ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برگزیدگان دوازدهمین دوره جوایز جهانی موبایل (حتما ببینید!)

metapex
17-02-2007, 20:07
دوازدهمین دوره جوایز جهانی موبایل در تاریخ 12 فوریه در شهر بارسلونا برگزار شد و برگزیدگان در 19 بخش معرفی شدند. در مهمترین بخش از مراسم، جایزه بهترین گوشی سال به سامسونگ D900 تعلق گرفت و همچنین سونی اریکسون K800 به عنوان بهترین گوشی نسل سوم انتخاب گردید. برای مشاهده برندگان سایر بخشها به لینک زیر مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قابل توجه: به سایر کاندیداها در دو بخش فوق توجه کنید: در بخش بهترین گوشی، مدلهایSony Ericsson W810 ، LG Chocolate ، Nokia 5500 و MOTOKRZR K1 از دیگر نامزدها بودند.
در بخش بهترین گوشی نسل سوم این مدلها کاندید شده بودند: Nokia N73، Sony Ericsson W950، Nokia E61 و Samsung Z560 . مهمترین مسئله در این بین برتری K800 نسبت به N73 است که خود گویای خیلی چیزهاست. برای مشاهده نامزدهای تمام بخشها به این لینک بروید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

R@R#M@N
17-02-2007, 22:30
ممنون
ك800 بهترين گوشي دوربين دار هم هست (بعني معرفي شده)

bineshan
17-02-2007, 23:01
ميگم k800كارش درسته حالا شما بگين نه

mahyarSAMSUNG
18-02-2007, 02:24
بهترین گوشیه سال رو بچسب

RedDragon
18-02-2007, 13:20
طرفداراي نوکيا را نميبينم کجان؟؟
حالا بازم ميگن n73 از k800 بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L O V A B
18-02-2007, 14:57
بازم می گم Only N73

S!N!STeR
18-02-2007, 15:03
انتخاب کاملا سنجیده و آگاهانه ای بود:cool:

K800 لنگه نداره.:biggrin: از قبل هم معلوم بود N73 :puke: هیچ برتری نسبت به K800 نداره.

موفق باشید

ShahabSAMSUNG
18-02-2007, 16:11
بهترین گوشی سال: دی900 سامسونگ

قبول دارم. گوشیش حرف نداره.

Kolang
18-02-2007, 16:55
در مقایسه بین k800 و N73
Only N73

apoosh
18-02-2007, 23:43
N73 با داشتن سیستم عامل سیمبین اصلا قابل قیاس با K800 نیستش.
Only N73

metapex
19-02-2007, 00:11
هر گوشی طبعا طرفدارای خاص خودشو داره و هر اتفاقی هم که بیفته، از حرفشون برنمیگردن. حاضرن روز روشن رو بگن شبه ولی نگن مثلا N73 جلوی K800 کم آورده. هدف این اطلاع رسانی هم این نبود که نظر مردم عوض بشه، بلکه میخواستم معلوم بشه که از نظر معتبر ترین و تخصصی ترین مرجع جهانی موبایل، بهترین گوشی نسل سوم بین K800 و N73 چیه و اینکه این داوری به دور از هرگونه تعصب و بر اساس حقایق موجود و معیارهای معتبر صورت گرفته. حالا هرکی هرچقدر میخواد بگه Only N73 و از این حرفا؛ ولی واقعیت امر چیز دیگه ایه...
بعد بعضی ها برمیگردن میگن OS جاوا بدرد نمیخوره و فقط S60، بنده خداها همه اینترنت داره رو شاخ جاوا و XML میچرخه، این Gmail که اینهمه عالیه از نسل جدید برنامه نویسی جاوا به نام Ajax استفاده میکنه. سونی اریکسون رو دست کم نگیرین.. این عکسها رو ببینید، مربوط به آمار تولید و فروش سونی اریکسونه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظر تعداد فروش گوشی چهارمه ولی سودش با موتورولا که دومه برابره، جالبه نه؟
حالا ببینید 2007 چه کار میکنه، این خط این نشون. ;)

Kolang
19-02-2007, 01:20
بعد بعضی ها برمیگردن میگن OS جاوا بدرد نمیخوره و فقط S60، بنده خداها همه اینترنت داره رو شاخ جاوا و XML میچرخه، این Gmail که اینهمه عالیه از نسل جدید برنامه نویسی جاوا به نام Ajax استفاده میکنه. سونی اریکسون رو دست کم نگیرین.. این عکسها رو ببینید، مربوط به آمار تولید و فروش سونی اریکسون

اوخخخخخخخخ
فکر کنم این اسمش سوتی بود. نه؟
آخه جاوا داریم تا جاوا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
19-02-2007, 02:18
ولی ان 73یه چیز دیگس . من که به هیچ عنوان کا 800 رو در حد ان 73 نمیدونم . عکساشو که من دیدم بهتر بود از لحاظ نرم افزاری هم که بهتره ولی فکر کنم بخاطر این رای نیاورده چون همون مشکل هنگ و ... رو داشته و ....

h_p990i
19-02-2007, 02:48
ممنون
ك800 بهترين گوشي دوربين دار هم هست (بعني معرفي شده)

اینو خوب اومدی
تا وقتی کا 800 هست جایی برای نفس کشیدن n73 وجود نداره
اینو مطمعن باشید

fery joon
19-02-2007, 08:57
آسمون برین زمین بیاین ان73 سروره کا800 هستش :biggrin:

حقیقت تلخه ;)

Kolang
19-02-2007, 09:59
کافیه برید توی یکی از این فروم های خارجی و بگین k800 بهتر از n73 اه. ببینید چه جوری خندشون میگیره
آخه این 2 تا اصلا قابل مقایسه نیستن...
k800 فقط توی شب عکس بهتر میگره. همین
یعنی همین یه دلیل به شما ثابت کرده که این گوشی بهتره؟
خیلی عجیبه!

Only N73
;)

metapex
19-02-2007, 10:33
این ثابت میکنه که اینقدر تعصب چشم طرفدارهای N73 رو کور کرده که حرف هیچ کس و هیچ جایی رو قبول ندارن، حتی GSM Association . خوب حتما یه چیزی بوده که K800 رو انتخاب کردن. اینم داشته باشین که یک شرکت بر طبق آماری که از فروش گوشی توی 50 تا کشور گرفته، K800 اول بوده و N73 چهارم یا پنجم. میتونید خودتون توی موبایل ریویو بگردید پیدا کنید. اینقدر هم حرص نخورید، هیچ سودی براتون نداره. شما هرچی بگین، محترمه ولی...
عوضش شاید سال دیگه یه گوشی از نوکیا اول شد، ما که بخیل نیستیم. مثلا پارسال 8800 بهترین گوشی شد و V3x بهترین گوشی نسل سوم. آقا N73 داری نوش جونت، باهاش حال کن. حق داری ازش طرفداری کنی چون 500 تومن بالاش پول دادی نمیتونی بگی گوشی بدیه که، باید باهاش کنار بیای. میدونی مشکل این گوشی چیه؟ خیلی ساده ست، پردازنده و حافظه ای که رو گوشی هست، برای اجرای روان و بدون مشکل سیمبین کافی نیست، دیگه چه برسه به اجرای برنامه و Multi Tasking . وگرنه خیلی هم گوشی خوبیه از نظر امکانات. حالا چرا اینجوری ساختن، از جناب Nokia بپرسین. ولی مثلا N95 رو ببینید، من روش هیچ حرفی ندارم بزنم، پردازنده اش 330 MHz هست با 128 مگ حافظه. اینا برای سیمبین بیشتر از کافیه. تازه پردازنده مستقل گرافیکی هم داره (مثل K800) .
بنابراین گوشی با گوشی فرق داره. تازه یادتون باشه نوکیا به سری N میگه Multimedia Computers . مقایسه K800 و N73 مثل اینه که یک کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس و با پردازنده Core Duo اینتل رو بخوای با یک کامپیوتر با سیستم عامل ویستا و پردازنده Celeron مقایسه کنی. حداقل توی مقایسه دو تا گوشی باید یه شباهتی با هم داشته باشن. این دوتا گوشی فقط دوربینشون شبیه که همه عالم و آدم گفتن و میدونن که مال K800 بهتره. تمام. شباهت نداشتن هم به این معنی نیست که در حد هم نیستن، بلکه با هم اشتراکات زیادی ندارن.
در ضمن فکر نکنین من K800 دارم، خیر. من P990 دارم و به شدت هم ازش راضیم. ;)

farzad48
19-02-2007, 11:19
دوستان عزيز حالا با اين فرمايشات شما من ميخوام يه گوشي بخرم لطفا راهنمائيم كنيد بين اين دو تا كدومشون رو انتخاب كنم. ميخوام اين مشخصات راداشته باشه.
1- اول كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه مخصوصا كه صداش سه بعدي باشه بهتره
2- دوما كيفيت عكسش بهتر باشه البته با لنز كارل سايز كه باشه عالي ميشه
3- اين سوميش خيلي برام مهمه كه هر برنامه اي خواستم بتونم روش نصب كنم
4- اگه خداي نكرده يه وقتي اين گوشيه از فاصله يك متري از دستم افتاد خراب نشه وصداش به خش خش نيافته
5- سرعتش بالا باشه البنه كه ميدونم اگه سيستم عامل و برنامه زياد داشته باشه سرعتشم پايينتره
6- Edge هم داشته باشه
خوب با اين مشخصات كدوم گوشي بهتره؟
لطفا راهنمايي كنيد

metapex
19-02-2007, 12:37
دوستان عزيز حالا با اين فرمايشات شما من ميخوام يه گوشي بخرم لطفا راهنمائيم كنيد بين اين دو تا كدومشون رو انتخاب كنم. ميخوام اين مشخصات راداشته باشه.
1- اول كيفيت و بلندي صداش بهتر باشه مخصوصا كه صداش سه بعدي باشه بهتره
2- دوما كيفيت عكسش بهتر باشه البته با لنز كارل سايز كه باشه عالي ميشه
3- اين سوميش خيلي برام مهمه كه هر برنامه اي خواستم بتونم روش نصب كنم
4- اگه خداي نكرده يه وقتي اين گوشيه از فاصله يك متري از دستم افتاد خراب نشه وصداش به خش خش نيافته
5- سرعتش بالا باشه البنه كه ميدونم اگه سيستم عامل و برنامه زياد داشته باشه سرعتشم پايينتره
6- Edge هم داشته باشه
خوب با اين مشخصات كدوم گوشي بهتره؟
لطفا راهنمايي كنيد

