقیده من اینه تا اون اندازه به اهدافشون نریسدن.
منم مایلم که دیگه بحث کش پیدا نکنه و امار ارقام بقیه چیز ها را ثابت میکنند .
ممنونم...

nakhordemast
16-04-2007, 00:02
بنده مهندس مخابراتم.

تو سوني اريكسون P990i

چه خوب شما که استاد مایی و توی مخابرات هم هستی میشه بگی تکلیف ما که رفتیم گوشی چنجی و سریال غیر اصلی خریدیم چی میشه؟ در آینده قراره که چه سیاستی پیش گرفته بشه . امید داشته باشم که بتونیم گوشی ها رو رجیستر کنیم یا نه ؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون

adamhesaby
19-04-2007, 02:20
نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!

Actros
20-04-2007, 02:55
نتایج نظرسنجی حکایت از سونی اریکسون باز بودن بر و بچ پی سی ورلد داره
اونم با اختلاف فاحشی نسبت به نوکیا!

نشان از خز بودن سونیه دیگه
فقط نوکیا
سالار میتازد

rasool222
21-04-2007, 08:20
ميبينيد كه sonyericson بازار ايران رو تسخير كرده

mostafa_khan
21-04-2007, 17:31
نشان از خز بودن سونیه دیگه
فقط نوکیا
سالار میتازد

ادم یاد اون ضرب و المثل درباره ی دهن و دروازه میوفته:13: .....
یعنی بچه های نوکیا منطق ماشالاهه....وقتی از امار نوکیا تو جهان حرف می زنن که بیشترین فروش رو داره می گن این یعنی بهتر بودن...اما وقتی معلوم می شه عموم بچه ها حداقل تو این فروم se دارن..میگن این یعنی خز بودن!!!:18:

Mahdi_Moosavi
21-04-2007, 20:42
یعنی بچه های نوکیا منطق ماشالاهه....وقتی از امار نوکیا تو جهان حرف می زنن که بیشترین فروش رو داره می گن این یعنی بهتر بودن...اما وقتی معلوم می شه عموم بچه ها حداقل تو این فروم se دارن..میگن این یعنی خز بودن!!!:18:

ایییییییییی وللللللللللل . :27: خداوکیلی این 2 تا خط رو باید داد با طلای 24 عیار بنویسن قاب کرد چسبوند همین

بقلا . :5:

nakhordemast
22-04-2007, 02:41

:31: این خز یعنی چی؟

Actros
22-04-2007, 03:14
ایییییییییی وللللللللللل . :27: خداوکیلی این 2 تا خط رو باید داد با طلای 24 عیار بنویسن قاب کرد چسبوند همین

بقلا . :5:

:18: :18: :18: :18: :18:
شما اول طرف نوکیا رو میگرفتی. این تایپیکو برا فروش خوب نوکیا شما زدی
حالا چی شده؟

Actros
22-04-2007, 03:17
دوست عزیز تخصیر من نیست .تو ایران اینطوری جا افتاده که مثلا فلان گوشی فروشش زیاده . یه لقبی روش میزارن مثلا 6600 رو میگفتن .66جواد. 66 کتلت و............
بعدشم میگن فلان گوشی رو نخرین بابا خز شده دیگه .دیگه من مقصر نیستم.:5: :46:

doyenfox
22-04-2007, 08:32
6600 خز بود و خواهد بود ولي من تاحالا نديدم كسي به يك گوشيه سوني اريكسون بگم خز شده!

Mahdi_Moosavi
22-04-2007, 15:37
:18: :18: :18: :18: :18:
شما اول طرف نوکیا رو میگرفتی. این تایپیکو برا فروش خوب نوکیا شما زدی
حالا چی شده؟

شما یکی از بچه های توپ و باصفای انجمن سخت افزاری . شما استاد مایی:42: .

ولی من هیچ وقت بدون دلیل طرفدار چیزی نبودم و نخواهم بود . من همیشه به اندازه وسع مالیم سعی میکنم

بهترین برند یا مدل رو انتخاب کنم . حالا با توجه به اطلاعات خودم به این نتیجه رسیدم واسه گوشی اگه بخوای زیر

350 تومان هزینه کنی هی چی سونی اریکسون نمیشه . :46: . که الان هم 75 درصد خریدها تو این قیمته .

ولی دوست عزیز میشه یه پست من رو که از نوکیا حمایت کردم رو لینک بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :23: .

البته اینم بگم من از گوشی های بالای 450 تومان هیچ چیز رو بهتر از n73 نوکیا نمیدونم . :12: .

