مشاهده نسخه کامل
: تغیر از n73 به n93
با سلام خدمت تمام دوستانه خوب ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید:
من n73 دارم و ازش راضیم:happy: ولی میخوام بفروشم و n93 بخرم حالا اگه به این چند سواله اساسی جواب بدین ممنون میشم( لطفا کسانی که n93 دارن کمک کنند)
1 ) از لحاظ صدا (بلندی و کیفیت) n73 چقدر برتری داره؟
2 ) از لحاظ تصویر و کیفیت و ... n93 نسبت به n73 برتره؟
3 ) از لحاظ فیلمبرداری که خودم میدونم n93 بهتره ولی از لحاظ عکاسی چطور؟
4 ) غیر از قابلیته متصل شدن به tv مزیته بارزه دیگر n93 چیه؟
و در نهایت به نظر کلیه دوستان من n93 بخرم یا ارزش نداره؟
لطف کنید و کامل به همه سوالات پاسخ دهید تا بتونم درست تصمیم بگیرم و با عرض پوزش خواهش میکنم از مسائل هاشیه ای خودداری کنید
ممنون
surena_iran2564
12-02-2007, 21:03
من فقط ميدونم عكسش كمي از ان73 ضعيفتره!
به به از بین این همه دانشمند و علما کسه دیگه ای نیست که منو راهنمائی کنه؟!!!
ببینم اینجا کسی محضه رضای خدا n93 نداره؟
mostafaeshghi
12-02-2007, 21:39
با سلام خدمت تمام دوستانه خوب ممنون میشم اگه منو راهنمائی کنید:
من n73 دارم و ازش راضیم:happy: ولی میخوام بفروشم و n93 بخرم حالا اگه به این چند سواله اساسی جواب بدین ممنون میشم( لطفا کسانی که n93 دارن کمک کنند)
1 ) از لحاظ صدا (بلندی و کیفیت) n73 چقدر برتری داره؟
2 ) از لحاظ تصویر و کیفیت و ... n93 نسبت به n73 برتره؟
3 ) از لحاظ فیلمبرداری که خودم میدونم n93 بهتره ولی از لحاظ عکاسی چطور؟
4 ) غیر از قابلیته متصل شدن به tv مزیته بارزه دیگر n93 چیه؟
و در نهایت به نظر کلیه دوستان من n93 بخرم یا ارزش نداره؟
لطف کنید و کامل به همه سوالات پاسخ دهید تا بتونم درست تصمیم بگیرم و با عرض پوزش خواهش میکنم از مسائل هاشیه ای خودداری کنید
ممنون
1- فکر نمیکنم فرقی داشته باشند. تازه فکر کنم که ان73بهتر باشه
2- تفاوت محسوسی ندارند.
3- از لحاظ عکاسی هیچ تفاوتی با هم ندارند
4- هیچی گرون بودنش
به نظر مکن که اصلا ارزش نداره.
دوستان کسی میتونه در مورد قابلیت وصل شدن به tv کمی توضیح بده ؟
یعنی میشه برنامه های تلویزیون رو مستقیم رو گوشی تماشا کرد و یا حتی پر کرد (record) ؟
M.etallic.A
13-02-2007, 12:47
نه عزیز ... این ارتباط یه طرفه س یعنی فقط میشه صفحه گوشی رو روی تلویزیون ببینی نه صفحه تلویزیون رو روی گوشی... دوست عزیز metal_militia یه مقایسه بین این دو تا گوشی کرده بود تو کلوپ گوشیها... بگرد اونو پیدا کن توش اطلاعات جالبی هست...
bineshan
13-02-2007, 19:25
ميگن از لحاظ فيلمبرداري خيلي بهتره
farzad48
13-02-2007, 19:53
دوست عزیزم رامین جون سلام چه خبرا. میتونم یه راهنمایی بکنم ؟ من اگر بودم اگر n93 هم قیمت n73 بود باز هم من اینکارو نمی کردم. جز مزیت کیفیت فیلمرداری n93 که 30 فریم در ثانیه است و n73 کیفیت 15 فریم در ثانیه رادارد مزیت های دیگر یا برابرند یا n73 سرتر مخصوصا شکل ظاهری n73 که من خیلی می پسندمش . من فکر نمی کنم 30فریم در ثانیه بودن ارزش این راداشته باشه که 200 هزارتومان بیشتر هزینه کنی. من نمی خوام بگم n93 گوشی خوبی نیست .گوشیه خوبیه اما نه اینقدر تفاوت قیمت. من یه پیشنهاد بهت میدم اگه از این گوشی سیر شده ای برو n73 موزیک ادیشن بگیر. یا یه مدت وایسا تا قیمت n95 بیاد پایین. مرسی رامین جان خداحافظ
از همکاریه دوستان متشکرم سعی میکنم تاپیکهای دیگه رو هم مطالعه کنم تا اطلاعاتم بیشتر بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.