مشاهده نسخه کامل
: ام پی تری پلير
V E S T A
09-02-2007, 17:01
من ميخوام ام پی تری پلير creativeبخرم .بين zen neeonو muvo tx fm کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟(ازنظر کيفيت وقابليت استفاده درتحرک زياد)
آيا بيشتر شدن حافظه از 1G در کيفيت و استفاده درتحرک بالا تأثيری دارد؟
اگر مدلهای ديگری را ميشناسيد لطفاَ معرفی کنيد .
NINTENDO_DS
09-02-2007, 21:19
والا من zen v plus دارم 4 گیگ هیچ مشکلی نداره در حال حاضر همین مدل جدیدترینه
habibinaj
09-02-2007, 21:24
قیمتش چنده؟؟؟؟
NINTENDO_DS
10-02-2007, 17:47
4 گیگ 170 تومن 2 گیگ مثل اینکه 130 و 1 گیگ 100 تومن به نظرم 2 گیگش خوبه رنگش هم اگر اشتباه نکنم سفید و نارنجیه
صفحه 262 هزار سلول رنگی ضد خش داره
ضبط و پخش رادیو اف ام
ورودی لاین این
پخش عکس
میکروفون
و...
carnation
13-02-2007, 14:28
سلام دوستان
1 سوال: v100 و zen neoon عکس و تصویر و یا متن رو نشون میدن؟؟ و توی توضیحات بعضیاشون نوشته که نیاز به
کامپوتر نداره و از سیدی پلیر هم میتونه بگیره ! واقعا؟ :happy:
و از بین اینا کودوم بهتره؟
v100 , s200 , zen neoon, nano plus , v plus , slim , zen vision . zen v
NINTENDO_DS
14-02-2007, 11:46
zen vision m از همه بهتره وای 380 تومن قیمتشه
carnation
14-02-2007, 16:11
zen vision m از همه بهتره وای 380 تومن قیمتشه
به غیر از این کدومش بهتره؟;) این گرونه!!!:sad:
NINTENDO_DS
14-02-2007, 18:18
بعد از اون زن وی پلاس خوبه
erfan2000volt
14-02-2007, 19:34
انقد تکنولوژِ پیشرفت کرده که خافظه هر چی هم زیاد باشه زیاد باعث مشکل در وزن و حمل و نقل نمیشه..در مورد mp4 player کمک خواستی در خدمتم/
carnation
14-02-2007, 20:45
انقد تکنولوژِ پیشرفت کرده که خافظه هر چی هم زیاد باشه زیاد باعث مشکل در وزن و حمل و نقل نمیشه..در مورد mp4 player کمک خواستی در خدمتم/
سلام دوست عزیز
قیمت mp4 بیشتر از mp3 و امکاناتش ؟
carnation
14-02-2007, 21:06
بعد از اون زن وی پلاس خوبه
قیمتش رو تو تهران میدونی؟ متن رو هم نشون میده؟ :happy:
برای بعضی مدل ها نوشته که view song lyrics منظورش اینه که شعر اهنگ رو نمایش میده؟
C:\Documents and Settings\Golchia\My Documents\mp3\creative\MuVo S200.htm
به نظر من tx fmاز همه اش بهتره
من فکر میکنم دلیلش usbسر خورشه
NINTENDO_DS
15-02-2007, 07:58
قیمتش رو تو تهران میدونی؟ متن رو هم نشون میده؟ :happy:
برای بعضی مدل ها نوشته که view song lyrics منظورش اینه که شعر اهنگ رو نمایش میده؟
C:\Documents and Settings\Golchia\My Documents\mp3\creative\MuVo S200.htm
بله همه فرمت رو میخونه و نام اهنگ و نام خواننده و مقدار زمان گذشته و مقدار زمان باقی مانده رو هم نشون میده
ساعت دیجیتال هم داره اگر اطلاعات بیشتر میخوای اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به نظر من پولتو پای ام پی تری پلیر نزار چون الان دیگه همه دارن ام پی فور میخرن
NINTENDO_DS
15-02-2007, 08:02
به نظر من tx fmاز همه اش بهتره
چه گیری دادی دوست خوبم تی ایکس اف ام یک ماه دیگه از رده خارج میشه حتی الان هم دیگه کریتیو اون رو تبلیغ نمی کنه چون مال 2 سال پیشه
زن وی پلاس مال سال 2006
در ضمن چندتا امکانات دیگر هم داره
مانند
دفترچه تلفن وزنش هم خیلی کمه ولی صفحه نمایشش عالیه
ای پاد ویدئو هم هست 380 تومن 80 گیگ اونم خوبه
erfan2000volt
15-02-2007, 11:30
سلام دوست عزیز
قیمت mp4 بیشتر از mp3 و امکاناتش ؟
لزوما قیمت mp4 بیشتر از mp3 نیستش..بستگی به مارکو حافظه امگانات داره..اما امکانت mp4..علاوه بر اینکه می تونی به آهنگ با کیفیتی مثل mp3 player گوش بدی می تونی عکسم ببینی..فیلم هم می تونی ببینی.اکثرا فایل های متنی رو هم نمایش میدن و می تونی به عنوان دفترچه تلفن ازش استفاده کنی..امکانات دیگ مثل رادیو و ضبط صدا که اکثر دستگاها دارن..فقط یه چیز این وسط مهمه که باید ببینی واقعا به همچین چیزایی نیاز داری یا نه..اگه نه و بخوای الکی بخری زود پشیمون میشی..