1- N73
2- K800
3- هر دو و شاید هم K800 (چون برنامه های جاوا فعلا بیشتر از S60 3rd Edition هست)
4- هردو و هیچکدوم
5- K800
6- N73

نتیجه: 2 مورد N73
2 مورد K800
2 مورد مشترک

دیگه خود دانی... البته اگه منظورت از برنامه، برنامه های سیمبین باشه فقط، نتیجه معلومه: N73

R@R#M@N
19-02-2007, 15:27
این ثابت میکنه که اینقدر تعصب چشم طرفدارهای N73 رو کور کرده که حرف هیچ کس و هیچ جایی رو قبول ندارن، حتی GSM Association . خوب حتما یه چیزی بوده که K800 رو انتخاب کردن. اینم داشته باشین که یک شرکت بر طبق آماری که از فروش گوشی توی 50 تا کشور گرفته، K800 اول بوده و N73 چهارم یا پنجم. میتونید خودتون توی موبایل ریویو بگردید پیدا کنید. اینقدر هم حرص نخورید، هیچ سودی براتون نداره. شما هرچی بگین، محترمه ولی...
عوضش شاید سال دیگه یه گوشی از نوکیا اول شد، ما که بخیل نیستیم. مثلا پارسال 8800 بهترین گوشی شد و V3x بهترین گوشی نسل سوم. آقا N73 داری نوش جونت، باهاش حال کن. حق داری ازش طرفداری کنی چون 500 تومن بالاش پول دادی نمیتونی بگی گوشی بدیه که، باید باهاش کنار بیای. میدونی مشکل این گوشی چیه؟ خیلی ساده ست، پردازنده و حافظه ای که رو گوشی هست، برای اجرای روان و بدون مشکل سیمبین کافی نیست، دیگه چه برسه به اجرای برنامه و Multi Tasking . وگرنه خیلی هم گوشی خوبیه از نظر امکانات. حالا چرا اینجوری ساختن، از جناب Nokia بپرسین. ولی مثلا N95 رو ببینید، من روش هیچ حرفی ندارم بزنم، پردازنده اش 330 MHz هست با 128 مگ حافظه. اینا برای سیمبین بیشتر از کافیه. تازه پردازنده مستقل گرافیکی هم داره (مثل K800) .
بنابراین گوشی با گوشی فرق داره. تازه یادتون باشه نوکیا به سری N میگه Multimedia Computers . مقایسه K800 و N73 مثل اینه که یک کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس و با پردازنده Core Duo اینتل رو بخوای با یک کامپیوتر با سیستم عامل ویستا و پردازنده Celeron مقایسه کنی. حداقل توی مقایسه دو تا گوشی باید یه شباهتی با هم داشته باشن. این دوتا گوشی فقط دوربینشون شبیه که همه عالم و آدم گفتن و میدونن که مال K800 بهتره. تمام. شباهت نداشتن هم به این معنی نیست که در حد هم نیستن، بلکه با هم اشتراکات زیادی ندارن.
در ضمن فکر نکنین من K800 دارم، خیر. من P990 دارم و به شدت هم ازش راضیم.
كامْلآ تاييد
در ضمن من حرفي ندارم
هر كي دوست داره بياد بگه ن73
هر كي دوست داره بياد بگه ك800
به امضام توجه كنين

ShahabSAMSUNG
19-02-2007, 15:52
من نه رو سونی اریکسون تعصب دارم نه روی نوکیا ولی مطمئناً ان73 رو بهتر می دونم.

ولی ان 73یه چیز دیگس . من که به هیچ عنوان کا 800 رو در حد ان 73 نمیدونم . عکساشو که من دیدم بهتر بود از لحاظ نرم افزاری هم که بهتره ولی فکر کنم بخاطر این رای نیاورده چون همون مشکل هنگ و ... رو داشته و ....

دقیقاً. منم کا800 رو در حد ان73 نمی بینم.

اینو خوب اومدی
تا وقتی کا 800 هست جایی برای نفس کشیدن n73 وجود نداره
اینو مطمعن باشید

در خواب عزیز. ان73 حتی کا800 رو رقیبش هم حساب نمی کنه.

آسمون برین زمین بیاین ان73 سروره کا800 هستش :biggrin:

حقیقت تلخه ;)

خیلی هم تلخه.

کافیه برید توی یکی از این فروم های خارجی و بگین k800 بهتر از n73 اه. ببینید چه جوری خندشون میگیره
خیلی عجیبه!

Only N73
;)

ما هم خنده مون می گیره. متاسفانه سونی اریکسون در ایران این همه داره داد و غال می کنه. برندهایی بالاتر و بهتر از سونی اریکسون وجود دارن (فعلاً که سه تا هستن. شاید بیشتر هم بشن چون ال جی بد جوری داره می تازه)

اگه راس میگن خود چینی ها که این گوشی رو تولید می کنن چرا فقط گوشی نوکیا و موتورولا استفاده می کنن؟ چرا سونی اریکسونی رو که کشور خودشون تولید می کنه استفاده نمی کنن؟

خب خودشون می دونن که چه ضایعاتی دارن تولید می کنن.

پوول
19-02-2007, 17:46
خداييش من از پسته بالا چه جوري مي تونم تشكر كنم!!!!!!!
واقعا پست پر معني هستش!!!
من نمي دونم اونايي كه اين راي گيري رو برگزار كردن از كجا پيدا كردن!!!
اصلا خدا وكيلي نوكيا وقتي ان 73 رو داشت عرضه كرد!!!
دنياي عكس و متحول كرد!!
خوده سوني موند چه گندي زد و نوكيا چه جوري ازش پيشه گرفت كه تا الان چند مدل ك800 زده ولي نوكيا با همون يه مدل ان 73 همچنان داره مي تازه!
اصلا نوكيا ك800 رو نمي بينه جلوي خودش كه اصلا بخواد چيزي حسابش بكنه!(چه برسه رقيب).

moneyed
19-02-2007, 18:57
از نتیجه مسابقه معلومه که داور رو خریدن
ـ اول اینکه D900 برنده میشه
ـ دوم اینکه K800 بهتر از N73 است
گوشی فقط N73 (از همه نظر)

moneyed
19-02-2007, 19:12
گوشی فقط N73 (از همه نظر)

farzad48
19-02-2007, 19:32
دوستان عزیز اصلا ملاک انتخاب اینها که هر کدوم کیفیت عکس بهتر وصدای بهتر داشته باشن نیست.
اگه اینطور باشه همه میدونن که وقتی سال گذشته گوشی نوکیا 8800 بهترین گوشی انتخاب شده بود.
ازاین گوشی بود که هم کیفیت عکس اون وهم کیفیت صداش بالاتر باشه.
همه میدونن که گوشی n73 بهترین گوشی در بین تمام گوشیهاست.

fery joon
19-02-2007, 20:03
من هیچوقت به رای گیری این سایتو اون سایت که نمیدونم چجوری و از کی رای گیری کردن اهمیت نمیدم ;)

من اونچه رو که خودم دارم میبینم رو قضاوت میکنم خداییش به قول دوستان وقتی میگید کا800 از ان73 سرتره من نمیدونم بخندم یا گریه کنم :blink: :laughing:

حتی اگه رییس شرکت نوکیا هم بیاد بگه کا800 بهتره من قبول ندارم چون به حرفم کاملا ایمان دارم و ان73 رو یه گوشیه بسیار عالی و خیلی بهتر از امثال کا800 میدونم

مطمئن باشین حرف من از روی تعصب نیست بلکه حقیقته و آدم نمیتونه حقیقتو انکار کنه حالا هر انگی که به ما میزنین بزنین ;)

Kolang
19-02-2007, 20:17
1- N73
2- K800
3- هر دو و شاید هم K800 (چون برنامه های جاوا فعلا بیشتر از S60 3rd Edition هست)
4- هردو و هیچکدوم
5- K800
6- N73

نتیجه: 2 مورد N73
2 مورد K800
2 مورد مشترک

دیگه خود دانی... البته اگه منظورت از برنامه، برنامه های سیمبین باشه فقط، نتیجه معلومه: N73

در مورد قسمت رنگی باید عرض کنم که در اشتباهی دوست من
برنامه های سیمبین 9.1 هم خیلی زیاده
در حال تهیه آرشیوی از این برنامه ها هستم;)

Nabakhshoode
19-02-2007, 21:23
بازم دعوایه N73 و K800 ؟؟!!
دوستمون یه خبر گفتن ! منبعشم مشخصه ...!! حالا اگه با همه ی منابع مخالفید مساله ای نیست ولی دیگه اینقدر بحث نداره ... خدایی این فری جون همش تنش ایجاد میکنه ( البته شوخی میکنم کارش درسته )

fery joon
20-02-2007, 01:47
بازم دعوایه N73 و K800 ؟؟!!
دوستمون یه خبر گفتن ! منبعشم مشخصه ...!! حالا اگه با همه ی منابع مخالفید مساله ای نیست ولی دیگه اینقدر بحث نداره ... خدایی این فری جون همش تنش ایجاد میکنه ( البته شوخی میکنم کارش درسته )

دمت گرم بابا دیواری کوتاهتر از دیوار فری پیدا نکردی :laughing: من از حرف ناحق زورم میاد واسه همین عکس العمل نشون میدم :happy:

mahyarSAMSUNG
20-02-2007, 02:26
خیلی عجیبه!

Only N73
;)

اینو خوب اومدی برای اینکه توی فرومهای خارجی سونی رو تحویل نمیگیرن !!:laughing: :laughing: .گوشیاشون فقط نوکیا و سامسونگ :laughing: :laughing: :laughing:

RedDragon
20-02-2007, 09:40
امان از تعصبهاي کور کننده!!!!!
غير از بحث گوشيها تو همون سايت خوندم که ترکسل هم تو يه قسمتي اول شده حالا چي بود نميدونم
(نتيجه اينکه ميشه به ايرانسل اعتماد کرد)

L O V A B
20-02-2007, 12:39
نتیجه گیری نهایی:
Only N73

ShahabSAMSUNG
20-02-2007, 15:08
امان از تعصبهاي کور کننده!!!!!
غير از بحث گوشيها تو همون سايت خوندم که ترکسل هم تو يه قسمتي اول شده حالا چي بود نميدونم
(نتيجه اينکه ميشه به ايرانسل اعتماد کرد)

ترکسل بهترین اپراتور شده بود. الان که ام تی ان اومده اینهمه امکانات و داستان های جورواجور واسه ایرانسل ردیف کرده چه برسه به اینکه ترکسل میومد.
البته علیرضا دزفولی گفته که ایرانسل در همین یکی دو ساله بهترین اپراتور خاورمیانه خواهد شد.

