PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Lasergene اناليز دي ان اي

AK1
14-02-2007, 15:11
يك نرم افزار جامع براي آناليز كردن ترتيب DNA و پروتئين ميباشد. كه به چندين مد مختلف كار ميكند كه هر كدام براي كاري مناسب ميباشند. مثلا مد GeneQuest براي پيدا كردن ژن ها ميباشد ، Protean براي آناليز ساختار پروتئين و پيش بيني آنها ميباشد و بسياري ديگر ... .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lasergene ver.7.1 | 36 MB

Comprehensive Software for DNA & Protein Sequence Analysis, Contig Assembly and Sequence Project Management
DNASTAR Lasergene software consists of an integrated suite of seven modules that can be purchased in any combination.

The modules of Lasergene are:

SeqBuilder - visualization and sequence editing Video
SeqMan Pro - sequence assembly and SNP discovery Video
MegAlign - sequence alignment
PrimerSelect - oligo primer design
Protean - protein structure analysis & prediction
GeneQuest - gene finding
EditSeq - utility for importing unusual file types[/center]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gondeh
24-01-2008, 10:09
:11:سلام دوست عزيز

مي دونم كه اين پستي كه گذاشتي مربوط به يك سال پيش هست. اما..........

اما من به يك سري نرم افزارهاي ژنتيكي نياز شديدي دارم . و بايد دانلود كنم.

نمي دونم از كجا پيدا كنم.

مثلا ميشه براي شروع همين نرم افزار را اگه لينك جديدش هست برام بذاريد؟

اگه مي تونيد كمكم كنيد بگيد تا من ليست بقيه نرم افزارهايي را كه مي خوام به شما بدم

ممنون دوست من:10:

AK1
26-01-2008, 10:29
با سلام
اينا رو امتحان كن

Author's Site ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ware8 Download Server1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ware8 Download Server2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ware8 Download Server3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ware8 Download Server4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ware8 Download Server5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DNASTAR.Lasergene.v7.1.Win2KXP.Cracked.READNFO-iNViSiBLE.rar DOWNLOAD Page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Unforgiven
24-12-2008, 00:31
Lasergene v7.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید