PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موزيك وارد كردن در turbo c

ameneh
23-02-2007, 00:15
سلام به دوستان مهربون

ببخشيد من مي خوام تو turbo c موزيك بيارم كسي مي تونه بهم كمك كنه؟

someone
23-02-2007, 01:24
سلام.

تو turbo c موزيك بيارم

منظورتون رو متوجه نشدم. میخواید برنامه ای بنویسید که بتونه فایل های صوتی رو اجرا کنه؟
چه فایل هایی رو ؟ (wav,mp3,mid,...)
برای اجرای فایل های wave براحتی میتونید از playSound استفاده کنید که در Windows.h قرار داره.
بیشتر توضیح بدید.

Admiral
23-02-2007, 09:40
شاید هم منظورشون استفاده از توابع sound و nosound و delay باشه !

ameneh
23-02-2007, 23:50
salam
mer30 ke javab dadid
na mnzooram sound nist mikham music ba formate wave ya mp3 ya har chize digeie biyaram
manzooram az turbo ham ine ke too visual kar nemikonam

someone
24-02-2007, 12:45
دوباره سلام.
برای پخش فایل های wave میتونید از تابع PlaySound استفاده کنید.
یه نمونه براتون میذارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای استفاده ازین کد باید Winmm.lib به برنامتون اضافه بشه. من از pragma استفاده کردم.
میتونید از روش دیگر برای این کار استفاده کنید.
در ضمن لطفا سوالتون رو فارسی تایپ کنید.

ameneh
24-02-2007, 22:44
سلام خوبي شما؟
آقا ممنون من امتحان كردم
چند تا error داد من حتي اين iostream و windows.h رو دانلود كردم به برنامه اضافه كردم ولي باز تو قسمت خط 4 مورد داره
اگه بخوام winmm.lib رو دانلود كنم كجا باس برم ؟
راستي من تو turbo كار مي كنم اشكالي ندارم؟
بازم ممنون كه جواب داديد

ameneh
27-02-2007, 01:26
:sad: خواهش مي كنم يه راهنمايي كنيد من كارم خيلي گيره ............؟؟؟؟!!!!!:sad:

hamidreza_buddy
28-02-2007, 15:58
خوب چرا با vc++ کار نمی کنی؟ این دردسرهارم نداره.

ameneh
01-03-2007, 02:40
سلام
:sad: :sad: :sad:
اگه با اون مي خواستم كه اينجا نبودم!!!!

someone
07-03-2007, 12:42
دوباره سلام.
سهل انگاری از من بود چون توجه نکردم که از TCتحتDos استفاده میکنید.
متاسفانه برای استفاده از این API در TC راهی ندارید. مگر اینگه به دنبال Library هایی که نوسط
شرکت ها و یا افراد دیگه نوشته شده بگردید. مثل TurboVision و یا Oject Windows Library کافیه
در موردشون search کنید. اگه بتونید Object Windwos Library رو پیدا کنید احتمالا مشکلتون حل میشه.
این کتابخونه اجازه میده تا بتونید از بعضی API ها استفاده کنید. البته شما باید OWL برای
3.0 ++Borland Turbo C رو پیدا کنید. میتونید از سایت Borland کمک بگیرید.
در غیر این صورت کار براتون خیلی مشکل میشه چون باید یا SoundCard کار کنید. که میشه Driver نویسی
ویا حداقل استفاده SoundCard SDK که بعید میدونم SDK ی مناسب برای TC تحت DOS پیدا کنید.
و بعدش نحوه ی خوندن اطلاعات از یک فایل Wave که نسبتا کار مشکلی هست. کافیه نگاهی به ساختارش
بکنید.
همونطور Hamidreza_Buddy گفتن بهتره از VC استفاده کنید. وقتی شما میخواید Windows.h وWinmm.lib رو
Download کنید در حقیقت مثل اینه که دارید از VC استفاده میکنید. (یا IDE تحت Win) .
ضمنا Download فایل Windows.h کافی نیست. چون این Header شامل Header های زیادی میشه.
Winnt.h , Winbase.h و....