مشاهده نسخه کامل
: @ پاكت مصرفي چيپس ووو را(در مورد گوش هاي همراه) دور نيندازيم @
با سلام
@ پاكت مصرفي چيپس ووو را(در مورد گوش هاي همراه) دور نيندازيم @
اگر خواستيد ، زماني گوشي شما آنتن ندهد و در دسترس نباشيد ، گوشي خود را داخل
پاكت چيپس گذاشته و دورش پيچيده ،و تمام تماس ها غير فعال خواهند شد و گوشي شما
در دسترس نمي باشد . از ورق هاي كاغذ آلومينيومي و هر چيز ديگر و مشابه آن ، تست
كنيد و متوجه خواهيد شد . كه حق با من است ، منتظر نظرات خوب شما هستم .
موفق باشيد.
منظور از پاكت ها اين است كه هر پاكتي كه از داخل لايه آلومينيومي دارند .
nima_949
26-02-2007, 15:29
فکر نکنم امتحان کردم همچین چیزی نبود
mohammad_1000
26-02-2007, 17:53
خوب دوست عزیز چرا اینکارو بکنند
میشه کد داد تا تماس ها غیر فعال بشه
موفق باشید
root professional
26-02-2007, 18:14
هر كس هم كه به اندازه اينقدر(!) فيزيك بلد باشه مي دونه كه شيلد مغناطيسي چيه. اگر هم نمي دونين يكي از راههاش اينه كه با ويكي پديا دانشنامه آزاد آشنا بشيد خوشحال مي شم معرفيتون بكنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirtaker
26-02-2007, 18:32
اینم ایرانی ویکی پیدیا
fa.wikipedia.org
M O H S E N
26-02-2007, 21:49
نيازي به شيلد مغناطيسي نيست عزيز برادر.
فقط با يك دايورد *21*# ميتوان اين كار را كرد.
RedDragon
26-02-2007, 21:56
m45m اين چيزا زا لو نده اونوقت چيپس گرون ميشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!
Alone_In_Hell
26-02-2007, 22:06
آقا چرا تو ذوق ميزنيد زشته!!!
خيلي هم جالب بود اگه يكي كد رو نمي دونست مي تونست از اين روش استفاده كنه
M O H S E N
26-02-2007, 22:28
از فردا تو فروشگاههاي موبايل ، چيپس هم ميفروشن.
با سلام
دوست عزيز درب پاكت را باز كرديد يك مقدار مواد شوينده وآب گرم داخلش مي ريزيد و درب پاكت را بسته و دو سه بار تكرار و تكان دهيد و بعد بگذاريد خشك شود و سريع هم خشك مي شود و بعد كليه چربي ها از بين رفته است و اگر با دستما كاغذي هم پاك خواهد شد ، چون تا مي شود و قابل حمل است و در همه جا استفاده مي شود و اگر كاغذ آلو منيومي هم دور آن را ببنديد ،آنتن نخواهد داد و براي همه گوشي ها كاربرد دارد و ووووووو.
در ضمن به كدها نمي شود اعتماد كرد ،چون در سيستم ثبت خواهد شد ،به توسط شخص شما كد شده است ،ودر ضمن هزينه هم در بر دارد ، چون جز مزيت هاي مخابرات است . در ضمن هيچ گونه ضرري هم ندارد .
موفق باشيد.
M O H S E N
27-02-2007, 12:26
بله درسته-
راه حل مناسبي است.
bidastar
28-02-2007, 19:58
امتحان شد
جواب نداد
parisa-rosarot
28-02-2007, 20:02
امتحان شد
جواب داد
سلام ببخشید ولی شما میتونید باطریه گوشی رو در بیارید وقتی زنگ می زنه میگه در دسترس نیست لازمم نیست این کارا رو بکنید!!!!
در ضمن شما که نمی خواید در دسترس باشید برید گوشیتوون رو بفروشید اینجوری اینهمه پولم هدر نمیره
hamid_xp
01-03-2007, 20:34
من یه سونی اریکسون دارم یه قابلیتی داره که میتونی لیست تماس گیرنده ها رو مشخص کنه . مثلا کیا بتونن زنگ بزنن کیا وقتی زنگ زدن گوشی الکی بوق اشغال بزنه ( نه اینکه بگه خاموش است یا در دسترس نیست ) . خیلی با این قابلیت حال میکنم.
