ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای مشکل با xfx6200

arash1366
10-02-2007, 19:14
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنین چند وقت پیش یه گرافیک 256 xfx6200 agp گرفتم تا 2-3 ماه خوب کار میکرد اما بعد از چند وقت موقع بازی کردن تصویر خط خطی میشه رو چند تا سیستم دیکه هم تست کردم باز همین مشکل داشت 3 بار هم فرستادم گارانتی اما پس فرستادن و گفتن هیچ مشکلی نداره تو رو خدا اگه راهی بلدین کمکم کنین یا یه راهی برام معرفی کنین که بتونم بسوزونمش شاید این طوری گارانتی قبوی کنه که خرابه حالا بعئن لینک عکسی که از دسکتاپ موقعه اینکه تصویر خط خطی شده میزارم فقط کمکم کنین دوستان ممونون میشم .

ardalan_zapata
10-02-2007, 20:58
اگه sli داره مشکل از اونه

ali-1365
12-02-2007, 09:00
با سلام
آقا من همین کارت رو دارم ، ورژن جدید درایورش رو از سایتnvidia
گرفتم مشکلم حل شد...
کارت خوبیه.. اگه کار خیلی سنگین نداری خودتو اذیت نکن...;)

robert
12-02-2007, 11:42
سلام ممنون میشم اگه کمکم کنین چند وقت پیش یه گرافیک 256 xfx6200 agp گرفتم تا 2-3 ماه خوب کار میکرد اما بعد از چند وقت موقع بازی کردن تصویر خط خطی میشه رو چند تا سیستم دیکه هم تست کردم باز همین مشکل داشت 3 بار هم فرستادم گارانتی اما پس فرستادن و گفتن هیچ مشکلی نداره تو رو خدا اگه راهی بلدین کمکم کنین یا یه راهی برام معرفی کنین که بتونم بسوزونمش شاید این طوری گارانتی قبوی کنه که خرابه حالا بعئن لینک عکسی که از دسکتاپ موقعه اینکه تصویر خط خطی شده میزارم فقط کمکم کنین دوستان ممونون میشم .
منهم دقیقا همین مدل کارت گرافیک رو دارم و تا حالا هم مشکلی ایجاد نکرده
شما بروید چک کنید ببینید درایور های مادربورد رو نصب کردید یا نه (( مخصوصا نرم افزار های شناسائی slot های agp و pci )) اگه نصب نباشه اینجوری اذیتت میکنه.
بعد مطمئن شوید که دقیقا همون ورژن درایور رو که مخصوص xfx6200 هست رو نصب کردید البته آپدیت درایور هم پیشنهاد میشه.
سوم اینکه به set up سیستم بروید و ببینید که تنظیمات کارت گرافیک رو درست انجام داده اید یا نه؟
برای سوزاندن چیپست کارت هم :laughing: یه بار اورکلاک رو امتحان کنید ولی من اصلا این راه رو پیشنهاد نمیکنم.
به نظر من مشکل شما یا از درایور مادر بورد هست یا از تنظیمات set up سیستم.
برو جفتشو چک کن ببین مشکل از کدومه.
موفق باشی

arash1366
12-02-2007, 11:52
سلام دوست عزیز میشه لنیک درلیور رو هم به ما بدی استفاده کنبم .

zonealarm
12-02-2007, 14:41

سرچ كنيد تو فروم لطفا

arash1366
12-02-2007, 18:46
بابا سرچ میکنم نیست راستی عکسی که میگفتم اینه >>>>>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> عکس دوم هم اینه >>>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس شماره 3 هم اینه >>>>>>>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها عکس رو ببینین و اگه راهی میدونین کمکم کنین

robert
13-02-2007, 12:58

بله چرا نمیشه
بیا اینهم لینک دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته به نوع ویندوزت میتونی دانلود کنی((البته با دانلودر)) چون حجمشون یه خورده زیاده
در ضمن اگه دیدی لینک کار نکرد میتونی بری تو قسمت product code و این شماره رو که سریال کارت گرافیک 6200 است رو وارد کنی:PV-T44A-WAN7
اونوقت لینک درایور اجرا میشه و میتونی دانلود کنی.
موفق باشی دوست من

d_oxid
16-02-2007, 09:25
من دیروز xfx6200 512mb ddr2خریدم.این کارت چند بیته؟؟؟؟الیته agp هست......خوب هست یا نه؟؟؟؟

Mahdi_Moosavi
16-02-2007, 13:00
MAMAD_AMPLI عزیز اینطوری که نمیشه گفت شما ببین که روی کارت چند تا چیپ مموری داره . اگه 4 تا باشه 64bit هست وعرض کارت هم کوچیکه.

ولی اگه 8 تا چیپ مموری داشته باشه 128bit هستش و عرض کارت هم بزرگ هست.

ببین اسم چیپ ها چیه ؟؟؟ چون جدیدا xfx دیگه از چیپ مموری های hynix یا samsong استفاده نمی کنه !!

worya_sh
16-02-2007, 15:26
دوست عزیز این مشکل را خیلی از کسایی که این کارت استفاده می کنن دارن به نظر من اگه می تونی عوضش کن چون ایراداش یکی 2 تا نیست اگر با تغییر ورزن درایور هم درست بشه زیاد طول نمی کشه که همینطوری میشه که واقعا همچین محصولی از xfx بعیده.

snaiper
01-03-2007, 01:42
من دیروز xfx6200 512mb ddr2خریدم.این کارت چند بیته؟؟؟؟الیته agp هست......خوب هست یا نه؟؟؟؟

128 بيتيه
خوبه