ولی از اینکه ترکسل بهترین اپراتور شده چطور به این نتیجه رسیدی؟؟!! :blink:

خداييش من از پسته بالا چه جوري مي تونم تشكر كنم!!!!!!!
واقعا پست پر معني هستش!!!
من نمي دونم اونايي كه اين راي گيري رو برگزار كردن از كجا پيدا كردن!!!
اصلا خدا وكيلي نوكيا وقتي ان 73 رو داشت عرضه كرد!!!
دنياي عكس و متحول كرد!!
خوده سوني موند چه گندي زد و نوكيا چه جوري ازش پيشه گرفت كه تا الان چند مدل ك800 زده ولي نوكيا با همون يه مدل ان 73 همچنان داره مي تازه!
اصلا نوكيا ك800 رو نمي بينه جلوي خودش كه اصلا بخواد چيزي حسابش بكنه!(چه برسه رقيب).

من چاکرتم پوول جان.

metal_militia
20-02-2007, 16:11
وقتی من یه حرفی میزنم میگید متال میلیتیا یا مخش تاب داره یا میگید همش چرت و پرت میگه

وقتی یه سایت جهانی می یاد یه چیزی میگه میگید داورو خریده

احتمالا پیغمبر و امام زمان هم بیان شما قبول نمی کنید

اهمیتی نداره !!!!!!!!

اصلا سونسی اریکسن هم چینیه هم بی کیفیت !!!!!!!!!!!ک800 هم بدترین گوشی چی به شما میرسه
بدبختی یه چیزی میاد پرو بال میگیره حی میزنن تو سرش !!!!!!

بزنید

سونی که ماکرو سافت رو کله کرد نوکیا که دیگهفلانش هم نیتست

RedDragon
20-02-2007, 17:56
شهاب جان اگه دوره قبلی مجلس یادت مونده باشه تو اون زمان سر دو شرکت کلی بحث شد (ترکسل و تاو)
که اولی اوپراتور مخابرات و دومی شرکت سازنده فرودگاه امام بود
بحث بر سر این تود که شرکتای ایرانی هم توانایی همکاری با این شرکتها را دارند...
خلاصه اینکه قانونی تصویب شد که تو این کارا 51 درصد سهم طرف ایرانی و 49 در صد سهم طرف خارجی باشه
که نتیجه اون این شد که ترکسل شد ایرانسل یعنی فقط 49 درصد سهمش ماله ترکسله

M.etallic.A
20-02-2007, 18:06
لطفا وقتی یه رتبه بندی و مقایسه رو میزارید معیارهاشم بگید... همینطوری نمیشه اومد گفت k800 بهتره یا n73 ... باید بگی از چه نظر ....
من خودم n73 دارم به نظرم یه smart phone کامل و پیشرفتس و کیفیت و کارایی رو باهم داره ...

این رده بندی هم به درد خودشون میخوره ... شما برو معیارهاشو ببین خندت میگیره ... مثل رده بندی فیفا میمونه دیگه ایران از آلمان جلوتر بود ... در حالیکه مشخصه کدوم قوی تره .... ولی بر طبق معیار اونا ایران بالاتره ....

در کل هیچ وقت یه گوشی smart phone رو با یه گوشی celurral phone مقایسه نکنید زشته ... این دو تا فقط تو بعضی چیزها قابل مقایسه هستن مثل دوربین و همچنین میزان فروش... در ضمن میزان فروش دلیل برتری نیست اولا n73 گرونتره دوما مشتری های خاص خودشو داره ( خارج از ایران رو میگم وگرنه تو ایران میبینی طرف سواد درست حسابی نداره میره n73 می خره )
مطمئنا مشتری های پراید از زانتیا بیشتره دلیل میشه پراید بهتره ؟؟؟؟؟

RedDragon
20-02-2007, 18:31
شما که خودت به مقایسه منصفانه اهمیت میدی لطفاً نگو که:
یه تلویزیون سیاه و سفید از یه تلویزیون رنگی بهتره!!!

metal_militia
20-02-2007, 18:41
تو عالی بودن ن73 شکی نیست

بهر حال چیزی بوده که شده

مقایسه پراید و زانتیا هم زمانی درست بود که قیمتاشون تو یه سطح بود اگه مزدا 323 رو با زانتیا مقایسه میکردی بهتر بود

در هر صورت ن73 اصلا گوشی بدی نیست
معیار هاشون هم حدودا درست است
دلیل نمیشه که ن73 چون فقط اسپیکر بلند تری داره یا سیمبیان داره برتر باشه

خیلی مساییل دیگه هم دخیل هستند

(در اخر هم بگم پرفروشی ک800 صرفا دلیلی برای برتری اون نیست
برتری اون بر سر دلایل دیگری هست

J A V I D
20-02-2007, 18:47
بازم دعوا ... آقا ول کنین این حرفا رو پولشو یکی دیگه می گیری حالشو یکی دیگه می کنه دعواشو شما ها می کنید خدایی چند تا از شما موقع خریدن گوشی تحقیق کردید یه گوشی دیدید دست یکی از ریختش خوشتون اومده رفتید خریدید حالا می گید اون گوشی بهترین گوشی عالمه و اینجا دارید می زنید تو سر کله هم . من که کلهم بی خیال این دعوا شدم فقط گفته metal_militia و امضا R@R#M@N عشق است ....

ول کنید این حرفا رو .

موفق و پیروز باشید

جاوید

moneyed
20-02-2007, 18:55
ـ N73 حرف نداره

fery joon
20-02-2007, 18:58
لطفا وقتی یه رتبه بندی و مقایسه رو میزارید معیارهاشم بگید... همینطوری نمیشه اومد گفت k800 بهتره یا n73 ... باید بگی از چه نظر ....
من خودم n73 دارم به نظرم یه smart phone کامل و پیشرفتس و کیفیت و کارایی رو باهم داره ...

این رده بندی هم به درد خودشون میخوره ... شما برو معیارهاشو ببین خندت میگیره ... مثل رده بندی فیفا میمونه دیگه ایران از آلمان جلوتر بود ... در حالیکه مشخصه کدوم قوی تره .... ولی بر طبق معیار اونا ایران بالاتره ....

در کل هیچ وقت یه گوشی smart phone رو با یه گوشی celurral phone مقایسه نکنید زشته ... این دو تا فقط تو بعضی چیزها قابل مقایسه هستن مثل دوربین و همچنین میزان فروش... در ضمن میزان فروش دلیل برتری نیست اولا n73 گرونتره دوما مشتری های خاص خودشو داره ( خارج از ایران رو میگم وگرنه تو ایران میبینی طرف سواد درست حسابی نداره میره n73 می خره )
مطمئنا مشتری های پراید از زانتیا بیشتره دلیل میشه پراید بهتره ؟؟؟؟؟

ایولللللللللللللللللللللل لللللللل حال کردم با این پستت واقعا به دلم نشست گل گفتی :happy:

metapex
20-02-2007, 19:06
من فکر نمی کردم که یک خبر اینقدر جنجال درست کنه.
دوستان لطفا توجه داشته باشید که در بخش بهترین گوشی نسل سوم K800 انتخاب شده نه در قسمت بهترین گوشی. این انتخاب هم معیارهای خاص خودشو داشته، من و شما هم نمیدونیم که چیه...
تا حالا اینهمه دعوا بود که K800 بهتره یا N73، حالا که یه نهاد معتبر اومد تکلیف این بحثو روشن کرد، باز هم همه حرف خودشونو میزنن. این ایرانیا هم موجودات جالبی هستن! حالا اگه قضیه برعکس بود و N73 انتخاب شده بود، باز هم از این حرفا میزدین؟ میگفتین داور رو خریدن؟ میگفتین معیارهاشون الکی بوده؟ میگفتین...؟ به خدا نه.
پس بیخودی بهانه نیارین. دنبال یه دلیل منطقی باشین. چیزی که عکسش به ضررتون تموم نشه.
هیچ کدوم از این دو گوشی کاملا از اون یکی بهتر نیست. فقط موردی میشه بحث کرد. هرکی هم معیارهای خودشو داره و ظاهرا هم حرف بقیه رو قبول ندارن. جالبه بیشتر طرفدارای N73 تو این تاپیک پست گذاشتن تا طرفدارای K800. به نظر شما این یعنی چی؟ غیرتتون برخورده یا به منطقتون؟ من یه بار تو پست قبلیم نوشتم که N73 از نظر سخت افزاری ضعیفه و به همین دلیل کنده و هنگ میکنه، غیر از این خیلی هم گوشی خوبیه. اگه کسی اعتراضی نسبت به این مسئله داره بگه. سیمبین هم ذاتا مشکل نداره (البته بعد از اون Update ها و اصلاحات) ولی به همون دلیل بالا روی N73 خوب عمل نمیکنه. صفحه 2.4 اینچی، صدای استریو 3 بعدی، امکانات زیادی که سیمبین در اختیار میذاره و... اینا خیلی ویژگیهای خوبین. تازه دوربین قوی رو هم باید اضافه کنم. ولی خوب بالاخره در مقابل K800 یه ضعفهایی هم داره دیگه، نه؟ مثلا باتریش ضعیفتره، طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره، سرعت عملکرد منوها در K800 بالاتره و... البته طراحی رو کاری ندارم چون سلیقه ایه، ولی اگه تونستین، یه بار K800 برنزی رو از نزدیک ببینین و تو دستتون بگیرین، همین.
شما ها هم که قبلا گوشیاتونو خریدین، منتظر نتیجه این داوری که نبودین! حالا چرا اینقدر چونه میزنید، خدا میدونه.
آخر از همه این بحثا به نفع سه گروه تموم میشه: تولیدکننده ها، موبایل فروشا و ISP ها و مخابرات! پس بیخودی بحث نکنید. یادتون هم باشه تعصب بیجا، بدترین چیزه. موفق باشین. ;)

RedDragon
20-02-2007, 19:11
با metapex موافقم
تا کی تعصب کورکورانه!

پوول
20-02-2007, 19:33
صفحه 2.4 اینچی، صدای استریو 3 بعدی، امکانات زیادی که سیمبین در اختیار میذاره و... اینا خیلی ویژگیهای خوبین. تازه دوربین قوی رو هم باید اضافه کنم. ولی خوب بالاخره در مقابل K800 یه ضعفهایی هم داره دیگه، نه؟
خوب اين ويژگي ها درسته صد در صد 2 برابر اين هم ويژگي داره!