اگه واقعا به این قابلیت ها نیاز دارید بهتره گوشی بخرید که این قابلیت ها رو داشته باشه .
روش بالا هم بد نیست اگه دوست دارید روش بالا رو هم امتحان کنید به نظر من بهتره پاکت ساندیس ( آب میوه ) رو امتحان کنید . فکر کنم نتیجش بهتره و کثیف کاری هم نداره.
M O H S E N
01-03-2007, 22:02
كثيف كاري كجا بود بابا؟
اگه فكر ميكنيد كثيفه ميتونيد گوشي رو اول داخل يك نايلون و سپس داخل پاكت چيپس جايازي نماييد.
سلام ببخشید ولی شما میتونید باطریه گوشی رو در بیارید وقتی زنگ می زنه میگه در دسترس نیست لازمم نیست این کارا رو بکنید!!!!
در ضمن شما که نمی خواید در دسترس باشید برید گوشیتوون رو بفروشید اینجوری اینهمه پولم هدر نمیره
وا! خوب این راست میگه! تعجب کردم چرا اینو کسی نگفته! در ضمن.... مشکلی نداره واسه گوشی......
هی یه پاکت چیپس اینور و اونور کنی که مسخره عالم میشی!
mehdi_ok1
02-03-2007, 09:37
گوشی من که هر وقت آنتن بده تعجب میکنم حالا بندازم ش تو پاکت چیپس که آنتن نده
راستی از این قا قا لی لی هایی که واسه آنتن دهی موبایل خوبه چی سراغ داری ؟
با سلام
اگه باطري گوشي را در بياوري ،مي گويد ،خاموش است و گوشي خودم همين سيستم راه دارد و لي اگه خوب فكر كني متوجه كاربر د آن خواهي شد ،و منظور از اطلاع رساني است و من اول پاكت را شسته ام و بعد استفاده كردم و اگه خوب بسته بندي كنيد ،آنتن نخواهد داد و هيچ ضرري نخواهد داشت ،ومن اين موضوع را در يكي از فيلم هاي خارحي ديدم و در ضمن از پاكت هاي پستي ، مخصوص ،پست گذرنامه كه ضدآب و ضد نفوذ به گذزنامه است هم مي شود استفاده كرد و از پاكت هاي پفك هاي ذرتي هم مي شود استفاده كرد.
موفق باشيد.
دستت درد نکنه. خوب این دوستمون هم یه راه جدیدی رو معرفی کرده.چرا تو ذوقش میزنید.
من از شما تشکر میکنم.;) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اگه باطري گوشي را در بياوري ،مي گويد ،خاموش است و گوشي خودم همين سيستم راه دارد و لي اگه خوب فكر كني متوجه كاربر د آن خواهي شد ،و منظور از اطلاع رساني است و من اول پاكت را شسته ام و بعد استفاده كردم و اگه خوب بسته بندي كنيد ،آنتن نخواهد داد و هيچ ضرري نخواهد داشت ،ومن اين موضوع را در يكي از فيلم هاي خارحي ديدم و در ضمن از پاكت هاي پستي ، مخصوص ،پست گذرنامه كه ضدآب و ضد نفوذ به گذزنامه است هم مي شود استفاده كرد و از پاكت هاي پفك هاي ذرتي هم مي شود استفاده كرد.
موفق باشيد.
نه نمیگه خاموشه:
مشترک گرامی... در حال حاضر امکان بر قراری ارتباط با شماره ی مورد نظر شما مقدور نیست.....
با سلام
دوست عزيز در هر شهر و هر چند وفت يكبار ،تغيير برنامه دارند. وبراي همين قابل تشخيص براي سيستم نبوده !
ودر ضمن براي مخابرات كه مشخص شده است .
موفق باشيد.
با سلام
نظرات شما چيست ؟
موفق باشيد.
gigili1567
13-03-2007, 03:44
روش جالبی بود...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.