PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : باز هم ماجرای آرایش بانوان ( سطح : مبتدی )

mir@
19-02-2007, 16:50
ضمن عرض سلام و ادب،
این آموزش رو من در جایی دیدم و به نظرم جالب اومد. اینجا رو جستجو کردم نبود. فلذا تصمیم بر آن شد که تقدیم شود. امیدوارم که تکراری نباشه.
آرایش صورت بانوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم تاپیک دیگری است در این زمینه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش از فروم فارسی دیگه هم به سرقت نرفته.
توجه: به دلیل عدم ذکر جزئیات دقیق عزیزانی که تازه با فتوشاپ آشنا شده اند (مثلاً دیروز برای اولین بار اون رو نصب کردند) از خیر این بگذرند. چرا که بعد از اینکه گیج بشوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بَدَن اجداد بنده رو با ناسزاهاشون ممکنه در قبر بلرزونند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا چه مقبول افتد و چه در نظر آید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داونلود فقط از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahin King
19-02-2007, 20:16
سلام

دوست عزیز تشکر ، دانلود می کنم ببینم چطوره - ممنون برای زحمتی که کشیدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت : شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed kmss-D
19-02-2007, 20:28
ممنون.
منم دارم دانلود ميكنم.

محمد گل
19-02-2007, 21:11
سلام
فکر کنم جالب باشه
دانلود کنم تا ببینم

mir@
21-02-2007, 19:18
این فایل تا حالا (بنا به ادعای DivShare) پنجاه بار داونلود شده.
اگر یه نظری چیزی هم بدید ثواب داره .
ارادتمندیم

king emperor
26-02-2007, 18:29
تو تاپيك فتوشاپ بايد صبر داشته باشي

king emperor
26-02-2007, 18:41
چرا صحفه‌اش لود نميشه

*NashenaS*
26-02-2007, 20:12
Holy Sh.... :blink:

S@eid
26-02-2007, 21:46
ممنون امیر جان...
اما کیفیت عکس های اموزشت خیلی پایین بود.عدد ها رو نمیشد به راحتی خوند.

J A V I D
26-02-2007, 22:07
ممنون ولی به نظر من یه جا دیگه آپلود می کردین بهتر بود این هم سرعتش پایینه هم با بعضی از ای اس پی ها سایتشون فیلتره

موفق و پیروز باشید

جاوید

rayanehkhabar
26-02-2007, 22:14
مرسی و ممنون

mir@
26-02-2007, 23:46
Holy Sh.... :blink:

این عبارت قشنگ و ادبی(!) یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اشکان جان؟

ممنون ولی به نظر من یه جا دیگه آپلود می کردین بهتر بود این هم سرعتش پایینه هم با بعضی از ای اس پی ها سایتشون فیلتره

موفق و پیروز باشید

جاوید

اینم یه جا دیگه احتمالاً بدتر از اولی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داونلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون امیر جان...
اما کیفیت عکس های اموزشت خیلی پایین بود.عدد ها رو نمیشد به راحتی خوند.
استدعا می کنم سعید جان،
نگاه کردم خیلی هم پایین نبود ها.

مرسی و ممنون
وظیفه بود !

بالاخره به درد می خوره یا خیر ؟
ارادت تام داریم خدمت دوستان

mahsoft
04-03-2007, 05:14
مرسی امیر جان مثل اینکه من اخرین نفر رسیدم

جالبه مرسی

mir@
04-03-2007, 07:39
قابلی نداشت برادر

سوال:

عزیزان کسی میدونه آیا امکان قرار دادن تصاویر متحرک (Animated GIF) در Word یا PDF وجود داره یا نه؟

من آموزش های خوبی دیدم که توش از تصاویر متحرک استفاده شده بود. می خواستم ببینم ممکنه به همون صورت متحرک توی فایل ورد گذاشت؟