من همیشه تو زندگیم بهترین رو با توجه به وسع مالیم انتخاب می کنم برام فرقی نمیکنه سونی ، نوکیا ،

سامسونگ ....................... . :3:

siavosh1
22-04-2007, 18:06
البته اگه از نظر خز شناسی بخواین صحبت کنید که نوکیا از همه خز تره ...چرا چون توی دهات ها هم اولین مارکی که تو دهنا هست نوکیاست!!!... خوب از نظر شناخته شدن خوبه ولی خز:31: مثل پیکان که همه می شناسنش... اگه گوشیه تک بخواین خوب موتورولا چون کمتره با کلاس تره ولی از اونجا که کلاس و خوشتیپی خرج داره .خدمات پس از فروشش کشک...ولی جدا از شوخی هر گوشیی که امکانات بهتری داشته باشه قیمتش هم مناسب باشه گوشیه بهتریه ....الان فکر کنم سونی اریکسون نسبت به قیمتش گوشی های خوبی داره...نوکیا هم گوشیاش عالیه ولی به قیمتش نمی ارزه

behnaam
23-04-2007, 02:42
امضا رو دارید؟93 به 43 به نفع SE.
خودمم که نتیجه رو دیدم تعجب کردم فکر میکردم سونی داره خوب جلو میره اما نه در این حد فکر کنم اطلاع رسانی من نتیجه بخش بوده!
سونی چهارنعل میتازه!
حتما می دونید که به گوشی هایی که ما میگیم "خز(این کلمه بار منفی داره)" خارجی ها میگن:"popular(بار مثبت داره) =عامه پسند،محبوب "
طرز فکر ما رو میبینید؟ تورو خدا؟

lover_pc_games
23-04-2007, 07:52
با رای من به سونی اریکسون شد 94 !
من k800 گرفتم ...

armin_goooodboy
23-04-2007, 08:41
با رای منم شد 95
از اول 85
یه Z530
یه W550
و الانم یه W850 گرفتم

mostafa_khan
23-04-2007, 08:41
6600 خز بود و خواهد بود ولي من تاحالا نديدم كسي به يك گوشيه سوني اريكسون بگم خز شده!

هنوز نه اما تقریبا کا 750 هم داره خز می شه...البته عمرا به خزی 6600 نمی شه...نه این گوشی نه هیچ گوشیه دیگری تو طول تاریخ!!!:46:

asa_59a
23-04-2007, 11:57
خوب با راي من شد 96 به 44
من هم فروردين ماه يه دبليو 810 گرفتم
انصافا گوشي خوبيه و به نسبت پولي كه دادم فوق العاده هست

Bourn
26-04-2007, 16:39
سلام به نظر من w700i من كه خيلي ازش راضيم ولي كلا فقط sony ericsson اون هم مدل w كه آخرش

Bourn
26-04-2007, 16:40
با زاي من شد من آدم 100 اميم حال كنيد برنده چيزي نميشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Bourn
26-04-2007, 16:41
من جايزه ميخوام اون هم يك موبايل مدل sonyericsson از نوع w810i و يك خط ثابت

Mahdi_Moosavi
26-04-2007, 22:02
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی :18: . عجب اختلافی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:

100 بر 46 . :31: :31: به نفع سونی اریکسون .

Mehdi_Full
02-05-2007, 01:01
خب منم که 107 نفر هستم
از همون اول نتیجه مشخص بود
حالا نظرسنجی واسه چی بود نمیدنم
نوکیاییها :
دیگه گذشت زمان 1100 و 6600 و ....
فقط یه بار با سونی اریکسون کار کنین
مدلش هم زیاد مهم نیست

M.etallic.A
02-05-2007, 12:04
خیلی باحالید... هر کی میاد یه نظر میده بعد میگه من 100 او یکی میاد میگه من 101 .... سرشماری میکنید ؟
100 بار گفتن من برای 1-1 بار میگم فروش بالا به معنی خوب بودن نیست که اگه اینطور بود پیکان و پراید بهترین ماشین بودن....

در ضمن اگه ملاک هم ملاک شما باشه نوکیا 35% بازار جهانی رو در اختیار داره سونی اریکسون فقط 8% .....

armin_goooodboy
02-05-2007, 15:28
دوست من
اولا کسانی که سونی اریکسون رو تجربه کردن میدونن خیلی بهتره
نمیخوام کل راه بندازم

اما عزیزم
با این حال موضوع نظرسنجی اینه :
شما کدوم رو خريدي؟؟؟
موضوع نظر سنجی انتخاب بهترین نبود
البته اگه بود هم بازم سونی اریکسون اول میشد
مرسی

Rjoun
02-05-2007, 15:39
عجب نظر سنجي!!!!
عجب نظراتي!!!!
عجب آرايي!!!!
خيلي باحاليد!!!!

M.etallic.A
02-05-2007, 15:43
بی خیال بابا حوصله بحث ندارم. باشه سونی اریکسون بهتره....

fery joon
02-05-2007, 16:11
آره متالیکا جان سونی اریکسون بهتره :2: :31:

هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه :19:

Rjoun
02-05-2007, 21:54
نميدونم اين نظرسنجي ها چي رو ثابت ميكنه!
غول ارتباطات يعني نوكيا!
ارباب بازار گوشي نوكيا!
توي دنيا سوني اريكسون سوم هم نيست!

Mehdi_Full
02-05-2007, 22:22
خیلی باحالید... هر کی میاد یه نظر میده بعد میگه من 100 او یکی میاد میگه من 101 .... سرشماری میکنید ؟
100 بار گفتن من برای 1-1 بار میگم فروش بالا به معنی خوب بودن نیست که اگه اینطور بود پیکان و پراید بهترین ماشین بودن....

