ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكلاتي با N72

root professional
28-02-2007, 17:07
من N72 دارم چهار تا مشكل دارم اگه كسي مي تونه كمك كنه همچنين اگه كسي سوالي داره همين جا بزاره:
1- چه جوري كاركرد دكمه ي مربوط به Music Player رو عوض كنم؟
2- چه جوري DefultAplication براي نوعي فايل را تغيير بدم؟
3- چه جوري رو حالت Stand By شورت كاتي براي يك Folder قرار بدم؟
4- در ضمن برنامه UltraMP3 به صورتي است كه در فايل منيجر ها مثل File Man. اجرا مي شود ولي از روي آيكون مربوطه در منو اجرا نمي شود؟:sad:

x_2007
03-03-2007, 08:05
سلام دوست گرامی :درمورد سوال سوم در داخل منو وارد گزینه tools وسپس settings شویدوارد گزینه phone شوید روی standby modeکلیک کنید: گزینه اول برای فعال کردن ویاغیر فعال کردن نوار standbyروی صفحه میباشد. گزینه دوم وسوم برای میانبرها ی روی صفحه گوشی میباشد که باکلیک برروی هریک متوانید انها را تغییر دهید.گزینه چهارم راه مشکل سوم شما ست که با کلیک بروی ان میتوانید گزینه های روی standby رو تغییر بدهید.واما چرا اول سوال سومت رو جواب دادم چونکه برای تغییر دادن دکمه میانبر music players باید گزینه standbyرو غیر فعال کنی (Active standby off ) بعد میتونی برای هر یک از جهتهای کلید وسط گوشی یک گزینه قرار بدی. در مورد سوال 2 و4 هم بیشتر توضیح بده تاراهنماییت کنم .موفق باشی.:laughing: :laughing: :laughing:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

root professional
03-03-2007, 15:29
سلام دوست گرامی :درمورد سوال سوم در داخل منو وارد گزینه tools وسپس settings شویدوارد گزینه phone شوید روی standby modeکلیک کنید: گزینه اول برای فعال کردن ویاغیر فعال کردن نوار standbyروی صفحه میباشد. گزینه دوم وسوم برای میانبرها ی روی صفحه گوشی میباشد که باکلیک برروی هریک متوانید انها را تغییر دهید.گزینه چهارم راه مشکل سوم شما ست که با کلیک بروی ان میتوانید گزینه های روی standby رو تغییر بدهید.واما چرا اول سوال سومت رو جواب دادم چونکه برای تغییر دادن دکمه میانبر music players باید گزینه standbyرو غیر فعال کنی (Active standby off ) بعد میتونی برای هر یک از جهتهای کلید وسط گوشی یک گزینه قرار بدی. در مورد سوال 2 و4 هم بیشتر توضیح بده تاراهنماییت کنم .موفق باشی.:laughing: :laughing: :laughing:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

N72 يك دكمه داره كه روش علامت نت موسيقي هست كه با فشار اون MP3 Player آشغال گوشي اجرا مي شه من مي خوام كاركرد اون رو تغيير بدم.
بعد هم اينكه نوشتم مي خوام Folder رو بزارم رو StandBy mode نه شورت كات يك برنامه رو.
سوال دومم اينه كه مثلا وقتي مي ريم به گالري و روي يك فيلم كليك مي كنيم با يك برنامه ديگه جز Real player اجرا بشه.
Ultra MP3 يك فايل داره كه پسوندش App است اگه روي اين فايل كليك كني اين برنامه اجرا مي شه ولي اگر در فولدر My Own روي علامت Ultra MP3 كليك كني هيچ چيز نمايش داده نمي شود.

مرسي..:blink: