ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استادان و عزيزان 700 تومن پول دارم چه گوشي بخرم كه عالي باشه و چند سال بتونم نگش دارم؟

hello_hello
23-02-2007, 00:36
--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان.
گوشي مي خوام كه نگهش دارم. ارور نده. آنتن دهيش عالي باشه. باتريش عالي باشه. دوربينش خوب باشه. صداش خوب باشه
P990
N73
يه گوشي عالي برام پيشنهاد بدين.

fery joon
23-02-2007, 00:40
ان7333333333333333333333333333333333333333333333 3333333333333333333333333333333333333 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ر:rolleye:

Actros
23-02-2007, 01:46
اگه عجله داری ان 73
ولی به نظر من وایسا n93i بیاد
قیمتش فککنم از 700 بیشتر باشه

mahyarSAMSUNG
23-02-2007, 02:14
راست میگه ان 93 آی .

3dmax
24-02-2007, 14:14
من هم تصدیق می کنم

Doyenfery
26-02-2007, 03:33
من یه گوشی دیدم Imate مدل Jamin
چیزه بدی نبود امکانات ممکانات ردیف بود
فقط بدیش این بود که Keyboard نداشت:puke:

mahyarSAMSUNG
27-02-2007, 01:44
ان 93 آی اومده قیمتش 990 تومن

Dr.Afzali
27-02-2007, 04:31
پي 990 همونه كه ميخواي.تمومه چيزهائي كه گفتي رو داراست.به اضافه زيبائي و قلم و صفحه لمسي و بسيار ديگه.بهتره از نزديك ببينيش تا ببيني بهترين انتخاب توي اين اين قيمتهاست.

mahyarSAMSUNG
28-02-2007, 01:14
اصلا خوب نیست که یه نفر با این پول یه گوشیه 2 مگاپیکسلی بخره

fery joon
28-02-2007, 12:02
اصلا خوب نیست که یه نفر با این پول یه گوشیه 2 مگاپیکسلی بخره

ایول گل گفتی :laughing: :tongue:

baharan_2122
28-02-2007, 17:13
سلام
از نظر من هر گوشي که الان بخري بعداز چند ماه قيمتش نصف مي شه به همين دليل الان هر گوشي که مي خواي بخري نمونه اي باشه که چند ماه از ورودش به بازار گذشته و قيمتش ثابت شده .

hello_hello
01-03-2007, 00:16
ان7333333333333333333333333333333333333333333333 3333333333333333333333333333333333333 بگیرررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ر:rolleye:

مي گم عزيز نكنه گوشي اي كه خريدي رو دستت باد كرده و بدرد نخوره داري با اين تبليغاتت همه رو بدبخت مي كني آخه ببخشيد ها يه مثلي هستش كه مي گه اوني كه داره مي ره جهنم بغل دستيشو دوست مي گيره كه باهم برن:evil:
من از N73‌يه دوربين عالي ديدم حالا در رتبه هاي بعدي صداش استريو هستش ولي بويي از بيسBass نبرده (منظور همون صداب بم خودمون)
ولي هنگ كردنش كه فجيعه و همچنين S60 هستش و UIQ‌خيلي بهتر از اس 60 هستش. تو يو آي كيو مثله كلپوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري رو بكني ولي تو نوكيا فقط بايد بري تو پرفايل ها و دس كاري كني. اين نظر همگاني كه يو آي كيو بهتره.
آگه مشخص نشه كه آخرين ورژن گوشي N73 چيه و كي مياد من نمي خرمش و بايد استفاده كنن و نظراتشون رو بگن بعد

ONLY_NOKIA
04-03-2007, 14:37
خيلي مايه داري ان 73 بخر

rami_hemi
04-03-2007, 15:07
به نظر من هم ان73 انتخاب خوبي هستش قيمتش هم كمتر از 700 تومنه(480). 990با امكاناتي كه داره ولي اصلا" به درد بخور نيستش صداش خيلي كمه .ولي اگه عشق Uiq تو كلت باشه و امكاناتي مثل تاچ اسكرين بودن و اينا چيزي نميتونم بگم .يه سر هم به طرفاي گوشياي ويندوز موبايلي مثل اي ميت بزن با اين كه پاره آجرن ولي خيلي خفنن.

