ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی یک DLL (ساعت عقربه ای، کنترلر تاریخ شمسی، تابع رسم Mandelbort و...)

_H2_
01-03-2007, 13:12
سلام
آقا بالاخره این سایت درپیت ما راه افتاد. (البته توش خیلی خالیه) ولی خوب میتونید به ثمره یک عمر برنامه نویسی من سری بزنید.

یک DLL با نام H2GBN.DLL را ظرف حدود سه سال طراحی کردم، که حالا برای دانلو آزاد گذاشته ام تو سایت، ماژول های جالبی داره و تا حالا تو بیشتر برنامه های عملی ام ازشان استفاده کرده ام و امتحان خود را پس داده.

بازم بش ماژول اضافه میکنم.
توضیحاتش کمه، ولی سعی میکنم کاملترش کنم. اگه احیاناَ کسی عشقش کشید و دانلود کرد، در همین تاپیک پاسخگوی سوالاتش هستم.

البته تاکید میکنم که این DLL برای محیط Net2005. طراحی شده و فقط بدرد برو بچ دات نت کار میخوره
(دوستان شفیق ! Delphi.Net ، C++.Net ، VB.Net ، C#.Net کار و... فقط دانت جون! :blink: )

مختصری اطلاعات در مورد برخی امکانات این DLL:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود مستقیم: (181KB)

البته هنوز یک مشکل کوچیک در سایت هست (اونم هین دولینکه هاست که بعضی موقع این کار میکنه و بعضی موقع اون !) که انشا ا... اگر خدایی نکرده زنده بودم حلش میکنم.

خوشحال میشوم انتقادات اساتید رو بشنوم و ببینم باید این DLL را انداخت تو سطل آشغال ویندوز یا تو سطل آشغال دم درب :blink: )

khaiyam
02-03-2007, 19:24
دوست عزیز لطف کردی خیلی خوب بود

babak3332000
19-03-2007, 09:35
با سلام و تشکر
بعد از 2 - 3 هفته ای که دنبال کلندر یا همون تقویم

تو اینترنت میگشتیم بالاخره یکی پیدا کردیم که بدرد می خوره
ابزارهای خارجی زیاد هستش ولی نمیدونم چرا ابزار ایرانی خیلی کمه !!!!

هر کسی هم چنتا خط نوشته در دسترس دیگران قرار نمیده حتی پولی

تشکر میکنم از دوست خوبم
خیلی خوب هست ادامه بده

بابک

_H2_
20-03-2007, 10:53
سلام
همانطور که در سایت هم گفتم، ماژول های بسیار دیگری در این DLL است که به علت کمی وقت آنها را کامل نکرده ام و مجبور شده ام از کامپایل Release حذفشان کنم.
انشا ا... اگر وقت کنم و کاملشان کنم، مجموعه بی نظیری میشود.

در مورد تقویم هم کد نویسی جدیدی را شروع کرده ام، که تا همین حال شامل چندین فایل vb.* شده، و اگر تکمیل شود کنترلر جدید دارای کارآیی بیشتر و زیبایی فوق العاده ای خواهد بود. (دارم برای Render تصاویر تقویم از موتور گرافیکی ویندوز که از استایل ویندوز تبعیت میکند استفاده میکنم.)

برای سادگی کارکرد هم سعی میکنم توضیحات ماژول ها را کامل کنم.

ضمناَ عیدتان مبارک.

hamidreza_buddy
20-03-2007, 21:11
من که الان خونه ام و تا بعد عید Vs جونو ندارم. بعد عید امتحانش می کنم

_H2_
03-04-2007, 11:45
سلام
دوستان عزیز! خیلی میبخشید ولی من اوایل زمستان تغیرات زیادی در مجموعه های مدیریتی کنترلرهای این مجموعه دادم و طبق معمول وقت تستش را پیدا نکردم، و متاسفانه دیروز متوجه یک باگ در کلاسس Windows.Forms.Generic.ControlCollection شدم که موجب فراخانی های تودرتو با کلاسس پایه اش میشد، این کلاسس مجموعه زیر کنترلرها را در کنترلر Windows.Forms.WizardBox و Windows.Forms.PopupPanel مدیریت میکند و در برخی مواقع موجب به وجود آمدن استثنا در این دو کنترلر میشود، مشکل حل شده و dll مجدداَ کامپایل شده، دوستانی که قصد استفاده دارند لطفاَ مجددا دانلود کنند، یا هر موقع نیاز پیدا کردند آخرین نسخه را دانلود کنند.
میدونم توجیح خوبی نیست ولی به حرحال سرزدن به بیش از 120 فایل منبع و آزمایش کردن آنها در همه موارد کمی وقت گیر خواهد بود در نتیجه گاهی اوقات مجبور میشوم طبق تجربه به کدهای جدیدم اعتماد کنم ولی در برخی موارد از دستم در میرود!