مثلا باتریش ضعیفتره، طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره، سرعت عملکرد منوها در K800 بالاتره و... البته طراحی رو کاری ندارم چون سلیقه ایه، ولی اگه تونستین، یه بار K800 برنزی رو از نزدیک ببینین و تو دستتون بگیرین، همین.
شما ها هم که قبلا گوشیاتونو خریدین، منتظر نتیجه این داوری که نبودین! حالا چرا اینقدر چونه میزنید، خدا میدونه.
باتريش ضعيف تره چه قدر سره 1 ساعت چونست.حالا اين 1 ساعت اين قدر برتري حساب ميشه!
اما دوربين؟
همچين چيزي نيستش دوربين ك800 عمرن به ان 73 هم نمي رسه چه طور معيار فقط عكي باشه(كه تازه اونم بهتر مي گيره(توي روز اصلا قابل مقايسه نيستن) توي شب هم از اجسام دور تر از 1.5 متر چون فلشش ضعيفه و نمي كشه بد مي گيره همين).اما حالا ما بي يايم فيلم برداري رو معيار در نظر بگيريم ان73 ك 800 رو مثله انگل له مي كنه!
در باره صدا اصلا صحبت نكنين بابا ان73 با كيفيت ترين گوشي هستش صداش حتي در حدي كه اكولايزرشم تا ته ببري بالا بازم احساس نمي كني!كمبود كيفيت رو!(بلندي رو نمي گما كيفيت).
مواد ساخت؟عزيزم مواد لازمش و مي گي؟
نكته:
(قابه پشته ان 73 كه كاور لنز رو داره ضد خش هستش در ضمن مقاومت ان 73 هم ده برابر ك 800 هستش).
منوهاشم اون جوري توفيقي نمي كنه فريم ور ان 73 3 باشه اون جوري هم كم نمي ياره ديگه بالاخره سيمباين هستش.توي گوشي هاي هم رده خودش مثله ان 70 و 72 و 71 سرعتشم خيلي عاليه...و يا حتي در مقايسه با ان 80!
سرعت ك 800 براش مزيت باشه ما سيمباين و مزيتش مي دونيم(اين و ادم ترجيح مي ده يا اون(سرعت يا گرافيك)(سرعت يا كارايي)؟).
حالا انتخاب با خودتون!
اما قيافه اينم بحثه سليقه اي در ميون باشه:(يه پيشنهاد) :يه بار شما ان 73 مشكي رو دستت بگير ببين كدوم و مي پسندي يا همين نقره اي ان 73!!رو!!!
در كل من داخل اين سايته كه مي شم هيچيش و نمي فهمم نه اسمه گوشي پيدا كردم نه چيزي اگر كسي از دوستان تونست من و راهنمايي كنه!تا برم دقيق بخونم!!ببينم چند چنديم!

metapex
20-02-2007, 20:25

باتريش ضعيف تره چه قدر سره 1 ساعت چونست.حالا اين 1 ساعت اين قدر برتري حساب ميشه!
اما دوربين؟
همچين چيزي نيستش دوربين ك800 عمرن به ان 73 هم نمي رسه چه طور معيار فقط عكي باشه(كه تازه اونم بهتر مي گيره(توي روز اصلا قابل مقايسه نيستن) توي شب هم از اجسام دور تر از 1.5 متر چون فلشش ضعيفه و نمي كشه بد مي گيره همين).اما حالا ما بي يايم فيلم برداري رو معيار در نظر بگيريم ان73 ك 800 رو مثله انگل له مي كنه!
در باره صدا اصلا صحبت نكنين بابا ان73 با كيفيت ترين گوشي هستش صداش حتي در حدي كه اكولايزرشم تا ته ببري بالا بازم احساس نمي كني!كمبود كيفيت رو!(بلندي رو نمي گما كيفيت).
نكته:
(قابه پشته ان 73 كه كاور لنز رو داره ضد خش هستش در ضمن مقاومت ان 73 هم ده برابر ك 800 هستش).
منوهاشم اون جوري توفيقي نمي كنه فريم ور ان 73 3 باشه اون جوري هم كم نمي ياره ديگه بالاخره سيمباين هستش.توي گوشي هاي هم رده خودش مثله ان 70 و 72 و 71 سرعتشم خيلي عاليه...و يا حتي در مقايسه با ان 80!
سرعت ك 800 براش مزيت باشه ما سيمباين و مزيتش مي دونيم(اين و ادم ترجيح مي ده يا اون(سرعت يا گرافيك)(سرعت يا كارايي)؟).
حالا انتخاب با خودتون!
اما قيافه اينم بحثه سليقه اي در ميون باشه:(يه پيشنهاد) :يه بار شما ان 73 مشكي رو دستت بگير ببين كدوم و مي پسندي يا همين نقره اي ان 73!!رو!!!
در كل من داخل اين سايته كه مي شم هيچيش و نمي فهمم نه اسمه گوشي پيدا كردم نه چيزي اگر كسي از دوستان تونست من و راهنمايي كنه!تا برم دقيق بخونم!!ببينم چند چنديم!

عزیزم میدونی فرق منو شما چیه؟
من حداقل 7 -8 تا ریویو و بررسی تخصصی از این دو تا گوشی خوندم و با هر دوشونم 2-3 ماه کار کردم. (لازمه بگم برای یک سایت انگلیسی زبان ریویو مینویسم و Editor برتر هستم؟) هر حرفیم که میزنم از روی دلیل و منطق و تجربه هستش.
ولی شما همینجوری یه چیزی میگی، بدون اینکه سبک سنگین کرده باشی یا ببینی سایتهای دیگه راجع به این دو تا چی نوشتن. واقعا فکر میکنی باتری N73 یک ساعت کمتر دوام میاره؟ این آمار 10 برابر مقاوم تر رو از کجا آوردی؟ شما همه گوشیهای سری N رو ببرسی کردی که نظر میدی؟ واقعا نشنیدی K800 همه جا به عنوان بهترین گوشی دوربین دار انتخاب شده؟ فلاش زنون میدونی چیه؟ منظورت از سیمباین، سیمبین هست دیگه، نه؟ اصلا فرق ورژنهای سیمبین رو میدونی؟ راجع به فیلمبرداری هم اینو بدون که دوربین یا عکسش عالیه یا فیلمش خوبه و یا هردوش متوسطه، به این دلیل دوربین N73 کیفیت عکسش پایینتره که لنزش طوری طراحی شده که کیفیت فیلمهاشم قابل قبول باشه. طراحی یا به قول شما قیافه رو هم بحث نمیکنم چون همونطور که گفتم سلیقه ایه. راجع به اون سایت هم معلومه سردر نیاری، چیز عجیبی نیست. جدا چه کسایی طرفدار نوکیا هستن. من تنها ایراد اساسی که به N73 گرفتم، CPU و RAM ضعیفش بود. متوجه میشی یعنی چی؟ به جز این ایراد اساسی نداره. چرا شماها انتقاد پذیر نیستین؟ چرا کیلویی حرف میزنین؟ 3 بار پستتو خوندم، یه حرف منطقی و با دلیل توش ندیدم. راستی کیفیت مواد به زبون شما همون مواد لازمه، یادم نبود توضیح اضافی بدم! چرا اینقدر گیر میدین؟ هر چیزی یه اشکالاتی داره، اینو باید قبول کنین. یه کم منطقی و متمدن فکر کنین...

M.etallic.A
20-02-2007, 23:17
شما که به قول خودت review می نویسی و آخرشی دیگه این یکی رو باید بدونی که گوشی های موبایل به چند دسته تقسیم میشن . k800 و n73 اصلا تو یه دسته نیستن. این یه چیز دیگس اون یه چیز دیگه ... n73 یه smart phone ... یعنی سیستم عامل داره ... یعنی چی ؟ یعنی رابط سخت افزار و نرم افزار داره ... یعنی چی ؟ یعنی بستر نرم افزاری داره ... یعنی اینکه تو میتونی برنامه نویسی کنی براش. چجوری ؟ بزار ساده تر توضیح بدم. من الان با گوشیم به اینترنت وصلم. یعنی اینترنت کامپیوتر رو با بلوتوث share کردم رو گوشی .yahoo messenger رو گوشیم نصب کردم چت میکنم...... حالا شما برو ببینم میتونی رو گوشی های جاوا یا همون k800 این کارو بکنی . اینجا فرق یه smart phone با یه گوشی معمولی مشخص میشه.... ببین من به اون مقایسه کاری ندارم من میدونم اونجا چه چیزایی رو مد نظر میگیرن. مثلا مطمئنم به جوی استیک n73 گیر دادن که برای نوک انگشتاشون ضرر داره یا اینکه چرا آلارمش repeat نداره .... از این چیزای مزخرف... مقایسه واقعی رو میتونی تو فرومهای خارجی اونجایی که کاربرای حرفه ای نظر میدن ببینی... k800 گوشی عوامه... افرادی که به گوشی به عنوان یه ابزار محدود نگاه میکنن عکس خوب صدای خوب انتن دهی خوب .... همین چیزها که k800 همشونو داره اونم در حد عالی ... اما مشتری های n73 غیز از اینها دنبال چیزهای دیگه هستن که یه نمونه ش رو گفتم براتون. بازم میگم من به مشتری های ایرانی کاری ندارم. اینجا کسی به استفاده فکر نمیکنه اینجا اسم ها هستن که فروش میرن... تبلیغات حرف اول رو میزنه تو ایرن اونم نه تبلیغات رسمی... تبلیغات غیررسمی... چشم و هم چشمی ... کلاس و.......

در مورد ram و cpu هم نظری ندارم. انتظاری هم ندارم. واقعا یه گوشی در این سایز و با این وزن همین چیزهایی هم که داره نمیدونم چجوری توش جاسازی کردن :d ورژنش رو بالا ببری نه مشکل هنگ هست و نه سرعت پایین...

دیگه بحث رو ادامه ندید خواهشا ... مقایسه هم نکنید. اگه میبینید اونجا مقایسه کردن نشون دهنده اینه که سیستم عامل و smart phone این حرفا مد نظرشون نبوده یه چیزای دیگه مد نظرشون بوده که شاید واسه من و شما اصلا مهم هم نباشه .... ما با معیارهای خودمون n73 رو بهتر میدونیم و حرفمون هم منطقیه ...

metal_militia
20-02-2007, 23:28
بس کنید دوستان !!!!!!!!!!!!!!!1

هی دارن خیلی ها ......