Actros
06-03-2007, 02:08
n73 قیمتش تقریبا ثابت شده

RedDragon
06-03-2007, 20:28
یه pda بخری خیلی بهتره!!

fery joon
06-03-2007, 22:51
مي گم عزيز نكنه گوشي اي كه خريدي رو دستت باد كرده و بدرد نخوره داري با اين تبليغاتت همه رو بدبخت مي كني آخه ببخشيد ها يه مثلي هستش كه مي گه اوني كه داره مي ره جهنم بغل دستيشو دوست مي گيره كه باهم برن:evil:
من از N73‌يه دوربين عالي ديدم حالا در رتبه هاي بعدي صداش استريو هستش ولي بويي از بيسBass نبرده (منظور همون صداب بم خودمون)
ولي هنگ كردنش كه فجيعه و همچنين S60 هستش و UIQ‌خيلي بهتر از اس 60 هستش. تو يو آي كيو مثله كلپوتر مي مونه همه جا مي توني هر كاري رو بكني ولي تو نوكيا فقط بايد بري تو پرفايل ها و دس كاري كني. اين نظر همگاني كه يو آي كيو بهتره.
آگه مشخص نشه كه آخرين ورژن گوشي N73 چيه و كي مياد من نمي خرمش و بايد استفاده كنن و نظراتشون رو بگن بعد

نه عزیز شما نگران من نباش :biggrin: حالا حالاها مونده به ارزشهای ان73 پی ببرین :biggrin: درضمن تا شما موندین تو جهنم واسه ما جا نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته صداش زیاد بم نیست ولی بلند وبا کیفیته ;) stereo 3d ;) هنگ کردنشم که مال ورژن قدیمیش بود تو ورژن جدیدش برطرف شده :happy:

metapex
06-03-2007, 22:59
نه عزیز شما نگران من نباش :biggrin: حالا حالاها مونده به ارزشهای ان73 پی ببرین :biggrin: درسته صداش زیاد بم نیست ولی بلند وبا کیفیته ;) sterio 3d ;) هنگ کردنشم که مال ورژن قدیمیش بود تو ورژن جدیدش برطرف شده :happy:

یه سوال:
آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟

fery joon
07-03-2007, 14:39
یه سوال:
آپدیت کردن نوکیا ها چه جوریه؟ میشه مثلا تو خونه از اینترنت دانلود کرد و نصب کرد یا باید بدی بیرون و دردسر داره؟ مثلا سونی اریکسون یه برنامه آپدیت سرویس داره که فقط گوشیو وصل میکنی به کامپیوتر و خودش تا آخرش میره. من P990 رو تا حالا دو بار اینجوری آپدیت کردم. نوکیا چی؟

من خودم تو خونه گوشیمو آپدیت کردم خیلی آسونه البته اگه adsl داشته باشی
گوشیو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنی بعد برنامه پی سی سویتو باز میکنی یه سرچ میزنی خودش اگه ورزن جدید اومده باشه پیدا میکنه و گوشیو به همین راحتی آپدیت میکنی :rolleye:

پوول
07-03-2007, 14:42
یه سوال:
بله عزيزم نوكيا هم عينه همينه!!!
ميري گوشيت و انتخاب مي كني و نرم افزار اپديتش و دانلود مي كني و گوشي رو با كابل وصل مي كني به كامپيوتر و شروع مي كنه به آپ گردن!
من تا حالا 2 دفه ان 73 و 4 دفه ان 70 دم و 2 دفه 6630 و.....كردم خيلي اسونه!

hello_hello
07-03-2007, 15:41
من خودم تو خونه گوشیمو آپدیت کردم خیلی آسونه البته اگه adsl داشته باشی
گوشیو با کابل یو اس بی به کامپیوتر وصل میکنی بعد برنامه پی سی سویتو باز میکنی یه سرچ میزنی خودش اگه ورزن جدید اومده باشه پیدا میکنه و گوشیو به همین راحتی آپدیت میکنی :rolleye:

عموجون من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون چون خودم هنوز تو انتخاب گوشي موندم. بنده مهندس مخابراتم معيارهاي من فقط در بررسي سطح تخصصي آنتن دهي و سازگاريت وي هنگ و اينجور حرفاست. آپ ديت گوشي گوشي رو ضعيف مي كنه. اگه گوشي تو كارخونه پا ديت بشه يه مقدار تست هايي روش انجام مي شه و وقتي مي بينن با آپ ديت جواب داد بعد گوشي رو به بازار مي دن بهمين جهت خيلي از گوشي هاي نوي تو بازار خرابن چون تست نمي شن آپ ديت مي شن ولي تست نمي كنن كه اين واويلاست.