البته شاید مهم نباشد ولی بحرحال واصت ICloneable این مجوعه هم که از Collections.Generic.ListCollectionBase ارث بری داشت برای پشتیبانی از حالت Clone تودرتو در کلاسس های مشتق شده، گسترش پیدا کرد.
ونیز کلاسس درپیت IO.HelperStream هم دارای توابع جدیدی برای کمک سریالیز اسکی (جهت xml و برنامه های تحت وب و QueryString ها) شده که فقط از حروف و اعداد و دو کاراکتر "_" و "-" (26+26+10+2=64) استفاده میکند. (البته خودم گفتم درپیت است! چون مشابه هایی به صورت بومی در فریم ورک دارد.)

ضمنا انشا ا... اگر خدایی ناکرده زنده باشم در هفته های آینده یک کنترلر جدید وبی با نام PictureBox به این مجموعه اضافه میکنم، که تمام مشکلات عکس های runtime را در ASP.NET حل میکند.
بازم از بزرگان و علما و فظلا و فقها فیلسوفان و... و... (:31: :10: !!!!) که زحمت دانلود را کشیده بودند، عضرخواهی میکنم.

mahmoud997
04-09-2011, 00:23
DLL رو نمیتونم دانلود کنم میره تو یه سایت دیگه

shadmehrshadow1
05-09-2011, 23:49
من نمیتونم دانلود کنم ؛ اگه میشه یکی از بچه ها با لینک بهتر بزاره

_H2_
06-09-2011, 22:20
سلام
این تاپیک بسیار قدیمی است، گمانم جزء پست های تک رقمی اول من در این سایت است.
هم آدرس سایت عوض شده و هم dll مذکور کلاً بارها از اول بازنویسی شده و حداقل چندبار اسمش عوض شده.
(حتی طرح گرافیکی هم برای این مجموعه طراحی شده که به علت عدم ثبت فعلاً منتشر نکردم...)
بحرحال در حال حاضر dll فوق تبدیل شده به:
GHDiamond.dll
GHDiamond.Win.dll
GHDiamond.Web.dll
GHDiamond.Wpf.dll
GHDiamond.Mvc.dll
GHDiamond.Sql.dll
GHDiamond.Xna.dll
GHDiamond.Xna.Pipeline.dll

برخی موارد فوق را میتوانید در بسته های سمپل زیر پیدا کنید:
(قابل ذکر است که موارد فوق رایگان و تمام لینک ها مستقیم است)

ساعت عقربه ای
اطلاعات بیشتر:

کنترلر ورودی مخصوص تاریخ شمسی:

ستون تاریخ شمسی برای DataGridView
پک فوق به قصد سمپل و نمونه استفاده از فیلد تاریخ شمسی در گراید ساخته شده ولی اگر در زمان طراحی گراید خصیصه Columns را ویرایش کنید میتوانید ستون DataGridViewRowNumberColumn را هم پیدا کنید که شماره ردیف میزند.

ابزار جستجوی سریع فایلها:

کامپونت اسکن تصاویر:
اطلاعات بیشتر:

کنترلر ویرایشگر HTML:
اطلاعات بیشتر:

تغییر زبان MessageBox خود ویندوز به فارسی و سایر زبانها:
اطلاعات بیشتر:

کنترلر ویرایشگر ConnectionString مخصوص SqlServer و مشابه دیالوگهای خود ADO و VS و به صورت چند زبانه:

مترجم و Parser کدهای HTML و BBCode جهت استخراج اطلاعات:

سیستم جامع UploadCenter مخصوص ASP.Net و طراحی سایت:

امکاناتی برای XNA
نسخه XNA4.0 به همراه سمپل های XNA3.1 از لینک زیر قابل دانلود است:
اطلاعات بیشتر:

کنترلر DesignerBox مخصوص طراحی گرافیکی-لایه ای توسط کاربر: (نسخه آزمایشی)
(مدت زیادی است آپدیتش نکردم)
اطلاعات بیشتر:

سمپل های فوق فقط شامل بخشی از کنترلرها و کامپونت های dll های فوق الذکر است.
ولی با کمی کنکاش میتوانید از سایر توابع و کنترلرها هم در صورت نیاز استفاده کنید.
(((
از جمله کنترلرهای SpinnerBox و SpecialButton و SeparatorLine و GraphicButton و WizardBox و VideoBox و... و...
)))
موفق باشد.

armandelta2002
04-08-2012, 23:17
سلام هرچی گشتم نتونستم dll های GHDiamond رو گیر بیارم خیلی شیفته دیتا تایم پیکر اون شدم و در پروژهای بزرگم ازش استفاده میکنم باز هم منون که به فکر مردم ایران هستید اگر میشود یک لینک دانلود معرفی کنین هر 2 سایت چه قدیم و چه جدیدی رو باز نمیکند!!!

