مشاهده نسخه کامل
: یه فایل سیستمی رو بدون ری استارت حذف کنه
irancity
28-02-2007, 16:32
عرض سلام خدمت اساتید محترم
من یه کد واسه ویژوال بیسیک میخوام که با زدن دکمه (command) یه فایل سیستمی رو بدون ری استارت حذف کنه یا حداقل بعد از ری استارت
مرسی
سلام
دیگه چی میخوای!
میگم شما خیلی کم توقع هستیدا !
حالا فایل لیست سیاهتون چیه ؟
حتماَ kernel32.dll یا شاید هم advapi32.dll !!!!!!!!!!!!
irancity
02-03-2007, 09:04
هیچ کدومشون:biggrin:
واسه هک کردن یه جایی لازمش دارم.:cool: ;)
اگه با ویژوال بیسیک نمیشه با یه زبان دیگه اگه می شه کد اون رو اگه لطف کنین ممنون میشم.
بدجوری لازمش دارم
منتظرم:rolleye:
shirazhaker
02-03-2007, 11:34
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
irancity
05-03-2007, 15:21
با سلام
ممنون از جوابتون ولی من ویژوال بیسیک رو خیلی کم بلدم.:blush:
اگه می شه کد رو کامل بنویسین به همراه یه توضیح مختصر.
ممنون
سلام
با اجازه آقای shirazhaker
منظور ایشان چیزی شبیه این بود:
ولی این دستور مترادفی در VB6 دارد و آن این است:
ولی هیچ یک از این دو دستور به شما کمک نمی کند و نمی توانید فایلی سیستمی را پاک کنید و یا اگر پاک کنید گارد ویندوز فوراَ فایل را برمیگرداند.
پاک کردن فایلهای سیستمی به این سادگی ها نیست و هرکدام اگر بشود روش خاصی دارد، مثلاَ پاک کردن msconfig.exe مثل kernel32.dll نیست و kernel32.dll هم با SAM فرق دارد.
irancity
05-03-2007, 21:13
[QUOTE=_H2_;906212]سلام
با اجازه آقای shirazhaker
منظور ایشان چیزی شبیه این بود:
ولی این دستور مترادفی در VB6 دارد و آن این است:
ولی هیچ یک از این دو دستور به شما کمک نمی کند و نمی توانید فایلی سیستمی را پاک کنید و یا اگر پاک کنید گارد ویندوز فوراَ فایل را برمیگرداند.
پاک کردن فایلهای سیستمی به این سادگی ها نیست و هرکدام اگر بشود روش خاصی دارد، مثلاَ پاک کردن msconfig.exe مثل kernel32.dll نیست و kernel32.dll هم با SAM فرق دارد.[/QUOTEfh
با سلام
بسیار ممنون از جواب اساتید عزیز
راستش این کد که دادین کار می کنه ولی مشکلش اینه که تو خود ویندوز فایل رو می خواد حذف کنه که ویندوز اجازه نمی ده.این فایل مربط به یه برنامه س که کارش محافظت از سیستم هستش و به هیچوجه نمی شه آن اینستالش کرد.مهم ترین فایلش رو پیدا کردم و اگه بتونم حذفش کنم برنامه غیر فعال میشه.
با این تفاسیر آیا می شه کاری کرد؟؟؟
منتظرم
shamim64
05-03-2007, 23:18
اينم يه امتحاني بكن شايد بشه
[LEFT]
سلام
آقای shamim64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش شما هم بدون شک نمیتواند فایل حفاظت شده سیستمی را حذف کند.
آقای irancity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر درست متوجه شده باشم شما فقط می خواهید یک فایل را آنهم یک مرتبه پاک کنید.
اولاَ برای همچین چیزی برنامه نمی نویسند.
دوماَ حالا بهتر شد که دقیق تر گفتید مشکلتان چیست.
به شرطی که من درست متوجه شده باشم راه حل ساده است.
اگر آن فایل از فایلهای سیستمی و اصلی ویندوز نباشد (که شما میگویید خودتان نصبش کرده اید) شما میتوانید رایانه تان را در حالت SafeMode بالا بیاوردی (و باز برای اطمینان وارد اکانت Administrator شوید) و فایل را خیلی راحت پاک با خود ویندوز پاک کنید.
