مشاهده نسخه کامل
: برنامه نویسی جاوا برای موبایل
mohammad_77
10-02-2007, 20:49
امید است تا بزودی همه ایرانیان برنامه نویسی موبایل تحت جاوا را بیاموزند
mohammad_77
10-02-2007, 20:52
با سلام.
من خودم برنامه نویسی با (++c) را بلد هستم ولی امیدوارم در این تالار به کمک همه دوستان بتوانیم برای گوشی های
خودمان همان طور که دوست داریم برنامه نویسی کنیم .
لطفا فقط برنامه نویسی جاوا.
mohammad_77
25-02-2007, 11:02
ظاهرا در این تالار کسی برنامه نویسی برای موبایل را بلد نیست !!! ؟
mohammad_twe
25-02-2007, 11:15
اقا من كه بلد نيستم ولي دوست دارم ياد بگيرم لطفا اگه ميشه يه اموزش در اين مورد با يه برنامه خوب بزارين اينطوري هركي هم كه بلد نيست بلد ميشه و در اين تاپيك فعاليت ميكنه ................
hossein_dig
25-02-2007, 22:52
زیاد دلتون خوش نکنید تا اونجای که من پی گیری کردم این قضیه رو به این راحتی به کی یاد نمی دن .تازه باید یه برنامه نویس خفن باشید
msa d820
01-03-2007, 19:57
سلام محمد جان من یک سامسونگ d820 دارم که نمی دونم چطوری می شه نرم افزار ریخت یا بازی من تو یک سایتی خوندم که سامسونگ فرمت jadمی خوره اما باز خواستم jadرو نصب کنم می گه فرمت بدون پشتیبانی ولی بازی های خودش فرمت jad هستند ولی نمیدونم چرا وقتی توش می ریزی و می خوایی نصب کنی تر کیب بدون پشتیبانی می گه هم jar و هم jad رو اینو می گه لطفا اگه می شه راهنمایی ام کنید
msa d820
02-03-2007, 22:29
کسی میتونه کمکم کنه
جاوا زبون خیلی بد قلقیه... فکر نکنم با یه تاپیک بشه سر و تهش رو هم آورد...
من که کتابشو خوندم فکر می کنم هیچی بلد نیستم
البته من اصلا برنامههای موبایل رو از دو متریش هم رد نشدم
وخیلی مشتاقم که یاد بگیرم اما گفتم که ... واقعا ربون پیچیده و سختیه
امیدوارم موفق باشیم همه:tongue:
telecom_hamed
18-03-2007, 15:50
سلام سری هم به website من بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط جاوا!
meysamfire
17-04-2007, 04:11
با عرض سلام خدمت کاربران گرامی سایت...
می دونم که دوست دارین یاد بگیرین و برای خیلی ها هم آرزو هستش ... ولی جریان برنامه نویسی موبایل اگه اشتباه نکرده باشم مثل برنامه نویسی در کامپیوتر ، افراد کمی در ابتدا با این کار اشنا بودن و با گذشت زمان شاید علم برنامه نویسی موبایل پیشرفت های بسیاری بکنه که ، منو شما هم بتونیم به راحتی برنامه بنویسیم ... ولی جستجو کن ...
Night_Mare
23-04-2007, 00:49
براي برنامه نويسي موبايل دو زبان وجود داره اولي سيمبين و دومي جاوا
كه اولي فايلهايي با 1سوند سيس و دومي با پسوند جار رو پشتيباني ميكنه
سيس رو با c++ مي نويسن و جار رو با جاوا
اگر شما مايل هستين با يك تير دو نشان بزنيد مي تونيد ويژوال استديو . نت رو كار كنيد ورژن 2005 بعد بايد به دو زبان C# & J# اشنا باشين
يك dot net framwork 1.1 sp2 هم نصب كنيد
بعد از File>new>projects>smart device>smartphon2003
يا يك پي دي اف اگه خواستين ميزارم واستون در مورد برنامه نويسي سيس با سي ++
mohammad_77
24-04-2007, 12:20
باسلام.
شرمنده که مدتی نبودم.
گوشی های سونی اریکسون که با جاوا مشکلی ندارند.
سایر گوشی ها هم ممکنه به (jad) احتیاج داشته باشند که کافی است هر دو (jad) و (jar) را درون گوشی
انتقال داده و بعد (jad) را نصب کنید . عموما همراه هر (jar) یک (jad) میگذارند .اگر هم (jad) این برنامه را ندارید بگید کمکتون کنم .
در مورد برنامه نویسی جاوا برای گوشی (حداقل سونی اریکسون) چند روش سراغ دارم .
یکی استفاده از (Midlet pascal) و دیگری همون جاوای معمولی ولی با کتابخانه سونی اریکسون.
برای اولی یه کم تسلط به پاسکال می خواد (می خواهد) . ولی راهنمایی خود برنامه خیلی خوبه .(البته خیلی وقت کار با این برنامه رو نداشتم). خیلی هم قوی به نظر نمیاد ولی فعلا خوبه .
در مورد دومی هم باید از سایت سونی اریکسون دانلودش کنید (البته اگر چند روز صبر کنید و خودم به نتیجه برسم
بهتون میگم که مثل من علاف نشوید ).
لینک دانلود شده :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک کرک (به همت یکی از دوستان) :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه نمونش :
لطفا چند روزی منتظر بمانید .
mohammad_77
24-04-2007, 16:28
با سلام .
دوستان عزیز مورد دوم که گفته بودم تقریبا منتفی است .
با همان (midlet) کار کنید و لطفا کد برنامه های خودتون را هم برای استفاده بقیه در این تایپینگ قرار دهید .
mohammad_77
25-04-2007, 13:14
با سلام .
قضیه از این قرار بود :
ما یه فایل 73 مگابایتی از سایت سونی اریکسون و 59 مگابایتی از جاوا دانلود کردیم که بتونیم برنامه نویسی جاوا کنیم ولی به نتیجه نرسیدیم .
علتش هم این بود که محیط برنامه نویسی بهم نمیداد .
در هر صورت یه نگاهی به (midlet ) انداختم و متوجه شدم کارای زیادی میشه باهاش انجام داد . (اس ام اس - بلوتوس - ... ).
البته روش اینه که با پاسکال برنامه مینویسی و این برنامه به کدهای جاوا تبدیل میکنه . البته این نکته را هم در نظر بگیرید که بعضی از کدهای پاسکال در این برنامه کارگر نیست و باید از توابع پیش فرض این برنامه استفاده کنید .
با این که قرار بود برنامه نویسی ما جاوا باشه ولی فعلا باهمین کار میکنیم تا شاید شرایط عوض بشود .
منتظر هرگونه پیشنهاد و کمک شما هستم :40:
البته سعی میکنم کمی هم آموزش پاسکال در رابطه با این برنامه بگذارم .
mohammad_77
25-04-2007, 13:29
MIDLET PASCAL
این برنامه رجیستری نیست ولی کدش رو براتون پیدا میکنم .
mohammad_77
25-04-2007, 14:25
برای شروع ابتدا یک نام احتیاج داره که خیلی هم اسمش مهم نیست :
program NewProje;
متغییرها رو باید تعریف کنید :
var
بدنه برنامه با (begin) شروع میشود و با (end) تمام میشود .
مثلا این برنامه رو نگاه کنید :
(البته خیلی ساخت یافته نیست )
;program NewProject95
;var i :integer
begin
;i:=0
while i < 20 do
begin
; i:=i+1
SetColor(255, 255, 255); // set the drawing color to white
; (FillRect(0, 0, GetWidth, GetHeight
;(setcolor(i*10,0,0
;(drawText('Hello world!', 250-i*5, 0
;(delay(500
;repaint
; end
;repaint
.end
این برنامه یک جمله رو نوشته و بعد به سمت چپ حرکت می ده .
فعلا اینها رو داشته باشید تا ببینم کسی استقبال میکنه یا نه .
mohammad_77
25-04-2007, 16:55
با سلام .
البته لازم به ذکر است که پس از ساختن برنامه لازم نیست آن را حتما داخل گوشی اجرا کنید چون خودش هم شبیه ساز برای اجرا دارد .
البته حتما باید موارد زیر را داشته باشید :
یه چیزی تو مایه های (j2me) یا یک برنامه دیگر که اگه خواستید بهتون آدرس می دهم .
mohammad_77
25-04-2007, 16:57
لطفا این نکته را در نظر بگیرید که جواب سئوالاتان را نمی توانم سریع بدهم .
msa d820
26-04-2007, 13:54
سلام سری هم به website من بزنید
فقط جاوا!
اين چي بود كه گذاشتي جمش كن بينيم بابا فقط 2 برنامه داره همش چرت وپرت هستش دادا اطلاعاتت رو نگهدار واسه خودت انشتين
mohammad_77
28-04-2007, 13:16
برای کسانی که اصرار دارند حتما با جاوا برنامه نویسی کنند راه دیگر این است که ابتدا کامپایلر جاوا برای دستگاههای بیسیم را نصب کنند و بعد برنامه خود را مثلا با (نوت پد ) نوشته و در خط فرمان دستور کامپایل را صادر کنند .
البته من خودم برنامه نویسی جاوا را بلد نیستم و امتحاناتم نیز نزدیک است و نمی توانم این کار را انجام دهم .
در هر صورت راه حل همین است . ( دانلود 120 مگابایت برنامه و کمی بد بختی ) .
ابتدا انگیزه خود را از برنامه نویسی برای موبایل پیدا کنید و بعد برنامه بنویسید .(به شرط این که قبلا ننوشته باشند).
ممنون
ادامه بدید
داره کم کم مفید میشه
منم اگه بتونم کمک می کنم
mohammad_77
29-04-2007, 12:57
با سلام .
متاسفانه به خاطر نزديكي به امتحانات نميتوانم خيلي سر بزنم ولي هرچه بيشتر به اين برنامه نگاه ميكنم متوجه قدرت ملموس آن ميشوم .
البته زمان نصب برنامه ساخته شده كمي بالا است ولي اگر برنامه (oghatesharee) را ديده باشيد بهتر است بدانيد كه با اين نرم افزار ساخته شده است ( همين نشانه قدرت آن است ) . :18:
mohammad_77
29-04-2007, 14:03
برای اینکه کادری ایجاد کنید و از طریق آن نوشته ای را درخواست کنید :
;(NAME := FormAddTextField(' Enter your name ',' DEFULT NAME ', SIZE , TYPE
NAME : باید از نوع integer تعریف گردد .
Enter your name : موضوعی را که میخواهید در بالای کادرتتان چاپ گردد .
DEFULT NAME : نوشته ای که درون کادر پیش فرض چاپ میگردد .
SIZE : اندازه کادر .
TYPE : برچند نوع است :
TF_ANY : گرفتن کاراکتر به طور معمولی .
TF_PASSWORD : گرفتن کاراکتر به صورت رمزی .
TF_NUMERIC : شماره .
TF_URL : بر اساس آدرس اینترنتی باشد .
TF_EMAIL : آدرس ایمیلی باید وارد شود .
در انتها باید (; ShowForm) باید چاپ گردد .
(البته خودم هم هنوز نمی دونم که فایده استفاده از (NAME) چیست , البته اگر روش چاپ عدد را پیدا کنم ممکن است به جایی برسم .
ehsan_hos
01-05-2007, 15:22
من خودم برنامه نويسي قديمي يا پاسکال کار نکردم مي خواستم هر چي کم يا زياد از پاسکال در مورد MidLetPascal بلدي به ما ياد بده. در ضمن با توابع زيادي ما رو آشنا کن.
مي خواستم بگم که اين کد ها رو وقتي کپي مي کنم تو برنامه کار نمي کنه که جاهاشون برعکس مي شه يا وقتي از روش هم مينويسم باز هم کار نمي کنه لطف کن اونا رو با پروجکت هاشون بزار که خوبتر و قابل فهم تره و ممنونم از کمکات. :10:
mohammad_77
02-05-2007, 12:46
با سلام .
حرف آقا احسان کاملا منطقی است .
علت اینکه جای پرانتزها و (; ) ها تغییر میکند این است که وقتی این دستورات را داخل این پست میریزم جا به جا میشوند و من سعی میکنم که آن را اصلا کنم .
برای حل این مشکل به کمی وقت احتیاج دارم .
علت اجرایی نشدن این برنامه ها هم میتوانم حدس بزنم . اگر از ابتدا و دقیق توضیح دهم این مشکل حل میشود .
mohammad_77
02-05-2007, 13:13
شروع
در ابتدا باید یک پرو÷ه ( متاسفانه حرف j روی کیبورد ندارم ) بسازید :
از قسمت فایل (new project) را انتخاب کنید . و در پنجره موجود روی آیکن کلیک کرده یک اسم انتخاب کنید و (creat)
را فشار دهید . تعدادی نوشته می آید که همیشه باید (Program) در ابتدا باشد و با اسم اول انتخابی یکسان باشد در غیر این کامپایل نمیشود . (این کلمه باید به صورت آبی و برجسته نمایش داده شود - چون کلمه رزرو شده است ).
سپس بدنه برنامه با کلمه (VAR) شروع میشود که متغییر ها د راین قسمت و پس از آن می آیند .
سپس بنا بر نیاز مسائل دیگر هم میتواند قرار گیرد .
در آخر کل برنامه ( بدون تابع ) باید درون (begin ......... end) قرار بگیرد .
قوانین :
هر دستور در انتها باید ( ; ) را داشته باشد . جز انتهای برنامه که پس از (end) باید نقطه گذاشت .
سایر دستورات و توابع هم شرایطی دارد که هر گاه لازم شد توضیح میدهم ( حدودا شبیه با همان پاسکال است )
در ضمن برای اجرای برنامه اگر (j2me) را قبلا نصب کرده اید از منوی (project) گزینه (build & run) را بزنید .
