ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست اسمارت فون با پشتیبانی A2dp

Silwestern
26-02-2007, 18:13
سلام...
من مدتهاست که دنبال یه smartphone میگردم که سیستم عاملش windows باشه و پروفایل A2DP رو هم داشته باشه...

ترجیحا پروفایل Flight mode رو هم اگه داشته باشه که عالیه...

مهم : رادیو و اسلات مموری بسیار بسیار مهمه..( اکثرا دارن)

مارکش هم مهم نیست... اما احتمالا باید iMeat باشه...

به هر حال از صاحبنظران یا دوستان وبگرد اگه کسی گوشی با این مشخصات سراغ داره ( چه Aviliable یا Coming soon ) ممنون میشم راهنماییم کنه...

مرسی

metapex
26-02-2007, 19:03
من دو تا مدل پیدا کردم که A2DP دارن ولی هیچکدوم رادیو ندارن. ولی به نظر من اگه میخوای PDA بخری، یا از سری جدید i-mate به نام ultimate ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخاب کن یا O2 xda Atom Life ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یا Asus P735 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). این دو تا آخری، آخرشن... راستی یادم رفت، اون دو تا مدل اینان: HTC P3400 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و Samsung i600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Silwestern
27-02-2007, 17:46
لینکها که با سیستم من جواب نداد..اما مشخصاتشون رو دیدم اما این پروفایل رو ندیدم؟!؟

نمیدونم اصلا همچین اسمارتی هست تو بازار یا نه... میدونی که چه عشقی داره این A2dp !!!!

metapex
27-02-2007, 20:03
لینکها که با سیستم من جواب نداد..اما مشخصاتشون رو دیدم اما این پروفایل رو ندیدم؟!؟

نمیدونم اصلا همچین اسمارتی هست تو بازار یا نه... میدونی که چه عشقی داره این A2dp !!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جلوی بلوتوت نوشته: Yes, v2.0 with A2DP

Silwestern
01-03-2007, 10:23
از جوابت ممنونم

اما باهاشون حال نکردم

ویندوز 5 !!
بدون رادیو و اتوفوکاس

اگه avantage x7500 بیاد معتل نمیکنم... حتی اگه A2DP نداشته باشه !!!!

بازم ممنون

mohammad_1000
01-03-2007, 19:12
سلام
دوست عزیز درخواست نرم افزار در تاپیک مخصوص خودش
موفق باشید

Silwestern
03-03-2007, 15:46
آقا محمد !! کاربر پر از فشنال !!!!

شما یه سر دکتر برو حتما !!!!!

*** کسی اینجا از نرم افزار حرفی زد؟؟؟****

Silwestern
03-03-2007, 15:51
من انتخابم رو کردم و منتظر تولید انبوهش هستم

i-meat ultimate 9150

البته تو سایت gsmarens چیزی از A2DP ننوشته .. اما من در چند منبع دیگه خوندم که این پروفایل رو پشتیبانی میکنه