ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من میخواستم بازیه Civilization 4 رو یاد بگیرم !!

mahyarSAMSUNG
14-02-2007, 03:26
میشه ایجا درباره این بازی صحبت بشه چون من دارمش ولی هیچی ازش نفهمیدم . مثلا چرا اینقدر افراد من در برابر افراد دشمن کم جون هستند یا مثلا اونها تفنگ دارن و من فقط میتونم تیرکمون داشته باشم :sad:

Ali-Bahal
14-02-2007, 13:33
هر وقت یاد گرفتی به من هم یاد بده! ;)

خیلی بازی سختی هست و من که هیچی نفهمیدم اما می دونم بازی قشنگی هست فرض کن از تبر شروع می کنید تا بمب هسته ای!
با گاری شروع می کنید تا هواپیما! و.....

بازی بسیار قشنگی هست اما من نفهمیدم چه طوری هست
نفهمیده خوشم اومد چه برسته بفهمم!

یاد گرفتی از ما غافل نشو;)
موفق باشی

Oracle_Eldorado
14-02-2007, 13:47
اگه كسي بلده به ما هم ياد بده

mahyarSAMSUNG
15-02-2007, 03:01
راستش امروز یه چیزای فهمیدم :
شما فقط باید در این بازی پیشرف و اختراع کنید که با ساختن اون خونه صفحه ای جلوتون باز میشه که باید گزینه ی مورد نظر انتخاب و با دردسر های خودش اون رو کامل کنید : مثل ساخت قطب نما یا تقویم .و .....
ولی یه چیزی رو نفهمیدم : که اونها خیلی زدوتر از من پیشرفت میکنن و سرباز های با تفنگ و بمب و ... میسازن و من فقط تیر کمون دارم .

Oracle_Eldorado
15-02-2007, 14:00
دوستان اين بازي بسيار مسخره و چرت هستش .
توصيه ميكنم نگيريد . همون Rise & Fall رو بگيريد 100 برابر اين بهتره .
توي اين بازي اگه بخواي نيروهات رو تكون بدي بايد نوبتي !
يعني يه نيرو ميتونه يه حركت تكون بخوره و حركت بعديش بايد بعد از حركت نيرو بعدي باشه

mahyarSAMSUNG
16-02-2007, 03:15
آره بازیش مثله شطرنج . ولی داستان جالبی داره ؟ مثلا از عهد بوق باید برسی به عهد حاضر . من امروز بازی رو هک کردم که سریع تر پیشرفت کنم . ولی بازیش جالبه اگه کامل بلد باشی

Ali-Bahal
16-02-2007, 11:34
من تنها استراژِی که دوست دارم رد آلرت 2 و جنرال و Age of Emiers 3 و کمپانی آو هیورز هست دیگه هیچی بازی نمی کنم!

THE AMIMAN
16-02-2007, 14:12
يعني اين بازي استراتژيك هست؟
حد اقل سيستم لازم براي بازي رو هم بگيد..

mahyarSAMSUNG
17-02-2007, 02:36
این بازی استراتژیک ولی حرکت آدمهاش مثل شطرنج : من دارم با کارت 64 آنبرد بازی میکنم البته کمی گیز میکنه

Oracle_Eldorado
17-02-2007, 14:49
این بازی استراتژیک ولی حرکت آدمهاش مثل شطرنج : من دارم با کارت 64 آنبرد بازی میکنم البته کمی گیز میکنه
آره با سیستم های پایین هم جواب میده .

من تنها استراژِی که دوست دارم رد آلرت 2 و جنرال و Age of Emiers 3 و کمپانی آو هیورز هست دیگه هیچی بازی نمی کنم!

باهات موافقم ولی Age Of Empires 3 خیلی توی ذوق میزنه . حتی از اون شماره اولش

mahyarSAMSUNG
18-02-2007, 02:57
من تا حالا حدود 5 تا بازی استراتژیک بازی کردم که ایج آف متالوژی بهترینش بود البته این این سیویلیزیشن هم خوشم اومده سبک جدیدی داشت