مشاهده نسخه کامل
: ### ویندوز موبایل ###
Blue_66goola
24-02-2007, 16:41
hxxp://rapidshare.com/files/14931689/WM5_ByMechoDownload.rar
pass :
mechodownload
Blue_66goola
24-02-2007, 16:54
اینم یکی دیگه
(ویندوز موبایل_دانلود)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز میشه یکم توضیح بدی ، که اینا چی هستن؟
يه سوال آيا ميشه ويندوز موبايل رو كه مخصوص گوشي هاي هوشمند هست بر روي گوشي مانند N73 نصب كرد يا نه؟
اگر ميشه چطوري لطفا توضيح بدين.
rasoul_s
24-02-2007, 20:48
نه ،فقط برای گوشی های پاکت پیسی، imate و.. قابل نصبه
Blue_66goola
24-02-2007, 22:39
من یه ویندوز موبایل دارم که روی 6600 نصب میشه ___ این از این
هر کس خواست بگه آپلود میکنم لینک میدم
یه خبر هم داریم: نسخه جدید _6_ ویندوز موبایل در دست تولید یا بهتره بگم قراره روانه بازار بشه _ مایکروسافتی ها گفته اند #!
Blue_66goola
24-02-2007, 22:47
دوست عزیز میشه یکم توضیح بدی ، که اینا چی هستن؟
توضیح اینکه یک ویندوز روی سیستم موبایل خود نصب میکنید:rolleye: مثل کامپیوتر !
و به راحتی میشه مدیریتش کرد #!;)
Blue_66goola
25-02-2007, 14:39
اصلا درخواستی نشد اما من همونی که گفتم روی 6600 نصب میشه آپلود کردم. اونم توی دو تا آدرس مختلف که حال کنین دیگه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی هم این برای حرفه ای تر ها :
البته تضمین نمیکنم که حتما روی گوشی های سری 60 نصب بشه ولی هرکس امتحان کرد یه خبر بده که به خودم امیدوار بشم
توضیح اینکه یک ویندوز روی سیستم موبایل خود نصب میکنید:rolleye: مثل کامپیوتر !
و به راحتی میشه مدیریتش کرد #!;)
مگه سیمبیان ویندوز موبایل نیست؟
دوست عزیز سیمبیان یه سیستم عامله مثل ویندوز لینوکس و ...
و این امکان نداره که ویندوز موبایل روی گوشی هایی که سیمبیان یا جاوا هستن نصب بشه متلا 6600 سیمبیان هست و 6670 جاوا و هیچ کدوم نمیشه ویندوز داشته باشن چون کلا سیستم سخت افزاری بر پایه سیمبیان پایه ریزی شده و CPU و Flash اون اولا با سیستم عامل سیمبین طرح ریزی شده در ثانی قدرت پردازش ویندوز موبایل رو ندارن ....
البته تم هایی برای سیمبیان و جود داره که نصب میشه بر روی گوشی هایی مثل 6600 و یک مقداری چهره اونو به ویندوز شبیه میکنه .
Blue_66goola
26-02-2007, 21:04
حالا کسی اینو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود بکنه ببینیم چیه گوشی من که به این حرفا نمیرسه !
ببینید این چیه؟ به منم بگید
مگاهاستينگ
27-02-2007, 16:41
من دانلود كردم
مگاهاستينگ
27-02-2007, 16:56
گذاشتنت سر كار
اين تم هست نه ويندوز
دوست عزیز مثلا این ویندوزها روی چه گوشیهای جواب میده"؟
من یهn70دارم میخواستم ببیبم ایا نرم افزاری هست که بتونم با اون گوشیموبه چهره ویندوز در بیارم
pooyan.kh
01-01-2008, 22:03
من یهn70دارم میخواستم ببیبم ایا نرم افزاری هست که بتونم با اون گوشیموبه چهره ویندوز در بیارم
منم همين سوالو داشتم.البته غير از اون فلش بي كيفيتي كه توي همه سايتا لينكشو گذاشتن كسي برنامه ديگه اي سراغ داره؟به مام بگه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.