مشاهده نسخه کامل
: ویندوز ایکس پی معمولی ( سرویس پک ) یا مدیا سنتر ؟
سلام میخواستم بدونم ویندوز مدیا پلیر خوبه یا ایکس پی
اخه قراره برای یکی از دوستام ویندوز نصب کنم اون هم از من این سوال رو کرده
کدوم بهتره
magic1362
12-02-2007, 17:28
سلام
دوست عزیز ویندوزی به اسم مدیا پلیر وجود ندارد فکر می کنم منظور شما مدیا سنتر باشه که در واقع اونم ویرایشی از ویندوز XP هستش و بیشتر بدرد کسایی می خوره که زیاد تو کامپیوترشون با موسیقی و فیلم و عکس سر و کار دارن. این ویندوز امکانات خوبی تو این زمینه داره.
(داخل پرانتز)
ویرایشهای ویندوز XP:
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional Edition
Windows XP Media Center Edition
Windows XP OEM Edition
Windows XP Tablet PC Edition
موفق باشید
همون اکس پی sp2 نصب کنی بهتره . چون این مدیا سنتر با بعضی از کارت گرافیکا مشکل داره و همش ارور کارت گرافیک می ده.
ببخشید اره مدیا سنتر با عرض معذرت و شرمندگی
باز ممنون برای جواب گویی
Inkareeeeeeeeee
13-02-2007, 15:40
سلام
دوست عزیز ویندوزی به اسم مدیا پلیر وجود ندارد فکر می کنم منظور شما مدیا سنتر باشه که در واقع اونم ویرایشی از ویندوز XP هستش و بیشتر بدرد کسایی می خوره که زیاد تو کامپیوترشون با موسیقی و فیلم و عکس سر و کار دارن. این ویندوز امکانات خوبی تو این زمینه داره.
(داخل پرانتز)
ویرایشهای ویندوز XP:
Windows XP Home Edition
Windows XP Professional Edition
Windows XP Media Center Edition
Windows XP OEM Edition
Windows XP Tablet PC Edition
موفق باشید
درود بر شما ...
دوست گرامي ، من روي سيستمم ويندوز ايكس پي مديا سنتر دارم و چند وقت پيش يه پك ويندوز ارژينال بهم كادو دادن كه
Windows XP Professional OEM Software
روش نوشته ... منظورش از او اي ام چيه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad hamed
13-02-2007, 17:08
بستگی داره برای چه کاری می خواد از ویندوز استفاده کنه
برای بازی یا اینترنت و ...
MB_Danger
17-02-2007, 03:46
عنوان تاپیک تصحیح شد .
موفق و پیروز ...
برای همه کار Media Center .خیلی قوی تره...
اگر میشه دوستان کمی در مورد تفاوتهای xp با مدیا سنتر بگن خوب میشه
مثلا ایا سرویس پک روی مدیا سنتر هست یا نه و از نظر امنیتی ممنون میشم
behnam_mobile
18-02-2007, 01:43
اگر میشه دوستان کمی در مورد تفاوتهای xp با مدیا سنتر بگن خوب میشه
مثلا ایا سرویس پک روی مدیا سنتر هست یا نه و از نظر امنیتی ممنون میشم
دوست من سرویس پک ، یک پک امنیتی هست که به اقتضا زمان روی خود ویندوز یا در سایت ماکروسافت ارائه می شه.اما یه نکته جالب ویندوز مدیا سنتر فضای بیشتری روی رم دستگاه می گیره و cpu usage اون خیلی بیشتر هست چون برنامه هاش در حال آماده باش هستن.
اگر سیستم با رم بالا داری و به ظاهر علاقه داری مدیا سنتر بریز اما اگه می خوای دچار مشکلاتی نظیر کرش یا کندی دستگاه نشی همون xp ساده بریز.
موفق باشی.
مدیا سنتر به نظر من بهترینه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.