لعنت به ک800
لعنت به ن73!!!!!!!!!

مبارکه هر کی که خریده

همین بهخ هر کی هم میخاد بر بخوره

1ماه این سایت نیومدم تا تب جنجال این دوتا اسباب بازی بخوابه
انگار نه انگار .تازه بدتر هم شد

نتیجه من دیگه تو بخش های مربوط به این 2تا گوشی حتی المکان نمیام
بحث ها کمی از حالت بچه گانه هم پایین تر رفته

پوول
20-02-2007, 23:48
من حداقل 7 -8 تا ریویو و بررسی تخصصی از این دو تا گوشی خوندم و با هر دوشونم 2-3 ماه کار کردم. (لازمه بگم برای یک سایت انگلیسی زبان ریویو مینویسم و Editor برتر هستم؟) هر حرفیم که میزنم از روی دلیل و منطق و تجربه هستش.

درود.
يه چند تا سايتت و مي دي ما هم بخونيم اين نقد هات؟
من 5 ماه با هر 2 تاش كار كردم.اگر شما 2 و 3 ماه باهاش كار كردي!
من هر روز ريختش و مي بينم!
METAPEX يا اديتور برتر من هر نقدي رو قبول ندارم 1-فقط نقدها gsm arena رو مي خونم(نه هر سايته در پيتي رو).
2-تا حالا 2 تا ريويو داده بيرون براي اين گوشي يكي مقايسه با ك 800 و يكي هم مقايسه ك 800 و 73 با ال جي!
من اين 2 تا رو از همه بيش تر قبول دارم!!
من از روي ديوار حرف مي زنم تجربه اي هم ندارم!!(خوبه نه؟:).
عزيزم شما از كجا فهميدي كه اختلاف شارژ گوشي ها با هم كلي هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نكنه نقدي كه نوشتيد خودتون كشف كرديد؟؟؟هان؟
والا ما چيزي كه توي جي اس ام ارنا ديديم و خونديم!ان 73 6 ساعت شارژ و ك800 7 ساعت شارژ داره!!!
حالا شما چيزه ديگه اي برداشت كرديد پاي خودتون(نكنه اشتباه چاپي داره؟).
آمار قدرت بدنه ان 73 رو خودم روي گوشيه خودم تست كردم يعني ديدم(داشتم براي ترم 4رم ثبته نام مي كردم توي پله هاي افتاد از دستم زمين و از روي 2 تا پله قل خورد ولي نه خشي برداشت و نه خاموش شد و نه چيزه ديگه اي فقط در باتريش باز كه باتريشم حتي در نيومد)ولي ك 800 بابام توي خونم روي سراميك افتاد زمين هم خاموش شد و هم لبه ماله كاور دوربينش خط افتاد.
بله عزيزم من تمام گوشي هاي سري ان رو به جز ان 93 رو بررسي كردم!
نه نشنيدم ك 800 همه جا(نمي دونم شمايد منظورتون نا كجا اباد بوده)بهترين شناخته شده!(3 تا سايت نام ببريد!)
فلش رو نه نمي دونم ميشه توضيح بديد از همين چيزاس كه نوره سفيد داره؟؟؟؟اصلا نور داره؟نه نمي دونم چيه!؟!(خوبه اين يه فلشxenon رو نداشت و توي شبم يه چيزي روي هوا نمي گرفت بازم حرفي براي گفتن داشت (بايد مديون فلشش باشه كه لا اقل عكسه شبش و خوب ميگيره!)؟) !!!
عزيزم سيمباين من غلط هستش!سيمبين شما درسته سيمباين هم درسته!
سيمبيان هم درسته!
حالا هر كي با يه چي حال مي كنه!توي هر فرومي يه جوري مي نويسن!symbian هم انگليسيش هستش!!حالا هر جور مي خونين!
نه عزيز(فقط شما مي دوني و بس من از پشته كوه اومدم!).اگر يه توضيح روي فرق ورژنهاش بدي ممنون ميشم!!
يعني چي سيمبيان؟؟؟سري 60؟9.1؟8.1 يعني چي؟؟؟؟؟؟نمي دونم!!
مگر اينكه شما از فيلم برداري ك800 تعريف كنين(يعني بگيد راضي كنندس).(يه كمي بهبود بگو توي فيلم برداري اصلا لگن بوده و لگن مونده!!!).

من تنها ایراد اساسی که به N73 گرفتم، CPU و RAM ضعیفش بود.
سي پي يو ان 73 220MH هستش و با تمام سري هاي قبليش يكي هستش تنها گوشي برتر نوكيا كه ديدم و يادمه ان 93 هستش با 320بهرتين بود!!حالا ك800 چنده؟؟؟؟؟
رمشم خيلي خوبه اي ايكس بايت يا كينگ استون سرعتشون واقعا توپه!!تست كردي؟؟؟ديدي؟؟؟؟؟

راجع به اون سایت هم معلومه سردر نیاری، چیز عجیبی نیست
بله عزيز اصلا من اين سايتها رو جزو سايت حساب نمي كنم كه بخوام درست حسابي بخونمشون!

چرا کیلویی حرف میزنین؟ 3 بار پستتو خوندم،
من حرفام كيلويي خريدار داره براي همين عادت كردم به اين جوري حرف زدن!!!
منم پسته شما رو يه بار خوندم ديدم خيلي قشنگ حرف زدين رغبتم شد باقيش و بخونم!

یه حرف منطقی و با دلیل توش ندیدم
اره من توي حرفاي شما فقط منطق ديدم!!حق با شماست!

راستی کیفیت مواد به زبون شما همون مواد لازمه، یادم نبود توضیح اضافی بدم!
بله عزيزم خوب منظوره منو از مواد لازم فهمديدي درسته هموني كه شما فكر مي كني درسته مواده لازم!!

هر چیزی یه اشکالاتی داره، اینو باید قبول کنین. یه کم منطقی و متمدن فکر کنین...

مگه ما گفتيم اشكال نداره هيچ چيزي كامل نيسشتش حتي ادمي زادش!
ما هم منطق داريم و هم منطق سرمون ميشه!
متمدن هم فكر مي كنم قديمي هم فكر مي كنيم هر كدومشون به جاي خودشون مورد استفاده قرار مي گيرن!
راستي اگر منطق اين حرفا
طبعا دوربین K800 بهتره و نه خیلی، کیفیت صدای (نه بلندی) K800 بهتره، کیفیت مواد و ساخت K800 بهتره حساب ميشه!
من بي منطق ترين ادم هستم!!!!
دوستون دارم!
بدرود!

هی دارن خیلی ها ......
لعنت به ک800
مبارکه هر کی که خریده

خدايي حرفه راست رو بايد از جناب متال شنيد(ما همچنان ارادته خاصي داريم)!
ايول!;)
مباركش باشه هر كي هر چي كه مي خره!:rolleye:
اين عالمه بچگي يه دنيايي براي خودش!!متال جان!:happy:
ما همخ ديگه بازنشسته مي كنيم خودمون رو!:blink:
از دسته اين همه بحث كردن بي خودي!:puke:

M.etallic.A
21-02-2007, 00:00

هی دارن خیلی ها ......

لعنت به ک800
لعنت به ن73!!!!!!!!!

مبارکه هر کی که خریده

متال جان تو که بچه خوبی هستی من تورو میشناسم. قربونت برم ما داریم بحث علمی میکنیم حالا اگه سطح علمیه بحثمون پایینه بزار به حساب سطح فکریه پایینمون.

ولی راست میگه بی خیال شید هرکی هر چی می خواد بخره یا خریده نوش جونش ... فقط تورو خدا n73 کمتر بخرید خز میشه وقتی زنگ بخوره رومون نمیشه از جیبمون در بیاریم :biggrin:

metapex
21-02-2007, 00:52
مسئله اینجاست که شما هنوز فکر میکنین من دارم K800 رو با N73 مقایسه میکنم. من فقط یه خبر نوشتم، ببینید این طرفدارای بی جنبه و متعصب N73 بحثو به کجا کشیدن. واقعا برای همتون متاسفم. فکر نمیکنم حرفام اینقدر پیچیده بوده که همچین برداشتی کردین. اگه واقعا N73 اینقدر قویه و بهتر از K800 هستش، چرا با دیدن این خبر اینقدر بهتون برخورد و چهل تا پست نوشتین که... چرا هیچکدوم از طرفدارای K800 نیومدن فخر بفروشن و تو سر N73 بزنن؟ شاید گوشی که مردم انتخاب میکنن با طرز فکر و شخصیتشون رابطه مستقیم داره...
به هر حال من هرچی بنویسم، بعضیاتون اصلا حالیتون نمیشه.
من دیگه توی این تاپیک هیچ پستی نمیذارم، هر کی هرچقدر دلش میخواد کیلو کیلو حرف مفت بزنه، فقط یک کلام: جواب ابلهان خاموشیست...

Nabakhshoode
21-02-2007, 01:01

هی دارن خیلی ها ......

لعنت به ک800
لعنت به ن73!!!!!!!!!

مبارکه هر کی که خریده

راست میگه ! این فروم داره به گند کشیده میشه هرجا میری این بحثایه بیهوده ادامه داره !

RedDragon
21-02-2007, 10:17
نه طرفداراي نوکيا کوتاه ميان نه طرفداراي سوني پس اصلاً ولش کنيد موضوع عوض کنيد!!

M.etallic.A
21-02-2007, 11:39
مسئله اینجاست که شما هنوز فکر میکنین من دارم K800 رو با N73 مقایسه میکنم. من فقط یه خبر نوشتم، ببینید این طرفدارای بی جنبه و متعصب N73 بحثو به کجا کشیدن. واقعا برای همتون متاسفم. فکر نمیکنم حرفام اینقدر پیچیده بوده که همچین برداشتی کردین. اگه واقعا N73 اینقدر قویه و بهتر از K800 هستش، چرا با دیدن این خبر اینقدر بهتون برخورد و چهل تا پست نوشتین که... چرا هیچکدوم از طرفدارای K800 نیومدن فخر بفروشن و تو سر N73 بزنن؟ شاید گوشی که مردم انتخاب میکنن با طرز فکر و شخصیتشون رابطه مستقیم داره...
به هر حال من هرچی بنویسم، بعضیاتون اصلا حالیتون نمیشه.
من دیگه توی این تاپیک هیچ پستی نمیذارم، هر کی هرچقدر دلش میخواد کیلو کیلو حرف مفت بزنه، فقط یک کلام: جواب ابلهان خاموشیست...

