مشاهده نسخه کامل
: cpu usage
سلام
میگما این cpu uage کامپیتر من در کمترین حالتش که هیج برنامه ای باز نباشه ری پتجاه درصده برتی همین قتی برنامه یاز کنم سرعتش خفن میاد پاببن، با کاسپرسکای آپدیت شده هم اسکن کردم کامپیوتر را هیچی پیدا نکرد
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم؟
ممنون
یه عکس از Task Manaagerات در همین حالتی که میگی بزار اینجا
البته از قسمت Processesاش
یه برنامه جاسوسی یا یه فایروال مسخره میتونه این طور Cpu رو مشغول کنه. البته احتمال اول بیشتره...
میگما من فاتیرال که ندارم، یعنی زن الارم داشتم که کاسپرسکای مقع تصب بهش گیر داد گفت پاکش کن،یرس هم که کاسرسکای چیزی پیدا نکرد...نمیدنم ..االا
ابنم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
میگما من فاتیرال که ندارم، یعنی زن الارم داشتم که کاسپرسکای مقع تصب بهش گیر داد گفت پاکش کن،یرس هم که کاسرسکای چیزی پیدا نکرد...نمیدنم ..االا
ابنم عکسشه
ممنون
پرنس جان
شما عکسو کامل نذاشتی(یعنی قسمت System Idle Pvocess)روندیدم توش
اما 99درصد ویروس یا تروجان داری.....خفن
cpuشما در حالت عادی داره بالای50درصد پردازش میکنه(که کاملاغیرعادیه):puke:
این یا بخاطر ویروس یا تروجانه(تروجان رو از روی مقدار تبادل اطلاعات همون سندو رسیو توی کانکشنت میتونی بفهمی....اگه سند اطلاعاتت بیشتراز رسیوت باشه.......خب تروجان داری)
اگر نه
خب........به برنامه (یا ویروسه خفن داره از سیستمت کارمیکشه ......اساسی)
میگما تروجان را که فکر نکنم از این راه بتونم بفهمم چون مصلا من امروز از صبح تا الان بیست گیگ فیلم گرفتم .
اما خوب ساویس جان راه دیگه ای برای من سراغ داری ؟ کاسپرسکای رو که والا میگن بهترین ویروس یابه دیشب گذاشتم اسکن کرد و هیچی ویرس پیدا نکرد، نود 32 را هم که قبل از کاسپرسکای داشتم وقت اسکن سرعنش فوق العاده میومد پایین زطری که می نوشت یه هفته طول میکشه.....راه دیگه ای داره؟
این ویروسه هم فکر کنم از ظن خودش امده توی سیستم من
ممنون
میگما تروجان را که فکر نکنم از این راه بتونم بفهمم چون مصلا من امروز از صبح تا الان بیست گیگ فیلم گرفتم .
اما خوب ساویس جان راه دیگه ای برای من سراغ داری ؟ کاسپرسکای رو که والا میگن بهترین ویروس یابه دیشب گذاشتم اسکن کرد و هیچی ویرس پیدا نکرد، نود 32 را هم که قبل از کاسپرسکای داشتم وقت اسکن سرعنش فوق العاده میومد پایین زطری که می نوشت یه هفته طول میکشه.....راه دیگه ای داره؟
این ویروسه هم فکر کنم از ظن خودش امده توی سیستم من
ممنون
متاسفانه گمونم.........ویروس باشه:sad:
پرنس عزیز
والا من امروز عصر هم با دکتر یزدی صحبت کردم هم با بخش پشتیباتی کاسپر
هردوشون nod32رو پیشنهاد کردن.......(هرچند برا دکتر یزدی فرق نمی کرد)
راه دیگه؟
گمونم ........در کمال تاسف........
خرید یه آنتی ویروس اصل!!!!
تبلیغ نمیکنم........
میدونی .....کمترین خاصیتش ایته که باید و مجبورن جوابگو باشن و مشکت رو حل کنن........اگر نه نمایندگیشونو ازشون می گیرن
ای داد بی دود چه خبره تازه هیچ برنامه ای هم ران نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخم سوت کشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جان ببین نزدیک 500 مگ هم پیج فایل درگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای داد بی دود چه خبره تازه هیچ برنامه ای هم ران نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخم سوت کشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جان ببین نزدیک 500 مگ هم پیج فایل درگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو عکسش پس؟
چرا درگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیخودی درگیره...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ویروسی چیزی گیرداده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسکرین شات بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو عکسش پس؟
چرا درگیره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بیخودی درگیره...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا ویروسی چیزی گیرداده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسکرین شات بذار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد آقا مشکل از لچ گت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد آقا مشکل از لچ گت بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید
پرنس
تکلیف تو چی شد؟
چبکار کردی؟
بابا 81 پروسس. چه خبره. اگه ویندوزت مشکل داشته باشه و شما هم این همه پروسس داشته باشی خوب معلومه 54 می زنه. سی پی یو 4 هسته ای که نداری؟ این پروسس های که اینجا هستند رو اگه به درد نمی خورن ببند ببین چی میشه. البته همه رو نه فقط اونایی که زیاد کاربرد ندارن .
بعد شما ببین همیشه اینطوریه یا فقط موقعی که به اینترنت وصل می شه. شاید adware چیزی باشه. فکر نکنم ویروس باشه چون 54 برای یه ویروس کمه و در ضمن اگه ویروس داشته باشی ثابت نمی مونه و هی تغیر می کنه. از برنامه های task manager هم استفاده کن. فکرکنم یکی هست به اسم extended task manager .این زیر و بم پروسس ها رو برات نشون می ده .خیلی قوی تر از خود task ویندوزه.
موقع بوت هم توی تنظیمات bios برو ببین دمای cpu چنده؟
درایوات رو هم defrag کن به هر حال شاید این هم تاثیر گذار باشه.
ببخشید
پرنس
تکلیف تو چی شد؟
چبکار کردی؟
میگم با حاله ها
من رفتم ند32 رو بگیرم دیدم نوشته نسخه تریال سی روزه داره ،دانلودش کردم و کاسپسکای و پاک کردم و ند را نصب کردمولی بازم چیزی پیدا نکرد
(مثنوی شد!)
بعد دوباره این رو پاک کردم رفتم بیت دفندر را نصب کردم الان داره اسکن می کنه(32%) دو تا ویروس پیدا کرده ....ببینم این چطور میشه اگه نشد باید یه فکر اساسی بکنم
]
بابا 81 پروسس. چه خبره. اگه ویندوزت مشکل داشته باشه و شما هم این همه پروسس داشته باشی خوب معلومه 54 می زنه. سی پی یو 4 هسته ای که نداری؟ این پروسس های که اینجا هستند رو اگه به درد نمی خورن ببند ببین چی میشه. البته همه رو نه فقط اونایی که زیاد کاربرد ندارن .
بعد شما ببین همیشه اینطوریه یا فقط موقعی که به اینترنت وصل می شه. شاید adware چیزی باشه. فکر نکنم ویروس باشه چون 54 برای یه ویروس کمه و در ضمن اگه ویروس داشته باشی ثابت نمی مونه و هی تغیر می کنه. از برنامه های task manager هم استفاده کن. فکرکنم یکی هست به اسم extended task manager .این زیر و بم پروسس ها رو برات نشون می ده .خیلی قوی تر از خود task ویندوزه.
موقع بوت هم توی تنظیمات bios برو ببین دمای cpu چنده؟
درایوات رو هم defrag کن به هر حال شاید این هم تاثیر گذار باشه
]
آخه خب من همیشه به اینترنت وصلم،ببینم اگه این اسکنه هم جواب نداد دوباره بیام
مرسی
آ
میگما این همه اسکن کردم دقیقا هیچ فایده ای نداشت
بعدش کلی بنامه هام را هم پاک کردم بازم افاقه نکرد
این بنامه ای که دستمن گفت را گرفتم بعد توش دیدم یه فایله spoolsv.exe عدد سی پی یوش 47 ه ! و مال خد سیستمه وقتی هم می بندمش ، درست میشه و میره روی ده ولی بعد از چند دقیقه دباره میاد
چیکار کنم؟
ممنون
'گزارش نهایی پرونده
از گوگل در مرد فایل مذکور پرسیدم فهمیدم که این فایل مربوط به پرینتر و فاکس در ویندوزه ...
ولی لپ تاپ من به هیچ پرینری وصل نیست برای همین فهمیدم یه چیزی باید غیر عادی باشه
رفتم توی قسمت پرینتر ها توی کنترل پنل دیدم بله
برنامه نت آفیس 2007 خودش هنگام نصب به عنوان پرینتر نصب شده و نمیدونم از کجا حدود ده تا برگه توی صف پرینت ن ......برگه ها رو پاک کردم و مشکل حل شد.
ممنون از ساویس عزیز،0o1 مهربان و چیستا
با تشکر
پرنس
(ببخشید سه تا پست شد، گفتم باشن که اگه کس دیگه ای این مشکل را داشت بدونه)
'گزارش نهایی پرونده
از گوگل در مرد فایل مذکور پرسیدم فهمیدم که این فایل مربوط به پرینتر و فاکس در ویندوزه ...
ولی لپ تاپ من به هیچ پرینری وصل نیست برای همین فهمیدم یه چیزی باید غیر عادی باشه
رفتم توی قسمت پرینتر ها توی کنترل پنل دیدم بله
برنامه نت آفیس 2007 خودش هنگام نصب به عنوان پرینتر نصب شده و نمیدونم از کجا حدود ده تا برگه توی صف پرینت ن ......برگه ها رو پاک کردم و مشکل حل شد.
ممنون از ساویس عزیز،0o1 مهربان و چیستا
با تشکر
پرنس
(ببخشید سه تا پست شد، گفتم باشن که اگه کس دیگه ای این مشکل را داشت بدونه)
آهان ...خب پس حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا کارخوبی کردی که این جا نوشتی راهنمائی خوابی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.