در ضمن اگه ملاک هم ملاک شما باشه نوکیا 35% بازار جهانی رو در اختیار داره سونی اریکسون فقط 8% .....
دوست عزیز نظرسنجی یعنی چی ؟
هر نفر هم که یکبار بیشتر نمیتونه نظر بده
لطف کن تعداد گوشیهایی که تا حالا استفاده کردی رو لیست کن ؟
بعد باسه حرفات دلیل بیار
شما هم برو با همون نوکیای هنگیتون حال کنین که میگین شاخش ان 73 هست اما هی باید به گوشی بد و بیرا یگین که چرا 600 تومن دادم و بازم هنگ میکنه
دوست عزیز اونایی که با گوشیهای متفاوت کار کرده باشن خودشون میدونن که چی بهتره
پس لازم نیست که وسط نظر سنجی بیای و کل کل کنی
شرمنده ها
آماده ایییییییم باسه بحث:8:

Rjoun
02-05-2007, 22:27
بعد باسه حرفات دلیل بیار
شما هم برو با همون نوکیای هنگیتون حال کنین که میگین شاخش ان 73 هست اما هی باید به گوشی بد و بیرا یگین که چرا 600 تومن دادم و بازم هنگ میکنه
شرمنده ها
سلام رفيق اينجا محل بحث ماهم تا تهش هستيم:46:
البته براي هم خوبه احترام قائل باشيم!:10:
خوب از كجا شروع كنيم؟

M.etallic.A
03-05-2007, 22:19
بعد باسه حرفات دلیل بیار
شرمنده ها

لطف نمیکنم چون یادم نیست...

باشه ما با هنگش حال میکنیم ( هر چند بعد از آپدیت کردن هنگ ندیدم دلم برا هنگ کردنش تنگ شده )

ببین کار کردن داریم با کار کردن... آره یکی که گوشی رو فقط واسه اس ام اس زدن و تماس گرفتن میخواد سونی اریکسون بهترین گزینه براشه ولی ..... خودت تا آخرش و برو...

وسط نظرسنجی کل کل نکنم ؟ تو خودت میگی آماده ای واسه بحث اونوقت میگی کل کل نکن. ببین من نمیخوام بگم سونی اریکسون بده چون خوب نیست خیلی ها سونی اریکسون دارن از جمله دوستای خودم و ممکنه ناراحت بشن.
ولی حالا ما هیچی نمیگیم شما ها بی خیال نمی شید میاید میزنید تو سر نوکیا.... آخه اگه قرار به نقد باشه گوشی های سونی اریکسون که خیلی قابل انتقاد ترند تا نوکیا ...

Rjoun
03-05-2007, 22:50

باشه ما با هنگش حال میکنیم ( هر چند بعد از آپدیت کردن هنگ ندیدم دلم برا هنگ کردنش تنگ شده )

ببین کار کردن داریم با کار کردن... آره یکی که گوشی رو فقط واسه اس ام اس زدن و تماس گرفتن میخواد سونی اریکسون بهترین گزینه براشه ولی ..... خودت تا آخرش و برو...

وسط نظرسنجی کل کل نکنم ؟ تو خودت میگی آماده ای واسه بحث اونوقت میگی کل کل نکن. ببین من نمیخوام بگم سونی اریکسون بده چون خوب نیست خیلی ها سونی اریکسون دارن از جمله دوستای خودم و ممکنه ناراحت بشن.
ولی حالا ما هیچی نمیگیم شما ها بی خیال نمی شید میاید میزنید تو سر نوکیا.... آخه اگه قرار به نقد باشه گوشی های سونی اریکسون که خیلی قابل انتقاد ترند تا نوکیا ...
تاپيك بالا 100% تائيد ميشه!:12:

Mehdi_Full
04-05-2007, 11:04

دوست عزیز
من که نمیگم نوکیا بده و سونی خوبه من میگم وسط نظرسنجی آخه این حرف چیه که میگی ( فروش بالا به معنی خوب بودن نیست که اگه اینطور بود پیکان و پراید بهترین ماشین بودن ) ؟
با اینحال اگه خواستی یه تاپیک بزن باسه کل کل بد نمیشه
در ضمن کی اومده گفته من سونی دارم و ازش ناراضیم ؟
پس این نظرسنجی که الآن هست چیه ؟
اگه تعداد ناراضیای سونی زیاد بود که 109 تا رای نمیاورد ؟

Farbod_h
04-05-2007, 11:24
من که یه و 810 داشتم یه imate sp3
من دوست دارم با گوشی سرگرم بشم! دنبال نرم افزار بگردم ! کرکش رو گیر بیارم! رامش رو آپدیت کنم! خلاصه کرم بریزم!
و810 از این نظر حال نمی داد ولی با دوربین و هندزفریش خفن حال میکردم!
و البته هدف چیز دیگریست! پاکت پیسی!

