PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SunCalendar | تقویم خورشیدی

AK1
14-02-2007, 13:37
شايد خيلي از شما از اينكه در ويندوز ايكس پي تاريخ به صورت ميلادي نمايش داده مي شود ناراحت باشيد و خيلي علاقه داشته باشيد تا بتوانيد تاريخ سيستمتون روبه صورت هجري شمسي مشاهده كنيد .

تا كنون ، نرم افزارهاي مختلفي براي اين منظور ساخته شده اند كه يا بسيار ساده بوده اند و يا اينكه به صورت نسخه آزمايشي بوده و براي استفاده از آن مي بايست پول پرداخت كنيد كه همين دلايل باعث مي شود كه اكثرا قيد تاريخ هجري شمسي رو بزنند و به همون تاريخ ميلادي ويندوز اكتفا كنند .

قصد داريم به معرفي يك نرم افزار جالب و فارسي و صد البته ، كاملا رايگان بپردازيم كه علاوه بر نمايش تاريخ هجري شمسي ، بسياري اعمال ديگر را نيز انجام خواهد داد ، كه به طور حتم شما نيز (مثل من) پس از خواندن اين مطلب ، اين نرم افزار كم حجم و پر كاربرد را دانلود كرده و از آن استفاده خواهيد نمود .

نام اين نرم افزار SunCalendar مي باشد كه به تازگي نسخه سوم از اين نرم افزار، توسط دوست خوبمان جناب آقاي غفاري فر آماده شده است .

از امكانات SunCalendar 3.0 مي توان به موارد زير اشاره نمود :

* سازگاري كامل با ويندوز ويستا
* نمايش تاريخ هجري شمسي
* نمايش مناسبتهاي روز (همانند تقويم هاي رو ميزي كه مناسبتهاي مختلف رو نمايش ميدهد اين نرم افزار نيز مناسبتهاي مختلف را به شما يادآوري مي كند ، مثلا با فرارسيدن روز 22 بهمن ، عبارت پيروزي انقلاب اسلامي - تعطيل را خواهيد ديد و اين يعني اينكه روزهاي تعطيل نيز مشخص است … )
* نمايش ابيات : با استفاده از اين امكان برنامه هر بار كه ويندوز شروع به كار كند يك بيت را به شما نمايش مي دهد ، ضمنا شما نيز مي توانيد به صورت دستي هر وقت كه خواستيد يك بيت را به صورت رندوم ، مشاهده كنيد (از اين قسمت خودم زياد استفاده مي كنم ، ضمن آنكه شما مي توانيد به عنوان فال نيز از اين گزينه استفاده كنيد !)
* نمايش تاريخ هجري شمسي ، تنها با نگه داشتن ماوس بر روي آيكن برنامه موجود در كنار ساعت ويندوز
* بخش پیام گذاری : همانطور که از نام اين بخش معلوم است میتوانید پیام های خود را برای تمام ماهها و روزهای سال جاری بگذارید و حتی میتوانید برای یک روز بینهایت پیام زمان دار بگذارید و همچنین میتوانید تمام پیامهایی را که گذاشته اید اعم از زماندار یا تمام وقت ببینید و ویرایش کنید و دراین قسمت نیز میتوانید تاریخچه تمام پیامهایی را که برای هر سالی گذاشته اید ببینید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانولد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahin666
15-02-2007, 18:38
خيلي برنامه خوبيه
ممنون بابت معرفي

shahedi
15-02-2007, 19:01
سلام حجمش چه قدره؟

yusef
15-02-2007, 19:11
سلام
ببخشید این برنامه تمام کلمات فارسی اش به صورت علامت سوال میاد؟
حالا باید چی کار کنم؟
آیا برنامه ای رو میشناسید که این علامت سوال ها رو درست کنه؟

M O H S E N
15-02-2007, 20:13
سلام
حالا باید چی کار کنم؟

بايد يك نرم افزار فارسي نويس نصب نماييد.

يكي از بهترين نرم افزار هاي فارسي نويس نرم افزار گيتا ميباشد كه ميتوانيد از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت نماييد.!

AK1
15-02-2007, 20:14
سلام
حالا باید چی کار کنم؟

احتمالا سيستم فارسي روي ويندوز شما درست تنظيم نشده يا مشكل فونت دارين شما يك بار ديگه تنظيمات زبان فارسي رو تو كنترل پل چك كنيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M O H S E N
15-02-2007, 20:19
سلام
حالا باید چی کار کنم؟

يكي از بهترين نرم افزار هاي فارسي نويس نرم افزار گيتا ميباشد كه ميتوانيد از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت نماييد.!

Persian.Boy
16-02-2007, 05:45

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینا که نرم افزار فارسی نبودن هندی تشریف داشتند این نرم افزار ها. :tongue:

مطمئنی لینکی که دادی درسته؟

mehdi_vsgh
16-02-2007, 09:18
ممنون به خاطر معرفی این برنامه

smart user
16-02-2007, 10:40
این نرم افزار یه ایراداتی تو نسخه قبل داشت که متاسفانه هنوز رفع نشده، مثل ایراد دار بودن شعرها، اشتباه بودن تاریخ هجری قمری و ....
که باید اصلاح بشند.

MaFia
16-02-2007, 10:48
برای این علامت سوالها راهی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه یه برنامه بود اون رو نصب می کردی فارسی رو درست می دیدی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسپر رو هم یه دوستی فارسی کرده بود باز من علامت سوال می دیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akmfad1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون بابت نرم افزار های خوب و جامعی که زحمت می کشی و معرفی می کنی سلیقه ات همیشه خوب بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mshiraz.2006
18-02-2007, 03:27
به نام خدا

از هیچی بهتره
با تشکر از شما به خاطر معرفی برنامه.