ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری میشه بگین این pmp خوبه یا نه

mpeg
28-02-2007, 20:32
این pmp تو جمهوری پره قیمتشم 115000 تومان هست چینی هست یا تایوانی دقیق نمیدونم اینم لینک معرفی دستگاه هست که البته قینت رو زیاد داه
میشه دوستان بگن دستگاه خوبی هست یا نه میدونم مارک معروفی نیست البته روش زده سونی کاری ندارم
میخوام ببنم دستگه خوبی هست سا نه برم بگیرم
راستی مارک JXD چطوره اینم pmp هاش که تو با زاره چینی هست طبق معمول
اینم لینک pmp که میخوام بخرم عکسش همراه با مشخصاتش الیته قیمت رو زیاد داده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این pmp نارنجی هست که تو عکس میبینید

AKBAR132
28-02-2007, 22:24
سلام گله
مطمعن باش چیز خوبی نیست
دنبال pmpخوبم با قیمت پایین نباش که منم دنبالش هستم ونیست
یه نفر هست که خیلی وارده .... اول ببین بعد هر کاری خواستی بکن
بیا اینجا سوال کن

mpeg
28-02-2007, 23:09
مرسی از راهنماییت ولی خودت میدونی با این هزینه کمی که میخوام بکنم چیز بهتری یا مارک بهتری با این کارایی نمیشه خرید الامن این دستگاه رو خودم تست کردم عالی نبود بدم نبود معمولی خوب بود من بیشتر جنسش مهم میخواستم ببینم که بعد از 1 سال این دستگاه از حال نره این مهمه

NINTENDO_DS
01-03-2007, 22:03
اگر رم 1 گیگ تصویری میخوای ای پاد نانو بگیر از همه بهتره

signal
01-03-2007, 22:25
فکر میکنم اون حتما سونی نیست. درضمن من همه پی ام پی هارو امتحان کردم. فکر کنم همین دستگاه ماتریکس از همه بهتر باشه. فیلمبرداری خوبی داره.
ولی این یه چیز جدید از سامسونگه. تا 2 هفته پیش که تو ایران نیومده بود. نمایندگی گفت شاید 10 روز دیگه بیاد.

erfan2000volt
02-03-2007, 10:48
آقا اون سونی رو نگیر! من گرفتم بیچاره شدم! سونی اصلا این چیزا نداره که! هفته اول رادیوش کار نمی کرد! هفته دوم شیشه ش شکست! هفته سوم ظرفیتش از 1 گیگ به 100 مگ تقلیل پیدا کرد!!! بازم بگم یا پشیمونت کردم؟!!

mpeg
03-03-2007, 00:19
بچه ها اولا ممنون
بعدشم این که تابلو هست سونی از این دستگاه ها نمیزنه
میدونم همه اینها چینی هست مارکاشم تقلبی یا متفرقه هست
بعد این دستگاه ماتریکس که گفتی چیه توضیح بیشتر بدید همون mobibox نیست منظورت با گارانتی ماترکس مدل h22
در ضمن من با 115000 تومان چه چیزی میتونم بگیرم که همه کارایی این دستگاه رو داشته باشه یعنی دوربین +رم خور + یعنی کپچر کنه یا همون av in داشته باشه تو این مارکهای متفرقه چینی چی خوبه JXD چه طوره

AKBAR132
04-03-2007, 07:47
حداقلش اینه که محصولشونو با یه نام جدید(jxd) وارد بازار کردن و روشم نوشتن made in china شاید سازندگانش واونایی که گارانتیش کردن بهش اعتماد دارن ولی چیزی که مسلمه اینه که از اونی که معرفی کردی بهتره