_H2_
08-08-2012, 01:43
سلام
متاسفانه هاستینگ قبلی سرور را به دلیلی بلوک کرد و چندین سایت از جمله سایت شخصی ام غیر فعال شد و حتی داده ها نتوانستیم بگیریم ...
هنوز هم نتوانسته ام کامل سرور جدید را به وضعیت ثبات قبلی برسانم ...
(میتوانید از دامین go.cyber14.com هم به جای support.h02.ir استفاده کنید تا شاید برخی مشکلات تغییر DNS پوشش داده شود)

بحرحال لینک های دانلود پست قبلی الان باید مجدد فعال شده باشد.
آزمایش بفرمائید.

armandelta2002
09-08-2012, 08:18
سلام
متاسفانه هاستینگ قبلی سرور را به دلیلی بلوک کرد و چندین سایت از جمله سایت شخصی ام غیر فعال شد و حتی داده ها نتوانستیم بگیریم ...
هنوز هم نتوانسته ام کامل سرور جدید را به وضعیت ثبات قبلی برسانم ...
(میتوانید از دامین go.cyber14.com هم به جای support.h02.ir استفاده کنید تا شاید برخی مشکلات تغییر DNS پوشش داده شود)

بحرحال لینک های دانلود پست قبلی الان باید مجدد فعال شده باشد.
آزمایش بفرمائید.

خوشهالم که جواب گو هستین دیگر داشم نا امید میشدم خیلی به دنبال یک ایمل داخل سایتتون گشتم!!!!
من در حال حاضر از نسخه 2.2011.9.0 کامپننت های GHDiamond.Win.dll و GHDiamond.dll استفاده میکنم آیا این نسخه آخرین نسخه ارائه شده از جانب شماست؟ و اگر مشکلی ندارد با حفظ منبع میخواهم کمی در گسترش این کامپپنت مفید در سایت خودم اقدام نمایم با لینک مستقیم از سایت خودم و لینک منبع از سایت شما.
و من برای بدست آوردن بقیه این کامپننت ها به کدام قسمت ها باید مراجعه نمایم اگر میشود تمام این کامپننت های مفید را در قالب یک پک روی سایت خود آپلود نماییدو مشخصات درست و کاملی را هم از قابلیت های آن الیست نمایید خواهید دید اگر فردی بک بار دیتا تایم پیکر قوی شما را تست کند دیگر به سراغ نوع دیگری نمیرود!!!!
چه برسد به بقیه قابلت های آن

GHDiamond.dll
GHDiamond.Win.dll
GHDiamond.Web.dll
GHDiamond.Wpf.dll
GHDiamond.Mvc.dll
GHDiamond.Sql.dll
GHDiamond.Xna.dll
GHDiamond.Xna.Pipeline.dll

_H2_
18-08-2012, 22:13
سلام
ضمن تشکر از لطف شما...

خیلی به دنبال یک ایمل داخل سایتتون گشتم
ایمیل که در همه صفحات سایت شخصی هم قرار دارد...!

آیا این نسخه آخرین نسخه ارائه شده از جانب شماست؟
خیر.
نسخه شما مربوط به حدود یک سال قبل است.
پس از بازیابی محتویات سایت که در زمان همان پست قبلی که اعلان کردم، نسخه های جدید را آپلود کردم.

بقیه این کامپننت ها به کدام قسمت ها باید مراجعه نمایم
فقط سه مورد زیر در حال حاضر در سایت موجود نیست:
GHDiamond.Wpf.dll
GHDiamond.Mvc.dll
GHDiamond.Sql.dll
که گمانم مورد کاربرد دو تای اولی مشخص است و مورد سوم هم مخصوص افزودن یک سری توابع به SQL Server است، از جمله توابع تاریخ شمسی و تصحیح متن و کاراکترهای فارسی برای SQL Server ...
البته چندین dll های دیگر را هم کار نوشتن شان را شروع کردم (device,lock,smart,...) ولی هنوز ماژول کاملی ندارند.

را در قالب یک پک روی سایت خود آپلود نمایید...
انشاا...
متاسفانه هفته قبل و هفته جاری کمی مشغله داشتم و فرصت کافی نداشتم ...
الآن در همین سایت باید چند پست و پ.خ دیگر را باید جواب دهم ...
ضمن اینکه چون فرصت مستند سازی ندارم تا راهنمایی برای این کلاس ها بنویسم، داشتن یک کد سمپل حداقل راهنمایی است، در نتیجه نیاز است سه dll فوق هم حداقل با سه پروژه از پرکاربردترین کلاس هایشان همراه شوند تا انشاا... فایده بیشتری برای دوستان داشته باشند.

انشاا... در هفته آتی تلاش میکنم آپلود کنم.

اگر مشکلی ندارد
هر طور صلاح میدانید، این اجزا رایگان و با لینک مستقیم است.

مشخصات درست و کاملی را هم از قابلیت های آن الیست نمایید
همانطور که اشاره کردم فرصت کافی جهت مستند سازی همه کلاس ها و خواص را ندارم.
تنها مستند سازی آن است که تلاش کرده ام نام کلاس ها و رویداد ها و خواص و... تا حد امکان منطقی و معنی دار و با عرف جاری دات نت باشد.
بطوریکه کسی که کلاس های دات نت را شناخته و کار با آنها را بلد است بتواند با کمی کلنجار رفتن، نحوه کار با این dll ها را هم فرا بگیرد.

موفق باشید.