واما در مورد n73: خودم عاشق اين گوشي شدم (از لحظه اي كه ديدمش . اولش n70 م خواستم ولي بعد ديدنش يه دل نه صد دل خاطرخواش شدم) ولي شنيدم مي گن هنگ داره حتي ورژن سه به بالاش هر ماهي 2بار هنگ داره. هنگ گوشي يعني در آوردن باتري يعني چي سوختن سيمكارت ضربه زدن به خود گوشي و....
تا وقتي كه آخرين فريم ويرش به بازار نياد و اروراش برطرف نشه مطلقا نمي خرم. دوربينش عاليه صداش خوبه ولي باتريش كمي مشكل داره كم نگه مي داره
ولي p990:‌ باتري رو خيلي نگه مي داره. مشكلاتي كه از اين تو فروم ها ديدم كه نوشتن مشكلاتي نبودند كه قابل مقايسه با n73‌باشه.

بابايي خود نوكيا اعلام كرده بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره

پي 990 ايراداتش اينان: 1. دوربينش 2 هستش با لنز معمولي گرچه عكساش خوبن ولي با n73‌غير قابل مقايسه هستش
2. صداش ضعيفه در برابر n73 ‌ولي خوب كلاس اين گوشي واكمن يا موزيك پلير نيست يه گوشي تجاريه و صداش عاليه تو حد خودش ولي مثل شيپور n73 كه اونم بويي از بم Bass‌نبرده نيست.
همين و بس درسته ايرادات ريزي هم داره ولي خوب به چشم نمياد مثل عدم وجود سنسور نور.

ولي UIQ پي 990 يه چيز ديگست مثل نوكيا نيست

درضمن بازم من هيچكدومو نخريدم اينا نتيجه ي تحقيقاتمه

بي خودي هم اسم نوكيا رو نيار آب بكش دهنتو بي زحمت چون نوكيا با فنلاند مرد.... الان چين به اسم فنلاند مي زنه
ان 95 هم مثل پاره آجر مي مونه بابا درسته امكاناتش خوبه ولي گوشي اي كه نتوني تو جيب نگهش داري به چه درد مي خوره اينقده بزرگ اصل مي گن وقتي درش بازه يكم كجش مي كني درش بسته مي شه.

M.etallic.A
07-03-2007, 19:08
عموجون من نه طرفدار نوكيام نه سوني اريكسون چون خودم هنوز تو انتخاب گوشي موندم. بنده مهندس مخابراتم معيارهاي من فقط در بررسي سطح تخصصي آنتن دهي و سازگاريت وي هنگ و اينجور حرفاست. آپ ديت گوشي گوشي رو ضعيف مي كنه. اگه گوشي تو كارخونه پا ديت بشه يه مقدار تست هايي روش انجام مي شه و وقتي مي بينن با آپ ديت جواب داد بعد گوشي رو به بازار مي دن بهمين جهت خيلي از گوشي هاي نوي تو بازار خرابن چون تست نمي شن آپ ديت مي شن ولي تست نمي كنن كه اين واويلاست.

واما در مورد n73: خودم عاشق اين گوشي شدم (از لحظه اي كه ديدمش . اولش n70 م خواستم ولي بعد ديدنش يه دل نه صد دل خاطرخواش شدم) ولي شنيدم مي گن هنگ داره حتي ورژن سه به بالاش هر ماهي 2بار هنگ داره. هنگ گوشي يعني در آوردن باتري يعني چي سوختن سيمكارت ضربه زدن به خود گوشي و....
تا وقتي كه آخرين فريم ويرش به بازار نياد و اروراش برطرف نشه مطلقا نمي خرم. دوربينش عاليه صداش خوبه ولي باتريش كمي مشكل داره كم نگه مي داره
ولي p990:‌ باتري رو خيلي نگه مي داره. مشكلاتي كه از اين تو فروم ها ديدم كه نوشتن مشكلاتي نبودند كه قابل مقايسه با n73‌باشه.

بابايي خود نوكيا اعلام كرده بستر نرم افزاري اين گوشي ايراد داره

پي 990 ايراداتش اينان: 1. دوربينش 2 هستش با لنز معمولي گرچه عكساش خوبن ولي با n73‌غير قابل مقايسه هستش
2. صداش ضعيفه در برابر n73 ‌ولي خوب كلاس اين گوشي واكمن يا موزيك پلير نيست يه گوشي تجاريه و صداش عاليه تو حد خودش ولي مثل شيپور n73 كه اونم بويي از بم Bass‌نبرده نيست.
همين و بس درسته ايرادات ريزي هم داره ولي خوب به چشم نمياد مثل عدم وجود سنسور نور.

ولي UIQ پي 990 يه چيز ديگست مثل نوكيا نيست

درضمن بازم من هيچكدومو نخريدم اينا نتيجه ي تحقيقاتمه

بي خودي هم اسم نوكيا رو نيار آب بكش دهنتو بي زحمت چون نوكيا با فنلاند مرد.... الان چين به اسم فنلاند مي زنه
ان 95 هم مثل پاره آجر مي مونه بابا درسته امكاناتش خوبه ولي گوشي اي كه نتوني تو جيب نگهش داري به چه درد مي خوره اينقده بزرگ اصل مي گن وقتي درش بازه يكم كجش مي كني درش بسته مي شه.

چه قدر واقعا حرفه ای ... من فردا برم n73 رو بندازم تو جوب یه se z530i بخرم...
اونجا که گفتی هر دو ماه یه بار هنگ می کنه واقعا برام جالب بود... جریان چیه ؟ یعنی مثلا تنظیمش کردن دقیقا هر دو ماه یه بار هنگ کنه ؟ ای بی پدر مادرا آزار داشتن...
در ضمن آپدیت گوشی بیرون از کارخانه یا داخل کارخانه هیچ فرقی نمیکنه این صحبتا ماله ندید بدیداس... اینایی که گوشی می خرن سلفون میپیچن دورش یه قاب کریستال میزنن روش یه دونه هم از این کیفهای آویزن میخرن میزارن توش... گوشی رو باید خودت آپدیت کنی خودت حالشو ببری... خودت دست ببری تو سیستمش حال کنی...

در مورد بستر نرم افزاری و اعلام نوکیا نمیدونم منبع حرفت کجاس و از کجا شنیدی ؟ یعنی نوکیا اینقدر احمقه داره خودشو بابت تبلیغات پاره میکنه بعد بیاد اینو بگه ؟ بیشتر گوشی های سری N ورژن سیمبینشون S60 3rd یعنی عملا داره با این حرفش بازارشو داغون میکنه... این حرفا رو یه سری آدمای بی اطلاع ظاهرا مطلع میزنن که یعنی بگن ما هم هستیم... ما که هیچ مشکلی تو بسترش ندیدیم برنامه های جدید هم یکی پس از دیگری دارن میان...

در مورد صدای n73 خواهشا بی خیال دیگه نظر نده ولش کن. همه عالم و آدم میدونن که چه صدایی داره این n73 هم کیفیت هم کمیت ... مشکل زیر بودنش هم تا حدود زیادی تو میوزیک ادیشن برطرف شده... ( ماله من معمولی بود اما آپدیتش کردم به میوزیک ادیشن )
من اصلا قصد تبلیغات برای این گوشی رو ندارم چون نه از درآمد حاصله نوکیا چیزی به ما میماسه و نه دلم میخواد این گوشی رو همه برن بخرن خز بشه ( که یه کمی شده ) پس منم بدون تعصب واقعیت رو گفتم....

hello_hello
09-03-2007, 00:37
اونجا که گفتی هر دو ماه یه بار هنگ می کنه واقعا برام جالب بود... جریان چیه ؟ یعنی مثلا تنظیمش کردن دقیقا هر دو ماه یه بار هنگ کنه ؟ ای بی پدر مادرا آزار داشتن...
در ضمن آپدیت گوشی بیرون از کارخانه یا داخل کارخانه هیچ فرقی نمیکنه این صحبتا ماله ندید بدیداس... اینایی که گوشی می خرن سلفون میپیچن دورش یه قاب کریستال میزنن روش یه دونه هم از این کیفهای آویزن میخرن میزارن توش... گوشی رو باید خودت آپدیت کنی خودت حالشو ببری... خودت دست ببری تو سیستمش حال کنی...

