مشاهده نسخه کامل
: ویروس هایی که پاک نمیشن.کمک
hassanminai
19-02-2007, 13:04
با سلام و ارادت به اساتید محترم:
یک گوشی 6600 نوکیا دست دوم گرفتم که بعد از نصب آنتی ویروس زعون 2ویروس رو شناخته ولی نمیتونه اونا رو پاک کنه.از آدرسی که داده با فایل منیجر رفتم ولی باز delete نمیشه.
با فرمت کردن درایو C هم پاک نشدند.آدرس و نام ویروسها عبارت است از:
c:/system/bootdata/lib/cwoutcast.exe
c:/system/recog/cworecmdl
لطفا منو راهنمایی کنید که چه کنم وبا چه برنامه ای از شر این ویروس ها رها شم؟با یک دنیا تشکر.
arman7165
19-02-2007, 13:35
اگه اذيتت نمي كنه سربه سرش نذار...گوشي من6630هست كه معمولا 3-4 تا ويروس از نوع skull و fontal داره كه كاريم نداره من هم كاري بهش ندارم . چون جز app برنامه شده كه با حذفش برنامه هم حذف مي شه...
:king: :thumbsup: :rambo:
گوشی رو ریست یا فرمت کن
که کدش برای فرمت ، ستاره و سبز و 3 رو میگیری هنگامی که گوشی خاموشه همه اینهارو همزان به علاوه کلید پاور و نگه میداری همه اینها رو تا گزینه فورمتینگ ضاهر بشه ( برای این کار به همراهی یکنفر دیگه هم نیاز دارین !!! ) این عمل تنها بر رویه گوشی ها سری dct4 صورت میگیره...
با این کار از شر تمام ویروس ها خلاص میشین...
من امتحان کردم و بهم جواب داده...
mohammad_1000
20-02-2007, 21:49
دوست عزیز گوشی رو فلش کن
موفق باشید
گوشی رو ریست یا فرمت کن
که کدش برای فرمت ، ستاره و سبز و 3 رو میگیری هنگامی که گوشی خاموشه همه اینهارو همزان به علاوه کلید پاور و نگه میداری همه اینها رو تا گزینه فورمتینگ ضاهر بشه ( برای این کار به همراهی یکنفر دیگه هم نیاز دارین !!! ) این عمل تنها بر رویه گوشی ها سری dct4 صورت میگیره...
با این کار از شر تمام ویروس ها خلاص میشین...
من امتحان کردم و بهم جواب داده...
تائید میشه
اگه مموری کارتتون ویروسی نباشه، با این روش جواب میگیرید
hassanminai
20-02-2007, 22:15
اگه اذيتت نمي كنه سربه سرش نذار...گوشي من6630هست كه معمولا 3-4 تا ويروس از نوع skull و fontal داره كه كاريم نداره من هم كاري بهش ندارم . چون جز app برنامه شده كه با حذفش برنامه هم حذف مي شه...
:king: :thumbsup: :rambo:
دوست من ممنونم.با ارسال هر چیزی توسط بلوتوثم یک نسخه از ویروس هم به گوشی مبدا منتقل میشه.وگر نه کاریش نداشتم.!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.