ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما در مورد یک قطعه کد البته مشکل دار

whisper
13-02-2007, 12:24
سلام
من برای سرچ برنامه ام با رابط ADO از قطعه کد زیر استفاده کردم حالا تو خط سوم مشکل دارم اونم اینه که کل دیتا بیس رو تو Data Grid میریزه میخوام فقط همون فیلدی که پیدا میشه با بقیه مشخصاتش وارد شه چی کار کنم گیر کردم :blink:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

whisper
13-02-2007, 12:28
راستی اگه راه بهتری هم در این رابطه سراغ دارید بگید آخه برادرم می گفت اینجوری تک تک رکورد ها چک میشه و اگه تعداد زیاد باشه زمان زیادی صرف میشه و این خوب نیست من منظورشو خوب نگرفتم اگه ممکنه راهنماییم کنید

ULF_VB6
13-02-2007, 13:00
براي اينكار يه راه خيلي آسون‌تر وجود داره كه بايد اينجوري عمل كني

بعد از where بايد نوع ----- كردن رو مشخص كني .
در ضمن اون عبارتي كه داخل " " نوشته شده بهش ميگن دستور SQL كه اگر دوست داري ميتوني كتاب برنامه نويسي پايگاه داده با ويژوال بيسيك (در 21 روز) رو بگيري كه توي اين زمينه ميتونه بهت كمك بكنه.
و كتابه هم از انتشارات نص هستش.

whisper
13-02-2007, 13:07
براي اينكار يه راه خيلي آسون‌تر وجود داره كه بايد اينجوري عمل كني

بعد از where بايد نوع ----- كردن رو مشخص كني .
در ضمن اون عبارتي كه داخل " " نوشته شده بهش ميگن دستور SQL كه اگر دوست داري ميتوني كتاب برنامه نويسي پايگاه داده با ويژوال بيسيك (در 21 روز) رو بگيري كه توي اين زمينه ميتونه بهت كمك بكنه.
و كتابه هم از انتشارات نص هستش.

مرسی دوست عزیز اینم راه خوبیه ولی من مشکلم تو اضافه کردنه فیلدها به DataGrid هستش اگه اشتباه نکرده باشم قطعه کد شما برای مقایسه فیلدهاست ؟
کتابی هم که معرفی کردی خیلی باحاله ولی نتونستم تهیش کنم در اولین فرصتی که گیر بیارم باید این کارو بکنم

ULF_VB6
13-02-2007, 13:24
مرسی دوست عزیز اینم راه خوبیه ولی من مشکلم تو اضافه کردنه فیلدها به DataGrid هستش اگه اشتباه نکرده باشم قطعه کد شما برای مقایسه فیلدهاست ؟

دوست عزيز :biggrin:
بعد از نوشتن اون دستور ميتوني اين كد رو براي نشان دادن فيلدها داخل ديتاگرايد بنويسي

whisper
13-02-2007, 13:45
دوست عزيز :biggrin:
بعد از نوشتن اون دستور ميتوني اين كد رو براي نشان دادن فيلدها داخل ديتاگرايد بنويسي

دوست عزیز میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید من این کدی که شما دادی نوشتن البته با تغیرات لازم ولی اررور میده اگه ممکنه بیشتر راهنماییم کنید :blush:

delphianddotnet
13-02-2007, 13:52

بیشتر توضیح بده .یه Select رو ado بزار کاررو تمام کن دیگه .همیشه توضیح بهتر راه حلهای بیشتری رو میتونه پاسخگو باشه.