carnation
16-02-2007, 09:41
لزوما قیمت mp4 بیشتر از mp3 نیستش..بستگی به مارکو حافظه امگانات داره..اما امکانت mp4..علاوه بر اینکه می تونی به آهنگ با کیفیتی مثل mp3 player گوش بدی می تونی عکسم ببینی..فیلم هم می تونی ببینی.اکثرا فایل های متنی رو هم نمایش میدن و می تونی به عنوان دفترچه تلفن ازش استفاده کنی..امکانات دیگ مثل رادیو و ضبط صدا که اکثر دستگاها دارن..فقط یه چیز این وسط مهمه که باید ببینی واقعا به همچین چیزایی نیاز داری یا نه..اگه نه و بخوای الکی بخری زود پشیمون میشی..
دوست عزیز
من فکر میکردم که قیمت های mp4 گرونتر !!! میشه منو راهنمایی کنی ؟! من ضبط صدا و رادیو برام مهم نیست
ولی میخوام که متن و تصویر رو نمایش بده !! تایمر هم داشته باشه بد نیست !!:happy:
البته تاجایی که من فهمیدم zen v plus این خصوصیات رو داره!! البته mp3
carnation
16-02-2007, 09:51
بله همه فرمت رو میخونه و نام اهنگ و نام خواننده و مقدار زمان گذشته و مقدار زمان باقی مانده رو هم نشون میده
ساعت دیجیتال هم داره اگر اطلاعات بیشتر میخوای اینجا رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن به نظر من پولتو پای ام پی تری پلیر نزار چون الان دیگه همه دارن ام پی فور میخرن
ممنون دوست عزیز :happy:
امکاناتی رو که میخوام توی پست قبلی توضیح دادم !! ولی فکر کنم هر کودوم که فیلم و متن و عکس نمایش
بدن رادیو و ضبط هم دارن!!
erfan2000volt
16-02-2007, 12:38
ببین mp4 ها اکثرت متنشم نشون میدم..البته بیشترشون فقط از پسوند .txt پشتیبانی می کنن.که مفید ترین کاربردشون دفترچه تلفنه.البته اگه متنای انگلیسی هم بخوای هر از چند گاهی مطالعه کنی خوبه که البته اگه صفحه نمایشش کوچیک باشه اونم نمیارزه. تصویر هم که همه نوشون میدن..چه عکس و چه فیلم.اما تایمر من هنوز چنین مدلی ندیدم.تازه اوناییم که ساعت دارن وقتی خاموششون کنی ساعتش قاطی میشه!
erfan2000volt
16-02-2007, 12:45
ولی با این چیزایی که تو گفتی نیاز به mp4 داری که صفحش بزرگ باشه..مدل Zling Studio PMP شرکت زولتریکس میتونه برات خوب باشه..البته اونجوری که من فهمیدم از فولدر پشتیبانی نمی کنه! یعنی باید همه آهنگاتو تو یه فولدر بریزی..البته ظاهرا! می تونی بری اینجا بیشتر اطلاعات کسب کنی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
carnation
17-02-2007, 22:26
ممنون دوست عزیز
Doyenfery
13-03-2007, 02:13
DivShare File - 1.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Doyenfery
13-03-2007, 02:30
DivShare File - 2.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Doyenfery
13-03-2007, 02:54
DivShare File - 3.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سه فایل هر کدوم 16-17 تا فایل اسکن شده از مجله عصر ارتباط (زمستان 85) هستش که این شماره رو ویژه معرفی Mp3 Player با برند های گوناگون زده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم یه مقاله 5 صفحه ای از مجله رایانه خبر در مورد Mp3 Player :
DivShare File - Rayane_khabar.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.