RedDragon
04-05-2007, 12:51
m_etallic_a جان درسته كه پيكان و پرايد فروش بالايي دارن و بدترينها هستد ولي چرا فروش دارن ؟؟
چون بازار ايران يه بازار بسته است به همين خاطر تقريباً تو اين رنج قيمت بي رقيب بودند
ولي مگه اومدن تو بازار موبايل جلو واردات نوكيا رو گرفتن و سوني آزاد گذاشتن كه اينجور مقايسه انجام ميدي!!!!؟؟؟

m45m
04-05-2007, 13:11
با سلام

سوني اريكسون 112 و نوكيا 50 و پيشگام سوني اريكسون .!!!!!!!!!!!!!!1

موفق باشيد.

Rjoun
04-05-2007, 13:27
با اين نظر سنجي شما احتمالا نوكيا ورشكست ميشه!:27: :27: :27: :27:

dark fear
04-05-2007, 14:22
با اين نظر سنجي شما احتمالا نوكيا ورشكست ميشه!:27: :27: :27: :27:

خیلی با حال بود

Sasan Info
04-05-2007, 21:58
چه خبره نوكيا اينقدر پايينه؟ عجب سليقه هايي دارين شماها

Mahdi_Moosavi
04-05-2007, 22:38
خیلی جالبه !!! چرا هر کی وارد این تایپیک میشه . یه دفعه شوکه میشه . وقتی این نتیجه رو میبینه .

من خودم هم وقتی به ذهنم رسید یه همچین تایپیکی داشته باشیم فکر می کردم یه نتیجه ای درست برعکس این

حاصل بشه .

بچه ها به نظرتون علتش چیه که تو ایران قضیه برعکس دنیاست ؟؟

جون هر کی دوست دارین در جواب سوال حقیقت رو بگید و به هم نتوپید و از برند خاصی طرفداری نکنید . تا به یه

نتیجه درست و حسابی برسیم .

fery joon
05-05-2007, 00:54
علتش تا حد زیادی مربوط به قیمت ها میشه :46:

Rjoun
06-05-2007, 15:31
علتش تا حد زیادی مربوط به قیمت ها میشه :46:
و ظاهربيني...!

ShahabSAMSUNG
06-05-2007, 22:14
مهمترین علت، میانگین سنی بچه های این فروم هست. و اینکه اینجا بیشتر از یه قشر (محصل) جمع شدن و این قشر هم بیشتر به سونی اریکسون علاقه دارن تا باهاش بازی کنن.

منظور بدی نداشتم. با فرد خاصی هم نبودم. نیاید دعوا کنید ها.

dark fear
07-05-2007, 14:25
خیلی جالبه !!! چرا هر کی وارد این تایپیک میشه . یه دفعه شوکه میشه . وقتی این نتیجه رو میبینه .

من خودم هم وقتی به ذهنم رسید یه همچین تایپیکی داشته باشیم فکر می کردم یه نتیجه ای درست برعکس این

حاصل بشه .

بچه ها به نظرتون علتش چیه که تو ایران قضیه برعکس دنیاست ؟؟

جون هر کی دوست دارین در جواب سوال حقیقت رو بگید و به هم نتوپید و از برند خاصی طرفداری نکنید . تا به یه

نتیجه درست و حسابی برسیم .

به نظر من دلیل فروش و عدم فروش نوکیا یکیه بیشتر توضیح میدم ; ببینید من تاحالا هر کی رو دیدم که میخواسته
نوکیا بخره گفته دلیلش داشتن سیمبینه هر کی رو هم دیدم از از خرید نوکیا صرف نظر کرده بازم گفته دلیلش
سیمبینه فکر کنم خودتون بدونید چرا و نیازی به توضیح بیشتر نداشته باشه با این حال اگه خاستید بیشتر توضیح میدم
دلیل فروش زیاد سونی اریکسون هم به نظر من قیمت مناسب با امکانات بالا هست مثلا شما کدم گوشی 250
تومنی نوکیا رو سراغ دارید که در حد و اندازه های w810 باشه ؟ دلیل اینه که (حداقل تو اهواز) سونی اریکسون گارانتی نداره و نوکیا داره داشتن گارانتی باعث افزایش قیمت میشه

dark fear
07-05-2007, 14:30
مهمترین علت، میانگین سنی بچه های این فروم هست. و اینکه اینجا بیشتر از یه قشر (محصل) جمع شدن و این قشر هم بیشتر به سونی اریکسون علاقه دارن تا باهاش بازی کنن.

اینو راست میگی واقعا موبایل شده بچه بازی این جا تو محله ما بچه زیر 12 سال بیشتریا موبایل (مدل بالا) دارن و جالبه یا سیم کارت سوخه رو گوشیشونه یا مال کس دیگه ای تو خانوادس و همچنین کلا رو هم 100 تا هم عکس
نگرفتن تنها استفادشون اینه که یا بازی میکنن یا کلیپ صوتی تصویری به هم میدن ولی دلیلش مصلما این نیست
که چون میخان بازی کنن سونی اریکسون میخرن آخه نوکیا که بازی های سیمبین و بهتری داره ! من توکفم چرا
سونی اریکسشون رو انتخاب میکنن

