ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث درباره پارس قائم و تجربه ایی که دوستان دارن

amnhck123
16-02-2007, 11:03
دوستان من این تاپیک رو به این خاطر زدم که توی این بازار وا نفسای موبایل توی ایران دوستان برای خرید گوشی کمتر درد سر داشته باشن از جهت اینکه وقتی قیمت یک گوشی با گارانتی پارس قائم و بدون گارانتی حدود 60 تومن اختلاف قیمت داره آدم بدونه واقعا این اخلاف قیمت زیاد ارزشش رو داره یا نه؟
عزیزان توجه کنند فقط تجربیاتشون رو از استفاده از گارانتی پارس قائم بگن و بحث رو به حاشیه نکشید تا کسی که این تاپیک رو می خونه خودش قضاوت کنه کدوم یکی بهتره .
یه خواهش دیگه اینکه فقط درباره پارس قائم بگید نه گارانتی های گوشی های دیگه
اول هم خودم شروع می کنم
ما حدود 4 ماه پیش یه گوشی دی 820 خریدیم به قیمت دی 820 که همون موقع بدون گارانتیش حدود 65 تومن ارزون تر بود (من توی مشهد هستم و این قیمت ها مربوط به مشهد هست)
اول از همه این که این گوشی که گارانتی پارس قائم رو داشت نه منشی داشت نه زبان فارسی داشت و نه تقویم و از همه مهمتر کیبورد فارسی نداشت . بردیمش پارس قائم و مشکلاتش رو گفتیم و اونا گفتند گه هنوز کابل فلش این گوشی از تهران نیومده .خلاصه حدود یک ماه بعد دوباره رفتیم نمایندگی و گوشی رو فلش کردند . دقیقا بعد از فلش کردن جلوی خود همون طرف گوشی رو تست کردم و دیدم منشیش مشکل داره (یعد از اینکه پیغامت رو می ذاشتی گوشی پیغام رو ذخیره نمی کرد یعنی عملا منشی نداشت)
.همون تکنسین پارس قائم گفت که چاره ای نیست و باید صبر کنید تا ورژن جدید فایرم ویر این گوشی از طرف سامسونگ بیاد که گفت حدود یک ماه دیگه می یاد . ما هم باز دست از پا دراز تر برگشتیم .
مجدده یک ماه بعد رفیتم ورژن جدید فایرم ویر اومده بود گوشی رو فلش کرد و ظاهرا درست شده بود . حدود یک ماه 40 روز که گذشت گوشی چند تا مشکل پیدا کرد
1- شارژ باطری خیلی زود تموم می شد
2- تایمر های گوشی (تایمر هایی که مدت زمان مکالمه رو نشون میدن) به طور خود به خود ریست می شدن
3-منشی گوشی دوباره همون مشکل قبلی رو پیدا کرده بود (پیغام ها رو ذخیره نمی کرد که عکلا یعنی منشی بی منشی)
4-آلارم های گوشی بعضی وقت ها کار می کرد و بعضی وقت ها کار نمی کرد
خلاصه بابام خیلی ناراحت شدند (آخه گوشی ماله بابام هست) دوباره گوشی رو بردیم پارس قائم گوشی رو برای چندمین بار فلش کردند ولی دوباره بعد از یه مدتی همین مشکلات رو پیدا کرد که نهایتا بردیم نمایندگی و گفت دیگه از دست ما کاری بر نمی یاد و باید بفرستیم تهران . خلاصه گوشی رو فرستادن تهران . بعد از حدود 25 روز گوشی برگشت و خدا رو شکر کیبوردش رو عوض کرده بودن و کیبورد فارسی دار برای گوشی گذاشته بودن (جالب اینکه خدا همین رئیس پارس قائم توی مشهد از عوض کردن کیبورد گوشی خیلی تعحب کرده بود!!!)
ما هم خوشحال گوشی رو گرفتیم که دیگه بعد از چند ماه می تونیم با این گوشی دیگه بدون دردسر کار کنیم . حدود دوماه گذشت که میشه همین 3 شنبه هفته پیش گوشی دوباره همون مشکل منشی رو پیدا کرد (این منشی گوشی برای بابای من خیلی مهمه شاید بشه گفت مهمترین قیما این گوشی برای بابای من همین هست) ضمن اینکه باز هم آلارم هاش کار نمی کرد (این هم برای بابم یه جورایی حیاتیه چون بابای من ناراحتی قلبی و قند بالا دارن حتما باید قرص هاشون رو سر وقت بخورن که خوشبختانه این گوشی 6 تا آلارم رو می گیره )
دیگه واقعا عصبانی شدیم و رفتیم پارس قائم گفت چاره ای نیست باز هم باید بفرستیم تهران من بابام مهندس الکترونیک هستن گفتن آقا این گوشی مشکل نرم افزاری نداره این گوشی از هم اول همین مشکلات رو داشت اگر اگر این گوشی مشکل سخت افزاری نداشت با این همه فلش شدن مشکل سخت افزاری پیدا کرده . این تکنسین پارس قائم گفت که من که نمی دونم دیگه چی بگم فقط تنها کاری که می تونم براتون بکنم اینه که باید بفرستم تهران.خلاصه الان که یک هفته گذشته و هنوز هیچ خبری از گوشی نیست .
حالا نمی دونیم چی بلایی سر گوشی می یارن عوضش می کنن یا باز دوباره فلشش می کنن یا تعمیرش می کنن ولی تا اونجا که من می دونم تکنولوژی ساخت این وسایل طوریه که قایل تعویض نیست یا اگر هم باشه توجیه اقتصادی نداره و نمی صرفه .
حالا من یه سوال دارم از بین دوستان کسی بوده که پارس قائم گوشی رو براش عوض کرده باشه و یه نو داده باشه یا یه چیزی سر داده باشه و یه مدل بالاتر گرفته باشه ؟
این که سری آخری همین چند روز پیش که گوشی رو بردم پارس قائم گفتش آقا ولش کن گوشیت رو بده فروشگاه طبقه بالا برات بفروشن!!! اینم از نمایندگی رسمی و پشتیبانی . الان یاد این جمله افتادم
سامسونگ فقط با ضمانت پارس قائم
سامسونگ در قبال گوشی های متفرقه هیچ گونه مسئولیتی را نمی پذیرد (زرشک)

