ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در انتقال تصاویر مانیتور به تلویزیون

shokolatha
20-02-2007, 00:06
سلام
من میخواهم تصاویر مانیتور را از طریق خروجی پشت کارت گرافیکم به تلویزیون منتقل کنم.
کارت گرفیک من اینه:
NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation)
فیش آن را تهیه کردم و یک سر آن را به پشت کارت گرافیک وصل کردم و طرف دیگر را به پشت تلویزیون وصل کردم
بعد کامپیوتر را ریستارت کردم و تصویر در تلویزیون آمد. ولی مشکل من اینه که تصاویر به صورت سیاه سفید میاد و رنگی نشون نمیده.
البته در قسمت Display ویندوز به بخش Settings رفتم و Advanced رو زدم و بعد به تب Color Manegment رفتن و همه ی گزینه های مختلف رنگ را هم Add کردم و همه را امتحان کردم و لی هیچکدام تصویر را رنگی نکرد.

آیا تنظیمات دیگه ای رو باید دست بزنم یا ممکنه اشکال در کابل اتصالی من باشه؟
ممنون میشم اگه سریعتر کمکم کنید

J A V I D
20-02-2007, 00:08
تلوزیونت باید مولتی سیستم باشه ... تو دکمه های تلوزیون نگا کنید ببینید گزینه ای داره برای تغییر نوع سیستم تلوزیون به حالت ntsc یا pal اینا ...

lindows
20-02-2007, 07:23
تنظيمات مربوط به Pal و Secam ‌را عوض كن درست ميشه

justmp3
20-02-2007, 07:43
تنظيمات مربوط به Pal و Secam ‌را عوض كن درست ميشه

من این کار را هم کردم ولی فرقی نکرد...

میتونی بری یک فیش بگیری که 2 سرش مثل همون باشه که میخوره به کارت گرافیکت...
البته اگر تلویزیون ورودیش را داشته باشه (که البته اکثرآ دارند)....

shokolatha
20-02-2007, 21:52
خروجی کارت گرافیکم فکر کنم S-Video باشه و ورودی تلویزیونم هم فقط AV هست و ورودی S-Video نداره
آخه تلویزیونم تقریباً قدیمیه

shokolatha
20-02-2007, 22:55
تلویزیونم NEC مدل قدیمیش هست.
سیستمش رو هم عوض کردم ولی تاثیری نداشت. یعنی روی Pal یا Secam یا Auto و ... هم گذاشتم ولی هنوز هم رنگ ندارد
چیکار کنم

justmp3
21-02-2007, 09:40
والا منم همین مشکل را داشتم ولی خوشبختانه تلویزیون ورودی اس ویدیو داشت...اما شما یک بار هم با یک سیم دیگه امتحان کن...

shokolatha
21-02-2007, 17:47
باشه. میرم چندتا فیش دیگه می خرم و امتحان میکنم
نتیجه رو بهت میگم

shokolatha
22-02-2007, 01:22
آقا این فیشه که من از اون استفاده می کنم کاملاً سالمه و تصویر رو به صورت رنگی منتقل میکنه
ولی وقتی اون رو به طور مستقیم به تلویزیونم می زنم سیاه سفید نشون میده
در حالی که من تصاویر وی سی دی را از طریق همین ورودی تلویزیون و با همین نوع فیش به طور رنگی در تلویزیون میبینم ولی وقتی از پشت کامپیوتر به آن وصل میکنم سیاه سفید نشون میده

یه بار دیگه بگم که مطمئنم که فیش سالمه و خروجی کارت گرافیکم هم تصاویر رو به صورت رنگی خارج میکنه
تلویزیونم هم NEC مدل قدیمی هست و توی اون Pal و Secam و ... رو هم تغییر دادم ولی هیچ تغییری نکرد
ممنون میشم راهنمایی کنید