Mehdi_Full
07-05-2007, 20:41
دوستان مهترین دلیلی که سونی اریکسون رو تو ایران و تو بیشتر کشورهای مختلف پر طرفدار کرده اینکه سونی اریکسون تا اون موقعیکه نیومده بود نوکیا یکه طرفدار بازار بود و مسلم بود که همه نوکیا میخرن
اما با اومدن سونی اریکسون به بازار موقعیت عوض شد و مردم دوست داشتن که تنوع رو تو تمام زمینه ها داشته باشن که همینطور هم شد
الآن هم سونی اریکسون با اینکه به اندازه نوکیا قدمت نداره اما یواش یواش داره بازار رو میگیره تو دستش و یواش یواش رتبه رو داره میاره بالا
با اینحال شما میتونید هر برندی رو برای خودتون انتخاب کنین و بگین که همون بهتره
هیچ اجبار و تعریف و تمجیدی هم در کار نیست
به نظر من تا 5 سال دیگه مشخص میشه که برند برتر چیه از همه لحاظ
موفق باشید

M.etallic.A
07-05-2007, 21:57
به نظر من نوکیا همیشه یه چیزی واسه رو کردن داره.... فعلا هم نفرات دوم و سوم پرفروش ترین ها یعنی سامسونگ و موتورولا رو بزنی رو هم جمعا به نوکیا نمی رسن سونی اریکسون که اصلا عددی نیست.

ShahabSAMSUNG
07-05-2007, 23:10
اینو راست میگی واقعا موبایل شده بچه بازی این جا تو محله ما بچه زیر 12 سال بیشتریا موبایل (مدل بالا) دارن و جالبه یا سیم کارت سوخه رو گوشیشونه یا مال کس دیگه ای تو خانوادس و همچنین کلا رو هم 100 تا هم عکس
نگرفتن تنها استفادشون اینه که یا بازی میکنن یا کلیپ صوتی تصویری به هم میدن ولی دلیلش مصلما این نیست
که چون میخان بازی کنن سونی اریکسون میخرن آخه نوکیا که بازی های سیمبین و بهتری داره ! من توکفم چرا
سونی اریکسشون رو انتخاب میکنن

خب الان یه جورایی سونی اریکسون مد شده. مخصوصاً برای این بچه مدرسه ای ها که به هم پز بدن (عین این دختر بچه ها:2: دلت بسوزه مال من فلان مدله!!!:13:)
مطمئن باش اینطور هم نمی مونه. چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه.

مورد دیگه هم اسم سونی هست که برای ملت جا افتاده سونی مارک توپیه. در صورتی که انصافاً همهء لوازم سونی هم خوب نیست.

به نظر من نوکیا همیشه یه چیزی واسه رو کردن داره.... فعلا هم نفرات دوم و سوم پرفروش ترین ها یعنی سامسونگ و موتورولا رو بزنی رو هم جمعا به نوکیا نمی رسن سونی اریکسون که اصلا عددی نیست.

اینو خوب اومدی :27:

RedDragon
08-05-2007, 10:06

شهاب جان داري کم لطفي ميکنيها:21:
مگه شما محصلي:27: :27: :27: :27:

Rjoun
08-05-2007, 20:51
سوني اريكسون توي ايران فقط رشد كرد توي اينجاست كه فقط گوشي بايد صداي بلند داشته باشه!دوربين 5مگاپيكسلي بايد داشته باشه!در هر صورت بعضي ها به خاطر جلب توجه يه گوشيه پرسروصدارو برمي دارن! گفتم بعضي ها كسي ناراحت نشه!:46:
در كل كه نگاه كني نوكيا باصرفه تر و قابل قبولتر گوشي ميزنه وبايد قبول كنيد از همه مارك ها برتر
موفق باشيد

shiny star
14-05-2007, 16:12
به نظر من دلیل فروش و عدم فروش نوکیا یکیه بیشتر توضیح میدم ; ببینید من تاحالا هر کی رو دیدم که میخواسته
نوکیا بخره گفته دلیلش داشتن سیمبینه هر کی رو هم دیدم از از خرید نوکیا صرف نظر کرده بازم گفته دلیلش
سیمبینه فکر کنم خودتون بدونید چرا و نیازی به توضیح بیشتر نداشته باشه با این حال اگه خاستید بیشتر توضیح میدم
دلیل فروش زیاد سونی اریکسون هم به نظر من قیمت مناسب با امکانات بالا هست مثلا شما کدم گوشی 250
تومنی نوکیا رو سراغ دارید که در حد و اندازه های w810 باشه ؟ دلیل اینه که (حداقل تو اهواز) سونی اریکسون گارانتی نداره و نوکیا داره داشتن گارانتی باعث افزایش قیمت میشه
کاملا درسته سیمبین خوبیش باعث فروش نوکیا و بدیش باعث میشه فروشش کمتر بشه DARK FEAR کاملا
درست و واضح گفته

wantonboy13
16-05-2007, 01:11
خب الان یه جورایی سونی اریکسون مد شده. مخصوصاً برای این بچه مدرسه ای ها که به هم پز بدن (عین این دختر بچه ها:2: دلت بسوزه مال من فلان مدله!!!:13:)
مطمئن باش اینطور هم نمی مونه. چیزی که زود داغ میشه، زود هم سرد میشه.