در غیر این صورت از لینک زیر که یکی از دوستان قرار داده این برنامه را دانلود کنید و فایل ساخته شده را (build شده ) توسط آن اجرا کنید تا عملکرد آن را ببینید . (فایل ایجاد شده پسوند جار داشته و در محل نصب با جستجو پیدا میشود )
اگر مشکلی بود در خدمت هستم .
mohammad_77
02-05-2007, 13:46
توسط این تابع میتوانید نوشته ای را در بالای صفحه از راست به چپ حرکت دهید .
( در بدنه تابع یا برنامه نوشته شود )
;(' نوشته مورد نظر شما ')SetTicker
البته در بعضی از گوشی ها که فونت فارسی دارند از چپ به راست است .
mohammad_77 من شنیدم جان Midlet Pascal برنامه جاوا با ور÷ن mipd1.yفقط تولید می کنه. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad_77
03-05-2007, 11:29
درست است البته .........
این پسوند را میسازد ولی برای استفاده خود .
اگر مسیر زیر را دنبال کنید به فایل جار و جاد میرسید :
MIDletPascal\Projects\test\bin ( برای برنامه test )
mohammad_77
03-05-2007, 13:41
با سلام .
از لینک زیر میتوانید سورس یک برنامه که ساعت را نشان میدهد دانلود کنید :
البته ثانیه ها رو دقیقی نمیده ولی فکر کنم دقیقه ها درست هستند .
(هدف من آشنایی شما با کد برنامه است , ضمن اینکه اسم برنامه هم moh است .
mohammad_77
05-05-2007, 19:54
با سلام.
دستور ساده زیر را اگر در جای مناسب خود بکار ببرید به شما گزینه خروج از برنامه را میدهد.
کافی است در قسمت متغییرها ابتدا این را تعریف کنید :
cmdQuit : command
و سپس از کد زیر استفاده کنید :
cmdQuit := CreateCommand('Quit', CM_EXIT, 1); //EXIT
AddCommand(cmdQuit);
repeat until GetClickedCommand = cmdQuit;
روش کار هم ساده است :
اول یک فرمان میسازید و آنقدر آن را تکرار میکند تا دکمه خروج زده شود .
خوب اگر انها مفید هستند بد نیست اطلاع دهید .
در ضمن اگر کسی هست که می تواند این مسئله را حل کند خوشحال می شوم :
>>>> توسط این برنامه یک مربع بکشید و آن را بچرخانید .
(دایره وار)
(البته خودم این کار را کرده ام فقط می خواهم ببینم چند تا نابغه داریم )
جواب را تا دو سه روز دیگر میگذارم .
mohammad_77
08-05-2007, 11:34
با سلام .
با توجه به این که کسی جواب نداد از لینک زیر این برنامه را بگیرید .
mohammad_77
08-05-2007, 11:48
با سلام .
خدمت دوستانی که علاقه به ساخت بازی دارند (البته ایده هم دارند ) برای شروع این بهترین انتخاب هست .
روش کار هم خیلی ساده است .
تمامی بازی ها کم و بیش از همین روش استفاده میکنند .(سعی می کنند مخاطب را فریب دهند ) .
همه حرف این است که چقدر قادر هستید زمان بندی را درست تعیین کنید . مثلا :
برای ساخت یک کاراکتر انسان که حرکت کند باید این مراحل را طی کنید :
1-ابتدا پاها را نمایش دهید .
2-بدنه را روی پاها نمایش دهید . (مکث)
3-بدنه را پاک کرده و کمی پایین ببرید و دوباره نمایش دهید.(مکث)
4-اعمال بالا را تکرار کنید .
این کار با زمان بندی درست به مخاطب چنین وانمود می کند که شخصیت شما در حال نفس کشیدن یا هن هن کردن است .
واضح میباشد که ساخت بازی اصلا راخت نیست و برای همینه که هر بازی رو چند دلاری میفروشند و اسپانسر این بازی ها هم شرکت های بزرگ هستند .
mohammad_77
08-05-2007, 23:23
با سلام .
قابل توجه دوستان بازی ساز :
بد نیست یک نگاهی به این برنامه بندازید :
در این روش دیگر لازم نیست برای هر حرکت یک تصویر ایجاد کنید بلکه اگر کمی دقت داشته باشید میتوانید یک تصویر ایجاد کرده و هر فریم حرکت را از بخشی از آن بگیرید .
(من هنوز منتظر نظرات شما هستم ):13:
mohammad_77
08-05-2007, 23:28
توجه
البته خیلی هیجان زده نشوید ولی اگر (ADSL) دارید شاید در آینده یک برنامه جدید معرفی کردم که با جاوا توانستید برنامه برای گوشی بنویسید . :5:
(حدود 80 مگابایتی هست ) :18:
اگر امتحان کردم و جواب داد اعلام میکنم . :31:
تا چند روز دیگر موفق باشید . :40:
ممنون محمد جان واقعاً خسته نباشی
حیف که وقتم کمه فعلا تا آخر امتحانا ولی خیلی دوست دارم باهات همکاری کنم
Saman-tci
09-05-2007, 21:30
با سلام .
قابل توجه دوستان بازی ساز :
بد نیست یک نگاهی به این برنامه بندازید :
در این روش دیگر لازم نیست برای هر حرکت یک تصویر ایجاد کنید بلکه اگر کمی دقت داشته باشید میتوانید یک تصویر ایجاد کرده و هر فریم حرکت را از بخشی از آن بگیرید .
(من هنوز منتظر نظرات شما هستم ):13:
ممنون محمد جان ....
mohammad_77
10-05-2007, 07:59
با سلام .
چون قول داده بودم لطفا موضوع زیر را دقیق بخوانید :
توی یکی از سایت ها با یک کتاب الکترونیکی آشنا شدم که کمی درباره برنامه نویسی برای گوشی توضیح داده بود .
من رفتم و برنامه مذکور را دانلود کردم .( یک فایل 50 مگی و یک فایل 20 مگی ).
وقتی که برنامه را شروع می کنی برنامه ابتدا لود میشود (مثل 3dmax) و سپس شما با یک محیط منطقی و قدرتمند
که جایی هم برای برنامه نویسی با زبان جاوا دارد مواجه میشوید (جاوا یک کامپایلر است و محیط برنامه نویسی خاصی ندارد). شما هم قادر هستید برای موبایل برنامه بنویسید و هم .......
اسم برنامه را برایتان میگذارم ولی چون اکثر افراد ADSL ندارند و من هم 20 روز دیگر امتحاناتم شروع میشود فعلا بقیه کارها را به عهده خودتان میگذارم .
موفق باشید .
برنامه : NetBeans IDE
قسمت موبایل : NetBeans Mobility Pack
از سایت مقابل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب الکترونیکی آن هم به فارسی است البته خیلی کم ولی برایتان میگذارم .
savalan_sahand
11-05-2007, 13:34
آقا من يه موبايل نوكيا 3120 دارم . از يه مغازه موبايل فروشي پرسيدم:مي شه براي اين گوشي بلوتوث نصب كرد گفت آره قيمت نصبش 50000 تومان است كسي بلده چه جوري مي توان نصبش كرد
mohammad_77
12-05-2007, 15:58
اگر در قسمت مربوطه در خواست بدهي ممنون ميشوم
mohammad_77
24-05-2007, 00:26
با سلام
البته درسته كه اين تايپينگ را من ايجاد كرده ايم ولي قرار نيست كه فقط من مطلب چاپ كنم.
هم سايز برنامه براي دانلود كمه و هم help قوي داره .... نمي دونم چرا كسي مطلب ارائه نمي كنه يعني فقط 1800 نفر اومدن و نگاه كردن .
پس از پايان امتحانات بر مي گردم .
فعلا خداحافظ .
mohammad_77
31-05-2007, 11:49
با سلام .
برنامه زیر را با midlet نوشته ام .
کار این برنامه این است که اول نوع گوشی را انتخاب می کنید و بعد اسم آن را وارد می کنید اگر مشخصات آن را داشت نشان می دهد .
البته کامل نیست و بعضی از گوشی های سری N نوکیا را دارد .
بعدا اطلاعاتش را کامل می کنم .
Mobile info ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:18:
سلام
نمی خوام کار دوست عزیزمون mohammad_77 رو بی منت کنم ولی من ترجیح میدم با Midlet Pascal کار نکنم.
چون من با پاسکال زیاد رابطه خوبی ندارم. همچنین معتقدم برنامه ای رو باید استفاده کنیم که مخصوص این کار هست نه برنامه ای که خود شرکت سازنده عرضه نکرده.
تا اونجایی که من شنیدم و دیدم برای برنامه نویسی جاوا نیاز به sdk نرم افزار دارید که باید از سایت اصلی خود گوشی دانلود کنید و نیاز به یه IDE مثلاً JBuilder که فکر کنم در حدود 2 تا سی دی باشه و خریدنش بیشتر می ارزه.
البته این چیزهایی بود که شنیدم و خودندم و خودم اصلاً تا حالا امتحان نکردم.
اگه خبری شد، شما رو هم در جریان می زارم.
mohammad_77
02-06-2007, 13:23
با سلام .
حرف SUB کاملا درسته من هم پاسکال بلدم و هم C ولی از پاسکال خیلی متنفر هستم . ولی وقتی مجبوری چیکار باید کرد . البته پاسکال زبان سطح بالاست و کار کردن باهاش راحت تر هست .
اگر واقعا کسی میخواهد برای موبایل با جاوا برنامه نویسی کنه و به خودش هم مطمئن هست از نرم افزار زیر استفاده کنه . روش کامپایل بی نظیری داره ( اگر چند ثانیه تایپ نکنی کامپایل می کنه ) و لینک برنامه ها را هم به هم خوب انجام میده ....... . واقعا محشره ولی پیچیده هستش .
netbeans-5_0-windows و پکیج موبایلش netbeans_mobility-5_0-win
از سایتی به همین نام دانلود میشه . کلا 80 مگابایت هستش ( اگر توی بازار باشه که بهتر)
با سلام .
حرف SUB کاملا درسته من هم پاسکال بلدم و هم C ولی از پاسکال خیلی متنفر هستم . ولی وقتی مجبوری چیکار باید کرد . البته پاسکال زبان سطح بالاست و کار کردن باهاش راحت تر هست .
اگر واقعا کسی میخواهد برای موبایل با جاوا برنامه نویسی کنه و به خودش هم مطمئن هست از نرم افزار زیر استفاده کنه . روش کامپایل بی نظیری داره ( اگر چند ثانیه تایپ نکنی کامپایل می کنه ) و لینک برنامه ها را هم به هم خوب انجام میده ....... . واقعا محشره ولی پیچیده هستش .
netbeans-5_0-windows و پکیج موبایلش netbeans_mobility-5_0-win
از سایتی به همین نام دانلود میشه . کلا 80 مگابایت هستش ( اگر توی بازار باشه که بهتر)
دستت درد نکنه. البته چون 80 مگ هست، یه ده سالی طو میکشه تا دانلودش کنم.:18:
فقط اگه میشه، بگید این هم یه نوع کامپایلر برای J2ME هست یا نه؟
mohammad_77
07-06-2007, 15:35
با سلام .
خوب من به ADSL دسترسي دارم .
البته jdk را هم بايد نصب كرده باشي .
توسط اين نرم افزار حتي فضاي سه بعدي هم مي توني طراحي كني ... كامپايل كردن كه جاي خود دارد .
البته من يك نمونه ساخته شده با سورس اين برنامه را درون خودش ديدم . يك كانگوروي زيباي سه بعدي كه بالا و پايين مي پريد . حركت دوربين هم خوب بود ولي من كه سر در نياوردم .
برنامه نويسي جاوا براي موبايل سخت تر از اين حرفهاست ( نظر منه ) براي همين ترجيح دادم از midletpascal استفاده كنم . البته محدوديت بالايي داره ولي فعلا خوبه .مخصوصا اگر برنامه Mobileinfo v2.0 من را ديده باشيد كه با همين ساخته ام.
در هر صورت اين نرم افزار خيلي قوي هست مخصوصا كه توي سايت سوني اريكسون قسمت جاواش چند طرح سه بعدي با همين نرم افزار وجود داره .(البته تاكييد مي كنم كه اين برنامه تمام امكانات لازم براي برنامه نويسي موبايل را بهتون مي دهد البته...........اگر بتوانيد !!!! ما كه نتونستيم :45: :37: )
با سلام .
خوب من به ADSL دسترسي دارم .
البته jdk را هم بايد نصب كرده باشي .
توسط اين نرم افزار حتي فضاي سه بعدي هم مي توني طراحي كني ... كامپايل كردن كه جاي خود دارد .
البته من يك نمونه ساخته شده با سورس اين برنامه را درون خودش ديدم . يك كانگوروي زيباي سه بعدي كه بالا و پايين مي پريد . حركت دوربين هم خوب بود ولي من كه سر در نياوردم .
برنامه نويسي جاوا براي موبايل سخت تر از اين حرفهاست ( نظر منه ) براي همين ترجيح دادم از midletpascal استفاده كنم . البته محدوديت بالايي داره ولي فعلا خوبه .مخصوصا اگر برنامه Mobileinfo v2.0 من را ديده باشيد كه با همين ساخته ام.
در هر صورت اين نرم افزار خيلي قوي هست مخصوصا كه توي سايت سوني اريكسون قسمت جاواش چند طرح سه بعدي با همين نرم افزار وجود داره .(البته تاكييد مي كنم كه اين برنامه تمام امكانات لازم براي برنامه نويسي موبايل را بهتون مي دهد البته...........اگر بتوانيد !!!! ما كه نتونستيم :45: :37: )
حالا دانلودش رو میشه یه کاری کرد.