بی خیال بابا ... تو خودتم میدونی که قصدت از درج اون خبر مقایسه بوده ... نبوده ؟ در ضمن پستهای ما هم بخاطر اطلاع رسانی بوده ... واسه اینکه ملت رو گمراه نکنید شماها :d

طرفدارای k800 یا خریداراش این حرفها تو کتشون نمیره که ... واسه همینه میان تو تاپیک بحثا رو میخونن ... سرشونو میخارونن ....

خوب بسه دیگه... آدم منطقی وقتی ببینه طرف مقابلش با اینکه داره اشتب میکنه کوتاه نمیاد تنها راهش سکوته ( قابل توجه شما که گفتی جواب ابلهان خاموشیست یه توهین هم به ما کردی حرفتم تکراری بود...)

metapex
21-02-2007, 14:29
قرار بود من دیگه تو این تاپیک پستی نذارم، ولی به سفارش یکی از دوستان، و به خاطر اینکه بعضی ها سوء استفاده نکنن، پست شماره 50 رو به این صورت ویرایش میکنم: جمله "جواب ابلهان خاموشیست" حذف میشه و من این حرفم رو پس میگیرم. امیدوارم به کسی برنخورده باشه. (ای زمین، من ایمان دارم که تو حرکت میکنی...)

S!N!STeR
21-02-2007, 14:53
پوول جان عزیز خیلی بلایی ها :laughing:
چرا تو نقل قول آخرت از متال لعنت بر N73 رو حذف کردی( پست48):biggrin:

moneyed
21-02-2007, 19:23
حرف Nabakhshoode باید با طلا بنویسن بزن سر در تاپیک

fery joon
21-02-2007, 20:14
آقا فروم محل بحث کردن هستش ;) نیومدیم اینجا که بادکنک هوا کنیم ;)

هرکی ناراحته خوب نیاد بیخودی هم شاخو شونه نکشید لطفا ;)

ShahabSAMSUNG
21-02-2007, 20:32

من چه حالی می کنم با پست های فری جون.

جون شهاب دوباره امضا قبلیت رو بزار.

fery joon
21-02-2007, 22:32
من چه حالی می کنم با پست های فری جون.

جون شهاب دوباره امضا قبلیت رو بزار.

مخلصیم عزیزم :happy: ما چاکر هرچی آدم لوتی و بامعرفته هستیم مخصوصا آقا شهاب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

J A V I D
21-02-2007, 22:39
و ملت کماکان سر هیچی بحث می کنند شما هنوز بی خیال نشدین .....

Kolang
21-02-2007, 22:45
و ملت کماکان سر هیچی بحث می کنند شما هنوز بی خیال نشدین .....

این بحث تمام بشویی نیست
مگه اینکه چندتا گوشیه جدید بیاد و سر اونها بحث رو ادامه بدیم:happy:
همه جا هم وضع همینطوره
عجب طرفدارهای متعصبی دارن نوکیا و سونی

اما خدایی، پست های فری جون رو منم خیلی دوست دارم
تا حالا ندیدم عصبانی بشه یا حرف بی منطقی بزنه.
فری جون دوست داریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshadd
21-02-2007, 23:09
داور مسابقه های بالاتر از اینا رو میخرن حالا هم یا داورا روی کا800 تعصب داشتن یا یکی یه ان73 رشوه به داورا دادن که بگن کا800 بهتره یا داورا بلد نبودن با گوشی کار کنن یا داورا الکلی بودن و در مستی داوری کردن

metapex
21-02-2007, 23:20
داور مسابقه های بالاتر از اینا رو میخرن حالا هم یا داورا روی کا800 تعصب داشتن یا یکی یه ان73 رشوه به داورا دادن که بگن کا800 بهتره یا داورا بلد نبودن با گوشی کار کنن یا داورا الکلی بودن و در مستی داوری کردن

در حالی که تعجب کٌرده ایم، میخندیم....:laughing: :laughing:

fery joon
21-02-2007, 23:34
این بحث تمام بشویی نیست
مگه اینکه چندتا گوشیه جدید بیاد و سر اونها بحث رو ادامه بدیم:happy:
همه جا هم وضع همینطوره
عجب طرفدارهای متعصبی دارن نوکیا و سونی

اما خدایی، پست های فری جون رو منم خیلی دوست دارم
تا حالا ندیدم عصبانی بشه یا حرف بی منطقی بزنه.
فری جون دوست داریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما کوچیکتیم آقاکمال شما سرور مایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تروخدا اینقده مارو خجالت ندید ما خاک پای همتونیم چه نوکیایی ها چه سونی اریکسونی ها چه سامسونگی ها چه موتورولایی ها چه ال جی ها و............. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به سلامتیه بروبچ پی سی ورد بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ShahabSAMSUNG
22-02-2007, 00:54

اینو خوب اومدی. حال دادی.

ما کوچیکتیم آقاکمال شما سرور مایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تروخدا اینقده مارو خجالت ندید ما خاک پای همتونیم چه نوکیایی ها چه سونی اریکسونی ها چه سامسونگی ها چه موتورولایی ها چه ال جی ها و............. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به سلامتیه بروبچ پی سی ورد بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما هم چاکریم. فقط امضات رو برگردون به همون قبلی. دمت گرم.

اصلاً می دونی کدوم رو میگم؟

mahyarSAMSUNG
22-02-2007, 02:47

ایول منم دارم کیف میکنم . خیلی باحال گفتی . تا یه خورده بحث میشه همه سریع با پیامهای اخلاقیشون میان وسط :laughing: :laughing: :laughing:

پوول
22-02-2007, 07:01
پوول جان عزیز خیلی بلایی ها
چرا تو نقل قول آخرت از متال لعنت بر N73 رو حذف کردی( پست48)

خودمم اعتراف مي كنم كه بلام!:cool:
ديگه من غيرتم قبول نمي كنه اين حرفا رو!!:biggrin:

key_1
24-02-2007, 10:58
جالبه ...واقعا جالبه
این طرفدارای نوکیا دنیایی واسه خودشون دارن ها:laughing:
جالب اینجاست که هر چی هم روشون کم میشه بازم حرف خودشونو میزنند:puke:
آخه یکی نیست بگه :puke: ان 93 لوهورشون:puke: با اون همه ادعا جلوی کا800 سوسک شد بعد میاین از ان 73 می گین
من به خودم و دوستانی که کا 800 دارن واقعا افتخار می کنم که بهترین گوشی سال دستشونه

:) فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــقـــــــــــــ ـــــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــا 800:)

fery joon
24-02-2007, 11:01
اینو خوب اومدی. حال دادی.

ما هم چاکریم. فقط امضات رو برگردون به همون قبلی. دمت گرم.

اصلاً می دونی کدوم رو میگم؟

باشه عزیزم در اسرع وقت قول میدم اون امضارو بزارم :biggrin:

fery joon
24-02-2007, 11:03
جالبه ...واقعا جالبه
آخه یکی نیست بگه :puke: ان 93 لوهورشون:puke: با اون همه ادعا جلوی کا800 سوسک شد بعد میاین از ان 73 می گین
من به خودم و دوستانی که کا 800 دارن واقعا افتخار می کنم که بهترین گوشی سال دستشونه

:) فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــقـــــــــــــ ـــــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــا 800:)

بهترین گوشیه سال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوبه این سایته یه چیزی انداخت سر زبونتون وگرنه میخواستین چی بگین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

key_1
24-02-2007, 11:08

اما دوربين؟
نكته:
حالا انتخاب با خودتون!
ببخشید هان اما حرفات چرته

M.etallic.A
24-02-2007, 14:24
ببخشید هان اما حرفات چرته

ببخشید هان اما نظر شما چرت تر بود.

ShahabSAMSUNG
24-02-2007, 17:04
لطفاً اینجا احترام همیگه رو نگه دارید. یعنی چی که یکی میاد میگه حرفات چرت و پرته؟

خب شما هم نظرت رو بگو ولی به نظر دیگری توهین نکن.

RedDragon
24-02-2007, 17:18
حالا اگه گفته بودن n73 بهترین گوشی سال شده بود معلوم نبود طرفدارای نوکیا چه گرد و خاکی را میداختنا
ویرایش!!!!!!!!!!!!!!!!!
شهاب دو سه روز نبودی جیگر!!

Farshadd
24-02-2007, 20:23
اینجا که جای رو کم کنی نیست اینجا جای بحث و تبادل نظر و هراز چند گاهی یه شوخی کردنه بعدشم کا 800 یه خوبیایی داره که ان73 نداره ان73 هم چندین خوبی داره که کا800 نداره کا 800 عکسش /کیفیتش صداش شاید و جنسش از ان73 بهتره اما ان 73 فیلمش/ بزرگی صفحش / بلندی صداش / برنامه خوریشازکا800 بهتره
جالبه ...واقعا جالبه

:) فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــقـــــــــــــ ـــــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــا 800:)این دلایل مخصوصا اخریش برای بهتری کافی نیست به نظر من ان 73 بهتر البته به نظر من

ShahabSAMSUNG
25-02-2007, 11:42
حالا اگه گفته بودن n73 بهترین گوشی سال شده بود معلوم نبود طرفدارای نوکیا چه گرد و خاکی را میداختنا
ویرایش!!!!!!!!!!!!!!!!!
شهاب دو سه روز نبودی جیگر!!

مریضم عزیزم !!!