در مورد بستر نرم افزاری و اعلام نوکیا نمیدونم منبع حرفت کجاس و از کجا شنیدی ؟ یعنی نوکیا اینقدر احمقه داره خودشو بابت تبلیغات پاره میکنه بعد بیاد اینو بگه ؟ بیشتر گوشی های سری N ورژن سیمبینشون S60 3rd یعنی عملا داره با این حرفش بازارشو داغون میکنه... این حرفا رو یه سری آدمای بی اطلاع ظاهرا مطلع میزنن که یعنی بگن ما هم هستیم... ما که هیچ مشکلی تو بسترش ندیدیم برنامه های جدید هم یکی پس از دیگری دارن میان...

در مورد صدای n73 خواهشا بی خیال دیگه نظر نده ولش کن. همه عالم و آدم میدونن که چه صدایی داره این n73 هم کیفیت هم کمیت ... مشکل زیر بودنش هم تا حدود زیادی تو میوزیک ادیشن برطرف شده... ( ماله من معمولی بود اما آپدیتش کردم به میوزیک ادیشن )
من اصلا قصد تبلیغات برای این گوشی رو ندارم چون نه از درآمد حاصله نوکیا چیزی به ما میماسه و نه دلم میخواد این گوشی رو همه برن بخرن خز بشه ( که یه کمی شده ) پس منم بدون تعصب واقعیت رو گفتم....

بابا .... نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
حالا هر چي دل تنگت مي خواد بگو بچه جان
ياحق

Actros
09-03-2007, 01:58
بابا كس نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
ياحق

سلام دوست من . هنگ میشه گفت یه چیزه طبیعیه. کامپیترم هر چند وقت هنگ میکنه. در ضمن باتری ان73 فک میکنم 1 ساعت از کا 800 کمتر میگیره.میشه گفت بیشترین شارژ رو در نوکیا میگیره
اگه شما جای بابا ایشونی جلوی دهنت رو بگیر . چه وضعیه بابا .

fery joon
09-03-2007, 02:25
ویرایش شد.............................................. ...............................

M.etallic.A
09-03-2007, 11:44
بابا كس نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
ياحق

موزيك اديشن ها زود باطري خالي ميكنن درسته ولي شما كه اين همه درس خوندي رئيس بخشي... دليلش رو ميدوني ؟ اگه نميدوني از آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا بپرس بهت ميگه بعد بيا اينجا به ما بگو تا ما هم ياد بگيريم...منتظرم...

RedDragon
09-03-2007, 13:42
بابا *** نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
ياحق

الکی لاف نیا کدوم ریسی اینقدر احمقه که اینطوری حرف بزنه:angry: :angry: :angry: :angry:

rami_hemi
10-03-2007, 12:14
حالا هي بزنين سر هم ببينم كي زودتر ضربه مغزي ميشه ؟

M.etallic.A
10-03-2007, 12:30
چی شد پس آقای ناساکی در درسترس نبود ؟ تو چجور رئیس بخشی هستی که مطلب به این سادگی رو نمیدونی ؟

fery joon
10-03-2007, 12:34
آقای ناساکی رفته گل بچینه :biggrin: :biggrin: :laughing:

M.etallic.A
10-03-2007, 13:01
راستی من حواسم نبود این رئیس بخش اول حرفش چی گفت ؟ چی نگو بچه من 48 سالمه ؟؟؟ با آقای ناساکی هم اینجوری حرف میزنی ؟
این حرف نه به سن و سالت میخوره و نه به شغلت ( البته اگه راست بگی ) یه کم رعایت کن ... تو این فروم خانم ها هم عضو هستن اگه مسیرشون بخوره به این تاپیک و پست تو رو بخونن چی ؟؟؟ ادب رو رعایت کن خواهشا ...