مورد دیگه هم اسم سونی هست که برای ملت جا افتاده سونی مارک توپیه. در صورتی که انصافاً همهء لوازم سونی هم خوب نیست.

اینو خوب اومدی :27:

چیزی که زود داغ میشه ، زود هم سرد میشه... این حرفتو قبول دارم، ولی باید قبول کنی که از اواخر سال 2006 سونی اریکسون بازار رو به تسخیر درآورده و همه جور گوشی برای همه جور سلیقه ای وارد بازار کرده.
قیمت ها به تناسب امکانات گوشی بالا رفته ... مثله بعضی گوشیهای سامسونگ نیست که هیچی ندارند اما 500 تومن قیمت دارند. اون مدل هایی که من از سامسونگ دیدم حالا حالا ها کار دارند تا به سلیقه ی ما ایرانی ها جواب بدند... از طرفی با اینکه من خودم از طرفدار های پر پراقرص سونی اریکسون هستم ولی معتقدم این شرکت حداکثر تا آخر سال 2007 میتونه خودشو نگه داره ، و مطمئنم که شرکتی مثل سامسونگ یا نوکیا یا... جاشو دوباره میگیره. راستی اگه تونستی لینک بیوگرافی چند تا گوشی برتر سامسونگ رو برام بذار. بای!

ShahabSAMSUNG
16-05-2007, 21:05
راستی اگه تونستی لینک بیوگرافی چند تا گوشی برتر سامسونگ رو برام بذار. بای!

اگه تو انجمن سامسونگ بیای، بهترین و کاملترین بیوگرافی دی820 رو خودم نوشتم.
برای دی900 هم یه مطلب عالی دارم. اگه خواستی، پیغام خصوصی کن.

stam
17-05-2007, 00:11
دوستان من فکر میکنم بحث کمی به تعصب کشیده شده
همتون خوب میدونید که توی انتخاب گوشی بحث مدل باید مطرح باشه نه مارک چون اگه بخواهید اینجوری حساب کنیم شک نکنید که شرکت سونی یا نوکیا یا حتی سامسونگ و موتورولا از بزرگترین و برترین سازنده ها هستند مقایسه کردن اینها باهم کار منو شما نیست ما باید توی مدلهای اونا با هم تبادل نظر کنیم چون خیلی از مدلهای سونی هست که خیلی بهتر از نوکیاست و خیلی هم از مدلهای نوکیاست که بر تر از سونی اریکسونه
من خودم اول سامسونگ d500 داشتم چون فکر میکنم به نظر من به زمانه خودش گوشی با کلاس و قشنگی بود
اما بعد از او نوکیا 6630 گرفتم و حالا هم کا 750 دارم و فکر میکنم ای 3 گوشی که من گرفتم واقعا هر کدوم تو رنج خودشون بهترینند ...اما بحث اینکه دوستان گفتند سونی اریکسون بچه بازی شدرو من قبول ندارم چون اگه راستشو بخوای به نظر من اصلا گوشی بچه بازی شده من خودم دست یه بچه 14 15 ساله یه ان 91 دیدم پس دلیلش اینه که نوکیا هم بچه بازیه نه .البته حرف ShahabSAMSUNG عزیز رو قبول دارم ولی فکر میکنم زیاد بودن سونی اریکسون تو دست بچه ها به خاطر ارزونتر بودن اوناست نه چیز دیگری شما خودتون مقایسه کنید ببینید وقتی الان آقای ایکس میخاد یه گوشی بخره که همه چیز داشته باشه جمو جورم باشه تقریبا آپتودیت هم باشه و میره سراغ نوکیا میبینه یه همچین گو شیی تو نوکیا مثلا اسمش 6630 هستش و قیمتش تقریبا 2200000 وحتی بالاتره و میاد میره سراغ سونی و میبینه یه همچین گو شی تازه با دوربین قویتر و بهتر به نام کا750 رو میتونه با 170000 تومن بخره خوب اگه شما باشید بدون رودروایستی کدومو میخرید؟
مسلما سونی اریکسونو
فکر نمیکنم تعصب بیخود به یه گوشی باعث بشه آدم پول زیادی بخواد بده
ولی در کل میگم و گفتم که در حال حاظر و فعلی در کشور ما سونی اریکسون هم به صرفه تره هم بهتره
واصلا شاید تا هفته دیگه نوکیا یه مدل داد بیرون که هم خوب بود هم هم یه قیمتش می ارزید اون موقع نوکیا بهتر خواهد بود و همینطور َسامسونگ و موتورولا
مرسی

