PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كامپوننت تبديل تاريخ ميلادي به شمسي و بالعكس

ULF_VB6
12-02-2007, 11:28
اين كامپوننت رو خودم نوشتم. چيز جالبيه.
توي چند تا سايت ديگه هم گذاشتمش، خيليا دانلودش كردن.
گفتم اينجا هم بذارم تا كاربر p30word از قافله عقب نمونن. :cool:

ويرايش:
آقا منو ببخشيد
تازگي‌ها خيلي حواس پرت شدم.
اينم فايل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم: 36kb

hamed2661
12-02-2007, 12:07
پس كو؟؟؟؟؟؟

hamed2661
12-02-2007, 13:41
آها حالا شد ocx رو داونلود كردم ولي معمولا يه فايل كمكي هم همراه كامپوننت ها ميذارن و نحوه استفاده از اونو توضيح ميدن . من رجيسترش كردم رو سيستم . حالا نحوه استفاده؟

ULF_VB6
13-02-2007, 12:32
منم ميدونم كه يه فايل براي توضيح نحوه استفاده ميذارن
ولي اين كامپوننت كه چيز خاصي نداره.
دو تا تابع داره كه براي تبديل تاريخ بايد از اونا استفاده كني
ConvertMiladiToShamsi و ConvertShamsiToMiladi
مثلا مينويسي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به همين راحتي :biggrin:

ULF_VB6
16-02-2007, 10:49
تو سايت‌هاي ديگه كه گذاشتم هم استقبال بيشتر بود، هم كلي نظر دادن!!! ولي اينجا ...

ULF_VB6
26-02-2007, 20:52
خوب اينم يه sample براي آشنايي با روش كار DateC.ocx

از اينجا بگيريد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:biggrin:

تکنیک برتر
27-02-2007, 04:30
سلام دوست عزيز كار جالبي بود فقط يه چيزي ناراحت نشي يوقت ها اينجوري يگم كه كارتون خوب بود فقط از نظر گرافيكتون مثلا همون about تون خيلي بد بود شما يه ocxدرست كردين كه نه فقط در بين ما يك وقت ديدي در ميان مبتدي ها كشورهاي خارجي هم رسيد..... و آنها هم استفاده كردن.اينجوري بگم كه about تون بچه گونه .
ممنون
با اجازه

_H2_
27-02-2007, 11:41
سلام
میبخشید مزاحم شدم، ولی من از اغفال دیگران به سمت ورژن های جدید خوشم میاد!

البته شاید بدانید ولی بحرحال در Vb8 یک ماژول کلاس مخصوص تبدیلات تاریخ هجری شمسی وجود دارد، در نتیجه اگه متحول شدید و خواستید با Vb8 کار کنید دیگه نیازی به اینها نیست.

hamed2661
27-02-2007, 12:26
vb8 ????????????????????

_H2_
27-02-2007, 14:05
سلام مجدد
آقا از آن همه علامت سوال ما هم تعجب کردیم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر نمیدانید بدانید که Microsoft Visual Basic.Net 2005 همان VB8 است.

میدونید Visual Studio 6 خودشو را در کجا میریخت! X:\Program Files\Microsoft Visual Studio
حالا اگر نصب نکردید حدس بزنید Visual Studio.Net 2005 خودشو کجا می ریزه؟
در X:\Program Files\Microsoft Visual Studio.Net 2005 نه اصلاَ
خودشو در مسیر X:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8 میریزه.

حالا میدونید Visual Basic 6 تنظیماتشو کجای رجیستری ذخیره میکنه، بله راحته درHKCU\Software\Microsoft\VisualStudio\6.0
و اینجور که معلومه نمیدونید VB.Net 2005 تنظیمات خودشو در HKCU\Software\Microsoft\VisualStudio\8.0 رجیستری ذخیره میکنه.

پس اینجوری که متوجه شدم اگه احیاناَ هنوز در خواب خوش اومدن VB7 هستید بدونید که خیلی از قافله عقب افتادید و بیشتر امکاناتی را که در VB6 خوابشم نمیبینید یا باید صدها و هزاران خط کد نویسی کنید VB8 داره.

مثلاَ همین تقویم هجری شمسی، قابلیت فشرده سازی اطلاعات (بر اساس الگوریتم مشهور ZIP)، توانایی طراحی ویندوز سرویس و وب سرویس و طراحی سایت، قابلیت اتصال راه دور برنامه ها، قابلیت اتصال برنامه به وب (مثل یاهو مسنجر) قابلیت .... چیزی نیست قابلیت هاش داره تموم میشه، فقط یک شش یا هفت هزارتایی مونده که بگم :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: (اینم تلافی اون علامت سوالها!)

آقا سخنرانی خوبی بود؟ نظر بدید.

hamed2661
28-02-2007, 09:11
اگه ميدونستم اينجوري غرررررراااا سخنراني ميكني شش ياهفت هزار تا ديگه علامت سئوال ميذاشتم تا اون شش يا هفت هزارتاي بقيه رو هم بگي و هم استفاده كنيم . دمت گرم

ULF_VB6
01-03-2007, 08:35
سلام دوست عزيز كار جالبي بود فقط يه چيزي ناراحت نشي يوقت ها اينجوري يگم كه كارتون خوب بود فقط از نظر گرافيكتون مثلا همون about تون خيلي بد بود شما يه ocxدرست كردين كه نه فقط در بين ما يك وقت ديدي در ميان مبتدي ها كشورهاي خارجي هم رسيد..... و آنها هم استفاده كردن.اينجوري بگم كه about تون بچه گونه .
ممنون
با اجازه

من آدم انتقادپذيري هستم و اصلا هم ناراحت نشدم. اتفاقا خيلي هم ذوق كردم.
حالا مي‌خواستم ببينم من فرم about رو چجوري طراحي كنم كه بچه‌گونه نباشه؟
اگه شما يكي از ocx هايي رو كه خودتون نوشتيد بذاريد تا من فرم About اون رو ببينم، فكر كنم بهتر باشه.

تکنیک برتر
01-03-2007, 10:30
سلام دوست عزيز
1 اينكه شما زياد نبايد از حروفهاي بزرگ استفاده كني زياد هم به ocx هاي بنده نياز نيست اگر هم خواستي ocx هاي منو ببيني سرچ كني پيدا مي شه و اينكه الكي زياد از رنگ هاي كه چشم و اذيت مي كنه استفاده نكن ؟؟؟
با اجازه

ULF_VB6
03-03-2007, 16:15
خوب كدوم رنگ‌ها چشم شما رو اذيت كرد ؟
بگيد تا منم بدونم.
آخه حدود دو ساعت وقت صرف طراحي اون كرده بودم.
در ضمن اگه منظورتون از بچه‌گونه بودنش اون عكس بالاييشه بايد بگم كه اون لوگوي منه و كلي هم وقت صرف طراحي اون شده.

shirazhaker
04-03-2007, 01:16
اينم يك حركت كه بدون استفاده از ocx هست حال كنيد
در ماژول

در فرم

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

_H2_
04-03-2007, 10:47
سلام
آقای ULF_VB6 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمیخواستم بگم ولی دیگه...
تبدیلات شما هم مثل همه نمونه های مشابه که بدون تحقیق خاصی روی سالنامه هجری شمسی انجام شده (و قالباَ شامل دستورات IF فراوان و عدد دهی های بسیار است)، فقط در محدوده 33 ساله جاری از شروع از اولین کبیسه پنج ساله فعلی درست کار میکند، و خارج از این محدوده اشتباه کار میکند، مثال بارز آن هم که در جای دیگری هم گفته بودم این است که 30/12/1370 مطابق است با 20/03/1992 و تقویم شما اشتباه جواب میدهد.
(این اشتباه برای تمام تاریخ های خارج از محدوده 33 ساله ادامه پیدا میکنه چه قبل و چه بعد از آن، البته شاید اتفاقی تاریخی خارج از محدوده هم باشه و درست جواب بدهد.)

shirazhaker
04-03-2007, 15:50
اينقدر سخت گير نباش همينم خوبه!! _____ يك توضيح راجع به ocx نويسي ميديد و با چه زباني هست

ULF_VB6
04-03-2007, 16:52
خوب معلومه زبونش VB6 هستش ديگه.
مگه اينجا انجمن ويژوال بيسيك سايت p30world نيست.
اگر هم در اين باره توضيح مي‌خواهي بايد به كتابفروشي‌ها مراجعه كني چون من كه تا حالا يه E-Book درست و حسابي در اين باره نديدم. ميتوني كتاب آموزش اينترنت با ويژوال بيسيك در 21 روز ( انتشارات نص) رو تهيه كني. يه چند فصلي در اين باره توش توضيح داده.

behzadsen
25-08-2012, 12:00
تو سايت‌هاي ديگه كه گذاشتم هم استقبال بيشتر بود، هم كلي نظر دادن!!! ولي اينجا ...
عزیز دل من واقعاً گل کاشتی،خیلی عالی دست گلت درد نکنه.:11:

kaviank
15-07-2013, 13:36
سلام. روش های گفته شده برای تبدیل تاریخ هیچکدوم صحیح نیست. دلیلش هم اشتباه در محاسبه سال کبیسه است. بدست اوردن سال کبیسه خودش داستانی داره. تا حالا بهترین روشی که برای تعیین کبیسه بودن سال پیشنهاد شده توسط احمد بیرشک و موسی اکرامی بوده.
برای تقویم جلالی، و بدنبال آن هجری خورشیدی و ایرانی، تا کنون توسط محققان، الگوریتمهایی ارائه شده‌است که یکی از این محاسبات بعنوان تقویم حسابی توسط احمد بیرشک به مجامع علمی ارائه شده‌است و بعنوان تقویم حسابی در کنار تقویم رسمی مشهور بوده و بعلت خطی بودن این تقویم کاربرد آن آسانتر است. این تقویم با توجه به زیردوره‌ها و دوره‌های میانی تقویم جلالی و تکمیل آن در قالب یکدوره بزرگتر ۲۸۲۰ ساله ایجاد شده‌است. دوره بزرگ مذکور ابتدا توسط ذبیح بهروز محاسبه، کشف و پیشنهاد داده شد آنگاه توسط احمد بیرشک دوره‌های میانی آن تعریف شد و مدون گردید.
دیگر گاهشماری حسابی که دقیقترین کبیسه بندی -رایانه‌ای- را داراست گاهشماری حسابی رایانه‌ای توسط موسی اکرمی تدوین شده‌است.همه برای مخاسبه سال کبیسه هر 4 سال یکبار رو سال کبیسه بحساب میارن. اما در تقویم ایرانی بعضی اوقات بعد از 5 سال کبیسه اتفاق میافته. در واقع از اولین کبیسه 4 ساله بعد از یک دوره 33 ساله کبیسه 5 ساله پیش میاد. اما این هم همیشه ثابت نیست و گاهی بعد از یک دوره 29 ساله کبیسه 5 ساله پیش میاد. در واقع اگه ما یک دوره 128 ساله رو در نظر بگیریم و اون رو به سه دوره 33 ساله و یک دوره 29 ساله تقسیم کنیم، بهتر میتونیم کبیسه رو حساب کنیم. شاید مثال زیر گویا باشه:
سالهای کبیسه یک قرن اخیر با توجه به دوره‌ها:
(دورهٔ ۳۳ساله): ۱۲۸۰ - ۱۲۸۴ - ۱۲۸۸ - ۱۲۹۲ - ۱۲۹۶ - ۱۳۰۰ - ۱۳۰۴ - ۱۳۰۸
(دورهٔ ۳۳ساله): ۱۳۱۳ - ۱۳۱۷ - ۱۳۲۱ - ۱۳۲۵ - ۱۳۲۹ - ۱۳۳۳ - ۱۳۳۷ - ۱۳۴۱
(دورهٔ ۲۹ساله): ۱۳۴۶ - ۱۳۵۰ - ۱۳۵۴ - ۱۳۵۸ - ۱۳۶۲ - ۱۳۶۶ - ۱۳۷۰
(دورهٔ ۳۳ساله): ۱۳۷۵ - ۱۳۷۹ - ۱۳۸۳ - ۱۳۸۷ - ۱۳۹۱ - ۱۳۹۵ - ۱۳۹۹ -
این صفخه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%8 6) رو مطالعه کنید. اگه خواستین و تونستم بیشتر توضیح میدم.۱۴۰۳