Hamid110
16-02-2007, 12:18
سلام . .

دوست گرامی . . 4 تاپیک ایجاد کردید . . در زمان ارسال پست با 1 بار زدن دکمه ی ارسال . . پست شما ارسال میشه . . اگه چند بار روی گزینه ی ارسال بزنید . . چند پست ایجاد میشه . .

ممنون . .

موفق باشید . .

amnhck123
17-02-2007, 10:31
ببخشید موقع ارسال اکسپلوررم مشکل پیدا کرد برای همین اینجوری شد . مدیر عزیز لطف کنن تاپیک های اضافی رو پاک کنند

M O H S E N
17-02-2007, 13:30
اصلا به خاطر همين بازي درآوردن هاست كه مردم ميترسن برن سامسونگ بخرن .

ShahabSAMSUNG
18-02-2007, 15:55
پارس قائم برعکس همیشه به من عالی و باحوصله جواب داده. من واقعاً با خدماتش همیشه حال کردم.

ضمناً محسن خان، مردمی که هنوز گوشی نخریدن، از کجا راجع به پارس قائم خبر دارن که شما اینطور میگی؟

amnhck123
19-02-2007, 14:54
اصلا به خاطر همين بازي درآوردن هاست كه مردم ميترسن برن سامسونگ بخرن .حالا درسته که من خودم از پارس قائم دل پری دارم ولی مگه بقیه شرکت های دیگه چی کار می کنن . اصلا کلمه گارانتی و خدمات پس از فروش در ایران معنی نداره یا بهتره اینجوری بگم این کلمه ترجمه نشده

ShahabSAMSUNG
19-02-2007, 16:03
راستش چند وقت پیش هم دیدم یه نفر شدیداً از گارانتی ایراتل ناله می کرد. چیزایی می گفت که واقعاً مخ آدم سوت می کشید.

باز خدا رو شکر کن که میزان خرابی گوشی های سامسونگ خیلی خیلی کمتر از سونی اریکسون و نوکیاست. (آمارش رو مهیار داره)

amnhck123
25-04-2007, 09:12
دوستان ما عجب غلطی کردیم یامسونگ خریدیم و باز چه غلط بیشتری کردیم که با گارانتی پارس قائم خریدیم فقط همین رو بگم که گوشی بابای من بعد از 2 باز تهران رفتن و در مجموع دو ماه تهران بودت (بدون اغراق دو ماه) دوباره همون مشکلات براش پیدا شد قرار بود سری آخری که بره تهران مادر بردش عوض بشه ولی من فکر می کنم که عوض نشده چون هر سری که از تهران می یومد 40-50 روز بعدا همون اشکالات براش پیش مییومد و این سری که قرار بود مادربوردش عوض بشه برگشت باز بعد حدود 45 روز که میشه دیروز دوباره همون موارد براش پیش اومد . لطفا این تاپیک رو کامل کامل بخونید و بعد خودتون قضاوت کنید که ما چرا باید 60 هراز تومن پول به ابن گارانتی بدیم(اینم بگم که 40 روز دیگه از گارانتی(که چی بگم ...) بیشتر نمونده)

Alfredo
25-04-2007, 18:41
سلام !

دوست عزيز مشكلي رو كه شما در باره اين گوشي گفتيد من تاحالا نديده بودم !

