Esi2260
12-02-2007, 21:46
سلام به تمام دوستان عزیز؛
یکی از دوستان من از این حقیر خواهش کرده که این مسئله رو مطرح کنم.
اطلاعات اولیه:
برنامه Nuance Talk یک برنامه برای تبدیل متون به صدا می باشد مانند برنامه Jasc در ویندوز.
این برنامه مخصوص سیستم عامل Symbian طراحی شده و پیشنهاد شده برای سری 60 نوکیا است.
مشکلات:
مشکل اصلی نحوه صحیح نصب این برنامه است که متاسفانه از سطح سواد این حقیر خارج است چون اصلا موبایل ندارم؛ و این دوست من هم مثل من انگلیسی بلد نیست تا از فایل ReadME درست استفاده کنه.
دوستان لطف کنند اگر امکان داره این برنامه رو از لینک زیر دانلود کنند (4 تا فایل) و ببیند اصلا قابل نصب هست یا نه؟!
اگر قابل نصب نیست لطف کنید بگید مشکل از کجاست؟
اگر هم قابل نصب می باشد لطف کنید بگید دقیقا این دوست من باید چه مراحلی رو طی کنه تا برنامه نصب بشه؟
اما لینک دانلود (با استفاده از PersianGig):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون و متشکر
یکی از دوستان من از این حقیر خواهش کرده که این مسئله رو مطرح کنم.
اطلاعات اولیه:
برنامه Nuance Talk یک برنامه برای تبدیل متون به صدا می باشد مانند برنامه Jasc در ویندوز.
این برنامه مخصوص سیستم عامل Symbian طراحی شده و پیشنهاد شده برای سری 60 نوکیا است.
مشکلات:
مشکل اصلی نحوه صحیح نصب این برنامه است که متاسفانه از سطح سواد این حقیر خارج است چون اصلا موبایل ندارم؛ و این دوست من هم مثل من انگلیسی بلد نیست تا از فایل ReadME درست استفاده کنه.
دوستان لطف کنند اگر امکان داره این برنامه رو از لینک زیر دانلود کنند (4 تا فایل) و ببیند اصلا قابل نصب هست یا نه؟!
اگر قابل نصب نیست لطف کنید بگید مشکل از کجاست؟
اگر هم قابل نصب می باشد لطف کنید بگید دقیقا این دوست من باید چه مراحلی رو طی کنه تا برنامه نصب بشه؟
اما لینک دانلود (با استفاده از PersianGig):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون و متشکر