فقط اگه میشه بگید این jdk دیگه چیه؟ باید از کجا بگیریم؟ نکنه همون J2ME هست؟
mohammad_77
08-06-2007, 19:01
با سلام .
شما به چيزي به نام
jdk-1_5_0_10-windows-i586-p
احتياج داري .(شرمنده ولي 50 مگي هست)
با اوني هم كه گفتي تفاوت داره .
mohammad_77
08-06-2007, 19:16
ايجاد فرمان :
از دستورات كلي زير استفاده كنيد :
cmdReset:= CreateCommand('Reset', CM_SCREEN, 2);
AddCommand(cmdReset);
cmdQuit := CreateCommand('Quit', CM_EXIT, 1);
AddCommand(cmdQuit);
repeat
clicked:=GetClickedCommand;
if Clicked = cmdQuit then i:=0;
if Clicked = cmdReset then x:=1;
until (i=0) or (x=1);
به اين روش با انتخاب دكمه خروج از برنامه خارج مي شويد و با انتخاب دكمه Reset برنامه دوباره تكرار ميشود.
روش كار ساده است : شما دوتا دستور را درون يك چرخه گير مي اندازيد و شرط خروج انتخاب يكي از آنهاست پس از اين چرخه اگر خروج انتخاب كنيد i مقدار گرفته و مي تواند با يك تست برنامه را مي توانيد خاتمه دهيد .
نكته اينجاست كه با انتخاب دكمه reset هيچ اتفاقي نمي افتد .(كلك زده ايد ).
var
i,x:integer;
s,k:string;
cmdReset,cmdQuit,clicked:command;
begin
i:=1;
while i=1 do
begin
x:=0;
s:=Element_T(5);
k:=Getmobile(5);
Mobile_Search(s,k);
cmdReset:= CreateCommand('Reset', CM_SCREEN, 2);
AddCommand(cmdReset);
cmdQuit := CreateCommand('Quit', CM_EXIT, 1);
AddCommand(cmdQuit);
repeat
clicked:=GetClickedCommand;
if Clicked = cmdQuit then i:=0;
if Clicked = cmdReset then x:=1;
until (i=0) or (x=1);
RemoveCommand(cmdQuit); // reset
RemoveCommand(cmdReset);
ClearForm;
setcolor(250,250,250);
FillRect(0, 0, GetWidth, GetHeight);
setcolor(0,0,0);
end;
اگر دقت كنيد متوجه منظورم مي شويد .
در ضمن اگر از دستور
RemoveCommand(cmdQuit); // reset
RemoveCommand(cmdReset);
استفاده نكيد در چرخش هاي بعدي هر بار اين فرمانها با هم جمع مي شود .
موفق باشيد.
با سلام .
شما به چيزي به نام
jdk-1_5_0_10-windows-i586-p
احتياج داري .(شرمنده ولي 50 مگي هست)
با اوني هم كه گفتي تفاوت داره .
شما که اسم کامل برنامه رو گفتی، لطف کن و بگو از کجا دانلودش کنم یا لینک دانلودش رو بزار تا دیگه مزاحم نشم.:19:
Mehran NZ
16-06-2007, 23:58
دوستان عزیز این e-book به زبان انگلیسی هستش امیدوارم به دردتون بخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا ممنون از دوست عزیزی که این تاپیک را زده اند.
سپس یک خواهش از ایشون، لطفا کدها را درون تگ:
قرار دهید تا ترتیب نوشتن اونها و نمایش اونها درست باشه.
سپس این که من خودم مترصد یادگیری برنامه نویسی برای موبایل هستم. البته تنها فعلا 1 دلیل دارد و اون این که دنبال برنامه خاصی هستم که تا به حال پیدا نکردم.
البته خوشحال میشم اگر کسی از دوستان باشه که همکاری کنیم.
فعلا باید با مقدماتش آشنا بشم.
لطفا ادامه بدید. من هم اگر چیزی یاد بگیرم این جا خواهم گذاشت.
باسلام.
شرمنده که مدتی نبودم.
گوشی های سونی اریکسون که با جاوا مشکلی ندارند.
سایر گوشی ها هم ممکنه به (jad) احتیاج داشته باشند که کافی است هر دو (jad) و (jar) را درون گوشی
انتقال داده و بعد (jad) را نصب کنید . عموما همراه هر (jar) یک (jad) میگذارند .اگر هم (jad) این برنامه را ندارید بگید کمکتون کنم .
در مورد برنامه نویسی جاوا برای گوشی (حداقل سونی اریکسون) چند روش سراغ دارم .
یکی استفاده از (Midlet pascal) و دیگری همون جاوای معمولی ولی با کتابخانه سونی اریکسون.
برای اولی یه کم تسلط به پاسکال می خواد (می خواهد) . ولی راهنمایی خود برنامه خیلی خوبه .(البته خیلی وقت کار با این برنامه رو نداشتم). خیلی هم قوی به نظر نمیاد ولی فعلا خوبه .
در مورد دومی هم باید از سایت سونی اریکسون دانلودش کنید (البته اگر چند روز صبر کنید و خودم به نتیجه برسم
بهتون میگم که مثل من علاف نشوید ).
سایت دانلود : (Midlet pascal) : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه نمونش :
لطفا چند روزی منتظر بمانید .
با تشکر
این هم از من :
فایل key g e n برای ورژن 2.02
لطفا در اون پست قرار بدید.
شروع
در ابتدا باید یک پرو÷ه ( متاسفانه حرف j روی کیبورد ندارم ) بسازید :
از قسمت فایل (new project) را انتخاب کنید . و در پنجره موجود روی آیکن کلیک کرده یک اسم انتخاب کنید و (creat)
را فشار دهید . تعدادی نوشته می آید که همیشه باید (Program) در ابتدا باشد و با اسم اول انتخابی یکسان باشد در غیر این کامپایل نمیشود . (این کلمه باید به صورت آبی و برجسته نمایش داده شود - چون کلمه رزرو شده است ).
سپس بدنه برنامه با کلمه (VAR) شروع میشود که متغییر ها د راین قسمت و پس از آن می آیند .
سپس بنا بر نیاز مسائل دیگر هم میتواند قرار گیرد .
در آخر کل برنامه ( بدون تابع ) باید درون (begin ......... end) قرار بگیرد .
قوانین :
هر دستور در انتها باید ( ; ) را داشته باشد . جز انتهای برنامه که پس از (end) باید نقطه گذاشت .
سایر دستورات و توابع هم شرایطی دارد که هر گاه لازم شد توضیح میدهم ( حدودا شبیه با همان پاسکال است )
در ضمن برای اجرای برنامه اگر (j2me) را قبلا نصب کرده اید از منوی (project) گزینه (build & run) را بزنید .
در غیر این صورت از لینک زیر که یکی از دوستان قرار داده این برنامه را دانلود کنید و فایل ساخته شده را (build شده ) توسط آن اجرا کنید تا عملکرد آن را ببینید . (فایل ایجاد شده پسوند جار داشته و در محل نصب با جستجو پیدا میشود )
اگر مشکلی بود در خدمت هستم .
لینک خرابه !
لینک خرابه !
با این نرم افزار میتوانید برنامه ها و بازی های جاوا را بر روی سیستم خودتون اجرا کنید !
از امکانات این برنامه می توان به نکات زیر اشاره کرد :
- پشتیبانی از سیستم Sun Microsystems Wireless Toolkits
- مدیریت و اجرای فایل های Jad و Jar
- مدیریت انواع مشتقات J2ME
- پشتیبانی از تمامی وضوح های تصویری
نقل قول:
حجم : 1.7 مگابایت
دانلود :
البته
این نرم افزار در اول اجرای فایل یک Splash Screen نشون میده که چند ثانیه معطلی داره.
در ضمن رزولوشن صفحه رو من نتونستم تغییر بدم اگر کسی تونست بگه.(فکر نکنم بشه)
با سلام .
با توجه به این که کسی جواب نداد از لینک زیر این برنامه را بگیرید .
______
در ضمن اگر کسی هست که می تواند این مسئله را حل کند خوشحال می شوم :
>>>> توسط این برنامه یک مربع بکشید و آن را بچرخانید .
(دایره وار)
(البته خودم این کار را کرده ام فقط می خواهم ببینم چند تا نابغه داریم )
جواب را تا دو سه روز دیگر میگذارم .عزیز سر کاریم ؟؟
این برنامه شما که 2 تا عدد میگیری و در هم ضرب میکنه ! احتمالا اشتباه upload کردی !
من برنامه چرخوندن دایره رو نوشتم ::
mohammad_77
23-06-2007, 18:57
عزیز سر کاریم ؟؟
این برنامه شما که 2 تا عدد میگیری و در هم ضرب میکنه ! احتمالا اشتباه upload کردی !
من برنامه چرخوندن دایره رو نوشتم ::
البته بهتر است بگویی چرا سرکاری ؟
برنامه ای که نوشتی کاملا درست است . البته خیلی ها هم چیزی ننوشتند .
آن برنامه هم در آپلود مشکلی ندارد . همین الان خودم دانلود و اجرا کردم (پس از ورود هر عدد * را باید فشار دهی .البته جهت آشنایی با کد بود )
mohammad_77
23-06-2007, 19:00
با تشکر
این هم از من :
فایل key g e n برای ورژن 2.02
لطفا در اون پست قرار بدید.
با تشکر فراوان از شما .... لینک دانلود شده آن را خودم در همان پست قرار میدهم .
mohammad_77
23-06-2007, 19:01
دوستان عزیز این e-book به زبان انگلیسی هستش امیدوارم به دردتون بخوره
با تشکر از شما بزودی چند تا مقاله مفید هم قرار خواهم داد .
mohammad_77
23-06-2007, 19:17
ابتدا ممنون از دوست عزیزی که این تاپیک را زده اند.
سپس یک خواهش از ایشون، لطفا کدها را درون تگ:
قرار دهید تا ترتیب نوشتن اونها و نمایش اونها درست باشه.
سپس این که من خودم مترصد یادگیری برنامه نویسی برای موبایل هستم. البته تنها فعلا 1 دلیل دارد و اون این که دنبال برنامه خاصی هستم که تا به حال پیدا نکردم.
البته خوشحال میشم اگر کسی از دوستان باشه که همکاری کنیم.
فعلا باید با مقدماتش آشنا بشم.
لطفا ادامه بدید. من هم اگر چیزی یاد بگیرم این جا خواهم گذاشت.
چشم حتما درون تگ قرار خواهم داد .
mohammad_77
23-06-2007, 19:19
این برنامه ای که در چند پست قبل بود .
mohammad_77
23-06-2007, 19:20
شما که اسم کامل برنامه رو گفتی، لطف کن و بگو از کجا دانلودش کنم یا لینک دانلودش رو بزار تا دیگه مزاحم نشم.:19:
متاسفانه لینک دانلود این برنامه ها را ندارم .
mohammad_77
23-06-2007, 19:22
با سلام .
با توجه به اتمام امتحانات سعی می کنم وقت بیشتری بگذارم .
در ابتدا سعی کردم به سوالات شما جواب بدهم و بعضی از لینکها را نیز اصلاح کردم .
mohammad_77
25-06-2007, 13:10
با سلام .
برنامه ای را برایتان قرار میدهم که می توانید برنامه های جاوا را با آن اجرا کنید ( البته چون اینجا کار ما این است )
Sjboy
پس از نصب , فایلهای جاوا را روی آیکن درگ کنید .
من اون موقع هایی که تازه عضو شده بودم اینجا پست داده بودم که این برنامه ها mipd 1.0 هستند.
آیا این برنامه ها رو کسی روی گوشیش تونسته نصب کنه ؟ با اینترنت یا مستقیم ؟
mohammad_77
01-07-2007, 21:07
لطفا دوستان همكاري كنند .
دوتا سوال
1- چطور میشه برنامه SJBoy رو به صورت default با N70 بالا آورد ؟
2- در MidletPascal چطور میشه یه سری اطلاعات رو در یک فایل در مسیر خاصی save کرد ؟
mohammad_77
11-07-2007, 13:55
دوتا سوال
1- چطور میشه برنامه SJBoy رو به صورت default با N70 بالا آورد ؟
2- در MidletPascal چطور میشه یه سری اطلاعات رو در یک فایل در مسیر خاصی save کرد ؟
در مورد سئوال اول بعید میدونم راهی باشه .
در مورد سئوال دوم اگر منظورت این است که فایل هایی را که وارد کرده ای در پوشه خاصی قرار دهی . من ابتدا مسیر مجازی برای هر فایل تعریف کردم و پس از ساختن برنامه فایل جار را با وین رار باز کردم و مسیر مجازی را ایجاد کردم .
و پوشه EXAM را دستی ایجاد کردم .(البته شاید راه دیگری هم داشته باشد )
نه من دقیقا منظورم اینه که مثلا یه داده از نوع string داریم، حالا میخواهیم اون رو با پسوند خاصی مثلا .txt یا .jpg ذخیره کنیم.
راستی شما ایمیلتو میشه بگی تا سریع تر مراوده داشته باشیم. ؟
ایمیل من:
mnb_acer@yahoo.com
mohammad_77
12-07-2007, 16:13
نه من دقیقا منظورم اینه که مثلا یه داده از نوع string داریم، حالا میخواهیم اون رو با پسوند خاصی مثلا .txt یا .jpg ذخیره کنیم.
راستی شما ایمیلتو میشه بگی تا سریع تر مراوده داشته باشیم. ؟
ایمیل من:
mnb_acer@yahoo.com
با سلام .
چون midlet pascal اجازه دسترسی به حافظه فلش را نمی دهد می توانید از فرمان زیر استفاده کنید :
شما میتوانید یک اسم از کاربر درخواست کنید و یک رکورد در حافظه گوشی ( که البته فقط در همین برنامه قابل دسترسی است ) را ایجاد کنید .
(داده string خود را در آن ذخیره کنید ) .
نمیتوانید عکسی را در فایلی ذخیره کنید (محدودیت برنامه ) ولی میتوانید از یک فایل اطلاعاتی را خوانده و از طریق حلقه ای از دستور زیر پیکسل به پیکسل (که کمی غیر منطقی هست ) آن را روی صفحه بیاورید :
چون خودم در حال نوشتن یک برنامه جدید هستم برای همین نمی توانم بیشتر کمک کنم ولی کد زیر که از help برنامه اقتباس شده است به شما کمک خواهد کرد :
این کد تعداد مراجعات شما به این برنامه را نشان می دهد .(برای موقتی بودن یک برنامه " نسخه بتا " نیز می توانید از آن استفاده کنید ) .
در انتها - چون من هفته ای یک بار ایمیلم را چک می کنم شاید به دردتان نخورد ولی اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا برایت بفرستم .
سلام
از آقا محمد به خاطر ایجاد این تاپیک تشکر می کنم. خیلی استفاده کردیم. من هم سعی می کنم مطالبی را راجع به midletpascal بنویسم.
در ابتدا چون این برنامه نیاز به دانستن pascal می باشد می توانید خلاصه ی آموزش آن را از لینک زیر که در 8 صفحه وجود دارد دریافت کنید:
FerineFast
14-07-2007, 23:18
برنامه jdk که در واقع برای ایجاد محیط جاواپذیر در ویندوز است را می تونید از سایت سان (جاوا) :
به دنبال sdk بگردید ! :46:
mohammad_77
16-07-2007, 13:28
برنامه jdk که در واقع برای ایجاد محیط جاواپذیر در ویندوز است را می تونید از سایت سان (جاوا) :
به دنبال sdk بگردید ! :46:
با سلام .
زماتی که ما می خواستیم دانلود کنیم ( قدیم )می گفتند که از ایران نمیشه دانلود کرد . ( تحریم )
اتفاقا هم نمی گذاشت دانلود کنی .
K A R I M I
17-07-2007, 12:01
سلام mohammad_77 عزیز ...
ممکنه یه برنامه ساده رو بنویسید که دو تا عدد رو جمع کنه ؟ ( چون همین برنامه کار من رو راه میندازه ) .
چون من میخوام این برنامه رو بنویسم نمیشه !
mohammad_77
29-07-2007, 13:01
سلام mohammad_77 عزیز ...
ممکنه یه برنامه ساده رو بنویسید که دو تا عدد رو جمع کنه ؟ ( چون همین برنامه کار من رو راه میندازه ) .
چون من میخوام این برنامه رو بنویسم نمیشه !
با این برنامه فکر کنم به جواب خودتان برسید .
البته خیلی ساده هست .
mohammad_77
01-08-2007, 13:43
با سلام .
نسخه جدید برنامه Mobile info v3.0 رو که تازه توسط این نرم افزار نوشته ام را در قسمت دانلود برنامه های جاوا (سونی اریکسون) قرار داده ام .
موفق باشید .
navid_hosseini_69
04-08-2007, 21:07
دوستان کسی اینجا جاوا کار نکرده:41:؟
با جاوا می شه بهترین برنامه های موبایل رو نوشت!
در هر صورت رو کمک من حساب کنید!
:10::40:
kamran_pw
11-08-2007, 11:49
سلام .
واقعا از شما دوستان بخصوص محمد عزیز به خاطر اینهمه محبتی که دارید تشکر میکنم.
دنیا آدمهای شریفی مثل شما رو خیلی کم داره . از اینکه بدون هیچ چشمداشتی علمتون رو در اختیار دیگران قرار میدین خیلی ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشین.
در ضمن یک سوال از شما دارم که در برنامه midlet pascal با چه کدی میشه شماره سریال گوشی که برنامه روش نصب هست رو به دست آورد. آخه یک برنامه خیلی جالب و کامل برای موبایل نوشتم که احتیاج به رجیستر سازی اون دارم اگه کمکم کنید خوشحال میشم که شما دوستان از اولین کسانی باشین که این برنامه پرکاربرد که هیچ نمونه مشابهی رو نداره ، رو استفاده میکنن. اگه تونستم برنامه رو رجیستر کنم حتما اینجا به طور کامل معرفیش میکنم متشکرم.(همه کارهاش انجام شده فقط کد دریافت شماره سریال گوشی یا همون imel رو لازم دارم). با تشکر:40:
mohammad_77
17-08-2007, 16:33
سلام .
واقعا از شما دوستان بخصوص محمد عزیز به خاطر اینهمه محبتی که دارید تشکر میکنم.
دنیا آدمهای شریفی مثل شما رو خیلی کم داره . از اینکه بدون هیچ چشمداشتی علمتون رو در اختیار دیگران قرار میدین خیلی ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشین.
در ضمن یک سوال از شما دارم که در برنامه midlet pascal با چه کدی میشه شماره سریال گوشی که برنامه روش نصب هست رو به دست آورد. آخه یک برنامه خیلی جالب و کامل برای موبایل نوشتم که احتیاج به رجیستر سازی اون دارم اگه کمکم کنید خوشحال میشم که شما دوستان از اولین کسانی باشین که این برنامه پرکاربرد که هیچ نمونه مشابهی رو نداره ، رو استفاده میکنن. اگه تونستم برنامه رو رجیستر کنم حتما اینجا به طور کامل معرفیش میکنم متشکرم.(همه کارهاش انجام شده فقط کد دریافت شماره سریال گوشی یا همون imel رو لازم دارم). با تشکر:40:
با سلام .
فكر نكنم اين برنامه چنين قدرتي را داشته باشه ولي اگه چيزي پيدا كردم حتما ميگم .
در ضمن شما مي تونيد يك كلاس از نوع جاوا درست كرده و در كتابخانه اين برنامه بگذاريد و ابتداي برنامه با استفاده از دستور " uses" از آن استفاده كنيد .
s_sh_blue20
18-08-2007, 16:40
pdf midletpascal kojast
kamran_pw
21-08-2007, 10:25
با سلام .
فكر نكنم اين برنامه چنين قدرتي را داشته باشه ولي اگه چيزي پيدا كردم حتما ميگم .
در ضمن شما مي تونيد يك كلاس از نوع جاوا درست كرده و در كتابخانه اين برنامه بگذاريد و ابتداي برنامه با استفاده از دستور " uses" از آن استفاده كنيد .
محمد جان تشکر میکنم به خاطر توجهی که به این تاپیک داری
اونطوری که من دیدم نرم افزار midlet pascal یک تابع getproperty برای دیدن مشخصات سیستم داره به صورت زیر:
function GetProperty(propertyName: string): string;
برای مثال :
begin
Debug(GetProperty('microedition.locale'));
end.
فقط باید بدونی داخل پرانتز جلوی getproperty چی باید بنویسی مثلا در این مثال داخل پرانتز نوشته شده
microedition.locate
که با اجرای این کد برنامه به ما کلمه en رو نشون میده که فکر کنم نشون دهنده زبان سیستمه
متاسفانه در help نرم افزار بیشتر توضیح نداده. حالا اگه بشه فهمید داخل پرانتز چه کدی باید بنویسیم که شماره سریال گوشی رو بده مشکل حل میشه. اگه متوجه شدین لطفا راهنمایی کنین.
در ضمن در مورد تعریف کلاس جاوا هم من وارد نیستم که چطور یونیت جاوا بسازم و اضافه کنم.
متشکرم.
</SPAN>
mohammad_77
23-08-2007, 13:53
اونطوری که من دیدم نرم افزار midlet pascal یک تابع getproperty برای دیدن مشخصات سیستم داره به صورت زیر:
برای مثال :
begin
end.
فقط باید بدونی داخل پرانتز جلوی getproperty چی باید بنویسی مثلا در این مثال داخل پرانتز نوشته شده
microedition.locate
که با اجرای این کد برنامه به ما کلمه en رو نشون میده که فکر کنم نشون دهنده زبان سیستمه
متاسفانه در help نرم افزار بیشتر توضیح نداده. حالا اگه بشه فهمید داخل پرانتز چه کدی باید بنویسیم که شماره سریال گوشی رو بده مشکل حل میشه. اگه متوجه شدین لطفا راهنمایی کنین.
در ضمن در مورد تعریف کلاس جاوا هم من وارد نیستم که چطور یونیت جاوا بسازم و اضافه کنم.
متشکرم.
</SPAN>
دقت خوبی دارید من هم تلاش خودم را می کنم .
kamran_pw
24-08-2007, 19:40
دقت خوبی دارید من هم تلاش خودم را می کنم .
مرسی عزیزم منتظر جوابت هستم
سلام به همه دوستان و اساتیدم در این فروم
وبلاگ آموزش قدم به قدم برنامه نویسی برای موبایل به زبان جاوا ایجاد شده.بلاگی است که سعی بر مرجع بودن در این زمینه کرده است و آموزشهای آن به صورت PDF آماده دریافت می باشد
j2me.blogfa.com
منتظر شما هستیم.
m_nazari_iran
02-09-2007, 11:11
کتاب الکترونیکی Java 2 ME
با سلام خدمت تنی چند از اربابان جاوا :31:
این کتاب رو به همه ان برنامه نویسانی که قصد دارند تحت موبایل برنامه بنویسند توصیه می کنم
لینک زیر یک کتاب در ارتباط با Java 2 ME
لینک دانلود
امید است لذت ببرید:11:
m_nazari_iran
02-09-2007, 11:14
با سلامی دوباره خدمت تنی چند از حضار محترم و محترمه برنامه نویس جاوا :31:
این دومین کتاب در این زمینه است
نام کتاب
Core J2ME Technology
لینک دانلود
امید است لذت ببرید :11:
آقا من فعلا دارم با MidletPascal کار میکنم و راحت هم هستم ولی یه سری مشکلات هست میخواستم بدونم Emulator ها رو برا Debug کردن از مجا باید دانلود کنم هر چی توی اینترنت گشتم هیچی پیدا نکردم اگه میشه یه راهنمایی بکنید چون برای دیدن هر برنامه ای که مینویسم باید ببرمش روی گوشی نصبش کنم و ببینم کجای کار اشکال داره در واقع Emulator من شده گوشیم که خیلی هم واسش ضرر داره بحث دوم اینه که به خاطر اینکه من با پاسکال تا حالا کار نکردم نمیدونم برا بستن یه سری عملیات شرطی چیکار باید بکنم یعنی اینکه شما نگاه کنید ببینید کد زیر درسته ؟ یا نه (یه راهنمایی کوچیک) :
mohammad_77
10-09-2007, 22:18
آقا من فعلا دارم با MidletPascal کار میکنم و راحت هم هستم ولی یه سری مشکلات هست میخواستم بدونم Emulator ها رو برا Debug کردن از مجا باید دانلود کنم هر چی توی اینترنت گشتم هیچی پیدا نکردم اگه میشه یه راهنمایی بکنید چون برای دیدن هر برنامه ای که مینویسم باید ببرمش روی گوشی نصبش کنم و ببینم کجای کار اشکال داره در واقع Emulator من شده گوشیم که خیلی هم واسش ضرر داره بحث دوم اینه که به خاطر اینکه من با پاسکال تا حالا کار نکردم نمیدونم برا بستن یه سری عملیات شرطی چیکار باید بکنم یعنی اینکه شما نگاه کنید ببینید کد زیر درسته ؟ یا نه (یه راهنمایی کوچیک) :
با سلام .
اگر دير به دير سر ميزنم ببخشيد .
البته نمي دانم كه مي خواهيد چه كاري انجام دهيد ولي اين طور كه متوجه شدم بعد از تست IF اول كاملا الكي برنامه منتظر مي ماند (DELAY) براي جلوگيري از آن بايد تمام دستوراتي كه مد نظرتان است درون يك ( end ..... begin) قرار بگيرد كه منطقي تر است . د رضمن شايسته تر است براي چند IF متوالي از دستور ELSE قبل از IF استفاده كنيد تا اگر گزينه صحيح را پيدا كرد بقيه را تست نكند .
اميد وارم كمكم كرده باشم .
در ضمن سورس برنامه MObile info v3.0 را كه نوشته ام بزودي در اينجا قرار مي دهم .
با تشكر.
mohammad_77
10-09-2007, 22:26
در باره اجراي برنامه قبلا پس نصب خود JDK پس از انتخاب اجرا , برنامه اجرا ميشد ولي پس از تعويض ويندوز ديگر عملي نشد .
اگه براي اجراي برنامه از گوشي استفاده ميكنيد كه احتمالا چند روز ديگه با اين شرايط ميسوزه !
در چند صفحه قبل نيز يك برنامه معرفي كردم كه پس از نصب كافي است برنامه ساخته شده را روي فايل اجرايي /ان درگ كنيد . اين فعلا بهترين راه است : (Sjboy)
mohammad_77
21-09-2007, 10:01
با سلام .
ببخشید کمی طول کشید برنامه mobile info v 3.0 را به صورت خام برایتان قرار میدهم :
البته چند نکته هم وجود دارد :
1- فایلهای تصویری و نوشتاری پس از ساخته شدن برنامه درون فایل انتهایی قرار داده شده اند .
2- بزرگ و کوچک بودن حروف برای مسیر دهی در این حالت خیلی مهم است .
3- برای زیبایی بیشتر از دستوراتی استفاده شده است که از خود ضمینه تم استفاده می کنند و در غیر این حالت می توان این برنامه به صورت دیگری نیز نوشت که کمی سخت تر نیز هست .
فایل اصلی این برنامه نیز در لینک زیر است :
:10:
mohammad_77
21-09-2007, 10:08
یکی از ویژگی های این برنامه این است که می توانید یکی از کلاسهایی را که ساخته اید وارد آن کنید .
یکی از ویژگی های مهم هر برنامه فول اسکرین بودن آن است .
برنامه را از سایت سونی اریکسون دانلود کردم که ادعا شده بود به وسیله آن می توان این قابلیت را به برنامه اضافه کرد . البته این برنامه را در Net beans کامپایل کردم و ایرادی نداشت ولی آن را اجرا نمی کرد در حالی که فایل ضمیمه این برنامه که از سایت گرفته بودم اجرا میشد .
فی الحال کسی از دوستان می تواند این مشکل را حل کند یا کد مطمئنی را معرفی کند تا این کار را انجام دهد ؟
با تشکر .
کد برنامه :
mohammad_77
02-10-2007, 20:45
با سلام .
در حال ساخت یک نقشه برای موبایل هستم که البته برای تکه تکه کردن عکس با مشکل مواجه شده ام .
کسی نرم افزاری می شناسد که عکس بزرگی را به صورت اتوماتیک به تکه های کوچکتر تقسیم کند ؟
با سلام .
در حال ساخت یک نقشه برای موبایل هستم که البته برای تکه تکه کردن عکس با مشکل مواجه شده ام .
کسی نرم افزاری می شناسد که عکس بزرگی را به صورت اتوماتیک به تکه های کوچکتر تقسیم کند ؟
نرم افزار Paint Shop Pro ( PSP)
به لینک زیر هم یک سر بزن:
mohammad_77
08-10-2007, 20:33
نرم افزار Paint Shop Pro ( PSP)
به لینک زیر هم یک سر بزن:
با تشکر از کمک شما
سلام دوستان کسی که از برنامه نویسی هیچی نمیدونه میتونه برنامه نویسی سیمبین رو یاد بگیره یا نه
mohammad_77
26-10-2007, 11:41
سلام دوستان کسی که از برنامه نویسی هیچی نمیدونه میتونه برنامه نویسی سیمبین رو یاد بگیره یا نه
با سلام .
تا جایی که من شنیده ام سیمبیان را با c می نویسند . البته کتابخانه مخصوص خودش رو داره و سی نویس های حرفه ای هم شاید نتوانند .
البته این جا محل برنامه نویسی برای گوشی های جاوا است و این طور که به نظر میاد فقط من هستم که اگر برنامه جدیدی بنویسم آن را قرار می دهم ( اگر وقت و حوصله داشته باشم ) .
oracle_management
27-10-2007, 13:04
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم من نظرم اینه که حتی اگه خیلی سخت هم باشه اینجا بازم می تونه درصدی از مشکلمونو حل کنه
hessam123
31-10-2007, 13:23
سلام...
من یه برنامه میخوام که چند تا منو داشته باشه...
رو هر کدوم که کلیک می کنیم یه محتوایی به یه شماره Sms بشه...
میشه؟
با سلام .
تا جایی که من شنیده ام سیمبیان را با c می نویسند . البته کتابخانه مخصوص خودش رو داره و سی نویس های حرفه ای هم شاید نتوانند .
البته این جا محل برنامه نویسی برای گوشی های جاوا است و این طور که به نظر میاد فقط من هستم که اگر برنامه جدیدی بنویسم آن را قرار می دهم ( اگر وقت و حوصله داشته باشم ) .
آقا جون اگه همین برنامه رو که شما میگید هم میشه یاد گرفت یه راهنمایی کنی خیلی سالاری فکر میکنم سیمبین برنامه های جاوا رو هم ساپورت میکنه دستت طلا بلا:40:
سلام
برای شروع باید
1)E-Book زیاد بخونید (دنبال مرجع فارسی نباشید چون بهترین Source ها انگلیسی هستند)
2)Tools ابزارهای برنامه نویسی که شامل 2 بخشن 1)محیط کد نویسی 2))JDK-SDK
2-1)محیط کد نویسی مثل
IntellijIdea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eclipse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NetBeans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JBuilder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هرکدوم که راحترین، ولی من Eclipse و IntellijIdea رو توصیه میکنم
2-2)JDK این ابزار کد های نوشته شده توسط شما رو Compile میکنه ،که برای هر گوشی خاص اصطلاحا SDK اون رو درون سایتاشون میزارن که شامل import هاست مثلا شامل دسترسی به فایلهای گوشیه (io) و...
carbide_j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wireless Toolkit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (تحریم)
که چون ایران رو تحریم کردن (که درواقع خودشون رو تحریم کردن) شما بهتره از carbide_j استفاده کنید اگر کسی هم میخواد از ٌWireless Toolkit استفاده کنه میتونه که Mobility Pack رو که برای Netbeans دانلود کنه که مجانیه.
فعلا یا علی
داداش گلم سلام
خیلی عالی بود ولی یخورده برام سنگینه یعنی چطوری بگم نمیفهمم یخورده ابتدایی تر میشه برامون توضیح
بدی فکر نمیکنی برای یکی که هیچی نمیدونه یخورده واضح تر بگی بهتر باشه قربون داداشم برم هی
David4None
15-11-2007, 07:11
کسی میدونه تو میدلت چطوری میشه یک فایل متنی رو اجرا گرد
دو تا تابع هست
readline() و readbyte() که readline واسه فارسی مشکل داره کسی میتونه قطعه سورس برنامه رو اینجا بزاره !!! که فارسی رو کار بده
:10: ممنون میشم
mohammad_77
14-12-2007, 00:33
سلام
برای شروع باید
1)E-Book زیاد بخونید (دنبال مرجع فارسی نباشید چون بهترین Source ها انگلیسی هستند)
2)Tools ابزارهای برنامه نویسی که شامل 2 بخشن 1)محیط کد نویسی 2))JDK-SDK
2-1)محیط کد نویسی مثل
IntellijIdea ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eclipse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
NetBeans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JBuilder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هرکدوم که راحترین، ولی من Eclipse و IntellijIdea رو توصیه میکنم
2-2)JDK این ابزار کد های نوشته شده توسط شما رو Compile میکنه ،که برای هر گوشی خاص اصطلاحا SDK اون رو درون سایتاشون میزارن که شامل import هاست مثلا شامل دسترسی به فایلهای گوشیه (io) و...
carbide_j ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Wireless Toolkit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (تحریم)
که چون ایران رو تحریم کردن (که درواقع خودشون رو تحریم کردن) شما بهتره از carbide_j استفاده کنید اگر کسی هم میخواد از ٌWireless Toolkit استفاده کنه میتونه که Mobility Pack رو که برای Netbeans دانلود کنه که مجانیه.
فعلا یا علی
با سلام .
ضمن تشکر از لطف شما .
البته برنامه نویسی برای موبایل نباید کار سختی باشه . فقط ما بلد نیستیم..... :31: :24:
البته یک چیز کاملا واضح هست و این هم اینه که خیلی ها تو ایران دارن برنامه موبایل می نویسن ولی یکیشون نیست که معرفت داشته باشه و به بقیه یاد بده ( البته خیلی مرام می خواد ) .
البته با همبن میدلت پاسکال خیلی کارها میشه کرد ولی خوب دستت خیلی باز نیست .
اگر من مشکل نداشتم برنامه های بیشتری مینوشتم و در اختیار شما میگذاشتم .
در هر صورت با توجه به تعداد دانلود برنامه هایی که از این تایپینگ داشتید فکر میکنم انگیزه های قوی برای برنامه نویسی وجود داره و من هم سعی میکنم بیشتر تلاش کنم .
بهترين زيان برنامه نويسي چيه ؟
پردرآمد
كارا
به روز
...
mohammad_77
17-12-2007, 23:38
بهترين زيان برنامه نويسي چيه ؟
پردرآمد
كارا
به روز
...
اگر بلد باشی برای خیلی از موسسات بصورت تبلیغی می تونی انجام بدی ( سیمبیان )
سلام به دوستان.
مدتیه می خوام برنامه نویسی سیمبین سری 60ورژن 3 یاد بگیرم ولی نمی تونم از سایت nokia برنامه های sck و cabide c++ s را دانلود کنم.
می نویسه کشور شما در مجموع کشورهای نمی دونم چی نیست.
کسی راه حلی داره.
آدرس دانلود هم در امضام هست.
برای مثال :
begin
end.
microedition.locate
متشکرم.
</SPAN>
رشته زیر را در داخل پرانتز وارد کنید:"microedition.platform"
Mehran NZ
26-12-2007, 14:44
سلام به دوستان.
مدتیه می خوام برنامه نویسی سیمبین سری 60ورژن 3 یاد بگیرم ولی نمی تونم از سایت nokia برنامه های sck و cabide c++ s را دانلود کنم.
کسی راه حلی داره.
دوست عزيزاگه ip تو عوض كني فكر كنم درست بشه از ف.ي.ل.ت.ر شك.ن استفاده كن اگه نداري pm كن بهت بدم :46:
دوست عزيزاگه ip تو عوض كني فكر كنم درست بشه از ف.ي.ل.ت.ر شك.ن استفاده كن اگه نداري pm كن بهت بدم :46:
بله خیلی ممنون. خودم به وسیله ی همین روش تونستم carbide ++c را 130 مگ با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کنم.
ولی این روش چند تا مشکل داره.
یکی اینکه سرعتو خیلی می یاره پایین.
یکی دیگه اینکه رزیوم رو دیگه باید بی خیال شی.
یک مشکل دیگه اینکه برای بار اول کهدانلودکردم فایل خراب دانلود شد.
یک مشکل بزرگتر اینه که قطعی وصلی پیدا میشه.
خواستم ببینم راه دیگه ای کسی بلده.
Mehran NZ
29-12-2007, 04:03
بله خیلی ممنون. خودم به وسیله ی همین روش تونستم carbide ++c را 130 مگ با سرعت 20 کیلوبایت دانلود کنم.
ولی این روش چند تا مشکل داره.
یکی اینکه سرعتو خیلی می یاره پایین.
یکی دیگه اینکه رزیوم رو دیگه باید بی خیال شی.
یک مشکل دیگه اینکه برای بار اول کهدانلودکردم فایل خراب دانلود شد.
یک مشکل بزرگتر اینه که قطعی وصلی پیدا میشه.
خواستم ببینم راه دیگه ای کسی بلده.
فكر نكنم راه ديگه اي داشته باشه به هر حال شما بايد ip رو عوض حالا چه با vpn (بصورت پر سرعت) چه با web p.roxy چه هر روشي كه خودت مي دوني :20:
سلام دوستان عزیز
من این کتاب رو به تازگی دانلود کردم
با استفاده از محیط جاوه میتوانید تفریح و سرگرمی را به گوشیهای همراه خود اضافه كرده و با دستپخت خودتان سرگرم شوید! به كمك این راهنمای قدمبهقدم میتوانید بازیهای مبتنی بر جاوه درست كرده و با توصیهها و دهها نمونهی كامل بازیهای ارایهشده، نحوهی این كار را به خوبی فرابگیرید. این كتاب به شما نشان میدهد كه چطور یك بازی ابتدایی بنویسید و آنرا چطور به یك بازی حرفهای تبدیل كنید؛ آنهم با اضافهنمودن یك سر و شكا حرفهای و منوهای آنچنانی. به علاوه میتوانید نحوهی ارسال پیغام بیسیم را با استفاده از سیمكارت، اتصال فایلی، بلوتوث، و امثالهم را در یك بازی چند نفره نیز یاد بگیرید.
این كتاب در قطع پیدیاف و 415 صفحه در حدود هشت مگابایت حجم دارد
پیشنهاد می کنم شما هم دانلود کنید، کاملا کاربردی هستش:
Creating Mobile Games
mohammad_77
03-01-2008, 20:45
با سلام و تشکر از متالیک .
برای اجرای فایلهای صوتی با در نظر گرفتن اینکه فایل 123 در فرمت mp3 را به برنامه اضافه کرده اید می توانید از قطعه برنامه زیر کمک بگیرید :
البته متاسفانه قابلیت استپ ندارد .
سلام مجدد
اینم یه کتاب دیگه که عمومی هستش و مثل اون قبلی زیاد تخصصی نیست:
Name: Enterprise J2ME: Developing Mobile Java Applications
Author(s): Michael Juntao Yuan
Publisher: Prentice Hall PTR
Date : 2003
Format : CHM
Language : English
ISBN : 0131405306
Description:
J2ME offers an extraordinarily flexible and robust platform for developing mobile applications with enterprise-class performance, reliability, and value. Now, leading mobile developer Michael Yuan covers every aspect of building industrial-strength applications with J2ME: design, architecture, tools, processes, business issues, and more.
Yuan introduces innovations that make the platform even more powerful, ranging from new J2ME profiles and wireless messaging APIs to mobile databases and web services tools. These innovations allow existing Java(TM) developers (especially J2EE(TM) developers) to leverage their skills and add mobility to enterprise applications. Yuan also presents more than a dozen complete sample applications-including the application that earned him the grand prize in Nextel, Sun, and Motorola's nationwide wireless developer contest. Coverage includes:
- Patterns and best practices for building end-to-end mobile applications
- Emerging mobile "killer applications": driving productivity and cost reduction
- "Smart client" applications: architecture and construction
- Advanced HTTP techniques for authentication and session tracking
- Overcoming hardware and network limitations
- Leading-edge mobile enterprise messaging techniques
- Mobile databases and synchronization engines
- XML and mobile web services, including the J2ME Web Services Optional Package
- New options for mobile security in the enterprise
سلام دوستان عزیز
یک برنامه ی دیگه برای برنامه نویسی جاوا برای موبایل پیدا کردم که خیلی جالب و با امکانات هستش
رایگانه ولی حجمش یک کمی زیاده: 25 lمگابایت
راهنمای آنلاین هم داره
کتاب هم براش نوشته شده
در کل خیلی خوبه
می تونید نگاه کنید و صد البته دانلود کنید!، اینم سایتش:
راستی داشت یادم می رفت!
کتاب راهنماش رو هم دارم، دانلود کنید:
حجمش کمه 5 مگابایت ولی اطلاعاتش خیلی زیاده!! دیگه با این کتاب و اون برنامه می تونید حرفه ای بشید.
لینک دانلود:
سلام
امروز یه مجموعه ی 5تایی از کتاب برنامه نویسی جاوا برای موبایل پیدا کردم که دیگه منابع علمی و آموزشی شما از این لحاظ تکمیل باشه:
J2ME (Java 2 Micro Edition) books collection
1. Apress Wireless Java Developing with J2ME Second Edition
2. Beginning J2ME From Novice to Professional 3rd Ed Apr 2005
3. J2ME - The Complete Reference
4. J2ME in a Nutshell
5. Wireless J2ME Platform Programming
Download:
سلام
چون ایران برای دانلود جاوا تحریم می باشد
این ها نسخه های جاوا برای ویندوز می باشد که باید همه را دانلود کنید:
ابزار برای موبایل:
موفق باشید
nokhbeh100
27-01-2008, 15:38
salam
bebinid man pascal baladam midlet pascalam download kardam ama ye moshkeli daram
tebghe helpe khode midlet pascal bayad beshe ye klaso az j2me add kard
ama man chon mikham ba bluetooth kar konam hanooz nafahmidam che shekli classo benevisam ke doros kar
kone har ki j2me balade o midlet paskalo dare ye hemati kone maro az inja nejat bede
mamnoon
salam
bebinid man pascal baladam midlet pascalam download kardam ama ye moshkeli daram
tebghe helpe khode midlet pascal bayad beshe ye klaso az j2me add kard
ama man chon mikham ba bluetooth kar konam hanooz nafahmidam che shekli classo benevisam ke doros kar
kone har ki j2me balade o midlet paskalo dare ye hemati kone maro az inja nejat bede
mamnoon
سلام دوست عزیز
لطفا فارسی بنویسید. من جواب سوال شما را نمی دانم ولی می خواستم به همه ی شما یک پیشنهاد بدهم:
همین الان Midlet Pascal رو ببوسید بزارید کنار! چون اولا این برنامه 2 ساله که آپدیت نشده و ثانیا کلا سایتش بسته شده و سازندگانش پروژه رو تعطیل کردن
پیشنهاد دوم من اینه که برای این که زودتر به نتیجه برسید J2ME یاد بگیرید. ممکنه سخت باشه ولی خیلی سریعتر به نتیجه می رسید. اگه می خواهید از برنامه های مشابه midlet pascal استفاده کنید از همون j2me polish استفاده کنید.
از ما گفتن بود!!
nokhbeh100
30-01-2008, 19:52
دوباره سلام
تایپ فارسی ام زیاد خوب نیست اما باشه
من j2me هم کمی بلدم و یک مشکل بزرگ با sin و cos دارم
import javax.microedition.midlet.*;
import javax.microedition.lcdui.*;
import java.util.*;
import net.jscience.math.kvm.MathFP;
/**
* A MIDlet demonstrating how to read and interpret key events from a device.
* @author Martin J. Wells
*/
public class mamal extends MIDlet implements CommandListener
{
private MyCanvas myCanvas;
private Command quit;
private Timer timer;
private PrintTask task;
public double x = 0; // current position
public double y = 0;
public int l = 10 ;
public double gas = 0.1 ;
public double alfa =0 ;
public double ax = 0;
public double ay = 0;
public double vx = 0;
public double vy = 0;
/**
* A custom Canvas class we use to draw a string based on a screen
* position modified by key events.
*/
class MyCanvas extends Canvas
{
private String lastKeyName = "Hit a Key"; // name of the last key they hit
/**
* Overriden Canvas.paint method that draws a string at the current
* position (x, y).
* @param graphics The graphics context for this Canvas
*/
protected void paint(Graphics graphics)
{
// draw a black rectangle the size of the screen in order to wipe
// all previous contents
graphics.setColor(255, 255, 255);
graphics.fillRect(0, 0, getWidth(), getHeight());
// draw the string (the name of the last key that was hit)
graphics.setColor(0, 0, 0);
graphics.drawLine( MathFP.toInt(x),MathFP.toInt(y),MathFP.toInt(y),Ma thFP.toInt(x));
}
/**
* Overriden Canvas method called when a key is pressed on the MID. This
* method sets the key name string and then modifies the position if a
User Interface (LCDUI) 169
* directional key was hit.
* @param keyCode the code of the key that was pressed
*/
protected void keyPressed(int keyCode)
{
if (keyCode > 0)
lastKeyName = getKeyName(keyCode);
switch (getGameAction(keyCode))
{
case UP: gas = gas + 0.1; break;
case DOWN: gas = gas - 0.1; break;
case RIGHT: alfa = alfa + 0.1; break;
case LEFT: alfa = alfa - 0.1; break;
}
// request a repaint of the canvas
repaint();
}
}
/**
* MIDlet constructor that creates the custom canvas (MyCanvas) and adds
* a quit command to it.
*/
public mamal()
{
// Construct a the canvas
timer = new Timer();
task = new PrintTask();
myCanvas = new MyCanvas();
// we still need a way to quit
quit = new Command("Quit", Command.EXIT, 2);
myCanvas.addCommand(quit);
myCanvas.setCommandListener(this);
}
/**
* Called by the Application Manager when the MIDlet is starting or resuming
* after being paused. In this example it acquires the current Display object
* and uses it to set the Form object created in the MIDlet constructor as
* the active Screen to display.
* @throws MIDletStateChangeException
*/
protected void startApp() throws MIDletStateChangeException
{
// upon starting up we display the canvas
timer.schedule(task, 1000, 1000);
Display.getDisplay(this).setCurrent(myCanvas);
}
/**
* Called by the MID’s Application Manager to pause the MIDlet. A good
* example of this is when the user receives an incoming phone call whilst
* playing your game. When they’re done the Application Manager will call
* startApp to resume. For this example we don’t need to do anything.
*/
protected void pauseApp()
{
task.cancel();
}
/**
* Called by the MID’s Application Manager when the MIDlet is about to
* be destroyed (removed from memory). You should take this as an opportunity
* to clear up any resources and save the game. For this example we don’t
* need to do anything.
* @param unconditional if false you have the option of throwing a
* MIDletStateChangeException to abort the destruction process.
* @throws MIDletStateChangeException
*/
protected void destroyApp(boolean unconditional) throws MIDletStateChangeException
{
timer.cancel();
}
/**
* The CommandListener interface method called when the user executes a
* Command, in this case it can only be the quit command we created in the
* constructor and added to the Canvas.
* @param command
* @param displayable
*/
public void commandAction(Command command, Displayable displayable)
{
try
{
if (command == quit)
{
destroyApp(true);
notifyDestroyed();
}
//User Interface (LCDUI) 171
}
catch (MIDletStateChangeException me)
{
System.out.println(me + " caught.");
}
}
class PrintTask extends TimerTask
{
/**
* To implement a task you need to override the run method.
*/
public void run()
{
// output the time the task ran at
ax = mamal.MathFP.sin(alfa) * gas;
ay = mamal.MathFP.cos(alfa) * gas;
x = x + vx;
y = y + vy;
vx = vx * 7 / 10;
vy = vy * 7 / 10;
vx = vx + ax;
vy = vy + ay;
//LINE (x + l * SIN(alfa), y + l * COS(alfa))-(x - l * SIN(alfa), y - l * COS(alfa))
}
}
}
Project "mamal" loaded
Project settings saved
Building "mamal"
h:\WTK22\apps\mamal\src\mamal.java:4: package net.jscience.math.kvm does not exist
import net.jscience.math.kvm.MathFP;
^
h:\WTK22\apps\mamal\src\mamal.java:56: cannot find symbol
symbol : variable MathFP
graphics.drawLine( MathFP.toInt(x),MathFP.toInt(y),MathFP.toInt(y),Ma thFP.toInt(x));
^
^
^
^
h:\WTK22\apps\mamal\src\mamal.java:164: cannot find symbol
ax = mamal.MathFP.sin(alfa) * gas;
^
h:\WTK22\apps\mamal\src\mamal.java:165: cannot find symbol
ay = mamal.MathFP.cos(alfa) * gas;
^
7 errors
com.sun.kvem.ktools.ExecutionException
Build failed
سلام
امروز 9 مقاله ی آموزشی به زبان فارسی در رابطه با برنامه نویسی J2me پیدا کردم.
PDF شماره 9:
PDF شماره 8:
PDF شماره 7:
PDF شماره 6:
PDF شماره 5:
PDF شماره 4:
PDF شماره 3:
PDF شماره 2:
PDF شماره 1:
منبع: وبلاگ برنامه نویسی جاوا برای موبایل
miliomid
26-02-2008, 22:28
سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه
دوستان می خواستم بپرسم آیا امکان دیدن سورس برنامه ها وجود داره ؟
منظورم اینه که وقتی برنامه رو ساختیم و تبدیل به فایل Jar شد آیا روشی وجود داره که بشه سورس برنامه رو دید ؟
من فایل ها رو دیدم ولی کد شده بودن
آیا برنامه ای هست که بشه سورس رو باهاش دید ؟
معرفی و آموزش نصب و راه اندازی Hecl جهت برنامه نویسی جاوا برای موبایل
مقدمه
در این مقاله بحثی فنی راجع به چگونگی نصب زبان اسکریپت نویسی Hecl روی ویندوز جهت برنامه نویسی جاوا برای موبایل خواهم داشت. اما قبل از آن این نکته را یادآور می شوم که چنین مقاله ای (تا این لحظه) با این موضوع به صورت فارسی روی اینترنت وجود نداشته است و از شما خواهشمندم اگر از این مقاله (و یا مقالات دیگر این وبلاگ) کپی بر می دارید حتما آدرس وبلاگ را به عنوان منبع ذکر کنید در غیر این صورت کار شما مورد رضایت نیست.
Hecl یک زبان اسکریپت نویسی است که از زبان جاوا برای کامپایل اسکریپت های خود استفاده می کند. یعنی شما ابتدا اسکریپت را به زبان Hecl می نویسید سپس Hecl اسکریپت شما را تبدیل به جاوا کرده و سپس از طریق جاوا عمل کامپایل را انجام می دهد.
برای نصب این سیستم روی ویندوز باید کارهایی انجام دهید که تا به حال انجام نداده اید! و من قدم به قدم و با زبانی ساده و غیر رسمی چگونگی آن را برای شما شرح خواهم داد. زبان Hecl یک زبان اسکریپت نویسی ساده برای نوشتن انواع برنامه و به خصوص برنامه های جاوای قابل اجرا بر روی موبایل مورد استفاده قرار می گیرد.
قدم اول: نصب جاوا بر روی ویندوز
قدم دوم: نصب Wireless toolkit
قدم سوم: نصب Ant Apache بر روی ویندوز
قدم چهارم: نصب Hecl
خواندن مطالب در منبع: hojjatmr.blogfa.com
hessam123
03-03-2008, 20:09
بچه ها من یه فایل جاوا دارم... کسی هست برام به class تبدیلش کنه... من برنامه ش رو ندارم. ممنون میشم اگه کمکم کنید...
bad_boy_2007
03-03-2008, 23:11
این برنامه میدلت پاسکال رو واسه پروژه یکی از درسام نوشته بودم گفتم اینجا هم بزارم شاید بدرد بخوره !!!
تو این برنامه یه سری اطلاعات (نام ، نام خانوادگی و . . .) از کاربر گرفته میشه و امکان حذف ، اضافه و ویرایش اطلاعات درج شده هم وجود داره . این برنامه نشون میده که چطور میشه با فرمها کار کرد و . . . برای ذخیره اطلاعات از RecordStor استفاده کردم
bad_boy_2007
03-03-2008, 23:15
سلام به دوستان.
کسی راه حلی داره.
با --- چی ؟
اگه تست نکردی یه تستی بکن ، من تو تمام سایتهای تحریم شده و ----- شده با استفاده از --- میرم و افت سرعت هم در حد خیلی کم داره ، مثلا نسخه --- رایگان من که از سایت secureix.com گرفتم افت سرعتش کمتر از 30% هست . اگه تست نکردی ، امتحان کن مطمئنم پشیمون نمیشی
bad_boy_2007
03-03-2008, 23:17
چند روز پیش داشتم تو کتاب خونه ولگردی !!! میکردم که بطور کاملا تصادفی !:31: چشمم به ی کتاب آموزش J2me افتاد (ترجمه شده به زبان شیرین فارسی) مال انتشارات ناقوص بود ، یکمکی خوندم قشنگ توضیح داده بود ولی کتاب خیلی مختصری بود فکر کنم حدود 150 یا 200 صفحه ای بیشتر نبود .
در هر حال تهیه اش ضرری نداره !
omidhooshi
11-03-2008, 00:25
سلام به همه دوست داران جاوا
من هم چند وقتیه افتادم دنبال برنامه نویسی جاوا و سیمبیان برنامه های زیادی هم نصب کردم و برای جاوا برنامه ای بهتر از NetBeans IDE 6.0.1 ندیدم مشکل اصلی من و خیلیهای دیگه آشنا نبودن با اصول اولیه و استارت این زبانه اگر دوستانی باشند که این زبان رو به صورت اصولی و از ریشه معرفی کنند ما هم از حالت مصرف کننده خارج و به جمع تولید کنندگان می پیوندیم
با تشکر پیشاپیش
:40:
سلام به شما دوستان عزیز، و آقا محمد که این تاپیک مفید رو ایجاد کردند،بچه ها من Netbeans Moblity pack 5.0 رو دانلود کردم ولی Netbeans IDE 5.0 رو نتونستم دانلود کنم،اگر کسی لینک سالم سراغ داره یا اگه میتونه آپلود کنه(که شاهکار کرده) خیلی خوشحال میشم.
mohammad_77
31-03-2008, 19:57
با سلام .
فکر کنم 2 تا 3 ماهی باشه که اینجا نیامده باشم .
وقتی این جا رو راه انداختم کل اینترنت رو میگشتی جایی خاصی پیدا نمیشد که درباره برنامه نویسی برای موبایل به فارسی توضیحات خوبی داده باشه .
فکر میکردم با ایجاد چنین جایی کسی پیدا بشه و کمکی بکنه ولی خوب پس از مدتی تنهایی با برنامه میدلت پاسکال آشنا شدم و دست و پا شکسته برنامه Mobil info خودم رو باهاش نوشتم .
با اینکه سورس این برنامه رو قرار داده بودم تا بقیه رو هم تشویق کنم ولی سودی نداد و ما هم پشیمون شدیم ( حسابی درگیر کارهای دیگه هم بودم ).
وقت کمتری برای این کارها دارم ولی توصیه میکنم برای برنامه نویسی از همون میدلت استفاده کنید و روش استفاده از دستورات این برنامه رو هم برای هم بگذارید ( راه دوری نمی ره ) .
برنامه نویسی با netbeans کار سختی هست ولی اگه به کمک هم بتونیم توش تسلط پیدا کنیم خیلی حرفها برای زدن داره ( کاملا حرفه ای ).
برای استفاده از این برنامه به چند برنامه احتیاج دارید :
در این سایت مدلهای مختلف هست که از jdk-1_5_0_XX-windows-i586-p.exe استفاده کنید البته من از (XX:10) استفاده میکردم . (البته همون قرمز رنگش مهم تره)
برای دانلود netbeans هم از سایت زیر استفاده کنید :
گزینه بالا جایی برای دانلود داره و در قسمت پایین هم دو گزینه
NetBeans Mobility Pack 5.0 Installer
و
NetBeans Profiler 5.0 Installer
وجود داره .
( احتمالا نتوانید دانلودش کنید پس از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کنید ).
البته اگر نسخه های دیگری را خواستید به این آدرس بروید و در قسمت راست نوع آن را مشخص کنید .(از Release برای گزینه دوم استفاده کنید ).
نکته مهم : netbeans برای اجرا به JDK احتیاج داره و نسخه خاصی رو هم احتیاج داره . مثلا اینها با هم جواب داده اند :
JDK-1_5_0_10-windows-i586-p
netbeans-5_0-windows
netbeans_mobility-5_0-win
برای نسخه های دیگه تحقیق کنید . یا یکی دانلود کنه و به بقیه هم پیشنهاد کنه .
در ضمن اگر به سایت سونی اریکسون بروید چند تا پک وجود داره که پس از دانلود و نصب اونها این امکان را به شما میدهد که برنامه ساخته شده رو به صورت مجازی روی انواع گوشی ها به صورت کاملا تخصصی امتحان کنید .
از آدرس زیر دانلود کنید :
چند تایی فایل حجیم هست که احتمالا احتیاجتون هم نشه !!!
در ضمن در آدرس زیر که بروید پر از آموزش برنامه نویسی جاوا برای موبایل تحت netbeans هستش که البته خیلی روش مانور ندادم ( وقتش رو هم ندارم ) ولی به قول دوستان توپه .
در هر صورت این شما و این هم برنامه های برنامه نویسی فقط بدانید اگر نمیتوانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا برود ( دیگران را هم پلکان نردبان خود نکنیم ).
miliomid
09-05-2008, 18:36
سلام
آقايون كامپايلر جاوا رو كسي نداره ؟
خيلي گشتم
هيچ لينك درست و حسابي براي دانلود پيدا نكردم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
امروز 9 مقاله ی آموزشی به زبان فارسی در رابطه با برنامه نویسی J2me پیدا کردم.
PDF شماره 9:
PDF شماره 8:
PDF شماره 7:
PDF شماره 6:
PDF شماره 5:
PDF شماره 4:
PDF شماره 3:
PDF شماره 2:
PDF شماره 1:
منبع: وبلاگ برنامه نویسی جاوا برای موبایل
متالیک عزیز من همون اولی رو امتحان کردم ولی دانلود نشد!
به نظرم اول باید تو پرشین گیگ عضو بشیم تا بتونیم دانلود کنیم,آره؟
سلام
آقايون كامپايلر جاوا رو كسي نداره ؟
خيلي گشتم
هيچ لينك درست و حسابي براي دانلود پيدا نكردم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
من در چند پست قبلی لینک های دانلود رو گذاشتم.
متالیک عزیز من همون اولی رو امتحان کردم ولی دانلود نشد!
به نظرم اول باید تو پرشین گیگ عضو بشیم تا بتونیم دانلود کنیم,آره؟
از این وبلاگ استفاده کنید: j2me.blogfa.com
ehsan65mns65
17-07-2008, 17:03
سلام به همه. من یک مقدار برنامه نویسی جاوا بلدم. البته بر خلاف نظر دوستان فکر میکنم که زبان برنامه نویسی راحتی باشه. چون به جای نوشتن یک سری علامات فقط باید فینگلیش تایپ کرد. البته تا حالا به برنامه نویسی موبایل نیاز پیدا نکردم تا از این نرم افزار استفاده کنم. اگه کسی نیاز خاصی داره ما در خدمتیم.
meysamn2o
26-07-2008, 11:17
دوستان من تو Compile کردن فایل java مشکل دارم.
تو وب سرچ کردم فقط javac رو معرفی کرد.
اگه میشه بگین چجوری باید فایل java رو به class تبدیل کنم
خیلی ممنون
kiuhnmgtrdcv
26-07-2008, 13:51
دوستانی که در مورد IDE سوال داشتند
INTELLIJ IDEA
1 - یک Code assistance فوق العاده هوشمند .
2 - سبک و Performance عالی (حافظه کم میگیره)
3- بدلیل تجاری بودن و همچنین مستقل بودن از تمامی شرکت های سردم دار جاوا (Sun , IBM , Oracle) تمامی تکنولوژی های محبوب رو بدون سیاست تجاری پشتیبانی می کند (مثلا نمیگه چون من خودم App server دارم و اون شرکت هم داره پس فقط برای خودمو پشتیبانی کنم که مزیت حساب بشه )
4- امکانات ویژوال خیلی ضعیف .
5- نرم افزار تجاری (برای ایرانی ها کرکی)
6- بروزرسانی خوب
Netbeas
1- یک Code assistance فوق العاده هوشمند و همچنین راهنمای خوب برای کد نویسی (همون معلم من).
2- امکانات ویژوال خوب .
3- تقریبا سنگین (البته در هر نسخه جدید خیلی کمتر حافظه مصرف میکنه و سریعتر میشه)
4 - Open source ولی دانلود بسیار سخت (بدلیل تحریم آمریکا دانلودش عذاب آوره)
5- بروز رسانی خوب و سریع
MyEclipse
1- از نظر Code assistance متوسط (کلا تمام محیطهای بر پایه Eclipse به این صورت هستند)
2- امکانات ویژوال معمولی .
3- بدلیل تجاری بودن و همچنین مستقل بودن از تمامی شرکت های سردم دار جاوا (Sun , IBM , Oracle) تمامی تکنولوژی های محبوب رو بدون سیاست تجاری پشتیبانی می کند (مثلا نمیگه چون من خودم App server دارم و اون شرکت هم داره پس فقط برای خودمو پشتیبانی کنم که مزیت حساب بشه )
4- سنگین (البته نه به اندازه JBuilder) .
6- بروزرسانی خوب
7- Plugin های فراوان
JBuilder
1- از نظر Code assistance متوسط (کلا تمام محیطهای بر پایه Eclipse به این صورت هستند)
2- امکانات ویژوال خوب.
4- خیلی سنگین
6- بروزرسانی خوب
7- Plugin های فراوان
JDeveloper
1- از نظر Code assistance معمولی
2- امکانات ویژوال خوب.
3- بدلیل اینکه محصول Oracle است از یکسری چیزها مثل Oracle DB خیلی خوب پشتیبانی میکنه و بعضی چیزا که برای شرکت های دیگس رو یا نداره یا اینکه خیلی ساده داره .
4- سرعت اجرای خوب ولی به intellij idea نمی رسه .
5- نرم افزار رایگان و قسمت هایی Open source
6 - بروز رسانی دیر به دیر
با --- چی ؟
اگه تست نکردی یه تستی بکن ، من تو تمام سایتهای تحریم شده و ----- شده با استفاده از --- میرم و افت سرعت هم در حد خیلی کم داره ، مثلا نسخه --- رایگان من که از سایت secureix.com گرفتم افت سرعتش کمتر از 30% هست . اگه تست نکردی ، امتحان کن مطمئنم پشیمون نمیشی
آخر تونستم دانلودشون کنم.
هر کی نیازشون داشت بگه براش می فرستم.(قابل توجه مدیران سایتها)
ActivePerl-5.10.0.1002-MSWin32-x86-283697.zip 15MB
Carbide.c++_v1.2.exe 135MB
Carbide_ui_Theme_3_1_1_Setup.exe 135MB
S60-SDK-0548-3[1].0-f.3.215f.zip (Sybians60v3) 268MB
S60-3.2-SDK-f.inc3.2130.zip (Sybians60v3)(Sybians60vfp2 latest version) 450MB
Plugin_For_S60_3rd_Ed.zip 43MB
با سلام من می خوام آموزشی در مورد J2ME بنویسم آیا اینجا محل مناسبی هست؟
ابتدا در مورد Application Lifecycle Package
و توضیحی کلی در مورد نوشتن برنامه های جاوا و سپس در مورد User Interface Package
و بعد در مورد Persistence Package و سرانجام کلاسهایی را که خودم نوشتم رو براتون شرح دهم.
ضمنا این موضوع پروژه پایان ترم بنده بود و به همین خاطر مجبور شدم تمامی مطالب فوق و بسیاری دیگر را مطالعه نمایم!
عجیبه که هیچ کس علاقه ای نداشت خوب یه نمونه برنامه براتون می زارم که کار خودم هستش . خوشحال می شم نظرتونو بدید.
لینک دانلود:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همگی
من یه مشکلی برام در رابطه با midlet پیش اومده ... امیدوارم که بتونید کمکم کنید.
من یه برنامه دیکشنری انگلیسی به فارسی با midlet نوشتم اما midlet مثل اینکه فارسی رو support نمی کنه....
حالا من موندم چی کار کنم؟
آیا راه حلی تو خود midlet هست ؟ یا باید دست به گریبان بقیه برنامه ها بشم؟
بچه ها اگر هر کدومتون میدونید حتما جوابشو بدید . خیلی عجله ایه
ممنون
سلام
یه سوال داشتم بچه ها
از کجا می شه فهمید که یه گوشی موبایل جاواست یا نه؟
البته قبل از نصب هر چیزی مثل فایل jar???
لطفا اگه می دونید جوابمو بدین
ممنون
سلام دوست عزیز
یه راه ساده اینه که مدل گوشیتو می گفتی و...
در ضمن اکثر گوشی ها جاوا رو ساپورت می کنن.
و....
سلام بچه ها
من یه برنامه دیکشنری براب موبایل نوشتم
فرمتش جاواست
اما نمی دونم چرا فقط روی گوشیهای سونی اریکسون اجرا می شه؟؟؟؟؟ مثلا روی سونی اریکسون k800 و k530 اجرا شد و جواب داد .
روی گوشی نوکیا نصب می شه اجرا هم میشه اما کار نمی کنه!!!!
لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه؟
karimi13
16-11-2008, 13:21
لام من مي خوام 1 ديكشنري برا موبايل بنويسم اگه راهنماييم كنيد ممنون ميسم
mohammad_77
16-11-2008, 21:03
سلام .
ساده ترين قسمت برنامه همين جاست .
متاسفانه الان به برنامه دسترسي ندارم ولي توي قسمت HELP برنامه جايي بود كه به سادگي ان را توضيح داده بود . در برنامه Mobile Info هم كه نوشته ام از همين قابليتش براي يافتن مشخصات گوشي استفاده كرده ام .
در ضمن يك برنامه كه مبناهاي گوناگون را به هم تبديل ميكند را نوشته ام كه بزودي سورس كد آن را برايتان ميگذارم .
واسه نوشتن یه برنامه ای که موبایل رو با یو اس بی یه کامپیوتر وصل کنیم ولی بدون استفاده از گوشی با یه واسط نرم افزاری به تعدادی شماره اس ام اس بده
باید چی کار کننم؟
سیمبیان باشه؟یا جاوا؟
از کجا باید شروع کنم
ممنون میشم اگر توضیحات کاملی رو ارایه بدین!
این همه برنامه نویس غدر اینجاس!
یه نفر نمی تونه یه توضیح به ما بده؟!!
