مشاهده نسخه کامل
: كار با ديتا بيس
shirazhaker
28-02-2007, 11:43
اگرميشه كمك كنيد من ميخوام ديتا را به يك combo وصل كنم و داراي جستجو باشه مثل دستور like تو sql باشه
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه برنامه ی دیکشنری فارسی به ترکی توی این سای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ت تو قسمت برنامه های ویژوال بیسیک هست که یه مثال جالبی از دیتا بیسه.
shirazhaker
28-02-2007, 15:36
من پيدا نكردم اگر ميشه لينكو بزاريد
shirazhaker
28-02-2007, 15:39
در ضمن چطور ميشه ادرسه يك فايلو چك كرد مثلا c:\hh\mo.dll اگر بود پيغام بده
Romina2006
28-02-2007, 23:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shirazhaker
02-03-2007, 11:28
\خیلیث ممنون اون تاپیک که گزاشتید مال خودو من اینکارو با combo \ میخواستم ممنون میشم بزارید
سلام
آقا بازم ما پابرهنه اومدیم وسط بحث، بلکه موفق بشیم.
متحول شید بیایید با Vb8 کار کنید!
در Vb8 امکان اینکار به صورت داخلی تعبیه شده و شما فقط باید لیست کلمات رو بدید، همین!
اگر متحول شدید، چشم نمونه کدهم مینویسم. (ولی الآن امیدی به تحولتون ندارم)
shirazhaker
04-03-2007, 01:06
فرق وي بي 8 با دات نت چيه
سلام
هیچی! VB8 همون Microsoft Visual Basic.Net 2005 است.
من در تاپیکی این مسئله را توضیح داده ام، اگه عشقتون کشید نگاهی بندازید.
shirazhaker
04-03-2007, 15:51
مرسي خيلي ممنون _-جواب سوال رو هم بديد ممنون ميشم
سلام
به قول یکی از بروبچ خواهشم دارم، خداحافظ شما، سلام علیکم!!!
ComboBox ها و TextBox های دات نت مجهز به سه Property مخصوص همین مسئله هستند. (و دو عدد هم به طور غیر مستقیم برای این منظور هم کمک میکنند).
- 1 - اولی AutoCompleteMode است که چگونگی این عمل را مشخص میسازد. و چهار نوع را می پذیرد
SuggestAppend
Append
Suggest
None
مثلاَ اینکه کلاَ لغت را خودش تایپ کند یا قسمت بعدی را که حدس زده تایپ کند ولی Select شده باشد(مثل Excel) و .... که گزینه مطلوب مورد نظر شما SuggestAppend است
- 2 - دومی AutoCompleteSource است که منبع را مشخص میکند و 9 قسم دارد
مثلاَ اینکه حالت Recent باشد و بر اساس آخرین چیزهایی که کاربر وارد کرده را نشان دهد (مثل کادر جستجوی ویندوز) یا اینکه منبع یک ستون از یک جدول یک بانک اطلاعاتی (برای اتصال به DataSet ها) و...
از این 9 مقدار دو تا مهم تر هستند.
مقدار ListItems موجب میشود این قابلیت لیست خود را به طور مستقیم از لیست اصلی ComboBox تغزیه کند که در این حالت این لیست همان لیستی خواهد بود که با کلیک کردن دکمه کامبو نشان داده خواهد شد.
مقدار CustomSource موجب میشود بتوانید لغات مورد نظر را به طور مستقیم (حتی در پنجره Properties در زمان طراحی برنامه) وارد کنید و در اصل Property سوم (- 3 -) را فعال میکند، وگرنه هرچه با Property سوم (- 3 -) وارد کرده باشید نادیده گرفته میشود.
- 3 - سومی AutoCompleteCustomSource است و برای کارکردنش همانطور که گفتم باید x.AutoCompleteSource=CustomSource چنین باشد.
این گزینه در زمان طراحی هم در دسترس است و میتوانید لغات خود را از طریق پنجره Properties و انتخاب ComboBox و کلیک روی این خصوصیت، وارد کنید.
- 4 - چهارمی که البته مخصوص اینکار نیست، DataSource است که منبع را برای خود محتویات گزینه های ComboBox مشخص میکند ولی همانطور که گفتم اگر x.AutoCompleteSource=ListItems آنگاه این آیتم منبع AutoComplete را نیز تایین میکند.
