PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در خرید دی وی دی رایتر و Lable Flash

rezaxp
27-02-2007, 20:45
سلام دوستان

لطفا اگر جایی تو ایران می شناسید که دی وی دی های LABLE FLASH می فروشه به من معرفی کنید .

دی وی دی های LABLE FLASH یک نوع دی وی دی است که سطح رویی آن خالی است و می تونیم با دی وی دی رایتر هایی که LABLE FLASH را ساپورت می کنند ، با لیزر روی آنها لیبل زد ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aetowieren/medium-yamaha.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا کمکم کنید.

ممنون

arash the archer
27-02-2007, 20:56
rezaxp جان
DVD رايترش يا DVD خام ؟
من رايتر اون رو ديدم با مارک HP که توي مجتمع پايتخت و بازار رضا هم ميفروشن و DVD خام اون رو هم تو خدمات کامپيوتري محلمون ديدم ولي نميدونم که اون خودش از کجا ميخره ولي اونم حتما تو بازار زضا يا الاالدين گير مياد:cool:

rezaxp
27-02-2007, 21:35
سوال اولم را پاک کردم
اشتباه شده بود ...

من دی وی دیشو می خوام.

rax
27-02-2007, 21:40
rezaxp جان
DVD رايترش يا DVD خام ؟
من رايتر اون رو ديدم با مارک HP که توي مجتمع پايتخت و بازار رضا هم ميفروشن و DVD خام اون رو هم تو خدمات کامپيوتري محلمون ديدم ولي نميدونم که اون خودش از کجا ميخره ولي اونم حتما تو بازار زضا يا الاالدين گير مياد:cool:

HP درایواش لایت اسکرایب هستن نه لیبل فلش..مثله ال جی( خود اچ پی هم ال جی هستش) و لایتون و کلا OEM های اینا...

پایونیر ..NEC...و یکی 2 برند دیگه لیبل فلش هستند..

اون دیسک خامی که شما دیدی هم لایت اسکرایب بوده نه لیبل فلش.. لایت اسکرایب یکم گرونتره و کمی براقتر در میاد ولی لیبل فلش با اینکه ارزونتر هنوز تو بازارر داخلی خیلی فراوون نیست/.

arash the archer
28-02-2007, 09:47
ايشون در آخر سوالش گفته بود بشه باهاش ليبل زد خوب با Light scribe هم ميشه ليبل زد
وبه نظرم بهتر هم هست زياد گرون نيست؛ يه سال پيش که 45 بود

rezaxp
01-03-2007, 15:02
شما پیشنهاد می کنید من کدام را بگیرمLight scribe یا label flash ؟؟؟

arash the archer
01-03-2007, 22:20
rezaxp جان به نظر من Light scribe بهتره با توجه به اينکه cd و dvd هاي خام اون در بازار زياده

rezaxp
14-03-2007, 17:09
امروز رفتم دی وی دی لایت اسکرایب بخرم ، هیچ کدام از مغازه ها نداشتند
و می گفتند یک چیزه دیگه داریم به نام No Label که می تونیم روش لیبل بزنیم
می خواستم ببینم این No Label همون لایت اسکرایب است یا نه؟

arash the archer
18-03-2007, 13:04
reza جان
منظور از no label چي هست ؟ به خود writer ميگن nolabel يا cd , DVD خام ؟ اگه دومي هست اونها رو نميشه با Light scribe بر چسب زد روش و براي اونها يه برچسبهايي هست که ميزنن روش که اصلا هم جالب نيستن