سلام
می تونید سری هم به
برای آموزش بزنید
alirezabigham
29-12-2008, 00:34
raheman جان اینجا همه مشتاق چیزهایی هستند که شما بلدید. اینجا مناسبه ولی اگه هم نه میتونین یه وبلاگ بسازید و اونجا همه مسائل رو توضیح بدید و دوستان رو راهنمایی کنید تا به اونجا سر بزنند. موفق باشید. یا علی.
afshin1987
30-12-2008, 16:35
چطوری میشه روی کتاب های الکترونیکی قفل گذاشت
مثل خیلی از نرم افزار ها که نیاز به کرک دارن
نیاز خیلی ضروری به همچین برنامه ای دارم
لطفا راهنماییم کنید
mohammad_77
30-12-2008, 23:06
واسه نوشتن یه برنامه ای که موبایل رو با یو اس بی یه کامپیوتر وصل کنیم ولی بدون استفاده از گوشی با یه واسط نرم افزاری به تعدادی شماره اس ام اس بده
باید چی کار کننم؟
سیمبیان باشه؟یا جاوا؟
از کجا باید شروع کنم
ممنون میشم اگر توضیحات کاملی رو ارایه بدین!
سلام.
شاید نام این برنامه را شنیده باشید :
MyPhoneExplorer
خوبی این برنامه هم اینه که از زبان فارسی پشتیبانی میکنه مطمئنم بدرد شما میخورم . من هم باهاش برای این و اون اس ام اس فرستاده ام .
mohammad_77
30-12-2008, 23:13
میدونم که بد قول شدم .
قرار بود که یک برنامه بنویسم که متاسفانه درایو C ام رو فرمت کردم و پاک شد ( تمام شده بود) .
کسانی که میخواهند برای موبایل برنامه نویسی کنند اگر به برنامه ای که قبلا نوشته ام ( سورسش ) به نام Mobile Info مراجعه کنند . متوجه میشوند که از بسیاری از قابلیت ها استفاده شده است .
اینکه برنامه های تولیدی روی نوکیا جواب نمیده هم اینکه اینها اساسشون سیمبیانه و از جاوا هم پشتیبانی میکنند و بعضی از کلاس های جاوا ممکنه براشون تعریف شده نباشه . اگر ویژگی خاصی به برنامه تان اضافه کردید غیر فعالش کنید شاید نتیجه بگیرید .
سعی میکنم از HELP برنامه استفاده کنم و بعضی توضیحات رو روانتر براتون بگذارم .
در ضمن این سایت اصلی برنامه هست و پروژه هاش هم سورس دارند . توضیحات خوبی هم دارند .
به قول یکی از اساتیدمون برنامه نویس خوب کسی هستش که برنامه ای رو که بقیه مینویسند درک کنه .
mohammad_77
30-12-2008, 23:20
سلام
یه سوال داشتم بچه ها
از کجا می شه فهمید که یه گوشی موبایل جاواست یا نه؟
البته قبل از نصب هر چیزی مثل فایل jar???
لطفا اگه می دونید جوابمو بدین
ممنون
در سایت زیر مدل گوشی رو بزنید قابلیت هاش رو بیان میکنه ( بالای صفحه ) :
afshin1987
03-01-2009, 13:51
چطوری میشه روی کتاب های الکترونیکی قفل گذاشت
مثل خیلی از نرم افزار ها که نیاز به کرک دارن
نیاز خیلی ضروری به همچین برنامه ای دارم
لطفا راهنماییم کنید
کسی نبود کمک کنه؟؟؟
یه برنامه که بشه روی نر افزارای جاوا قفل گذاشت و برای باز کردن قفل نیاز به imei گوشی باشه ......
wmani2002
17-01-2009, 05:44
سلام
من مدت زیادی دنبال برنامه netbeans واسه برنامه نویسی موبایل بودم
آخرش هم به خاطر حجم بالای اون که با dial up عملا نمیشه دانلود کرد مجبور شدم یه cd مثلا آمورشی بخرم که برنامه را هم داشته باشه!
اما...
نه تنها امورشش اصلا به درد نمی خورد که انتظارش را هم داشتم برنامه اش هم کامل نبود
من الان برنامه netbeans 6 و 6.1 را دارم اما بدون mobility pack
کجا می تونم پک موبایل را مجزا دانمود کنم؟
چون همه جا اینها را با هم گذاشتن جدود 62 مگ که نمی تونم دانلود کنم
10-12 روزه علافشم
امیدوارم بتونین کمکم کنین
ممنون
من دنبال یک کتاب اموزش جاوا برای دونلود میگردم.فارسی بشه.
کسی لینک نداره؟
mohammad_77
25-01-2009, 20:18
سلام
من مدت زیادی دنبال برنامه netbeans واسه برنامه نویسی موبایل بودم
آخرش هم به خاطر حجم بالای اون که با dial up عملا نمیشه دانلود کرد مجبور شدم یه cd مثلا آمورشی بخرم که برنامه را هم داشته باشه!
اما...
نه تنها امورشش اصلا به درد نمی خورد که انتظارش را هم داشتم برنامه اش هم کامل نبود
من الان برنامه netbeans 6 و 6.1 را دارم اما بدون mobility pack
کجا می تونم پک موبایل را مجزا دانمود کنم؟
چون همه جا اینها را با هم گذاشتن جدود 62 مگ که نمی تونم دانلود کنم
10-12 روزه علافشم
امیدوارم بتونین کمکم کنین
ممنون
سایت سونی اریکسون خودش موبایل پک داره ولی آخرین باری که دانلودش کردم حدود 50 تا 70 مگ بود .
mohammad_77
25-01-2009, 20:22
من دنبال یک کتاب اموزش جاوا برای دونلود میگردم.فارسی بشه.
کسی لینک نداره؟
هم فارسی و هم انگلیسیشو دارم . اگر پیدا نکردی پیغام خصوصی بده تا آپلود کنم . البته فکر کنم قبلا یک نفر اینجا گذاشته بود .
hessam-gsm
07-02-2009, 19:28
یه نرم افزار می خوام تا بتونم نرم افزار های کاربردی جاوا و سیمبیان سورشو در اورد و تونس داخلشون ادیت کرد ؟
ممنون میشم را همنماییم کنید
اگر بخواهید در مورد برنامه نویسی 3 بعدی برای جاوا با استفاده از موبایل اطلاعاتی کسب کنید می توانید به این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بروید و یا اگر درخواست کننده زیاد شد در این تاپیک مطالبی می نویسم.
سلام .
دوستان عزیز ، ساده ترین روش برای برنامه نویسی برای موبایل (واسه تازه کاران ) یه محیط ویژوال هست
شما قبل از هر چیز برین سراغ NetBeans 6.5 به سادگی می تونید یه برنامه ساده درست کنید . بعد مشکل شما یادگیری زبان جاوا هست که اساتید در قسمت برنامه نویسی به زبان جاوا کمکتون میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
java.sun.com
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این سایت ها می تونید لینک دانلود NetBeans رو پیدا کنید .
اگر نتونستید دانلود کنید احتمالا jdk نصب نکردین ، تو همون سایت های بالا پیداش میکنین.
farzam1361
12-05-2009, 15:22
سلام
دو تا سوال
1- چه طور ميشه يه پس زمينه براي خروجي درست كرد(نوشته ها روي فايل تصويري نمايش داده شود)
2- وقتي برنامه نوشته شدم رو اجرا مي كنم دكمه هاي فرمان كار نمي كنند
سلام
من به javax.microedition احتیاج دارم
از کجا میشه دانلودش کنم؟
توی j2me و jwt که دانلود کردم وجود نداره
gholam_hossein_nk
03-11-2009, 18:05
بابا آموزش ساخت بازی بوسیله ی midlet pascal بذارید خواهشا...................
سلام .
دوستان عزیز ، ساده ترین روش برای برنامه نویسی برای موبایل (واسه تازه کاران ) یه محیط ویژوال هست
شما قبل از هر چیز برین سراغ NetBeans 6.5 به سادگی می تونید یه برنامه ساده درست کنید . بعد مشکل شما یادگیری زبان جاوا هست که اساتید در قسمت برنامه نویسی به زبان جاوا کمکتون میکنند.
java.sun.com
از این سایت ها می تونید لینک دانلود NetBeans رو پیدا کنید .
اگر نتونستید دانلود کنید احتمالا jdk نصب نکردین ، تو همون سایت های بالا پیداش میکنین.
متاسفانه شرکت SUN به ایران اجازه دانلود نمیده:41: اگه میشه لینک دیگه ای معرفی کنید(رپید شیر،مگاآپلود و ...)
من دنبال JDK میگردم
ممنون
مراحل یادگیری و کار با جاوا : اول دانستن یک زبان برنامه نویسی دوم خواندن جاوا از کتاب مهندس قلزم سوم دانلود netbeans و jdk از سایت تبیان چهار شروع به کار پنجم سوالی داشتی بپرس بهت بگم
اگه کسی برنامه نویسی موبایل غیر از جاوا بلده خواهشا به من کمک کنه
taha_nadri
16-10-2010, 15:30
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد عزيز
سوال بنده در مورد نرم افزار كتابچه 3 استكه توي اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])معرفي كرده دوتا سوال
يكي اينكه زمانيكه فايل بسته ميشه توي منو هاش يه دربارهما داره مي خواستم سوال كنم كه چطوري ميتونم يا به عبارتي توي كدوم فايل مي تونم اونو تغيير بدم و دومين سوال اينكه آيا برنامه ايي شبيه به اين سراغ داريد كه به صورت اينتر اكتيو بشه با اون برنامه موبايل طراحي كرد البته با امكانات بيشتر
به عنوان مثال من يه فايلي رو آماده كردم
مي خوام توي بعضي از قسمتهاش يه تغييراتي بدم
مثلاً
توي در باره ما مي خوام توي متن موجود يه تغييري بدم
مي خواستم از دوستان سوال كنم كه توي كدوم فايل مي تونم اين تغييرات رو اعمال كنم
لينك دانلود نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ميشم اگر بنده رو راهنمايي فرمائيد
spiderman200700
26-07-2011, 02:30
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد عزيز
سوال بنده در مورد نرم افزار كتابچه 3 استكه توي اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])معرفي كرده دوتا سوال
يكي اينكه زمانيكه فايل بسته ميشه توي منو هاش يه دربارهما داره مي خواستم سوال كنم كه چطوري ميتونم يا به عبارتي توي كدوم فايل مي تونم اونو تغيير بدم و دومين سوال اينكه آيا برنامه ايي شبيه به اين سراغ داريد كه به صورت اينتر اكتيو بشه با اون برنامه موبايل طراحي كرد البته با امكانات بيشتر
به عنوان مثال من يه فايلي رو آماده كردم
مي خوام توي بعضي از قسمتهاش يه تغييراتي بدم
مثلاً
توي در باره ما مي خوام توي متن موجود يه تغييري بدم
مي خواستم از دوستان سوال كنم كه توي كدوم فايل مي تونم اين تغييرات رو اعمال كنم
لينك دانلود نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ميشم اگر بنده رو راهنمايي فرمائيد
این کار خیلی سخته ولی امکان پذیره.
برای این کار اول باید کل کلاس های برنامه یا همون کد بایتی برنامه رو Decompile کنی تا تبدیل به سورس کد بشه.بعد اگه توی برنامه نویسیه جاوا آماتور یا بالاتر باشی،میتونی هر تغییری که بخوای توی برنامه ایجاد کنی.
برای Decompile کردن هم باید از نرم افزار DJ Java Decompiler استفاده کنی.
من خیلی کم به این سایت سر میزنم.اگه سوالی در مورد برنامه نویسیه جاوا مخصوصا J2SE داشتین،با ایمیلم تماس بگیرید.تا جایی که بتونم جواب میدم.
ایمیل من:
spiderman200700@yahoo.com
این کار خیلی سخته ولی امکان پذیره.
برای این کار اول باید کل کلاس های برنامه یا همون کد بایتی برنامه رو Decompile کنی تا تبدیل به سورس کد بشه.بعد اگه توی برنامه نویسیه جاوا آماتور یا بالاتر باشی،میتونی هر تغییری که بخوای توی برنامه ایجاد کنی.
برای Decompile کردن هم باید از نرم افزار DJ Java Decompiler استفاده کنی.
من خیلی کم به این سایت سر میزنم.اگه سوالی در مورد برنامه نویسیه جاوا مخصوصا J2SE داشتین،با ایمیلم تماس بگیرید.تا جایی که بتونم جواب میدم.
ایمیل من:
spiderman200700@yahoo.com
این کار خلاف قوانینه دوست عزیز...!؟!
شما می تونید به جای دزدی... پول بدید و این نرم افزار رو خریداری کنید...!؟!
spiderman200700
27-07-2011, 13:48
این کار خلاف قوانینه دوست عزیز...!؟!
شما می تونید به جای دزدی... پول بدید و این نرم افزار رو خریداری کنید...!؟!
دوست عزیز من به صورت کلی جواب ایشونو دادم.منظورم این بود که این کار امکان پذیره.
و منظورم این نبود که این کار رو بکنن.
روشی که توضیح دادم خیلی پیچیده تر از این حرفاس و با چند خط توضیحی که دادم کسی یادش نمیگیره.
در ضمن من خودم از از مشتریان سایت mobil4use هستم و نرم افزار بدون محدودیت کتابچه رو خریداری کردم و به همه توصیه میکنم که دزدی نکنن.
لطفا قبل از تهمت زدن بیشتر دقت کنید.
parinaz571
09-09-2011, 19:20
...........
parinaz571
16-09-2011, 19:50
بزای اجرای برنامه ای که در j2me نوشته شده در مبایل ایا باید چیزی نصب کرد روی مبایل؟ مبایلم سونی اریکسون هست و برنامه ای که نوشتم روش اررور میگیره .و fail میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.