اگر باز هم نشد مجدد ریست کنید و در خواست SafeMode بدهید (F8) ولی این بار با شبیه ساز DOS بالا بیایید و از آنجا با فرامین DOS (مثلاَ "DEL "C:\Program Files\xxx.exe) فایل را پاک کنید.
مجدداَ تاکید میکنم اگر فایلتان مروبط به ویندوز نباشد، به احتمال قوی با همان روش اول پاک میشود، فقط حواستان باشد در SafeMode که بودید آن فایل را اجرا نکنید(دبل کلیک یا از منوی Start و....)
البته در برخی موارد با از کار انداختن فایل از msconfig و ریست عادی، بدون ورود به SafeMode هم میشود فایل را پاک کرد، و باز در موارد راحت تر با EndTask برنامه اجازه پاک کردن آن را می یابید.
a_mohammadi_m
06-03-2007, 12:34
با سلام
من نمي دونم كدوم برنامه از فايلهاي ويندوز حمايت مي كنه ولي اگه شما مي دوني اين كار رو امتحان كن
با يك تابع API كه الان يادم نيست بهت بگم Kill Process كن اون برنامه محافظ رو كه هميشه در حال اجراست
بعد فايل مورد نظرت رو با همون روشهاي بالا حذف كن
اينهارو نگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقای shamim64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روش شما هم بدون شک نمیتواند فایل حفاظت شده سیستمی را حذف کند.
آقای irancity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگر درست متوجه شده باشم شما فقط می خواهید یک فایل را آنهم یک مرتبه پاک کنید.
اولاَ برای همچین چیزی برنامه نمی نویسند.
دوماَ حالا بهتر شد که دقیق تر گفتید مشکلتان چیست.
به شرطی که من درست متوجه شده باشم راه حل ساده است.
اگر آن فایل از فایلهای سیستمی و اصلی ویندوز نباشد (که شما میگویید خودتان نصبش کرده اید) شما میتوانید رایانه تان را در حالت SafeMode بالا بیاوردی (و باز برای اطمینان وارد اکانت Administrator شوید) و فایل را خیلی راحت پاک با خود ویندوز پاک کنید.
اگر باز هم نشد مجدد ریست کنید و در خواست SafeMode بدهید (F8) ولی این بار با شبیه ساز DOS بالا بیایید و از آنجا با فرامین DOS (مثلاَ "DEL "C:\Program Files\xxx.exe) فایل را پاک کنید.
مجدداَ تاکید میکنم اگر فایلتان مروبط به ویندوز نباشد، به احتمال قوی با همان روش اول پاک میشود، فقط حواستان باشد در SafeMode که بودید آن فایل را اجرا نکنید(دبل کلیک یا از منوی Start و....)
البته در برخی موارد با از کار انداختن فایل از msconfig و ریست عادی، بدون ورود به SafeMode هم میشود فایل را پاک کرد، و باز در موارد راحت تر با EndTask برنامه اجازه پاک کردن آن را می یابید.
اگر به نام تاپيك توجه كنيد نوشته اند كه بدون ريستارت كردن!!
به نظر من فايل هاي ويندوزي رو كه در حال استفاده هستند نميشه حذف كرد. اگر هم ميبينيد كه نرم افزارهاي ديگه چنين كاري رو ميكنند دليلش اينه كه اونها از داخل ريجيستري و يا هر چيزي ديگه اي آدرس برنامه رو عوض ميكنند.
براي مثال كسي كه ميخواد كه Logonui.exe رو دستكاري كنه به طور مستقيم نميتونه چنين كاري بكنه بايد فايل دستكاري شده ي خودش رو به يك جايي كپي كنه و بعد هم به ويندوز از طريق ريجيستري و يا هر كوفت ديگه اي بفهمونه كه نبايد از فايل Logoui.exe استفاده كنه و به جاش بايد از فايل دستكاري شده ي شما استفاده كنه.
البته اين فقط در حد نظريه است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.