RedDragon
25-02-2007, 20:22
اوا خاک به سرم
ان شاءالله که به زودی زود خوب میشی جیییییگر!!!!!!!

key_1
26-02-2007, 21:41
من که اگه ان 73 داشتم با شنیدن اینکه کا800 بهتر ین گوشی شد گوشیم رو که هیچی خودمم نابود می کردم :laughing:
کسانی که دم از ان 73 می زنند خواهشمندم اول با کا800 کار کنند بعد 100% نظرشون عوض می شه
ان73 نرم افزار نصب میشه که رو کا 800 هم فراتر از لزوم نرم افزار جاوا هست
کیفیت صدا اونم که خداییش کم نمیاره.....72 پلی فونیک دیگه چی می خوای
جنس قاب که کا 800 فک می کنی مخمل گرفتی تو دستت :laughing: :rolleye:
بابا دمه سونی اریکسون گرم
طرفدارای نوکیا بایدم حال کنند بیچاره ها چیزی از نوکیا که ندیدن بعد از سالی یه گوشی داده بازار یکم صداش بهتر شده:biggrin: :laughing:
واقعا چرا اینقدر کل کل ؟
سر چی ؟؟

من و دوستان هر چی هم که کل کل کنیم و به اصطلاح حال همدیگرو بگیریم مهم نظر داوران بوده که دادن و تموم شده رفته پی کارش

پس نتیجه اخلاقی :
:laughing: ;) فقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا800;)

metapex
27-02-2007, 02:02
من که اگه ان 73 داشتم با شنیدن اینکه کا800 بهتر ین گوشی شد گوشیم رو که هیچی خودمم نابود می کردم :laughing:
کسانی که دم از ان 73 می زنند خواهشمندم اول با کا800 کار کنند بعد 100% نظرشون عوض می شه
ان73 نرم افزار نصب میشه که رو کا 800 هم فراتر از لزوم نرم افزار جاوا هست
جنس قاب که کا 800 فک می کنی مخمل گرفتی تو دستت :laughing: :rolleye:
بابا دمه سونی اریکسون گرم
طرفدارای نوکیا بایدم حال کنند بیچاره ها چیزی از نوکیا که ندیدن بعد از سالی یه گوشی داده بازار یکم صداش بهتر شده:biggrin: :laughing:
واقعا چرا اینقدر کل کل ؟
سر چی ؟؟

من و دوستان هر چی هم که کل کل کنیم و به اصطلاح حال همدیگرو بگیریم مهم نظر داوران بوده که دادن و تموم شده رفته پی کارش

پس نتیجه اخلاقی :
:laughing: ;) فقـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــط کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا800;)

:thumbsup:
خوب اومدی، دارمت اساسی...;)

M.etallic.A
27-02-2007, 11:15

میشه واسه من توضیح بدی 72 پلی فونیک یعنی چی ؟ میخوام بدونم...

adamhesaby
27-02-2007, 15:38
خوش به حال دو شرکت سونی اریکسون و نوکیا
بیان ببینن ایرانیا به خاطر دو تا گوشی چطوری بهم توهین میکنن
اگه حرف کسی با نظر تو مخالفه چرا توهین میکنی بهش؟
من طرفدار هیچ گوشی خاصی نیستم و لی از طرز حرف زدن بعضی از بر و بچ ناراحت شدم

key_1
27-02-2007, 19:49
میشه واسه من توضیح بدی 72 پلی فونیک یعنی چی ؟ میخوام بدونم...

ببین عزیزم پلی فونیک به معنای چند صدایی هستش که در گوشی موبایل و زنگهای مخصوصش که به فرمت midi هست این عدد 72 پلی فونیک به تعداد کانالهایی هستش که صدا رو خارج و تفکیک می کنه (وضوح صدا)
اگه اشتباه نکنم البته ;)

M.etallic.A
27-02-2007, 20:21
ببین عزیزم پلی فونیک به معنای چند صدایی هستش که در گوشی موبایل و زنگهای مخصوصش که به فرمت midi هست این عدد 72 پلی فونیک به تعداد کانالهایی هستش که صدا رو خارج و تفکیک می کنه (وضوح صدا)
اگه اشتباه نکنم البته ;)

آفرین درسته... ببین اکثر آهنگهای midi حداکثر 10 15 کانال بیشتر نیستن(یعنی 72 کانال چغندره). و این تعداد کانالها ربطی به وضوج صدا نداره ... حداقل برای آهنگهای mp3 اینطوری نیست. صدای n73 میوزیک ادیشن رو بشنوی ( مشکل زیر بودن صدا تو معمولیش برطرف شده ) اون موقع نظرت عوض میشه... دوربین رو کاری ندارم ( هر چند n73 کم نداره ) اما تو صدا مطمئنم k800 حرفی واسه گفتن نداره نه تنها k800 که بقیه گوشی ها هم شاید در بهترین حالت در حد n73 باشن...

حالا لطفا اینجا واسه من دلیل و مدرک نیارید چون خودم عملا تست کردم...

ali_j98
27-02-2007, 20:43
و850 صداش بیشتر از ان73 است پس این گوشی رو اینقدر شاخ نکنید

ان73 دیگه خز شد بابا بیخیالش بشین

GsM
27-02-2007, 22:06
آفرین درسته... ببین اکثر آهنگهای midi حداکثر 10 15 کانال بیشتر نیستن(یعنی 72 کانال چغندره). و این تعداد کانالها ربطی به وضوج صدا نداره ... حداقل برای آهنگهای mp3 اینطوری نیست. صدای n73 میوزیک ادیشن رو بشنوی ( مشکل زیر بودن صدا تو معمولیش برطرف شده ) اون موقع نظرت عوض میشه... دوربین رو کاری ندارم ( هر چند n73 کم نداره ) اما تو صدا مطمئنم k800 حرفی واسه گفتن نداره نه تنها k800 که بقیه گوشی ها هم شاید در بهترین حالت در حد n73 باشن...

ممنون متالیکا جان.. مثل همیشه خوب گفتی.....(البته من کاری به بحث جنگ و جدال ندارم)

M.etallic.A
28-02-2007, 13:45
و850 صداش بیشتر از ان73 است پس این گوشی رو اینقدر شاخ نکنید

ان73 دیگه خز شد بابا بیخیالش بشین

شما صدا رو با چه واحدی می سنجی ؟ دسی بل ؟
اگه شما n73 رو خز میدونی من بهت گوشیهای asus رو پیشنهاد میکنم .

پوول
28-02-2007, 16:59
البته اين مشكلي كه ايشون فرمودن با آپديت فريم ور از 2 به 3 كاملا حل ميشه!!!

شما صدا رو با چه واحدی می سنجی ؟ دسی بل ؟
اگه شما n73 رو خز میدونی من بهت گوشیهای asus رو پیشنهاد میکنم .
بابا ما خودمون هلاك كنيم فردا مي يان مي گن ان 73 چيه بابا لگنه!!!
1100 نوكيا صداش از اين بيش تره !!!
اخه و 850 صدا داره؟شما مي ياي با صداي 3d مي سنجيد؟؟؟؟
والا من ديگه موندم چي بگم!!!

M.etallic.A
28-02-2007, 21:17
آره بابا بحث بی فایده س ... از gsm عزیز ممنون ... شما لطف داری....

absorb3000
04-03-2007, 00:19
اخه شما گوشيه احمقي مثل نوكيا كه هنوز فرق فايل، اس ام اس، ديتا ، عكس و ويديو رو نميدونه چه انتظاري داريد؟؟؟ آخه هر كي از ده مياد فوري يه نوكيا ميخره خودشو قاطي باقاليا ميكنه !!! :laughing: :tongue:
گوشي يعني سوني اريكسون .. گوشيه لردي نه كارگري :laughing: :laughing:

GsM
04-03-2007, 01:01
اخه شما گوشيه احمقي مثل نوكيا كه هنوز فرق فايل، اس ام اس، ديتا ، عكس و ويديو رو نميدونه چه انتظاري داريد؟؟؟ آخه هر كي از ده مياد فوري يه نوكيا ميخره خودشو قاطي باقاليا ميكنه !!!
گوشي يعني سوني اريكسون .. گوشيه لردي نه كارگري

دوست عزیز.. این بحث .... دیگه جای پست نداره.. بهتره این مسائل رو باز نکنید و سلیقه هارو هم ....نگید....

به جای این بهتره .. هر کس از گوشیش یک مزیت میگفت که ... همه استفاده کنن نه اینکه....

به هر شکل موفق باشین...

M.etallic.A
04-03-2007, 11:39
دوست عزیز.. این بحث .... دیگه جای پست نداره.. بهتره این مسائل رو باز نکنید و سلیقه هارو هم ....نگید....

به جای این بهتره .. هر کس از گوشیش یک مزیت میگفت که ... همه استفاده کنن نه اینکه....

به هر شکل موفق باشین...

موافقم. راست میگه بهتره قضاوت به عهده کسی باشه که داره این تاپیک رو میخونه...

ali_saeedi
05-03-2007, 21:09
k800 اگه قیمتش 200 تومان بود می ارزید

Evolution37
19-03-2007, 19:48
ولی خوب خداییش تفاوت قیمتشون هم بالاست...از نظر قیمت هم k800i مناسب تره!

RedDragon
20-03-2007, 00:38
k800 اگه قیمتش 200 تومان بود می ارزید

اونوقت n73 رو كه ميرفتي بخري طرف روش سيصد تومن ميداد تا بخري بعدم گوسيو مينداختي دور 200 تومنو ميدادي k800 بقيه‌شم ميذاشتي تو جيبت جيگر:21:

ShahabSAMSUNG
20-03-2007, 14:42
اونوقت n73 رو كه ميرفتي بخري طرف روش سيصد تومن ميداد تا بخري بعدم گوسيو مينداختي دور 200 تومنو ميدادي k800 بقيه‌شم ميذاشتي تو جيبت جيگر:21:

ای بابا. حالا 1000 بار بگیم اینا رو با هم مقایسه نکنید. مگه به خرجشون میره؟

RedDragon
20-03-2007, 19:55
ای بابا. حالا 1000 بار بگیم اینا رو با هم مقایسه نکنید. مگه به خرجشون میره؟

جیگر مقایسه نکردم فقط جواب یکی از بچه ها را دادم:46:

شهاب جون سال نو رو بت تبریک میگم جییییییییییییگر:10:

Farshadd
22-03-2007, 19:17
اخه شما گوشيه احمقي مثل نوكيا كه هنوز فرق فايل، اس ام اس، ديتا ، عكس و ويديو رو نميدونه چه انتظاري داريد؟؟؟ آخه هر كي از ده مياد فوري يه نوكيا ميخره خودشو قاطي باقاليا ميكنه !!! :laughing: :tongue:
گوشي يعني سوني اريكسون .. گوشيه لردي نه كارگري :laughing: :laughing:
شما چقدر به نظر بقیه احترام میزارید.

ShahabSAMSUNG
23-03-2007, 18:35
متاسفانه همینطوره. شاید فکر می کنن با این حرفا آمار فروش نوکیا کم میشه!!!!!!!!!!!

گیریم که بشه. خوش بحالشون!!!!!!!!