amir2011
10-03-2007, 14:15
به نظر من الکی تو سر وکله هم نزنین بیخیال موضوع تایپیک چی بود به کجا ختم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بیا یک سامسونگ i300x بخر که سیستم عاملشم ویندوز موبایله همه سیستم عامها باید برن جلو در ضمن از نظر زیبایی و صدا هم بی نظیره

GsM
10-03-2007, 14:23
بابا ....... نگو بچه من 48 سالمه
ياحق

دوست عزیز.. درسته این محل.. جایی برای بحث در مورد گوشی هاست.. اما دلیل نمیشه...دین و مذهب ما یاشاید خودتون رو ... زیر سوال ببرید و توهین کنید...
لطفا از گفتن کلمه """یا حق""" پس از جملات و کلمات زشت.. خودداری کنید.
ممنون

Silwestern
10-03-2007, 22:04
من موندم شما واسه چی اینقدر به سرو کله هم میزنید؟ اصلا جای بحث نیست که:

در برتری سونی بر نوکیا از لحاظ صدا و تصویر که شکی نیست ... ( حریف می طلبیم)

در 3.2 مگاپیکسلی ها عکسهای n73 , n93 و بیارید با k800 مقایسه کنید ( در ضمن قیمت ها رو هم همینطور)

در صدا که w300 سگش شرف داره به این Ajor N91 و Ajor 3250 دیگه لازم به گفتن نیست

در ضمن همتون هم میدونید که تو صدا سونی حرف اول رو میزنه ( توهدفون) و در اسپیکر هم 3250 صداش بلنده ولی زاغارته در عوض 810 صدای safe داره ( از نوع Hi-Fi)

این شد صدا و تصویر - در نظر سنجی سایت GSMarena از بین 10 گوشی برتر فقط 2 گوشی از نوکیا e70 و یکی دیگه بهترین شدن و از سونی 5 گوشی که k800 بهترین کمرافون شد و z610 قشنگرین گوشی شد و w950 هم بهترین گوشی موزیکال و بقیش که یادم نیست ...سایت منبع رو هم نوشتم که نگین کو مدرک کو مدرک

خواهشن کسایی رو که میان سوال میپرسن با روم به دیوار نوکیا منحرف نکنید ..

اگه کسی هم عشق نرم افزار داره بیخود نوکیا میخره ...پاکت پی سی بهترین راه حل ...

البته نوکیایی ها همیشه میگن عمرن ..سری 60 از ویندوز موبایل 6 هم بهتره !!!!

توصیه:
P990
i-meat

rami_hemi
11-03-2007, 14:42
حالا ديگه نشد 3250 و w300 .اينجارو بد اومدي والا من با همين يه اسپيكرش 550 رو با اون سه تا اسپيكرش خورد كردم 800 هم يه بار گيرم افتاد داشتم ميبردم در رفت.با 900 هم زياد در نيفتادم.ولي صداش كمي بالا بود ولي كيفيت خيلي بهتري از 3250 داشت.در ضمن سيمبين و ويندوز موبايل هم ديگه ولش بايد رفت طرف لينوكس.مثلا" موتوrocker e6 حالترين گوشي دنيا با 304$ قيمت.

ali_saeedi
11-03-2007, 19:01

ایول خوب جوابشو دادی حال کردم

ali_saeedi
11-03-2007, 19:05
بابا .... نگو بچه من 48 سالمه. رئيس مخابرات بخشم. قسمت ورود گوشي ايران دست منه. با نوكيا و بعضي كشورها مثل آلكاتل و زيمنس قراداد داريم حرفهاي من مفت نيست بلكه اوني حرف مفت مي زنه شمايي من جاي پدرتم. موزيك اديشن ها گندند. چون باتري رو خيلي كم نگه مي دارن. در ضمن همكاران دارند و از خود نوكيا طي پرسش پاسخي پرسيديم مي گن حل شده ولي به طور كامل نه اگه زياد ور بري بازم هنگ داره و اوون ماهي دوبار درسته چون آقاي ناساكي رئيس بخش فروش نوكيا گفت كه گوشي بازم بي علت هنگ مي كنه و به ماهي 2 بار رسيده (اين ميانگين هنگ در بين 10000) گوشيه.
ياحق

خوب تو که این قدر کله گنده ای چرا همچین تایپیک ساختی

amin_metal1370
11-03-2007, 19:41
بابا ولش کنین دیگه بن شد رفت پی کارش.