PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لينك كردن فارسي ساز

rouhallah
08-02-2007, 09:44
بنام خدا
با سلام دوباره
ببخشيد كه الان اين سوال يادم اومد و براي نظم بهتر مجبور شدم يك بحث جديد ايجاد كنم
سوالم اينه كه چطور مي‌توان وقتي با استفاده از يك فارسي ساز مثل سپند برنامه اي نوشتيم اين فارسي ساز رو به برناممون بچسبونيم تا هر جاي ديگه كه فارسي سازي در دسترس نبود برناممون كار كنه
آخه من يه نمونه برنامه رو ديدم كه مثلاً يه محيط مثل داس رو شبيه سازي كرده البته هيچ دستوري نداشت بلكه هرچي مي نوشتي يه چيزي جواب ميداد . بايد بگم كه كاملاً برنامه از راست به چپ بود يعني خط فرمان در سمت راست بود و ديگر اينكه بدون اجراي برنامه اي فارسي ساز مثل سپند ميتونستي فارسي بنويسي
براي همين گفتم شايد ميشه يه فارسي سازو به برنامه چسبوند تا تو هر محيطي حتي در صورت نبودن فارسي ساز برنامه كار كنه
ممنون ميشم كمكم كنيد
با تشكر

hamidreza_buddy
08-02-2007, 20:58
یه روش اینه که کاراکترها رو به unicode فارسیشون تبدیل کنید.
مثلاً من خودم یه dll نوشته بودم که یه کاراکتر ascii رو می گرفت و اون ذو به معادل فارسیش تو unicode تبدیل می کرد.
مثلاً اگه بش a می دادی "ش" میداد. باید همۀ کلید های انگلیسی keyboard رو به unicode معادلشون تبدیل کنید.

rouhallah
09-02-2007, 14:47
یه روش اینه که کاراکترها رو به unicode فارسیشون تبدیل کنید.
مثلاً من خودم یه dll نوشته بودم که یه کاراکتر ascii رو می گرفت و اون ذو به معادل فارسیش تو unicode تبدیل می کرد.
مثلاً اگه بش a می دادی "ش" میداد. باید همۀ کلید های انگلیسی keyboard رو به unicode معادلشون تبدیل کنید.

با سلام دوباره
خوب دوست عزيز روش اين كاري كه پيشنهاد دادين رو اگه بگين كامل ميشم البته اگه با توضيحات و بزحمت همرا با مثال باشه واقعاً ممنون ميشم
متشكرم

hamidreza_buddy
12-02-2007, 12:42
hاول اینکه برای ذخیرۀ کاراکتر ها باید از کدهای ascii یا unicode استفاده کنیم. کدهای ascii فقط ظرفیت نمایش الفبای انگلیسی و یک سری کاراکتر استاندارد را دارند. برای ذخیرۀ الفبای بقیۀ زبان ها از کدهای unicode استفاده می کنی. هر حرف الفبای فارسی هم تو unicode یه کدی داره. مثلاً کد یونیکد حرف ش 0634 هست.
شما اگه به کیبوردتون نگاه بندازید می بینید که مثلاً کلید A اگه در مد فارسی فشار داده بشه حرف ش رو تولید می کنیه. یا L حرف م. کاری که شما باید بکنید اینه که همۀ این معادل ها رو پیدا کنید. مثلاً برای ش می بینیم که باید A فشرده بشه. هر وقت A فشرده شد اون کاراکتری که قراره توش A ذخیره بشه رو تبدیل می کنیم به 0634 . (یونیکد ش 0634 هست.
این مقادیر رو می تونی از این صفحه پیدا کنی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)

rouhallah
02-05-2007, 14:41
سلام

بعد از مدتی که کمی سرم خلوت شد و دوباره به جواب شما دقت کردم به نظرم میرسد یا من جواب شما رو در مورد فارسی کردن خوب نفهمیدم یا نتونستم منظورم رو دقیق بیان کنم
پس این بار یه مثال میزنم .
اصلاً شاید این نوع فارسی کرنی که میخوام امکان نداشته باشه

به عنوان مثال شما حتماً وقتی ویندوز نصب میکنید نگاهتون هم به متنهای توضیحی یا متنهای دیگر روی صفحه افتاده باشه
من میخوام اگر به جای اون متنها متنی فارسی قرار دادیم و سی دی جدیدی درست کردیم متن های فارسی در اون زمان نصب نیز دیده شود و کاراکترهای اسکی نامفهوم جایشان را نگیرد

به عبارت دیگه یه فارسی سازی باشه که اصلاً نخوایم اجراش کنیم و اونو یه جوری تو سی دی مون ضمیمه کنیم تا با شروع نصب ویندوز اون هم فعال بشه و متنها رو فارسی نشون بده

امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
با تشکر