مشاهده نسخه کامل
: فارسي ساز مريم قاط ميزنه اجق وجق مي نويسه ؟؟؟!!!!
سلام
اين فارسي نويس مريم تو ويندوز من اجق وجق مي نويسه يعني يه حرف مي نويسه بعدش يه مربع ميزاره البته فارسي نويس اي ديگه هم همين مشكلو دارن علتش چيه ؟؟؟
راستي يه چيز ديگه هم هست گيج زياد مي زنه يعني يه روز خوب ميشه اما باز فرداش همون اش و همون كاسه !!!!!!
Mohammad Hosseyn
20-02-2007, 07:34
سلام
اين فارسي نويس مريم تو ويندوز من اجق وجق مي نويسه يعني يه حرف مي نويسه بعدش يه مربع ميزاره البته فارسي نويس اي ديگه هم همين مشكلو دارن علتش چيه ؟؟؟
راستي يه چيز ديگه هم هست گيج زياد مي زنه يعني يه روز خوب ميشه اما باز فرداش همون اش و همون كاسه !!!!!!
دوست من شما بايد فقط از فونت هايي كه اولش F داره استفاده كني ( مثلا F_Yekan ) احتمالا مشكل اينجاست .
و در ضمن نبايد زبان ويندوز رو به فارسي تغيير بدي ... بايد همون انگليسي باشه .
سوال ديگه اي هست بگو
دوست من شما بايد فقط از فونت هايي كه اولش F داره استفاده كني ( مثلا F_Yekan ) احتمالا مشكل اينجاست .
سوال ديگه اي هست بگو
+
دکمه ی کپس لوک هم باید خاموش باشه
دکمه ی کپس لوک هم باید خاموش باشه
هر دو تایید میشه.
سلام
البته نرم افزار مریم خوش هم گاهی اوقات قاط میزنه
parsafarshad1980
24-02-2007, 03:21
سلام
این نرم افزار با خودش هم در گیری داره !!!
چون گاهاً پیش میاد که CD اصلی رو داخل CDRom میذاری ولی مدت ها باید باهاش چونه بزنی که جون مادرت قبول کن CD اصلیه !!!!
در ضمن دوستانی که کرک فرسی ساز مریم نسخه 4 میخوان به اینجا سر بزنند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%DB%8C%D9%85
دوستمون زحمت کشیدند و لینک شو گذاشتند
پیروز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.