مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد ايميج گيري از هارد و رايت ان
احسان جونم
18-02-2007, 06:42
من با نورتون گاست ايميجي از يكي از داريوا هام گرفتم و در هارد خودم ذخيره كردم.شما نرم افزاري نمي شناسيد كه بتونم ان ايميج گرفته شده رو در چند سي دي رايت كنم و سپس موقعه بازگرداندن ايميج پس از اتمام سي دي 1 نورتون گاست درخواست سي دي 2 را كند و به همين ترتيب و درخواست پچش كند.البته رايت كردن در ويندوز و بازگرداندن در داس انجام شود.مثل نصب بعضي از نرم افزارها كه در خواست سي دي 2 مي شود در هنگام نصب.
David Jones
18-02-2007, 07:01
برنامه nero رو امتحان کردی ؟
البته یه نرم افزار بسیار ساده و کم حجم سرغ دارم.
منتهاش چون خودم تازه نصبش کردم با جزئیاتش آشنا نیستم .
البته کارکردن باهاش خیلی ساد است .
در ضمن میتونه ایمیج رو هم به صورت CD رایت کنه و یه قابلیت خیلی جلبی هم که داره ...
اینه که ایمیج رو بصورت یه هارد درایو مجازی مونت میکنه ... امیدوارم خوشت بیاد ...
برای دانلود برنامه r-drive image میتونی توی سایت معروف Download.com جستجو کنی ...
اگه برنامه بهتری هم پیدا کردم حتما اطلاع میدم .
احسان جونم
18-02-2007, 08:33
با نرو چه جوري رايت كنم كه پچ كنه سي دي هاي بعد را
David Jones
20-02-2007, 16:35
با سلام !
با نرو ، یه سی دی بوتیبل بساز و فایل ایمیج و همچنین برنامه نورتون گاست رو ، توی سی دی Add کن .
hamilton
20-02-2007, 18:51
برنامه Acronis True Image را تست كرديد؟فكر ميكنم بشه با اين برنامه هم اينكار را انجام داد ولي فقط حجم خود برنامه كمي بالاست حدود 100MB.
MB_Danger
21-02-2007, 16:43
من با نورتون گاست ايميجي از يكي از داريوا هام گرفتم و در هارد خودم ذخيره كردم.شما نرم افزاري نمي شناسيد كه بتونم ان ايميج گرفته شده رو در چند سي دي رايت كنم و سپس موقعه بازگرداندن ايميج پس از اتمام سي دي 1 نورتون گاست درخواست سي دي 2 را كند و به همين ترتيب و درخواست پچش كند.البته رايت كردن در ويندوز و بازگرداندن در داس انجام شود.مثل نصب بعضي از نرم افزارها كه در خواست سي دي 2 مي شود در هنگام نصب.
آموزش کار کردن با نرم افزار Norton Ghost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با چه برنامه ای از دی وی دی ایمیج بگیرم در ضمن میخوام اون ایمیج رو تویه درایو مجازی باز کنم ؟
دوست عزیز شما با برنامه Clone cd 5 حتماً میتونین یه دی وی دی رو ایمیج کنین و بعد رایت کنین همیطور فایل های ای میج های دیگر
alirezabehzadi
14-12-2008, 00:47
با سلام خدمت اساتید سایت
لطفا به زبان ساده بفرمایید 1- فلسفه ایمیج چیست؟ 2-اصولا چرا ایمیج می گیریم؟ 3- کاربرد فایلهای ایمیج چیست؟ 4-فرمتهای ایمیج چیست؟ در جایی خواندم که ایمیج گیری به معنای تبدیل چندین فایل به یک فایل است. اگر اینگونه است ایا نمیتوان تمام فایلها را در یک فولدر ریخته و سپس انرا فشرده کرده و یک فایل ساخت؟ اگر سوالاتم پیش پا افتاده بود عذر میخواهم. ممنون.
mehrdad_joon
11-08-2011, 06:03
با سلام خدمت اساتید سایت
لطفا به زبان ساده بفرمایید 1- فلسفه ایمیج چیست؟ 2-اصولا چرا ایمیج می گیریم؟ 3- کاربرد فایلهای ایمیج چیست؟ 4-فرمتهای ایمیج چیست؟ در جایی خواندم که ایمیج گیری به معنای تبدیل چندین فایل به یک فایل است. اگر اینگونه است ایا نمیتوان تمام فایلها را در یک فولدر ریخته و سپس انرا فشرده کرده و یک فایل ساخت؟ اگر سوالاتم پیش پا افتاده بود عذر میخواهم. ممنون.
سلام،نگاه کن،سی دی بعد از مدتی خش میبینه و خراب میشه و هرچی فایل هسنو از دست میدی.
میای از سی دی به اصطلاح ایمج میگیری که باعث میشه شما خوده سی دی را به همانطور (autorun & ....) در هارد ذخیره کنید و مانند یک سی دی ی واقعی به نمایش بزاره و یک CD ROM مجازی درست کنه.به محض اینکه شما بر روی فایل ایمیج که معمولا با فرمت .ISO ذخیره میشن انگار سی دیی را وارد CD Rom کردید در صورتی که نکردید و شما از CD Rom مجازی استفاده میکنی..
اینطور دیگه CD هات رو به همانطوری که هستن روی هارد داری و نگران خرابشدنشو نیستی،در ضمن هر لحظه میتونید اونو هم رایتش کنید و بدون گذاشتنشون ازشون استفاده کنی!!
در جایی خواندم که ایمیج گیری به معنای تبدیل چندین فایل به یک فایل است. اگر اینگونه است ایا نمیتوان تمام فایلها را در یک فولدر ریخته و سپس انرا فشرده کرده و یک فایل ساخت؟ اگر سوالاتم پیش پا افتاده بود عذر میخواهم. ممنون.
نه اینطور نیست،ایمیج گرفتن صرفا جهت تیدیل سی دی به فایلی در هارد است (ایمیج)!
و کاری رو که میخواید بکنید امکانش نیست مگر اینکه قبلش رو سی دی فایلهاتو رایت کنی عزیز بعد ایمیج بگیری
.
موفق باشی.
:10:
polestar98g
31-08-2011, 22:11
با سلام؛
موضوع تاپیک، ایمیج گرفتن از هارد است نه سی دی؛ بهترین، قدرتمندترین، باهوشترین، زیباترین، و خلاصه هرچی بگی نرم افزار هم برای این منظور Acronis میباشد؛ تمام خواسته های شما را یعنی هرچی که فکرشو بکنین یا ممکنه به فکرتون هم نرسه، تأمین میکند. اگه احیانا مشکلی داشتید مطرحش کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.