stam
17-05-2007, 00:14
دوستان من فکر میکنم بحث کمی به تعصب کشیده شده
همتون خوب میدونید که توی انتخاب گوشی بحث مدل باید مطرح باشه نه مارک چون اگه بخواهید اینجوری حساب کنیم شک نکنید که شرکت سونی یا نوکیا یا حتی سامسونگ و موتورولا از بزرگترین و برترین سازنده ها هستند مقایسه کردن اینها باهم کار منو شما نیست ما باید توی مدلهای اونا با هم تبادل نظر کنیم چون خیلی از مدلهای سونی هست که خیلی بهتر از نوکیاست و خیلی هم از مدلهای نوکیاست که بر تر از سونی اریکسونه
من خودم اول سامسونگ d500 داشتم چون فکر میکنم به نظر من به زمانه خودش گوشی با کلاس و قشنگی بود
اما بعد از او نوکیا 6630 گرفتم و حالا هم کا 750 دارم و فکر میکنم ای 3 گوشی که من گرفتم واقعا هر کدوم تو رنج خودشون بهترینند ...اما بحث اینکه دوستان گفتند سونی اریکسون بچه بازی شدرو من قبول ندارم چون اگه راستشو بخوای به نظر من اصلا گوشی بچه بازی شده من خودم دست یه بچه 14 15 ساله یه ان 91 دیدم پس دلیلش اینه که نوکیا هم بچه بازیه نه .البته حرف ShahabSAMSUNG عزیز رو قبول دارم ولی فکر میکنم زیاد بودن سونی اریکسون تو دست بچه ها به خاطر ارزونتر بودن اوناست نه چیز دیگری شما خودتون مقایسه کنید ببینید وقتی الان آقای ایکس میخاد یه گوشی بخره که همه چیز داشته باشه جمو جورم باشه تقریبا آپتودیت هم باشه و میره سراغ نوکیا میبینه یه همچین گو شیی تو نوکیا مثلا اسمش 6630 هستش و قیمتش تقریبا 2200000 وحتی بالاتره و میاد میره سراغ سونی و میبینه یه همچین گو شی تازه با دوربین قویتر و بهتر به نام کا750 رو میتونه با 170000 تومن بخره خوب اگه شما باشید بدون رودروایستی کدومو میخرید؟
مسلما سونی اریکسونو
فکر نمیکنم تعصب بیخود به یه گوشی باعث بشه آدم پول زیادی بخواد بده
ولی در کل میگم و گفتم که در حال حاظر و فعلی در کشور ما سونی اریکسون هم به صرفه تره هم بهتره
واصلا شاید تا هفته دیگه نوکیا یه مدل داد بیرون که هم خوب بود هم هم یه قیمتش می ارزید اون موقع نوکیا بهتر خواهد بود و همینطور َسامسونگ و موتورولا
مرسی
_______

stam
17-05-2007, 00:15
ببخشید دو بار پست شد

bineshan
17-05-2007, 00:41
جالبه از این 200 نفری که رای دادن یه نفر هم Lg نخریده

RedDragon
17-05-2007, 11:28
سوني اريكسون توي ايران فقط رشد كرد توي اينجاست كه فقط گوشي بايد صداي بلند داشته باشه!دوربين 5مگاپيكسلي بايد داشته باشه!در هر صورت بعضي ها به خاطر جلب توجه يه گوشيه پرسروصدارو برمي دارن! گفتم بعضي ها كسي ناراحت نشه!:46:
در كل كه نگاه كني نوكيا باصرفه تر و قابل قبولتر گوشي ميزنه وبايد قبول كنيد از همه مارك ها برتر
موفق باشيد

نه عزیز جان اگه فقط تو ایران اهمیت داشت که نوکیا نمیومد دوربین 3 مگ بذاره
یا سامسونگ بالای 5مگ بذاره

در ضمن آمار فروش سوئد اینه که
w880 اوله:5:
1110i دومه:18:
بقیه تاهشتم se هستن
نهم n95 هستش

همون طور که قبلاً هم گفتم اصل فروش نوکیا روی گوشیهایی مثل 1100و 1110 و . . . هست نه گوشیهای سری n
اینم بگم که با اینکه نوکیا اوله ولی تو این مدت در حال پسرفت بوده چرا؟
چون که نمیشه اولی رو با 70 در صد کل فروش جهان رو با 48 در صد یکی دونست
این یعنی کاهش فروش اگه این طور پیش بره ...:41:
مثلاً یه زمانی تیم برزیل رقیب نداشت پشت سره هم قهرمان میشد ولی الان هم اوله جهانه(اومده دوم) ولی این با اون یکیه:46:

CD-RW
03-06-2007, 08:35
جالبه از این 200 نفری که رای دادن یه نفر هم Lg نخریده

LG چی داره که بخواد تبلیغ کنه , به نظر من مزخرفترین برندی که تا حالا روی زمین اومده اینه , توی همه محصولاتش فرقی هم نداره ( فقط به زور تبلیغات توی لاس وگاس و شیکاگو و سانفرانسیسکو که توی فیلمها نشون میده تونسته به اینجا برسه ) .

ali_chenger
03-06-2007, 21:11
از نظر قیمت و امکانات سونی به نظر من بهتره:20:

S@M@Nd
20-06-2007, 01:04
من پی990ه خریدم دارم باهاش زندددددددددددددددگی می کنم/

kameronkartio
11-03-2008, 16:25
بنده مهندس مخابراتم.

