مشاهده نسخه کامل
: فوايد برنامه نويسي
سلام به همگي
يه سوال كلي داشتم.
ميخواستم بدونم برنامه نويسي به جز براي طراحي سايت ديگه به چه دردي ميخوره؟
بعد تو اين نمونه هاي برنامه نويسي كدوم آسون تر هستش؟
يكي گفت c حالا شما هم نظرتون رو بدين ببينم چي ميشه...
يا حق
یاسین جون تو که میخواستی بری تو کار انیمشین چی شد رفتی سراغ برنامه نویسی؟
خب البته برنامه نویسی هم خیلی جذابه. حتی واسه یه عده ای (شاید من و شما) جذاب تر از هر چیز دیگه ای...
در مورد سوالت هم باید بگم. هر نرم افزار یکه می بینی (توی کامپیوتر / موبایل / کنسول های بازی و ...) همگی با برنامه نویسی ایجاد شدن. طراحی سایت هم نوعی از برنامه نویسی هست (برنامه نویسی تحت وب). بهترین زبان برنامه نویسی هم همون C هست (البته به نظر من و خیلی های دیگه) و البته نوادگان C (اعم از ویژوال ها، سی پلاس پلاس، سی شارپ و ...)
در ضمن یه چیزی هم بگم! من خودم تو دنیای کامپیوتر تا حالا موضوعی شیرین تر از برنامه نویسی ندیدم...
امیدوارم موفق باشی...
به نظر من کامپیوتر یعنی برنامه نویسی و بدون اون هم هیچ معناییی ندارد.
یاسین جون تو که میخواستی بری تو کار انیمشین چی شد رفتی سراغ برنامه نویسی؟
خب البته برنامه نویسی هم خیلی جذابه. حتی واسه یه عده ای (شاید من و شما) جذاب تر از هر چیز دیگه ای...
در مورد سوالت هم باید بگم. هر نرم افزار یکه می بینی (توی کامپیوتر / موبایل / کنسول های بازی و ...) همگی با برنامه نویسی ایجاد شدن. طراحی سایت هم نوعی از برنامه نویسی هست (برنامه نویسی تحت وب). بهترین زبان برنامه نویسی هم همون C هست (البته به نظر من و خیلی های دیگه) و البته نوادگان C (اعم از ویژوال ها، سی پلاس پلاس، سی شارپ و ...)
در ضمن یه چیزی هم بگم! من خودم تو دنیای کامپیوتر تا حالا موضوعی شیرین تر از برنامه نویسی ندیدم...
امیدوارم موفق باشی...
سلام عزيز
مرسي
والله تو دو راهي موندم.
كه برم انيميشن ياد بگيرم يا برنامه نويسي؟
نميدونم به خدا:sad:
راستش رو بخواي من رشته تجربي خوندم فكر ميكنم اگه برم برنامه نويسي گير كنم.آخه يكي از بچه ها ميگفت با رياضيات خيلي سر و كار داره...داداشت هم كه تو رياضي :blush: بله ديگه.نفرتي هستم از رياضي:evil:
به نظر من کامپیوتر یعنی برنامه نویسی و بدون اون هم هیچ معناییی ندارد.
مرسي بابت نظرت
يا حق
سلام عزيز
مرسي
والله تو دو راهي موندم.
كه برم انيميشن ياد بگيرم يا برنامه نويسي؟
نميدونم به خدا:sad:
راستش رو بخواي من رشته تجربي خوندم فكر ميكنم اگه برم برنامه نويسي گير كنم.آخه يكي از بچه ها ميگفت با رياضيات خيلي سر و كار داره...داداشت هم كه تو رياضي :blush: بله ديگه.نفرتي هستم از رياضي:evil:
یاسین عزیز! برنامه نویسی همه اش که ریاضی نیست. تا حد زیادی به شناخت روابط منطقی بین اجزا و تحلیل اونها بستگی داره. در ضمن ریاضیاتی که توی برنامه نویسی مورد استفاده قرار میگیره اونقدرها نیست که کسی نتونه از عهده اش بر بیاد.
مرسي vandu جان اين جوري بهتره...
راستش رو بخواي شايد برم كلاس برنامه نويسي
آخه تو شهر ما انيميشن و گرافيك و... اصلا مدرس پيدا نميشه...
ولي برنامه نويسي خيلي زياده...
ببينيم خدا چي ميخواد
موفق باشي عزيز
يا حق
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.