مشاهده نسخه کامل
: شی های اماده فلش(دیگه لازم نیست چیزی طراحی کنید)
Mehran NZ
16-02-2007, 08:32
دوستان عزیز من می خوام از امروز اشیای اماده فلش رو قرار بدم خواهشا اگه شما هم چیزی طراحی کردید یا دارید که فکر می کنید به درد کسی می خوره به من کمک کنید
لازم به توضیح هستش که همه این فایلها بصورت فایل ریسورس هستند و فقط کافیه فایل فلش رو باز کرده و در قسمت کتابخانه فلش اون شی رو در محل مورد نظر کپی کنید
ممنون از لطفتون ;)
Mehran NZ
16-02-2007, 08:34
خوب شروع می کنم این هم سه تا ماشین و یه موتور خوشگل دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran NZ
16-02-2007, 08:38
این هم دو تا الاق و یک گاوخوشگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DivShare File - gav.fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mehran NZ
17-02-2007, 07:59
وای که چقدر استقبال شد فقط دوستان یکی بگه که اینکاری که شروع کردم خوب هستش که ادامه بدم یا نه چون اصلا نمی خوام وقت خودم و خودتون رو تلف کنم
ممنون
Shahin King
19-02-2007, 20:52
سلام
دوست عزیز شرمنده ، شما ادامه بده ( دوستان رفتن گل بچینن ) . قربون محبتت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
قربانت : شاهین
sophitia
21-02-2007, 00:01
خيلي ممنون دوست عزيز
لطفا ادامه بدين
من هم اگه جيزي پيدا كردم حتما معرفي ميكنم
Mehran NZ
21-02-2007, 00:17
چشم دوستان عزیز چند روز صبر کنید حتما ادامه می دم (فعلا یکم سرم شلوغه)
Mehran NZ
22-02-2007, 04:35
1.یه خورشید و اویکیم نفهمیدم خورشیده یا ستارست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لی ارزش دانلود رو داره
DivShare File - sun.fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.یه میز بلیارد همراه با یه توپ بلیارد
DivShare File - belyard.fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
azizan daste hamaton dard nakone kheili aalie
مرسی دوستان کاش همراه با عکس بود ایطور خیلی بهتره
Mehran NZ
19-04-2007, 04:43
شما این و از کجا پیدا کردید؟
خیلی چیزا اماده کرده بودم ولی کامپیوترم فرمت شد و همش پرید ولی عیب نداره دوباره شروع می کنم شما هم کمک کنید
M A T I N
19-04-2007, 15:53
من هم با مهسافت موافقم بهتره که برای معرفی عکسشون رو هم بزاری ....
....موفق باشی ....
دستت درد نکنه خیلی حال دادی ..
Mehran NZ
22-04-2007, 04:43
دوستان فعلا این رو داشته باشید تابعد
راستی از دفعه دیگه سعی می کنمعکس هم بذارم
1.یه تفنگ خوشگل بصورت مووی کلیپ همراه با صدا و نور و شلیک و ..... برای ساختن بازی اول شخص خیلی خوبه
DivShare File - tofang.fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2.یه دختر و یه پسر که فقط بلدن بدون ....مثل اینکه مکانیک بیدن اینا
DivShare File - girl_man.fla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
blackfox
23-04-2007, 13:16
اینم یه ماشین مسابقه باحال و قشنگ :
ماشین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.