مشاهده نسخه کامل
: طریقه وصل شدن pc به اینترنت از طریق موبایل
AbbasGholami
25-02-2007, 15:44
من ایرانسل دارم و گوشی من سونی اریکسون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با خود گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
TheMohammad
25-02-2007, 16:12
اگه ویندوز گوشی شماره به عنوان مودم usb شناخته (برای چک کردن این موضوع برروی MyComputer کلیک راست کرده و سپس Manage را انتخاب کرده و سپس از سمت چپ پنجره باز شده گزینه Device Manager را انتخاب و سپس برروی آیکون Modems دوبار کلیک کنید) ، سپس از طریق Network Connections یک Connection جدید از نوع DialUp درست کرده و به عنوان مودم گوشی را انتخاب کنید، در قسمت شماره تلفن *99# را وارد کنید ( ستاره 99 مربع) ، یوزر و پسورد را خالی بگذارید و سپس وصل شوید !
pedram2030
25-02-2007, 16:13
سلام
من سیمکارتم قدیمیه.اما وقتی گوشیتو به کامپیوتر وصل میکنی در قسمت مودم هات دو مدم میشناسه که باید مودم گوشیتو تیک بزنی
ولی مشکل اینجاست که از خط موبایلت استفاده میشه
امیدوارم یه کمک کوچیک کرده باشم
AbbasGholami
25-02-2007, 21:17
من که ایرانسل دارم اگه از طریق موبایل به اینترنت وصل بشم هزینه ای برام نمیادیا اینکه هزینه دارد؟؟!! (البته تا 15 فروردین)
TheMohammad
25-02-2007, 21:53
فعلا تا 15 فروردین مجانیه ، تعرفه ها رو مثل اینکه بعد 15 فروردین اعلام میکنن .
TheMohammad
25-02-2007, 21:54
در ضمن هنگامی که با گوشی در اینترنت هستید ، شما هنوز هم Sms و تماس ها رو دریافت میکنید ، یعنی خط اشغال نیست !
AbbasGholami
25-02-2007, 23:04
دستتون درد نکنه. یعنی مثل تلفن ثابت نیست که هزینه تلفن جدا بیاد؟؟ کاملا مجانیه؟!؟ حتی هزینه تلفن هم نداره؟؟
MaMaL Graphic
26-02-2007, 00:39
من ایرانسل دارم و گوشی من سونی اریکسون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با خود گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
دوست عزیز فعلا فقط نوکیایی ها میتونن از این امکان استفاده کنن سایت ایرانسل خیلی خوب همه چیز رو توضیح داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AbbasGholami
26-02-2007, 06:31
من که گفتم گوشی من هم وصل شد. ولی درباره هزینه سوال داشتم.
farid ejay
02-03-2007, 16:31
من که صبح تا شب ان لاینم مجانی
وای............:thumbsup:
gigili1567
03-03-2007, 14:58
مواظب باشین به اینترنت مجانی معتاد تشین. من با سیم کارت ایرانسل 230Kb به اینترنت کانکت میشم. واقعا اعتیاد آوره... بعد از عید نمیشه ترکش کرد. هرجا هستی اینترنت داری.................
Oracle Man
08-03-2007, 21:35
آقایون خانوما من k-310 دارم وصل هم میشم ولی IP ام 0.0.0.0 میاد Send = 15000 byte & Transfer Recieve =500 byte
please help me to make a right decision
i have 2 modems USB WMC DATA MODEM
& USB WMC MODEM
با کدومش باید وصل شم ؟ کسی بلده ؟ مشکله ip یم را چکار کنم ؟
K A R I M I
09-03-2007, 12:27
شما دومی رو بزنید بهتره !
اینو یه جایی خونده بودم و اگر لینکشو پیدا کردم براتون میزارم.
Silwestern
10-03-2007, 00:47
اصلا نیازی به این کارا نیست
شما برو سایت سونی اریکسون PC Suite رو دانلود کن...
بعد نصب کن... وقتی نصب کردی با کابل گوشیتو به سیستمت وصل کن
سریع شناخته میشه ( مودم و سایر چیزها با PC Suite نصب میشن)
بعد برو Mobile networking
تنظیمات خیلی ساده ای داره
خودش یه اکانت به اکانتهات اضافه میکنه..بعد بزن رو Connect ..کانکت میشه خفن
اونوقت هیچ ADSL بهش نمیرسه !!!
به همین سادگی به همین خوشمزگی
Oracle Man
21-03-2007, 21:49
شما دومی رو بزنید بهتره !
اینو یه جایی خونده بودم و اگر لینکشو پیدا کردم براتون میزارم.
سلام ای رفقای نیمه راه بابا جان چند روز دیگه این اینترنت ایرانسل از کار می افته و من هم کاری ندارم دیگه باهاش لطفا قبل از این مدت بگید که چکار کنم !
همه اون کارها رو می کنم ولی Ip سرور رو 0.0.0.0 نشون میده و ارسال ام 1000 برابر دریافت هستش هیچ سایتی رو هم نمیاره :5:
با سلام.
دوستان اگه با نرم افزارهايي كه با خود گوشي گرفته ايد كانكت بشين مشكلي پيش نمياد.
من با PcSuite نوكيا يا سوني اريكسون با مدلهاي متفاوت كانكت شدم.
در ضمن وقتي از طريق كامپيوتر با اينترنت موبايل كانكت ميشيد مواظب ويروسهاي جديد باشيد.
ويروسهاي جديد كامپيوتري متوجه اتصال گوشي به كامپيوتر ميشن. و ويروسهاي مخصوص گوشيه وصل
شده را راهي گوشي شما ميكنند. پس حتما يه ضدويروس مناسب براي گوشيتون پيدا كنيد.
البته ضدويروسهايي كه مجهز به فايروال(ديواره آتش) مخصوص گوشي .هستند.
ضدويروس NetQin قابليت محافظت از گوشي در زمان اتصال به كامپيوتر رو داره. به نظرم براي امنيت
گوشي بسيار مناسبه. من كه راضيم.
darya6388
25-08-2012, 12:03
سلام
نرم افزاری هست که بشه از طریق وایرلس از اینترنت گوشی تو لپ تاب استفاده کرد؟
گوشی من سونی اریکسون w960i هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
برید پدانت رو از اندرویدیها دانلود کنید باهر گوشی سازگاره و سلده هم هست
یه کلام فوقالعادستتتتتت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.