مشاهده نسخه کامل
: كپي سي دي بر روي كامپيوتر بدون اطلاع كاربر به طور خودكار .ميشه؟؟؟
blue_red_2003
26-02-2007, 16:08
آيا راهي وجود دارد كه بتوان بدون اينكه كاربر كامپيوتر متوجه شود در هنگام گذاشتن سي دي بر روي كامپيوتر اطلاعات سي دي روي هارد كپي شود؟
مسئله اينه كه من ميخوام اطلاعات سي دي يك نفر ديگه كه توي كامپيوتر من ميزاره روي كامپيوترم كپي بشه(به طور خودكار بعد از گذاشتن سي دي).اگه كسي ميدونه چطور ميشه بگه لطفا.
من شنيدم با برنامه نويسي مثل vb ممكنه.
hamidreza_buddy
26-02-2007, 19:54
ممکنه ولی نامردیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blue_red_2003
27-02-2007, 18:51
ميدوني چطوري ميشه؟ باور كن مورد من نامردي نيست.
baharan_2122
27-02-2007, 19:06
ممکنه ولی نامردیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اگه میدونی رو کن دیگه آدم یه چیز رو بلد باشه بهتر از اینه که بلد نباشه تازه این چیز هم ارزش بلد بودن رو داره
ما منتظریم (بی صبرانه)
blue_red_2003
08-03-2007, 16:37
آيا راهي وجود دارد كه بتوان بدون اينكه كاربر كامپيوتر متوجه شود در هنگام گذاشتن سي دي بر روي كامپيوتر اطلاعات سي دي روي هارد كپي شود؟
مسئله اينه كه من ميخوام اطلاعات سي دي يك نفر ديگه كه توي كامپيوتر من ميزاره روي كامپيوترم كپي بشه(به طور خودكار بعد از گذاشتن سي دي).اگه كسي ميدونه چطور ميشه بگه لطفا.
من شنيدم با برنامه نويسي مثل vb ممكنه.
kesi nemidoone?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.