- 5 - آخرین خصوصیت که برای کمک به DataSource در تایین محل دقیق داده ها است DisplayMember است که در مواقعی که مثلا DataSource به یک جدول اشاره میکند DisplayMember به ستون خاصی از آن جدول اشاره میکند تا فقط یک رنج داده داشته باشیم.
(البته در VB6 هم تا حدودی این دو خصوصیت آخر بود)
در نتیجه گزینه های زیادی در دسترس است (همانطور که قبلاَ هم گفته ام Framework بسیار عظیم است!)
پس اگر فرض کنیم لیست شما ثابت است در نتیجه شما نیاز به کدی شبیه این دارید. (البته کل این دستورات را میتوانید از طریق پنجره Properties و بدون دخالت و کد نویسی مستقیم انجام دهید)
و یا کد زیر که در این حالت لیست اصلی ComboBox با لیست AutoComplete تلفیق می شود.
پایان عملیات اغفال سازی! :blink:
خوب بید! :) اغفال شدی تا دست از سر VB6 درپیت برداری؟ :)
shirazhaker
05-03-2007, 22:27
نه من اغفال نشدم من فقط وي بي 6 كار ميكنم .... خلاص!!!!
خودو جواب خودم رو دادم از يك منبع معتبر به همه سفارش ميكنم از اون استفاده كنيد
اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bad_boy_2007
06-03-2007, 11:41
سلام
کد جالب و راحتی بود
ولی میشه در مورد این دستور یه توضیحی بدین ؟
DoesFileExist = Dir(filename) <> ""
این دقیقا چه کاری انجام میده ؟:rolleye:
سلام
گرافیک کارها را میبینم، له له میزنند برای ورژن های جدید Photoshop و Corel و...
یک انیمیشن کار میشناسم که وقتی فهمید ورژن جدید Maya اومده کلک و پر خودشو کند تا بالاخره گیرش آورد.
و.... و.... و....
من واقعاَ لذت میبرم! این جوانان VB6 کار را می بینم که سایه ورژن جدید نرم افزارشون رو با تیر میزنن.
آخه تا کی میخوهید بچشبید به ورژن های قدیمی، در طول عمر کوتاه کامپیوتر نرم افزارهای بسیاری اومدند و رفتند و دیگه حرفی ازشون نیست VB8 هم چند روزی دوران داره بعدش دوباره ورژن جدید می آید، این ما هستیم که باید با اونا به جلو بریم.
خود من اگه میخواستم به یه چیزی تعصب داشته باشم الآن باید از گشنگی می مردم و هنوز باید با اسمبلی و تحت DOS برنامه درست میکردم.
راستی خاطره کاملاَ جدی و صددرصد معتبر و تاریخی یادم اومد:
ما تو یکی از جنگ ها که با داداش بن بودیم ( بابا داداش ناپئون بناپارت رو میگم، چون ما باش صمیمی بودیم بش می گفتیم داداش بن) وقتی توصیفات سینه چاکان VB6 رو براش گفتم، با حسرتی از ته دل جواب داد:
"آه! حیف H2، حیف! ما اگر ده تا از این طرفدارهای VB6 را داشتیم، جهان را فتح میکردیم!"
باور کنید، h2 اش را هم گفت! من که به شما دروغ نمیگم!
bad_boy_2007
06-03-2007, 11:46
h2 جان یه سوال داشتم .net تو 98 هم کار میکنه ؟؟؟؟ برنامه ای که باهاش نوشته شده رو میگم ها
میخواستم برم سراغ .net یا دلفی یا سی شارپ تقریبا با دستورات اولیه هر کدومشون آشنایی مختصری هم دارم ولی نمیدونم کدوم واسه من بهتره ؟؟؟؟
سبک برنامه هایی هم که قراره روش کار کنم عموما برنامه های تجاریه .
اول سلام
عزیزجان این دستور در VB6 در پیت چک میکند که آیا فایل مورد نظر وجود دارد یا نه.
دستور جدیدش هم در VB8 این است (System.IO.File.Exists(filename
bad_boy_2007
06-03-2007, 12:59
اول سلام
عزیزجان این دستور در VB6 در پیت چک میکند که آیا فایل مورد نظر وجود دارد یا نه.