Character
26-03-2007, 21:12
با سلام
راستشو بخواين من هر چي فكر كردم ديدم در حدي نيستم كه بخوام در مورد اين دو تا گوشي نظر بدم اما فكر مي كنم جريان نوكيا و سوني اريكسون مثله جريان استقلال و پرسپوليسه. همه مي دونن كه هيچ وقت طرفداراي يكي از اين دو تيم حاضر نمي شه از تيم مقابل تعريف كنه حتي اگه يقين داشته باشه كه تيم مقابل بهتره .
به نظر من بهتر بود دوستان اطلاعاتي رو كه بيان كردن و همينطور مزايا و معايب اين دو گوشي رو بر اساس منابع معتبر و با ذكر منبع مي گفتن و اجازه مي دادن خوانندگان تاپيك بر اساس اطلاعات موجود تصميم گيري كنند كه كدوم بهتره. با پوزش از همگي.

sabzeh86
31-03-2007, 06:30
اکه N73 حدود 50-60 تومنی ارزونتر بود بهترینه
راستی N73 کی ارزون تر میشه؟؟؟؟

M.etallic.A
31-03-2007, 11:54
اکه N73 حدود 50-60 تومنی ارزونتر بود بهترینه
راستی N73 کی ارزون تر میشه؟؟؟؟

دیگه چی ؟؟؟ همین الانشم خیلی نسبت به امکاناتش ارزونه ... با همین قیمتش هم الان داره کم کم خز میشه دست همه هست 50 60 تومان ارزون بشه که دیگه میشه 6600 ...

my_consort_is_my_life
31-03-2007, 12:07
فقط ان 91 موزيك اديشن

behnaam
03-04-2007, 20:56
البته جریان سونی و نوکیا کاملا شبیه استقلال و پیروزی نیست این کمپانی ها هردو عالی هستند هراز گاهی مدلهایی میدن بیرون که میشن رقیب هم مثل n73 و k800 هرکسی هم با توجه به نیاز هاش طرفدار یه گروهه اما طرفدار های بی منطق و تماشاگر نماها! چیز جدایی هستند.آقا من الان میگم n73 نسبت به k800 یه مزیتهایی داره و بلعکس اما برای استفاده من k800 بهتره اما اینکه بگید دوربین n73 بهتره دیگه می شه بوقچی گری تو استادیوم!!! از نظر من: مادرو ببین دخترو بگیر-طرفدارا رو ببین گوشی رو بگیر(k800!) من که سیستم quick share سونی رو با هیچ سیمبیانی عوض نمی کنم

ShahabSAMSUNG
04-04-2007, 00:37
خب درست. ولی ناگفته پیداست که بازی نوکیا بهتره. چون صدر جدوله ولی فعلاً سونی چهارمه.

RedDragon
05-04-2007, 10:50
خب درست. ولی ناگفته پیداست که بازی نوکیا بهتره. چون صدر جدوله ولی فعلاً سونی چهارمه.

شهاب جان بازي نوکيا به هيچ وجه بهتر نيست چون اول بودنش تو 4 سال پيش با الان خيلي فرق ميکنه
اون موقع با رقيباش خيلي فاصله داشت ولي هر سال که ميگذره فاصله ش کمتر ميشه و يه روز عقب ميمونه:5:

Kolang
05-04-2007, 11:16
البته جریان سونی و نوکیا کاملا شبیه استقلال و پیروزی نیست این کمپانی ها هردو عالی هستند هراز گاهی مدلهایی میدن بیرون که میشن رقیب هم مثل n73 و k800 هرکسی هم با توجه به نیاز هاش طرفدار یه گروهه اما طرفدار های بی منطق و تماشاگر نماها! چیز جدایی هستند.آقا من الان میگم n73 نسبت به k800 یه مزیتهایی داره و بلعکس اما برای استفاده من k800 بهتره اما اینکه بگید دوربین n73 بهتره دیگه می شه بوقچی گری تو استادیوم!!! از نظر من: مادرو ببین دخترو بگیر-طرفدارا رو ببین گوشی رو بگیر(k800!) من که سیستم quick share سونی رو با هیچ سیمبیانی عوض نمی کنم

100 درصد دوربین N73 در روز بهتر از K800 اه
دوربین K800 فقط شبه که بهتر عکس میگیره:46:

nedayechakavak
14-04-2007, 01:39
n73 بهتر از ک800 میباشد . حالا چرا؟
اولا برای کسانی که ایرانسل دارن ک800 رو بندازن دور یا اگه ندارن نخرن چون اصلا EDGE نداره ایرانسل هم که به تازگی EDGE رو فعال کرده و سرعت gprs و mms اش رو خیلی بالا برده و حتما باید از گوشی EDGE دار استفاده کرد.
ثانیا ک800 فقط اپرا2 داره ولی n73 هم اپرا2 داره و هم سیمبین 9.1 که برنامه های خیلی جالب وکاربردی و بازیهای با گرافیک بالا را ساپرت میکنه که ک800 از آن بی بهره است.
ثالثا با اینکه دوربین هر دو 3.2 می باشد ولی n73 هم از لحاظ عکاسی و هم فیلمبرداری از ک800 سرتر است . بازم اگه کیفیت عکساشون رو یکی بگیریم کیفیت فیلمبرداری n73 خیلی خیلی از ک800 سرتر و بهتر است .
Lcd ی n73 هم که اصلا تعریف نمی خواد و با اینکه هر دو هموزن هستند lcd اش بزرگتر و چشمگیر تر است و جون میده برای عکس و فیلم دیدن و بازیای مشتی کردن.
البته حتما فرم ویر آخر n73 رو بگیرین و رو گوشیتون نصب کنید که دیگه می ترکونه . :46:

M.etallic.A
14-04-2007, 14:05
n73 بهتر از ک800 میباشد . حالا چرا؟
اولا برای کسانی که ایرانسل دارن ک800 رو بندازن دور یا اگه ندارن نخرن چون اصلا EDGE نداره ایرانسل هم که به تازگی EDGE رو فعال کرده و سرعت gprs و mms اش رو خیلی بالا برده و حتما باید از گوشی EDGE دار استفاده کرد.
ثانیا ک800 فقط اپرا2 داره ولی n73 هم اپرا2 داره و هم سیمبین 9.1 که برنامه های خیلی جالب وکاربردی و بازیهای با گرافیک بالا را ساپرت میکنه که ک800 از آن بی بهره است.
ثالثا با اینکه دوربین هر دو 3.2 می باشد ولی n73 هم از لحاظ عکاسی و هم فیلمبرداری از ک800 سرتر است . بازم اگه کیفیت عکساشون رو یکی بگیریم کیفیت فیلمبرداری n73 خیلی خیلی از ک800 سرتر و بهتر است .
Lcd ی n73 هم که اصلا تعریف نمی خواد و با اینکه هر دو هموزن هستند lcd اش بزرگتر و چشمگیر تر است و جون میده برای عکس و فیلم دیدن و بازیای مشتی کردن.
البته حتما فرم ویر آخر n73 رو بگیرین و رو گوشیتون نصب کنید که دیگه می ترکونه . :46:

عکسبرداری k800 تو تاریکی سرتر از n73 ...

اطلاعات خوبی داری... میشه این قسمت رو بیشتر واسه من توضیح بدی ...

ک800 فقط اپرا2 داره ولی n73 هم اپرا2 داره و هم سیمبین 9.1 که برنامه های خیلی جالب وکاربردی و بازیهای با گرافیک بالا را ساپرت میکنه که ک800 از آن بی بهره است. .

pedram_ashena
14-04-2007, 14:14
اصلا صحبتي از D900 نيست.؟؟؟يعني كشك؟؟

Sasan Info
14-04-2007, 16:32
الان از عكسبرداري صحبت نميكنم
فيلمبرداري n73 حدود 35 فريم در ثاتيست ولي k800 فقط 23 فريم در ثانيست
در ضمن يكي ديگه از مزيت هاي n73 اينه كه فيلم ها رو با فرمت mp4 ميگيره اما k800 با فرمت 3gp

Sasan Info
14-04-2007, 16:34
حالا ديگه خودتون ديگه از صدا و امكانات بالاش خبر دارين

M.etallic.A
14-04-2007, 20:58
الان از عكسبرداري صحبت نميكنم
فيلمبرداري n73 حدود 35 فريم در ثاتيست ولي k800 فقط 23 فريم در ثانيست
در ضمن يكي ديگه از مزيت هاي n73 اينه كه فيلم ها رو با فرمت mp4 ميگيره اما k800 با فرمت 3gp

فیلمبرداری n73 سی و پنج فریمه ؟:18: کی اینو بهت گفته ؟ فیلمبرداریش 15 فریم در ثانیه س و k800 هم فکر کنم همین حدودا باشه ( 23 فریم یعنی عالی چون سیستم pal یعنی همین برنامه های تلویزیون 25 فریم در ثانیه س و 23 فریم یعنی فقط دو فریم کمتر از این )

nedayechakavak
15-04-2007, 00:11
عذر میخوام من به جای Java 2.0 نوشته بودم اپرا2
اصلاح میکنم :
ک800 فقط Java 2.0 داره ولی n73 به علاوه اون سیستم عامل قوی و پیشرفته ای به نام سیمبین ورژن 9.1
داره (برنامه های جالبی مثل ریموت کنترل، smartmovie که فایلهای( avi(divx فول اسکرین پخش میکنه و .... وبرنامه های جالب و کاربردی و بازیهای منحصر به فرد دیگری که فقط مخصوص سیمبین است)

M.etallic.A
15-04-2007, 00:37
خوبه این شد....

nedayechakavak
15-04-2007, 00:42
این رو هم اضافه کنم که کیفیت فیلمبرداری n73 خیلی بهتر از ک800 هستش که به کنار ، رزولوشن n73 تقریبا سه برابر ک800 می باشد.
ک800 : نوع ویدیوش QCIF هست یعنی در سایز 144* 176 فیلمبرداری میکنه.
n73 : نوع ویدیوش CIF هست یعنی در سایز 288*352 فیلمبرداری میکنه.(عالیه)
لینکهای زیر هم کاملتر همه چی رو مقایسه کرده .

nedayechakavak
15-04-2007, 00:51
:46:
این رو هم اضافه کنم که کیفیت فیلمبرداری n73 خیلی بهتر از ک800 هستش که به کنار ، رزولوشن n73 تقریبا سه برابر ک800 می باشد.
ک800 : نوع ویدیوش QCIF هست یعنی در سایز 144* 176 فیلمبرداری میکنه.
n73 : نوع ویدیوش CIF هست یعنی در سایز 288*352 فیلمبرداری میکنه.(عالیه) :46:
لینکهای زیر هم کاملتر همه چی رو مقایسه کرده .

:46: