مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای ایجاد پروژه Win32 در Visual C++ 2005
سلام دوستان
موقع ایجاد یه پروژه Windows Forms Application از نوع CLR فرم اصلی قایل مشاهده است و راحت می تونیم تغییرش بدیم ولی در یه پروژه از نوع Win32 Project - Windows Application این گونه نیست و در قسمت Resource Files و Dialog فقط فرم About نشون داده می شه ولی موقع کامپایل و اجرا فرم اصلی نشون داده می شه. چطور می تونم این فرم رو ویرایش کنم؟
با تشکر
hamidreza_buddy
21-02-2007, 21:21
توی پنجرۀ Solution Explorer می تونی رو اون فایل (احتمالاً به نام Form1) دابل کلیک کنی. (البته اگر منظورتونو درست فهمیده باشم)
اگر هم همچین پنجره ای نمی بینی از توی منوی View بیارش.
سلام
حمید رضا جان از لطفت ممنونم. وقتی یه پروژه تحت دات نت (CLR) ایجاد می کنم Form1 که همون فرم اصلی هست نشون داده می شه ولی در پروژه های Win32 خیر.
متشکرم
hamidreza_buddy
22-02-2007, 19:41
احتمالاً پنجره به صورت On the fly ساخته می شه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاا ای که گفتم یعنی چه!
یعنی اینکه مثلاً اگه hello world رو نشون می ده اون رشته رو بوسیلۀ کد تو صفحه می نویسه و نه بوسیلۀ Resource ها.
یه نگاهی به لیست فایل های پروژت بنداز و اون فایلی که مربوط به پنجره هست رو باز کن. اون جا احتمالاً اون کدو باید ببینی.
من الان VS جلوم نیست و گرنه می تونستم دقیق تر بگم. یه نگاهی می ندازم فردا بت می گم (اگه سر در آوردم!)
سلام.
برای پروژه های Win32 هرگز Wizard ی وجود نداره. تفاوتی که بین برنامه های MFC و Win32 وجود داره.
اگه دقت کرده باشید در یک پروژه Win32 شما باید تک تک کنترل ها رو خودتون ایجاد کنید و position اونها
رو در Dialog مورد نظر باید خودتون مشخص کنید.
همون توضیحی که hamidreza_buddy دادن کاملا صحیح هست. Dialog ها و Control ها در Win32
Run-time اجرا میشن.یعنی تا کدی اجرا نشه Dialog ی وجود نداره.
کافی به بدنه ی تابع main نگاه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا :
[/SIZE]ضمنا تعجب میکنم که از CLR در یک پروژه Win32 استفاده بشه.
یک پروژه ی Win32 اصطلاحا unmanage هست و CLR شامل manage code .
شما برای استفاده از CLR در یک پروژه Win32 باید از COM Introp استفاده کنید.
سلام دوستان
از راهنماییتون ممنونم. Someone جان نمی خوام از CLR تو Win32 استفاده کنم منظورم این بود که تو پروژه های CLR فرم اصلی دیده می شه و مثل پروژه های ویژوال بیسیک می توان اون رو تغییر داد. دوستان من زیاد سی بلد نیستم و تازه شروع کردم. لطفا اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدید مثلا چطور می تونم تو فرم اصلی یه Command Button قرار بدم و موقعیت اون رو تغییر بدم.
تمام فایل های پروژه اینا هستن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پروژه بعد از کامپایل و اجرا کردن این شکلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
دوباره سلام.
در پروژه ی Win32 ای که ایجاد کردید این تابع رو بنویسید :
بعد به تابع WndProc برید و بعد از اولین switch که به صورت زیر هست WM_CREATE رو اضافه کنید :
میبینید که یک EditBox به form اضافه شده.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اضافه کردن یک Dialog و استفاده ار ToolBox می تونید به این شکل عمل کنید.
در solution به برگه ی Resorce برید و روی Dialog کلیک راست کنید و InsertDialog رو انتخاب کنید.
به عکس ضمیمه شده نگاه کنید.
یک Dialog به پروژه اضافه میشه و میتونید با استفاده از ToolBox روی اون کنترل هایی که میخواید رو اضافه
کنید. اما برای نشون دادن این Dialog باید این تابع رو به برنامه اضافه کنید :
و دوباره به تابع WndProc برگردید و در قسمت WM_CREATE این کد رو اضافه کنید :
برای اینکه تنها این Dialog نشون داده بشه به تابع InitInstance برید و ShowWindow رو به این شکل تغییر
بدید :
در حال حاضر تنها Dialog ی که شما ساختید نمایش داده میشه. البته روش کار به شکل زیاد درست نیست.
و به جای Hide کردن پنجره ی اصلی نباید از WNDCLASSEX بشه.
دیدید که چقدر کار طولانی و خسته کننده ای هست.
برای اینکه به راحتی بتونید برای Windows برنامه بنویسد بهتره از MFC Application استفاده کنید.
که کار رو بسیار بسیار ساده میکنه.
سلام
Someone جان متشکرم. می رم روش کار می کنم ببینم چی می شه.
ممنون
فعلا Bye
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.