خيلي ها رو ميشناسم كه از اين گوشي دارند ! ولي تاحالا حتي به هنگ كردن هم نرسيدن چه برسه به ...

امكان داره از هر 1000 يا ... گوشي يكي اينطوري در بياد ! اين قسمت شما بوده ! شايد گوشي شما هنگام حمل ضربه خورده باشه !

اين مشكلاتي كه شما گفتيد حتما سخت افزاري هست !

در ضمن باز جاي شكرش باقيه كه پارس قائم كمي اقدام كرده ! در جاهاي ديگه مشاهده كردم كه مشتري رو ميپيچونند !:41:

در ضمن من قصد توحين به كسي رو ندارم ! فقط نظرمو ميگم !

متاسفانه فرهنگ استفاده از تلفن همراه هنوز جا نيفتاده ! همون طور كه از اسم اين وسيله پيداست تلفني هست كه به خاطر فيزيك مناسب هميشه همراه شخص هست ! پس منشي اين وسط !؟؟؟

ولي باز هم اين دليل نميشه كه يك شركت به وعده هاي خود عمل نكنه !

در ضمن شما ميتونيد از دوست گرامي جناب Shahabsamsung عزيز خواهش كنيد كه شايد بتوانند براي شما كاري انجام دهند ! هرچي باشه ايشون دستي بر آتش دارند ! اميد وارم مطرح كردن اين موضوع خاطر ايشون رو مكدر نكرده باشه ! قصد من فقط كمك هست ! شرمنده روي گل همتون !:11:

amnhck123
26-04-2007, 12:49
آقای alferedo من دو نفر دیگه ذو میشناسم که هر دوشون دی 820 خراب بود یکی که اشکالات خیلی زیاد و عجیب قریب از جمله همین ریست شدن و گوشیش رو فروخت دست بر قضا همین آقا شهاب هم دی 820 داره و گوشی اون هم خراب شد و مشکلش هم این بود که وقتب بلوتوثش رو روشن می کرد گوشیش ریست میشد
در ضمن من 60 هزار تومن پول گارانتی ندادم که اون شرکت حالا اگه دلش خواست اگر حال کرد اگه ... اگه ... یه کاری شاید برام بکنه همون موقع همین گوشی رو بدون گارانتیش حدود 60 تومن ارزونتر می دادن . این شرکت اگر واقعا معتبر بود و نمی دونم نماینده رسمی بود و از این حرفا اصلا نباید می ذاشت کار به اینجا بکشه مگه مردم مسخره اونا هستن وظیفشون وظیفشون وظیفشون گوشی رو به طور کامل تعمیر کنن اگه تعمیر نمیشه عوض کنن شما در ضمن خدا سر و کار شما رو به پارس قائم بندازه تا بفهمی چه می گم توصیه می کنم تاپیک رو از همون اول بخون . یه چیز دیگه می خواستم بگم که دیگه نمیگم پاز اگه بگم بچه ها میان گیر می دن و دردسر درست میشه

shahabking22
18-05-2007, 21:05
سلام . من دي 510 داشتم مشكل آنتن دهي داشت با پست فرستادم پارس قائم تعمير كردند ولي مشكل حل نشد ظاهرا با بي تي اس مخابرات شهرستان همخواني نداشت ... دوباره فرستادم طبق دستور مديريت ، آقاي .... به جاش يه دي 600 صفر فرستادن اين يكي هم همون مشكل رو در شهر ما داشت . پس فرستادم با يه اختلاف قيمت جزيي كه دريافت كردند يه گوشي صفر D830 فرستادند . مجموعا از ساير شركتهاي ايراني خدمات دهنده يك سر و گردن بالاتر هستند

ShahabSAMSUNG
18-05-2007, 23:42
این مورد آخری خیلی جالب بود. واقعاً کف کردم.

amnhck123
15-06-2007, 08:29
امروز خیلی عصبیم این پارس قائم دیوونمون کرده . حالا بعدا توضبح می دم فقط تو رو خدا پارس قائم رو تحریم کنید و اگرمی خواید سامسونگ بخرید بدون پارس قائم بخری

pirnia_mo
16-06-2007, 00:07
داداش من سامسونگa810 داشت با ضمانت پارس قايم بعد يه مدت lcd اون سوخت و داد پارس قايم اهواز و اونا فرستادن تهران و واسش عوض كردن به طور رايگان اما بعد يك ماه بش پس دادن.
يه مدت بعد من سامسونگ d500 خريدم ودقيقا همون بلا سر من هم اومد و lcd من هم سوخت و چون تهران درس ميخونم... دادم نمايندگي پارس قايم تهران واسم عوض كردن و 3 روز بعد بم دادن و من هم كه ديگه حالم از سامسونگ بهم خورده بود كلي زير قيمت فروختمش...در كل پارس قايم نمايندگي خيلي خوبيه اما گوشي هاي سامسونگ آشغال هستند.