PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل من در کد سرچ

venlo
01-03-2007, 21:05
سلام.
من برای سایتم یه سرچ می خوام داشته باشم ... مثل سرچ همین جا ...
یعنی مثلا وقتی توی textbox کلمه " ویندوز " نوشته بشه بیاد تو کل سایت جستجو کنه و هرچی که مرتبط با کلمه " ویندوز " هست رو نشون بده ... درست مثل سرچ های اکثر سایت ها ...
من با asp.net و کد C# کار می کنم و بانکم هم sqlserver2000 هست ...
چی کار باید بکنم ؟
یه نوع سرچ بلدم که مثلا بر اساس یه فیلد از جدول باشه مثل نام خانوادگی ولی این فرق می کنه و در کل سایت هست و با کلمات مختلف و نا معین ...
لطفا کمکم کنین ... کسی اگه مقاله ای لینکی چیزی داره بده ...
یا اینکه کدش رو ...
ممنون.

_H2_
03-03-2007, 12:59
سلام
اگر در یک جدول بانک اطلاعات دنبال چیزی میگردید باید از دستوری مشابه زیر استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی اگر منظورتان جستجو در هارد و بین فایلهای متنی است، باید با استفاده از فضای نام System.IO کمک بگیرید. (که راه سخت و کدی با اجرای کند در پیش دارید)

مثلا نام پوشه Root را تحویل System.IO.Directory.GetFiles دهید تا همه فایلها را تحویل بگیرید (البته میتوانید از قیدهای مثل txt.* یا apx.* هم استفاده کنید) و بعد تک تک فایلهای متنی را با دستور System.IO.File.ReadAllText بخوانید و جستجو را درون متن آنها ادامه دهید و همین کار را به صورت تودرتو و خودفراخانی برای پوشه های فرزند نیز انجام دهید.

البته باید یدانید که در همین سایت که با vBulletin طراحی شده به احتمال قوی همه اطلاعات در بانک های MySql ذخیره میشود و در نتیجه برای جستجو از دستورات SQL شبیه آنچه گفتم استفاده میشود.

venlo
03-03-2007, 13:55
بله من منظورم یه سرچ مثل سرچ همین انجمن یا سایت های دیگه هست ... که کاربر یه کلمه ای رو برای سرچ وارد می کنه و نتایجش سرچشو می بینه