ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام ریستارت بعد از اپدیت شدن ویندوز

casper66m
19-02-2007, 00:34
من بعضی وقت ها که به اینترنت وصل میشم بعد ار مدتی یک پیغام میاد که کامپیوتر شما اپدیت شده و بعد از 5 دقیقه ریستارت میشه که اگه restart later میره ولی بعد از مدتی دوباره میاد تا بالاخره مجبور میشم کامپیوتر ریستارت کنم
حالا می خواشتم بدونم میشه کامپیوتر جوری تنظیم کرد که اپدیت نشه یا یه جوری ریجیستری رو دستکاری کنیم که نیاد
لطفا یکی کمک کنه بعضی موقع ها کامپیوتر میذارم برای دانلود این پیغامه وسط کار میاد دانلود خراب میکنه

Razel
19-02-2007, 01:02
من بعضی وقت ها که به اینترنت وصل میشم بعد ار مدتی یک پیغام میاد که کامپیوتر شما اپدیت شده و بعد از 5 دقیقه ریستارت میشه که اگه restart later میره ولی بعد از مدتی دوباره میاد تا بالاخره مجبور میشم کامپیوتر ریستارت کنم
حالا می خواشتم بدونم میشه کامپیوتر جوری تنظیم کرد که اپدیت نشه یا یه جوری ریجیستری رو دستکاری کنیم که نیاد
لطفا یکی کمک کنه بعضی موقع ها کامپیوتر میذارم برای دانلود این پیغامه وسط کار میاد دانلود خراب میکنه
روی آیکون My computer راست کلیک کن و Propertise رو انتخاب کن.
از برگه Automatic Updates گزینه Turn off automatic updates رو بزن. بعد ok کن. دیگه این پیغام رو نخواهی دید.

موفق باشید:happy:

casper66m
19-02-2007, 01:08
ممنون:) :)

Mr.K2
03-04-2007, 20:59
اینا آپدیت ها بیشتر بخاطر امنیت هستند یعنی آپدیت های امنیتی هستند که اگر مشکل برای سرعت اینترنت نداری اگر غیر فعال نکنی بهتره که بعد از اپدیت شدن و نصب اپدیتها مثل خیلی از برنامه ها باید ریستارت بشه