دستور جدیدش هم در VB8 این است (System.IO.File.Exists(filename
فک نمیکنم کسی منکر قدرت vb8 نسبت به 6 باشه بخصوص مطالبی که در مورد نخ ها تو vb8 شنیدم که ظاهرا خیلی تو سرعت برنامه تاثیر داره ولی خوشبختانه یا متاسفانه در بعضی موارد حتما باید از نسخه های قدیمی تر استفاده کنی !!!! نمونش همین برنامه خودم رو سیستمای گازوئیلی ای که میخواد اجرا بشه :blush:
انشا الله همینو تموم کنم میرم سراغ یه زبون دیگه شنیدم vb6 خیلی باگ داره که تو دات نت بر طرف شده ولی چه باگی نمیدونم و یه مورد دیگه که خیلی به دردم میخورد این بود که تو vb8 به راحتی میشه تو گرید از کمبو ، چک و . . استفاده کنی در صورتی که تو vb6 این کار آسونی نیست
اول سلام
h2 جان یه سوال داشتم .net تو 98 هم کار میکنه ؟؟؟؟ برنامه ای که باهاش نوشته شده رو میگم ها
میخواستم برم سراغ .net یا دلفی یا سی شارپ تقریبا با دستورات اولیه هر کدومشون آشنایی مختصری هم دارم ولی نمیدونم کدوم واسه من بهتره ؟؟؟؟
سبک برنامه هایی هم که قراره روش کار کنم عموما برنامه های تجاریه .
مطمئن نیستم و فوق العاده بعید میدانم که VS8 روی 98 نصب بشه ولی ارگر هم نصب نشه احتمال دارد که برنامه های ساخته شده توسط آن در 98 کار کند.
میتوانید آزمایش کنید.
اول ببینید Framework.Net در 98 نصب میشود، اگر نصب شد به احتمال زیاد حداقل برنامه های تحت VS.Net در 98 قابل اجرا هستند. (که البته آنهم قابل امتحان است)
شاید هم یکی از اساتید پا پیش گذاشتند و جواب قطعی را که میدانند بدهند.
فک نمیکنم کسی منکر قدرت vb8 نسبت به 6 باشه بخصوص مطالبی که در مورد نخ ها تو vb8 شنیدم که ظاهرا خیلی تو سرعت برنامه تاثیر داره ولی خوشبختانه یا متاسفانه در بعضی موارد حتما باید از نسخه های قدیمی تر استفاده کنی !!!! نمونش همین برنامه خودم رو سیستمای گازوئیلی ای که میخواد اجرا بشه
انشا الله همینو تموم کنم میرم سراغ یه زبون دیگه شنیدم vb6 خیلی باگ داره که تو دات نت بر طرف شده ولی چه باگی نمیدونم و یه مورد دیگه که خیلی به دردم میخورد این بود که تو vb8 به راحتی میشه تو گرید از کمبو ، چک و . . استفاده کنی در صورتی که تو vb6 این کار آسونی نیست
فرق VB8 با VB6 مثل فرق VB6 است با QBasic.
یاشاید هم مثل فرق پیکان جوانان گوجه ای با ماکسیما. :blink:
راستی به اون صاحب کارهای عزیزت هم بگو برن اون کامپوترها را بدن به یه لبو فروش احمق (که نفهمه چه کلایی سرش رفته)، به جاش یه سیر لبو بگیرند حالشو ببرند. :blink:
bad_boy_2007
06-03-2007, 15:43
:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
شاید سیستمهای قدیمی واسه کارای ما بسیار بسیار ضعیف باشه ولی همیشه میشه بهترین استفاده رو از کم کاربرد ترین قطعات برد .
اینا 6 ملیون واسه این برنامه سرمایه گذاری کردن 10 تا سیستم پنتیوم 1هم دارن اگه بخوان همه رو با هم بفروشن نهایتا 500 تومن دستشون میاد و لا اقل باید 5 تومن هزینه سیستمای جدیدشون کنن :rolleye: با توجه به اینکه سرعت اجرا و کارایی این برنامه رو سیستم پنتیوم 1 با 4 تفاوت زیادی نداره نهایتا 1 یا 2 ثانیه !!!! پس راه عاقلانه همینیه که در پیش گرفتن :biggrin:
از راهنماییت ممنون H2 جان ببینم .NET FRAMWORK رو 98 نصب میشه اگه شد کارمو میبرم تو VB8 که واسه توسعه هم راحت تر باشم البته تا الان یکم شروع کردم باقی بچه ها هم با VB6 تا الان کار میکردن البته همه تمایل دارن به سمت .NET بریم
shirazhaker
07-03-2007, 20:44
فکر کنم اسم تاپیک رو فراموش کردید ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ برای اغفال دیگران یک تاپیک دیگر رو انتخاب کنید
اگر کس راه حل دیگری داره بگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.