تو سوني اريكسون P990i

سلام
من يكي را ميخوام كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه
شما كسي را سراغ داريد كه واقعآ بتونه اين كار رو انجام بده؟
مرسي

kameronkartio
11-03-2008, 16:26
بنده مهندس مخابراتم.

تو سوني اريكسون P990i

سلام
من يكي را ميخوام كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه
شما كسي را سراغ داريد كه بتونه واقعآ اين كار رو بكنه؟
tanhaei_bade@yahoo.com
مرسي

kameronkartio
11-03-2008, 16:28
شما كسي را سراغ داريد كه بتونه گوشيهامو ريجستر كنه؟
tanhaei_bade@yahoo.com
مرسي

kameronkartio
11-03-2008, 16:32
9141660363

mostafa_khan001
11-03-2008, 21:14
داستان همیشگیه تاپیک های زیر خاکی و ....!!!!!

seyyedi
12-03-2008, 16:58
داستان همیشگیه تاپیک های زیر خاکی و ....!!!!!
دوستان سلام
بله دیگه
من که اصلا حواسم به تاریخ نبود یه رای هم دادم

aRThaS_08
12-03-2008, 21:59
آره ، منم رأی دادم

perjixen
12-03-2008, 22:40
جالبه !!! فکر میکردم نوکیا اوله !!!!!!!!!!!! نگو سونی پیشتاز هست!!!! معیار کاربرا برام جالب شده.

Nabakhshoode
12-03-2008, 23:35
جالبه !!! فکر میکردم نوکیا اوله !!!!!!!!!!!! نگو سونی پیشتاز هست!!!! معیار کاربرا برام جالب شده.

البته خوب زمانی که این تاپیک زده شده گوشی هایی مثه K750 و w800 وW810 و حتی W700 فروش بالایی داشتن و خوب اون زمان نوکیا گوشی های 2 مگش مثه N90 بودن که خوب خیلیا با سایزشون کنار نمیومدن ! ضمن اینکه سونی تو سری W و K ( به طور خاص میشه گفت K750 ) فروش خیلی خوبی داشت و قیمتایه گوشی های سونی هم مناسبتر بود!
کاش این تاپیک در مورد سال 86 هم زده میشد ! هر چند کنتاکت تو اینجور تاپیکا زیاده !

R@R#M@N
13-03-2008, 14:41
درسته نابخشوده عزیز
ولی خودمونیم عجب زیر خاکییه !!!

zhina_gian
14-03-2008, 03:31
رای 167 به نفع سونی اریکسون مال منه:31:

در عرض 2 تا 3 سال اخیر تا حالا این گوشی ها رو داشتم. البته زیاد قدیمی ها رو اصلا نام نمیبرم.

Sony Ericsson P910
Sony Ericsson w810
Nokia N73 Music edition
Nokia 5700
Sony Ericsson w850

الانم Sony Ericsson P1i دارم. تا حالا هم فقط گوشی های سونی اریکسون منو راضی کرده.

noisymind
14-03-2008, 13:54
البته خوب زمانی که این تاپیک زده شده گوشی هایی مثه K750 و w800 وW810 و حتی W700 فروش بالایی داشتن و خوب اون زمان نوکیا گوشی های 2 مگش مثه N90 بودن که خوب خیلیا با سایزشون کنار نمیومدن ! ضمن اینکه سونی تو سری W و K ( به طور خاص میشه گفت K750 ) فروش خیلی خوبی داشت و قیمتایه گوشی های سونی هم مناسبتر بود!
کاش این تاپیک در مورد سال 86 هم زده میشد ! هر چند کنتاکت تو اینجور تاپیکا زیاده !

نه عزیزم اینجورا هم که شما میگی نیست. تو همین یک سالی که همه سونی اریکسونو مسخره میکردن ، سونی رو گوشیهای ارزون قیمتش کار کرده و کلی بازار رو در دست گرفته:21:. حالا شما از اون موقع فقط یک k750 یادتون مونده که خداییش با توجه به امکانات زمان خودش به یاد ماندنی هم هست:20:

rb97
14-03-2008, 13:55
کاش برند هایی مثل Apple و HTC رو هم میزاشتی

absorb3000
14-03-2008, 14:09
ميبينم كه سوني خيلي بالا زده ولي اگر رو انصاف هم باشيم سوني با مدلهاي ارزونش خيلي جا افتاده

Sasan Info
14-03-2008, 15:46
دوستان عزیز تاپیک قدیمیه و به نظر من بالا اوردن اون بی دلیله

اگر تاپیک بی فایدست تا قفل بشه !

H M R 0 0 7
15-03-2008, 17:25
دوستان عزیز تاپیک قدیمیه و به نظر من بالا اوردن اون بی دلیله

اگر تاپیک بی فایدست تا قفل بشه !

به نظر من هم بهتره بسته بشه.

aRThaS_08
15-03-2008, 18:11
اینکه نظر پرسیدن نمیخواد هم اسم تاپیک هم خود تاپیک زیرخاکیه و داره عطیقه میشه باید بسته بشه

Sasan Info
15-03-2008, 21:12
به توجه به نظرات دوستان و همکار عزیز

بهتره که قفل بشه

قفل شد
ممنون